13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• turho
    Lesz egy Game Gear-em is eladó. Érdekessége: jó állagú alapgép, kicsit karcos képernyóvel, elemfedelek ok, néhány régi és néhány bontatlan !! kazival együtt, még kitalálom mely játékoktól válok meg. Egy bonus tuti lesz hozzá: nem olcsón, de nemrégiben USA-ból szereztem gyári eredeti átlátszó új előlapot Game Gearhoz 2 db-ot, a régi helyére kell tenni és kész. Ebből kap majd egyet az esetleges komoly vevő. Már lehet erre is érdeklőni PÜ-ben, 1-2 nap és összeszedem mitől válok meg.
    Addig is vegyetek PS2-t. Elfelejtettem írni, de a fej új (perpillanat az utolsó KHS400C-t tettem bele.)
  • Xtian
    GAME GEAR!!!!!!!! :))))
    Imádtam!
  • turho
    Gyönyörű állagú és állapotú 30004-es PS2 ismét, Titan sx chip, 3 hó gari, memóriakártyával 33 k-ért eladó. Posta ok, mint eddig. Plíz PÜ.
  • Yorg
    Ja bocs, látom már válaszoltak.
  • Yorg
    Az a sárga UFO micsoda?
  • Super Mario
    Szívemet mélyen megdobbantotta ez a rengeteg fantasztikus konzol, pártállástól fuggetlenül ;-)
  • Sir Quno Jedi
    Úgy az igazi a fotó, ha berakod melléjük/közéjük a gyári gammákat is, csak hogy lássák mit aprítasz a tejbe! :D
  • CHEAPBOY
    piccs, ammég nálam is:D
  • deep
    Köszi:)
    Gamecubehoz van 9 eredeti, N64-hez van 6, SNES-hez 3, MD-hoz 2, NES-MS-hez mutatóba 1-1. Handheldekhez még nincs nagyon, azokat most kezdem majd felfuttatni, illetve GB kazim van 3:D
  • Tyler Durden
    Csúnyán rátudnék durranni egy ilyen konzolrengetegre (: 1-2 év betegszabi.. ^^
  • KILLER2
    Naponta mindegyiket. El tudom képzelni ahogy: na most egy kis NES.... ááá ez már unalmas játszok egy kis resi evilt a GEMECUBEon.... jujj ez nagyon ijesztő megyek inkább Soul Calibur 2-zni az XBOXon....... á a Solul Calibur 2 már unalmas játszok inkább picit a 3al a PS2n azt utána meg elmegy sétálni egy 10 kilós táskával leül egy padra és akkor: ne egy kis metroid 2 a GBn..... inkább játszok egy kis Metroid Fusiont a GBAn.... akkor észreveszi, hogy besötétedett ezért előveszi a GBA SPjét, hogy picit Metroid Zerozzon aztán kis Megaman Zerot is játszik utána DS en szórakoik a Nintendogssal aztán estére hazajut úgy, hogy szakad róla a víz meg félig a táska mert a pántja nehezen bírja a 10 kiskonzolt meg hozzá a játékokat. Tényleg mennyi játékod van átlagban darabjához? Mert ha mindegyik modernebbhez számolunk 10 erededi boltaban vett játékot akkor az már kb + 300000 Ft szóval minden elismerésem a tiéd!!!!!
  • Tyler Durden
    Mennyi idő volt mire összeszedted ez a szép gyűjteményt?
  • deep
    Kipróbálva voltak. Xboxon nyomom emulátoron a régi cuccokat, így nem kell a kábelekkel vacakolni:)
  • Tyler Durden
    Mindet használod a mai napig? (:
  • deep
    Hinnye:D Nem kevés. Én azt hittem nincs annyi.
  • KILLER2
    Ahogy így végignézegettem ilyen kb árakkal 405000 Ft-ot számolta össze : )
  • deep
    Akörül van, nem számoltam:) De az eszmei értéke, és az érzés amikor végignézek rajtuk, felbecsülhetetlen:D
  • KILLER2
    Ez simn megér 300000 Ft-ot.
  • JiBBeRiSH
    A NES, GBA SP, DC, GC pont ilyen nálam is.;) Egy helyen vásárolunk.:D
  • deep
    Az kérlek egy japán, Tommy márkájú Pac-Man. Konkrétan idősebb nálam:D 1981-es gyártmány:)
  • Seth
    az a sárga ufószerű bizbasz micsoda???
  • KILLER2
    NABASZMEG!!!!!!!!!!
  • deep
    Ja, pardon, nem eladók:D
    Csak lesni lehet.
  • Tyler Durden
    Uhh nice.. Jó lehet otthon egy ilyen mini játékterem ((;
  • deep
    szok, ócó konszol:D
    Eladnám a következő xbox játékaimat, mind eredeti szép állapotú:
    007: Nightfire
    ToeJam and Earl 3
    Project Gotham Racing 2
    King Kong
    Spinter Cell 1
    Lego Star Wars
    Ajánlatokat privibe várom.
  • KILLER2
    Nem akarok túlzottan macerás lenni, de ha tudnál esetleg fotót a dobozáról meg a CD aljáról karcolásügyileg. Választ privibe várok ha lehet. Köszi.
    Én nem haragszom:)
  • Tyler Durden
    Sziasztok!

Kérdésem lenne. Szeretném megszerezni a Metal Gear Solid-t ps1-re. Kb milyen áron lehet hozzájutni? /már ha lehet/.
    Válaszokat előre is köszi.
  • Olcsi2
    Neked. ( bocs bongeszo.. :)
  • KILLER2
    Bocsi én voltam Airon csak töle írtam és elfelejtettem átjelentkezni. Szóval ezt nem nekem akartad írni?
  • Airon
    Ezt nem nekem írtad?
  • Olcsi2
    Nekem 5000ert van egy vadiuj, ugyan nem folias, ha erdekel.. (francia doboz, de angolul is fut a game, ha angolul szeretned jatszani)
    Eladók GC-re a következő játékok:
    Final Fantasy:CC
    Resident Evil1
    Killer7
    TimeSplitters:Future Perfect
    Az ajánlatokat privibe várom...
  • KILLER2
    Van valakinek eladó Metroid Prime 2 ECHOES-e jó állapotban dobozzal kézikönyvvel olcsón?
  • God of War
    Playsation 1-es kar(eredeti Sony)eladó+Playstation 1-es memo card együtt 1300ft-ért.Akit éedekel privát:)
  • sp00n
    Elado Ps2 TimeSplitters:Future Perfect 6000FT, eredeti bontatlan csomagolasban.
    PrivU.
  • God of War
    ps2-re
    Golden eye rogue agent karc mentes eredeti könyvvel 3000ft-ért akit érdekel privát.
  • torrente
    PSP-re:
    World Tour Soccer (focis) - 5000Ft
    Jó állapotban, tokban, kézikönyvével; Magyarországon vásárolt.
  • Olcsi2
    PoP: The Two Thrones PS2re 8000 folias, mint az alabbiak mind.