Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Jóféle 2 ezer forintért vett lopott példánnyal akartak átkúrni.
Apus
ezenkívül emailen kérdeztem tõlük, hogy becserélnék-e az oblivionom amit tõlük vettem, a GOTY-ra. írták, hogy okés, de a GOTY az német nyelvû, úgyhogy nem cseréltem. szerintem a sok bevitt szarból õk se tudják mindig, hogy a game éppen milyen nyelven szalad, lásd korábbi gc játékvételem. én is megnéztem mielött fizettem, tök angolnak tûnt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Apus
vettem anno tõlük egy játékot gamecubera. tok angol, füzet angol, lemezen semmi extra, berakom, német. szó nélkül cserélték.
#8948: ez durva viszont:s

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Régen sokat jártam oda, de mostanában szerettek volna átbaszni egy Little Big Planet-tel.

Hirdetve van az oldalukon egy LBP 7.000-ért, felhívtam õket hogy minedn ok-e a progival, nincs-e valami gixer. Modták hogy karcmentes, angol nyelvû, menjek be, nézzem meg. Bementem, megnéztem, a tok színes fénymásolat...

Nézem jobbról, nézem balról, mondom a srácnak hogy ez fénymásolt tok. Erre õ: hát 7.000-ért mit várnék, ha eredeti lenne a tok, drágábban adnák.

Mondtam neki, talán oda kéne mellé pöttyinteni hogy nem eredeti tokban árulják, mert így erõsen átbaszás a dolog.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

DanielT
Undorító, aljas húzás.
Sir Quno Jedi
Manapság mindenki átverõs sajnos. Én még elvileg megbízható ezeréves kapcsolataimtól is mindég megkérdem, hogy ANGOL nyelvû, PAL-OS, eredeti a szoft, avagy nem (meg hogy milyen gépre, milyen állapotú stb.). Ha ezekre már válaszolt, azt a bíróságon bizonyítéknak elfogadják. Ha meg sem kérdezted, akkor kibújhat alóla. Rohattak ezek mind, kalmárok...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shan
konzoljatek.extra.hu-ról érdeklõdtem tõletek, hogy átverõsek-e.

Nos, rendeltem tõlük játékot, minden rendben ment mindaddig, amíg át nem vettem (elõreutalás, postai küldés)a csomagot. Meglepve tapasztaltam, hogy a könyvecske dán nyelven el nem magyarázta nekem, mit hogy, meg hogy hogy mit.
Hát, a képek alapján tudtam csak tájékozódni, meg az arab számokat ismertem fel a lapok alján. Hazavittem, betettem a meghajtóba, óóó, mondom, dejó, kérdezi, milyen nyelven szeretnék játszani. Dán...igen, ezt már ismerem, kihagyom. Svéd...köszi...finn..nem,nem, tovább: dán..ejjjjjjj. ekkor ráébredtem, hogy ezt besz*ptam. Szerintetek is rendben van, hogy tájékoztatás nélkül nem emberi nyelven árulnak játékot? Ennyi erõbõl kínait is kaphattam volna. Szóval, mondanom sem kell, hogy az ezutáni kapcsolatfelvétel a céggel kudarcba fulladt. Meg sem mukkannak. De az eset nagyon talulságos volt. Ha nem tünteti fel az eladó a nyelvet, tessék rákérdezni, mert nem biztos, hogy angol-német-magyar kombó egyike lesz. Persze akkor is ráhazudhatja az eladhatatlan svéd-finn-héber-orosz szarságra.

uff.

u.i.: kedves kozoljátékextrahu. ne legyetek kárörvendõek, mert nekem megért ez ennyit, hogy többet soha a büdös életbe még a környéketekre se nézzek.
CHEAPBOY
Azért megoszthatnád, mert lövésem sincs mirõl beszélsz.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

KILLER2
Nem sokkal, de többet 😊

Töltsük le az internetet!

Törölt felhasználó
excite truck eladó várom a püket,kinek menyit ér😄
sambauer
Xbox 360 Arcade Flashelve dobozával, papírjaival, alapfelszereléseivel eladó. Extra: 20 Gb-os Winchester, Eredeti Elder Scrolls IV Oblivion, Max Payne 2 Fall of Max Payne (Xbox Original) és 10 DB Copy lemez. Ár: 50 ezer forint.
Érdeklõdni lehet a 06203684538-as telefon számon.

Turn Me On Dead Man

22Barna22
wii-re sry.

22Barna22
elado rayman raving rabbids 1/2 nincs? <#vigyor2>

jaszy
nem sokkal😊

KILLER2
AZé az a PS2 többet ér még szerintem 18ezernél.

CHEAPBOY
ritka nagyon manapság már a régi Xbox, azért erõs az ára.

sambauer
direkt azért írtam a vinyót, mert mostanság nem állok nagyon jól anyagilag, aztán próba cseresznye.. annyiért amúgy meg már inkább ps2 😄

Turn Me On Dead Man

KILLER2
18e ft-ert nem kell egy? 😊

Kaplan
Nem nagyon, a 20 gigás vinyó ára mostanság 5-6k körül mozog, annyiért meg nem kapsz sehol xbox classicot 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

sambauer
Szerintetek egy 20 Gb-os vinyót ellehet cserélni manapság egy Xbox Classicra ?

Turn Me On Dead Man

Halo 3 Essentail eladó vagy cserélhetõ. Félreértés elkerülése végett az Essentials a Legendary pakkban megjelent Halo 3 extra lemezeket jelenti.

shenmuedc
Keresek handgrippet psp slim konzolhoz.
Ha valakinek lenne egy eladó Metal Gear Solid 3: Subsistence (PAL, 3DVD) játéka, kérem ne tartsa magában, és küldjön egy mailt a kalamoj(at)gmail(.)com-ra. 😊
Eladó Nintendo Wii dobozában,papírjaival újszerû állapot karcmentes,hibátlan.Chippelt.
Van hozzá:
-2 remote
-2 nunchuk
-fegyver
-kormány
-bigben gamecube kontroller
-gamecube memokari
-kb 30 játék
-kábelek stb.
-opera böngészõ rajta stb..
Mehet postával is utánvét vagy elõreutalás.Néha járok Pest fele is.
70k

Eladó
Skate 2
Dead Space
Stuntman Ignition
Érdeklõdi emailben a [email protected] -on.
AntiHero
Eladó vagy cserélhetõ:

Lost Planet: EC/CE
Kameo: EoP
Condemned 2

Mindeggyik tökéletes, karcmentes, mindenével.
Érdeklõdni P.Ü.-be.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Edup for psp/ndsl wireless usb adapter eladó 2500ft
jó állapotú, karcmentes GTA 4-et vennék pesten.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

KILLER2
Eladó XBOX. Jó állapotú, chipelt, rajta slayer's evox menü (+ programok, pl XBMC, fájlkezel?), 2 joystickal + 19 írott játék.
Ár: 19e Ft.
Ajánlatokat az [email protected] címre vagy PMben.

CHEAPBOY
Nehéz idõk ezek😊

sambauer
GTA 3-mat vennék Xbox Classic verziót. Kérem akinek van eladásra szánt példánya, vagy esetleg tud valahol az jelentkezzen priviben. Köszönöm.

Turn Me On Dead Man

deep
Vazze, valószínû a Race Pro is kellene majd😄 De egy demot azt megvárok azért.
CHEAPBOY
SFIV , Race Pro, 50 Cent (Ps3/Xbox360, a Race Pro csak 360) holnaptól raktáron!

ELADÓ!
Too Human XBOX 360 -7.000ft Fóliás,bontatlan,palos.
Mirrors Edge PS3 -10.000ft szintén fóliás bontatlan palos.
Ha valakit érdekelne irjatok a
[email protected] ra
további szépnapot😊
CHEAPBOY
J-RPG rajongók (gyûjtõk) figyelmébe:

Komplett Strategy Guide-ok (könyvek) az alábbi játékokhoz (1-1 db csak sajnos) eladóak:

Star Ocean III: Till the End of Time
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
Final Fantasy VII
Final Fantasy X
Final Fantasy XII

Angol nyelvûek természetesen. Privi akit érdekel valamelyik.

CHEAPBOY
Péntektõl SFIV😊Aki teheti vegye vigye zúzzuk izibe😊

ja bocsi, azt kihagytam, hogy hasznalt dsrol van szo.
sziasztok,

van egy elado DS Lite-om plusz egy R4DS kartya es benne egy 1 gigas microSD. plusz egy nintendogsos tok es egy Nintendogs Dalmatian and Friends eredeti game hozza. ezert kernek mindosszesen 30ezer penzt.

plusz amiben mindenkinek a segitseget szeretnem kerni. van elfekvoben kb 30 darab 576 konzol ujsagom, amiktol mar nagyon megvalnek helyhiany miatt. 2005tol 2008 elejeig vannak datumozva. azt nem tudom, hogy ezek milyen erteket kepviselnek (ha kepviselnek egyatalan), szoval varnam a felajanlasokat.

privatban elertek. koszi!
tarti19
Eladnám néhány kijátszott s nagyon jó állapotba lévõ PS3-as játékomat.

-Prince of Persia 8k
- Far Cry 2 8K
- Fallout 3 8K
- Battlefield Bad Company 6,5K
-Dead Space+ The Art of Dead Space 17K

Ajánlatokkal bombázhattok, ha úgy gondoljátok...

Eladó PS2 játékok (Mind PAL, angol nyelvû):

Új:
Naruto Uzumaki Chronicles 2: 6.000,-
Kingdom Hearts (Platinum): 4.000,-

Használt:
Onimusha Warlords (A lemez platinum): 2.000,-
Onimusha 2: 2.000,-
Onimusha 3: 2.000,-
Armored Core 2 Another Age: 1.500,-
Dragon Quest 8 Journey Of The Cursed King (Platinum): 3.000,-
Xenosaga 2: 4.000,-
Disgaea 2 Cursed Memories: 6.000,-

Személyesen átvehetõek Kecskeméten vagy elõreutalás + posta.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Xbox Classic, 40 gigás vinyó, 1 irányító, rengeteg játékkal eladó!
Softmoddolt, legújabb XBMC-vel, telepített emulátorokkal (PS, C64, SNES, N64, GBA......stb ) DVD, XViD lejátszás.......stb.

Irányár: 25k
Törölt felhasználó
senkii😄
CHEAPBOY
hmm??? az meg kicsoda?😊

Törölt felhasználó
Már nem keresek x-boxot még meghalgatom cheapboy haverját és kész.
Egyébként olcsóért kéne 1 lan adapter wiihez😄
karcmentes
Midnight Club: LA (x360) - 6k

elõre utalással/befizetéssel, de a postát én állom!

továbbá:
Xbox Live Gold 3 hónapos elõfizu - 4k

Pü!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

PS3-ra!!!!!!!
COD4 elado.....4uj palyaval!!!! 8ezer!!!!!!erdeklodni priviben.....
Eladó cuccok:
Ps2
1 db komponens kábel 1.500 Ft

X360:
Oblivion PAL, szép állapot, kiskönyvvel térképpel
Shivering Isles - PAL, szép állapot, kiskönyvvel térképpel
Mass Effect PAL, szép állapot
Lost Planet
Prince Of Persia
Too Human
Ajánlatokat privibe kérnék, csere is lehetséges.

Live gamertag:Pjaygee1423

Castlevania: Dracula x Chronicles psp játék 6000ft
Advance Wars: Dual Strike DS játék 3000 pénzért eladó. Jó állapotú a tok és a kazi is, minden papír megvan a hozzá. Szigetszentmiklós és BP között a, valamint Budapesten átvehetõ. Egyéb esetben posta játszik.

Érdeklõdni privi vagy itt.

Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu