13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
turho #3133 Lesz egy Game Gear-em is eladó. Érdekessége: jó állagú alapgép, kicsit karcos képernyóvel, elemfedelek ok, néhány régi és néhány bontatlan !! kazival együtt, még kitalálom mely játékoktól válok meg. Egy bonus tuti lesz hozzá: nem olcsón, de nemrégiben USA-ból szereztem gyári eredeti átlátszó új előlapot Game Gearhoz 2 db-ot, a régi helyére kell tenni és kész. Ebből kap majd egyet az esetleges komoly vevő. Már lehet erre is érdeklőni PÜ-ben, 1-2 nap és összeszedem mitől válok meg.
Addig is vegyetek PS2-t. Elfelejtettem írni, de a fej új (perpillanat az utolsó KHS400C-t tettem bele.) -
Xtian #3132 GAME GEAR!!!!!!!! :))))
Imádtam! -
turho #3131 Gyönyörű állagú és állapotú 30004-es PS2 ismét, Titan sx chip, 3 hó gari, memóriakártyával 33 k-ért eladó. Posta ok, mint eddig. Plíz PÜ. -
Yorg #3130 Ja bocs, látom már válaszoltak. -
Yorg #3129 Az a sárga UFO micsoda? -
#3128 Szívemet mélyen megdobbantotta ez a rengeteg fantasztikus konzol, pártállástól fuggetlenül ;-) -
#3127 Úgy az igazi a fotó, ha berakod melléjük/közéjük a gyári gammákat is, csak hogy lássák mit aprítasz a tejbe! :D -
#3126 piccs, ammég nálam is:D -
#3125 Köszi:)
Gamecubehoz van 9 eredeti, N64-hez van 6, SNES-hez 3, MD-hoz 2, NES-MS-hez mutatóba 1-1. Handheldekhez még nincs nagyon, azokat most kezdem majd felfuttatni, illetve GB kazim van 3:D -
#3123 Csúnyán rátudnék durranni egy ilyen konzolrengetegre (: 1-2 év betegszabi.. ^^ -
#3122 Naponta mindegyiket. El tudom képzelni ahogy: na most egy kis NES.... ááá ez már unalmas játszok egy kis resi evilt a GEMECUBEon.... jujj ez nagyon ijesztő megyek inkább Soul Calibur 2-zni az XBOXon....... á a Solul Calibur 2 már unalmas játszok inkább picit a 3al a PS2n azt utána meg elmegy sétálni egy 10 kilós táskával leül egy padra és akkor: ne egy kis metroid 2 a GBn..... inkább játszok egy kis Metroid Fusiont a GBAn.... akkor észreveszi, hogy besötétedett ezért előveszi a GBA SPjét, hogy picit Metroid Zerozzon aztán kis Megaman Zerot is játszik utána DS en szórakoik a Nintendogssal aztán estére hazajut úgy, hogy szakad róla a víz meg félig a táska mert a pántja nehezen bírja a 10 kiskonzolt meg hozzá a játékokat. Tényleg mennyi játékod van átlagban darabjához? Mert ha mindegyik modernebbhez számolunk 10 erededi boltaban vett játékot akkor az már kb + 300000 Ft szóval minden elismerésem a tiéd!!!!! -
#3121 Mennyi idő volt mire összeszedted ez a szép gyűjteményt? -
#3120 Kipróbálva voltak. Xboxon nyomom emulátoron a régi cuccokat, így nem kell a kábelekkel vacakolni:) -
#3119 Mindet használod a mai napig? (: -
#3118 Hinnye:D Nem kevés. Én azt hittem nincs annyi. -
#3117 Ahogy így végignézegettem ilyen kb árakkal 405000 Ft-ot számolta össze : ) -
#3116 Akörül van, nem számoltam:) De az eszmei értéke, és az érzés amikor végignézek rajtuk, felbecsülhetetlen:D -
#3115 Ez simn megér 300000 Ft-ot. -
JiBBeRiSH #3114 A NES, GBA SP, DC, GC pont ilyen nálam is.;) Egy helyen vásárolunk.:D -
#3113 Az kérlek egy japán, Tommy márkájú Pac-Man. Konkrétan idősebb nálam:D 1981-es gyártmány:) -
#3112 az a sárga ufószerű bizbasz micsoda??? -
#3111 NABASZMEG!!!!!!!!!! -
#3110 Ja, pardon, nem eladók:D
Csak lesni lehet. -
#3109 Uhh nice.. Jó lehet otthon egy ilyen mini játékterem ((; -
#3108 szok, ócó konszol:D
-
#3107 Eladnám a következő xbox játékaimat, mind eredeti szép állapotú:
007: Nightfire
ToeJam and Earl 3
Project Gotham Racing 2
King Kong
Spinter Cell 1
Lego Star Wars
Ajánlatokat privibe várom. -
#3106 Nem akarok túlzottan macerás lenni, de ha tudnál esetleg fotót a dobozáról meg a CD aljáról karcolásügyileg. Választ privibe várok ha lehet. Köszi. -
#3105 Én nem haragszom:) -
#3104 Sziasztok!
Kérdésem lenne. Szeretném megszerezni a Metal Gear Solid-t ps1-re. Kb milyen áron lehet hozzájutni? /már ha lehet/.
Válaszokat előre is köszi. -
Olcsi2 #3103 Neked. ( bocs bongeszo.. :) -
#3102 Bocsi én voltam Airon csak töle írtam és elfelejtettem átjelentkezni. Szóval ezt nem nekem akartad írni? -
#3101 Ezt nem nekem írtad? -
Olcsi2 #3100 Nekem 5000ert van egy vadiuj, ugyan nem folias, ha erdekel.. (francia doboz, de angolul is fut a game, ha angolul szeretned jatszani) -
#3099 Eladók GC-re a következő játékok:
Final Fantasy:CC
Resident Evil1
Killer7
TimeSplitters:Future Perfect
Az ajánlatokat privibe várom... -
#3098 Van valakinek eladó Metroid Prime 2 ECHOES-e jó állapotban dobozzal kézikönyvvel olcsón? -
#3097 Playsation 1-es kar(eredeti Sony)eladó+Playstation 1-es memo card együtt 1300ft-ért.Akit éedekel privát:) -
#3096 Elado Ps2 TimeSplitters:Future Perfect 6000FT, eredeti bontatlan csomagolasban.
PrivU. -
#3095 ps2-re
Golden eye rogue agent karc mentes eredeti könyvvel 3000ft-ért akit érdekel privát. -
#3094 PSP-re:
World Tour Soccer (focis) - 5000Ft
Jó állapotban, tokban, kézikönyvével; Magyarországon vásárolt. -
Olcsi2 #3093 PoP: The Two Thrones PS2re 8000 folias, mint az alabbiak mind.