Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
#8948: ez durva viszont:s
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Hirdetve van az oldalukon egy LBP 7.000-ért, felhívtam õket hogy minedn ok-e a progival, nincs-e valami gixer. Modták hogy karcmentes, angol nyelvû, menjek be, nézzem meg. Bementem, megnéztem, a tok színes fénymásolat...
Nézem jobbról, nézem balról, mondom a srácnak hogy ez fénymásolt tok. Erre õ: hát 7.000-ért mit várnék, ha eredeti lenne a tok, drágábban adnák.
Mondtam neki, talán oda kéne mellé pöttyinteni hogy nem eredeti tokban árulják, mert így erõsen átbaszás a dolog.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nos, rendeltem tõlük játékot, minden rendben ment mindaddig, amíg át nem vettem (elõreutalás, postai küldés)a csomagot. Meglepve tapasztaltam, hogy a könyvecske dán nyelven el nem magyarázta nekem, mit hogy, meg hogy hogy mit.
Hát, a képek alapján tudtam csak tájékozódni, meg az arab számokat ismertem fel a lapok alján. Hazavittem, betettem a meghajtóba, óóó, mondom, dejó, kérdezi, milyen nyelven szeretnék játszani. Dán...igen, ezt már ismerem, kihagyom. Svéd...köszi...finn..nem,nem, tovább: dán..ejjjjjjj. ekkor ráébredtem, hogy ezt besz*ptam. Szerintetek is rendben van, hogy tájékoztatás nélkül nem emberi nyelven árulnak játékot? Ennyi erõbõl kínait is kaphattam volna. Szóval, mondanom sem kell, hogy az ezutáni kapcsolatfelvétel a céggel kudarcba fulladt. Meg sem mukkannak. De az eset nagyon talulságos volt. Ha nem tünteti fel az eladó a nyelvet, tessék rákérdezni, mert nem biztos, hogy angol-német-magyar kombó egyike lesz. Persze akkor is ráhazudhatja az eladhatatlan svéd-finn-héber-orosz szarságra.
uff.
u.i.: kedves kozoljátékextrahu. ne legyetek kárörvendõek, mert nekem megért ez ennyit, hogy többet soha a büdös életbe még a környéketekre se nézzek.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Érdeklõdni lehet a 06203684538-as telefon számon.
Turn Me On Dead Man
Turn Me On Dead Man
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Turn Me On Dead Man
Van hozzá:
-2 remote
-2 nunchuk
-fegyver
-kormány
-bigben gamecube kontroller
-gamecube memokari
-kb 30 játék
-kábelek stb.
-opera böngészõ rajta stb..
Mehet postával is utánvét vagy elõreutalás.Néha járok Pest fele is.
70k
Lost Planet: EC/CE
Kameo: EoP
Condemned 2
Mindeggyik tökéletes, karcmentes, mindenével.
Érdeklõdni P.Ü.-be.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Ár: 19e Ft.
Ajánlatokat az [email protected] címre vagy PMben.
Töltsük le az internetet!
Turn Me On Dead Man
Too Human XBOX 360 -7.000ft Fóliás,bontatlan,palos.
Mirrors Edge PS3 -10.000ft szintén fóliás bontatlan palos.
Ha valakit érdekelne irjatok a
[email protected] ra
további szépnapot😊
Komplett Strategy Guide-ok (könyvek) az alábbi játékokhoz (1-1 db csak sajnos) eladóak:
Star Ocean III: Till the End of Time
Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King
Final Fantasy VII
Final Fantasy X
Final Fantasy XII
Angol nyelvûek természetesen. Privi akit érdekel valamelyik.
van egy elado DS Lite-om plusz egy R4DS kartya es benne egy 1 gigas microSD. plusz egy nintendogsos tok es egy Nintendogs Dalmatian and Friends eredeti game hozza. ezert kernek mindosszesen 30ezer penzt.
plusz amiben mindenkinek a segitseget szeretnem kerni. van elfekvoben kb 30 darab 576 konzol ujsagom, amiktol mar nagyon megvalnek helyhiany miatt. 2005tol 2008 elejeig vannak datumozva. azt nem tudom, hogy ezek milyen erteket kepviselnek (ha kepviselnek egyatalan), szoval varnam a felajanlasokat.
privatban elertek. koszi!
-Prince of Persia 8k
- Far Cry 2 8K
- Fallout 3 8K
- Battlefield Bad Company 6,5K
-Dead Space+ The Art of Dead Space 17K
Ajánlatokkal bombázhattok, ha úgy gondoljátok...
Új:
Naruto Uzumaki Chronicles 2: 6.000,-
Kingdom Hearts (Platinum): 4.000,-
Használt:
Onimusha Warlords (A lemez platinum): 2.000,-
Onimusha 2: 2.000,-
Onimusha 3: 2.000,-
Armored Core 2 Another Age: 1.500,-
Dragon Quest 8 Journey Of The Cursed King (Platinum): 3.000,-
Xenosaga 2: 4.000,-
Disgaea 2 Cursed Memories: 6.000,-
Személyesen átvehetõek Kecskeméten vagy elõreutalás + posta.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Softmoddolt, legújabb XBMC-vel, telepített emulátorokkal (PS, C64, SNES, N64, GBA......stb ) DVD, XViD lejátszás.......stb.
Irányár: 25k
Egyébként olcsóért kéne 1 lan adapter wiihez😄
Midnight Club: LA (x360) - 6k
elõre utalással/befizetéssel, de a postát én állom!
továbbá:
Xbox Live Gold 3 hónapos elõfizu - 4k
Pü!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ps2
1 db komponens kábel 1.500 Ft
X360:
Oblivion PAL, szép állapot, kiskönyvvel térképpel
Shivering Isles - PAL, szép állapot, kiskönyvvel térképpel
Mass Effect PAL, szép állapot
Lost Planet
Prince Of Persia
Too Human
Ajánlatokat privibe kérnék, csere is lehetséges.
Live gamertag:Pjaygee1423
Érdeklõdni privi vagy itt.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu