13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
Krauser #3052 NA újabb ajánlattal állok elő. Itt szerintem minden reális, ha nem olcsóbb.
Resident Evil 4 - 7000Ft
Soul Calibur 2 - 6000Ft
Timesplitters 2 - 5000Ft
Prince of Persia: Warrior Within - 6000Ft
Splinter Cell - 5000Ft
Splinter Cell: Chaos Theory - 7000Ft
Super Smash Bros. Melee - 5000Ft
Tales of Symphonia - 6000Ft
Rainbow Six 3 - 6000Ft
Sonic Adventures 2: Battle - 6000Ft
Tony Hawk's Pro Skater 4 - 5000Ft
007: Agent Under Fire - 4000Ft
007: Nightfire - 5000FT
007: Everything or Nothing - 6000Ft
Mortal Kombat: Deadly Alliance - 4000Ft
Medal of Honor: Frontline - 4000Ft
True Crime - 5000Ft
Conflict: Desert Storm - 5000Ft
Luigi's Mansion - 5000Ft
Star Wars: Rogue Squadron 2 - 5000Ft
Hát ennyi, akit érdekelnének válaszoljon, vagy dobjon egy mailt a [email protected] címre.
Update: AKCIÓ! HA az egészet veszed meg akkor csak 75000Ft! -
turho #3051 8500 egyben, ez az alja, ha valaki egyben viszi. -
turho #3050 Még éppen vagyok és 7 k :) és finomabban alkudj, alapba félár (tudom, használt de akkoris).
Nah jó8. -
#3049 ha nem cseréled el akkor kapsz érte 4k -
turho #3048 Majd holnap PÜ-zünk, mentem aludni, jóéjt mindenki... -
turho #3047 Rising sun magában 7 k. -
#3046 és a rising sunért mennyit kérsz????????????????????????????????????????? -
turho #3045 Ez a 3 van most (eredeti). -
#3044 Hááát egy ezresért megszebaditalak töle:)
nem érnekem annyit mert a focit nem szeretem, batman hát fúj,hát a rising sun az ami ér valamit azért mennyit kérsz?
Ird le PÜ-be mijen játékaid vannak -
turho #3043 Hát, 10 k a 3 játékért ... -
#3042 És mennyire gondoltál?
-
turho #3041 Úgy nem kereskedek játékkal. Most ezek vannak :) -
moralosan #3040 bizony szeret játszani :) -
#3039 Nincs véletlenül Shadow of the colossusod vagy Devil May Cry1ed mert azok érdekelnek.
Vagy DMC3ad???
-
turho #3038 PS2-re Medal of honor: rising sun (sajna kiskönyve nincs meg), és Batman: Vengeance, illetőleg This is football 2003 játékaim eladóak. Kinek mit ér? A TIF2003 nyilván Platinum, mert ezüst a tokja. A Batman nem, a MoH sem latinum (gondolom rá lenne írva).
576.hu árak: Batman: 3990, MoH: 14.990, TIF2003: 2999 ft.
Tájékoztató árak, de jóval olcsóbban adom, egyben ha lehet. Mind jó szép állapotú, nincsenek agyonkarcolva. Plíz PÜ.
Csere GBA SP-re. -
#3037 Tom clancy's rainbow six3(ps2-es karc mentes),ps1-es memoria kártya,Kill.switch(pc-re karc mentes)
Összesen:6000ft
Vagy DMC1 v Ico-ra cserélhatö
vagy valami rpg szerüre.(1db rpg-ért cserélhetö csak jó legyen) -
#3036 "PS1es játékokat keresek nagymamám részére" ????
Jófej nagyid lehet :D
Az enyém pl a mobiltelefonokért rajong
Szerk.: tudom, hogy felesleges off volt, de ezen elcsodálkoztam :) -
moralosan #3035 PS1es játékokat keresek nagymamám részére, nem gond, ha a CDk-re te írtad a játék nevét ;D.
pü. vagy [email protected] -
#3034 Szia Cheap!
Remélem megkaptad az e-mail-em és hamarosan válaszolni is tudsz majd rá! Asszem 30k Ft-ig elmehetünk, de nem biztos... -
turho #3033
XBOX-ra:
Splinter cell, NBA 2003, Desert strom, Amped, Sega Gt 2002, Jetset Radio, Project Gotham Racing 1-2.
Mennyit ajánlotok ezért egyben, eredetiek...
Szal 8 db, a sega gt és a jet set radio papírtokos, a többi 6 meg gyári nagytokos könyvvel, mindenével. Plíz PÜ
Ui: Illetve eredeti Microsoft dvd-kittel együtt is kérek ajánlatot. Külön nem eladó a kit.
-
#3032 Cheap, van N64 joy, lehetoleg fekete szinben? -
#3031 NA -
JiBBeRiSH #3030 PÜ-ben írd meg, hogy mid van.:) -
#3029 milyen ps2-es rpg kéne érte? -
#3028 OK, semmi baj, sajnos kezdő vagyok a Ps2-es világában, de igyekszem !! :-)) -
turho #3027 Bocs, most láttam meg :) ne haragudj most nincs se gép, se fölös memkari. De a chiptől is függ, milyen állományt és honnan indít el. -
JiBBeRiSH #3026 Még mindig eladó ez a pakk:
13k HUF
Vagy jöhet cserébe Gamecube játék, esetleg nagyon jó állapotú DC-s Shenmue 2, vagy PS2-es RPG-k. -
#3025 De jóóó hogy ittvagy, " turho " tudnál csinálni nekemis 1 illen mem karit ?? -
turho #3024 Köszönöm, használd egészséggel :) -
#3023 Hoppá, ezekszerint butaságot beszéltem, bocs, az infót Köszönöm !! -
#3022 OK vettem a lapot ! Lammer megtudnád oldani hogy tudjak venni tőled 1 mem karit, amin rajta lenne a HD-Loader ? ( gondolom másolható ) Más, ha privit akarok írni, miért kapom ezt az üzit ?? " Privátüzenet küldéshez be kell jelentkezned! " ugye nemkell mondanom bevagyok jelentkezve, mert ide tudok írni. Köszönöm -
moralosan #3021 ide is no :):
Elcserélném, vagy eladnám U-Move: Supersports és Marc Ecko's: Getting Up PS2 játékaimat más PS2 játékra. Mindkettő játék sajtói változat, rá is van írva, hogy "not for resale", de ezért olcsóbban is adnám.
Szintén megválnék egy Socom-os USB-s headsettől és egy infrás távirányítótól.
Ajánlatokat kérnék, term. válaszolni fogok. Budapest.
Ami érdekelne még: Hozzáértő chip beszerelés garanciával.
-
#3020 hali.
ez a játék 2001-ben jelent meg, nem biztos hogy dvd-s verzió!!!
én még nem találkoztam vele, csak a cd-s verzióval.
akkoriban még elég sok játék cd-n jelent meg...... -
#3019 nem, a szomszed...
Turho megintcsak korrekt partner volt, f4szan megjott a cucc, nem ujsagpapir, nem feltegla... (jobbulas mester!!!!444) -
#3018 Idáig jutottunk..
-
Olcsi2 #3017 Az miert termeszetes??? :( foleg ebben a topikban??? -
#3016 Emberek !! Keresem a " Heroes of Might & Magic - Quest for Dragon Bone Staff " -ot, Ps2-re, de a full DVD-s ver. érdekel, a CD-s az megvan ! Természetesen NEMragaszkodom a gyárihoz ! :-)) Akinek megvan az szóljon, KÖSZÖNÖM
-
syabica #3015 továbbra is eladó: eredeti karcmentes, Mario Kart: DD , német borítós, de angolul is fut, csere érdekel! (2500 + pk) -
#3014 Szörnyű dolgot kell művelnem: pénzügyi problémák miatt meg kell válnom szeretett Gamecubemtól! Szomorú szívvel hirdetem hát meg: 1.5 éves Nintendo Gamecube eladó, 2 irányítóval és 1 memo kártyával, hozzá 7 játék (MGS: Twin Snakes, Zelda kollekció, Metroid Prime, FF: Crystal Chronicles, Super Smash Bros. Melee, Pikmin), valamint a Mario Party 6 mikrofonnal, mellé 2 darab Gameboy Advance, összekötő kábelek (a FF:CC multi módjához), a GBA-khoz nagyító, hálózati adapter, tok. Ez így 75 ezer forint egyben, külön nem eladó!
Akit érdekel, a [email protected] mailcímen megtalál. -
#3013 te vettedmeg " Lammer " ???