13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
turho #3213 Nem probléma, lehetőségként dobtam fel :) -
#3212 Tuti nem lenne jelentkező úgy sem! -
#3211 jaj istenem:D -
turho #3210 Amúgy szerinted, ha beírnám hogy: komplett nem karcos, szép állapotú, megkímélt NDS-re csalócucc-készlettel (futtassa a DS és neadjisten GBA cuccokat) együtt elcserélném, lenne jelentkező? (Vegyétek úgy hogy beírtam :D) -
turho #3209 Majdcsak elmegy. A múltkor ennyiért fekete ment el 2 db, 1 kontrollerrel...Néha upolok, vagy kitalálok valami konstrukciós változtatást, hadd mozogjon a fórum :) -
#3208 Jajmá csak poénkotam.
Csak én viccesnek találom hogy naponta2-3x is leirod azt senki nem válaszol:DD
Én megvenném ha nem lenne gépem -
turho #3207 Ment privi -
#3206 50004-es, Aqua PS2 eladó - alig használt, kifogástalan állapotban, memóriakártyával, 1 kontrollerrel és pár játékkal (Monkey Island 4, Shadow of Memories: irányár 25k. -
turho #3205 Nem erőszak, ha nekem írtad..... -
#3204 nem kell senkinek:DDDD
-
turho #3203 PSONE beszámítás még él. -
turho #3202 1 karral 35 k. holnap postázok 2-3 helyre, PÜ. -
turho #3201 Nah, 2 karral, chippelve, memokártya nélkül, de a Moh játékkal 37 k. Így valaki? -
#3200 Úgy döntöttem, hogy eladom a fehér színű sima Game Boy Advance gépemet, a 3197. hsz-ben található játékaimmal. Ajánlatokat priviben várok. Figyelem! A Zelda már elkelt!!! -
#3199 Megvannak, odaadhatom azokat is, végülis úy értékesebb. Árat nem tudok mondani, mert nem vagyok jártas az eladásokban. Te mondd meg, hogy mennyit adnál érte. -
JiBBeRiSH #3198 Ha doboz/kézikönyv megvan, akkor a Zelda érdekelne, ha az ár is jó. -
#3197 Super Mario Advance 2, Mario Kart, Kuru Kuru, Kururin, Zelda: Link To The Past, Wario Ware, Rayman 3, Magical Quest 2
Ebből csak a 2 Mariót sajnálom nagyon. Remélem, ha majd másodjára tudok GBA-t venni, akkor ezeket tudom majd pótolni. -
JiBBeRiSH #3196 Milyen játékoktól akarsz megválni?:) -
#3195 Azért gondoltam erre, mert gondolom nem újdonság nektek, hogy mennyire szeretnék egy DS-t :-D, És pillanatnyilag ezt tartom a legjobb megoldásnak, hisz a sima GBA az már olcsó, azt bármikor meg tudom venni még egyszer. A 7 játék, ami nekem megvan, remélem, tudom majd pótolni. -
#3194 Mindenféleképpen érdemes meghirdetni cserére, mert annyi féle motívumok vezetik az embereket vásárlásaik, cseréik során! -
orkenyid #3193 Hááát.... előfordulhat... -
#3192 Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek egy sima GBA-t 7 játékkal cserélnek egy Nintendo DS-re 1 játékkal? -
#3191 Eladók a következő játékok PS2-re
Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi:)
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft
Külön-külön is elvihetök,de együtt 12000ft akit érdekel PÜ:) -
#3190 Van 4 db eredeti Xbox játékom: Halo, Midtown Madness 3,MK Deadly Alliance, Max Payne 2. Az egész csomag egyben eladó 8000 forintért.
Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind játéka, akkor azért kettő darabot adnék ezekből cserébe.
Írj, ha érdekel: [email protected] -
#3189 12e az összes
-
turho #3188 Nah, 45 k komplette. -
#3187 Eladók egyben a következő Gamecube játékok a legjobb ajánlatért:
Final Fantasy: Christal Chronicle
Super MArio Sunshine
Metroid Prime
Star Wars: Rouge Leader
Time Splitters3
Wiewtiful Joe 2
Killer 7
Wave Race
Mindegyik nagyon szép, újszerű állapotban van!
-
turho #3186 Ok, majd hátha lesz rá valaki, bár fizu nem mindenkinek van 3-án :) -
#3185 Én megvenném szívesen, ha 2 hónappal előbb van, de már vettem másikat. 2 nem kell... -
turho #3184 Azt hittem kapósabb lesz, hiszen értelmesebb választás tartósságra, mint egy slim silver gép. Ugyan ez nem vadonatúj, de van hozzá minden, és olcsóbb mint egy silver slim csupaszon. -
#3183 Eladók a következő játékok PS2-re
Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi:)
Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft
Külön-külön is elvihetök,de együtt 13000ft akit érdekel PÜ:) -
turho #3182 Gyári Sony memokártyával 48 k. Néhány játék ajiban ismét megoldható, plíz PÜ. -
#3181 Áhh, nem nyomom én már olyan hardkóre! -
turho #3180
Vegyétek, ez nem átlagos gép. :) Ja, 3 hónap garit adok, mint az új chipeltekre szokás. -
#3179 hogy legyen-e egy backupod? -
#3178 Nekem is ilyen ezüst csodám van felHDDsítve, minek nekem mégegy?! -
turho #3177 Köszi, én is úgy gondolom. Tényleg jó széria, én is meglepődtem. Mintha jobb anyagokból lenne a silver, marha csöndes, és kevésbé is melegszik mint bármelyik korábbi nagy gép. Ventilátora is szabályzott, meg minden. nah, gondolkodjatok, félig már a szívemhez nőtt :) -
Dajin #3176 ez tök megérné, ha nem lenne ps2-őm akkor tuti megvenném:D -
turho #3175 Eladó ritka nagy PS2 gép: Satin silver (ezüst) nagy 50004-es (SONY fejes, nem Sanyyo!!) alighasznált jó állapotú PS2, 2 db abszolút nem lehajtott ezüst kontrollerrel, automata H2O chippel (hdloader akár memokártyáról, automata lemezfelismerés), és maximális fej-és mechanikavédő kiegészítő Romeo-moddal. A gépben beépített infravevő van. (V9-es verzió). Halk működés (már szabályozza a ventillátort, és igen fejlett tálcamechanika, korszerűsítve). Strapabíró, exkluzív kis ketyere.
Ami sajna nincs: doboz. (illetve memokártyát neked kell biztosítani).
Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
irányár: 46 k.
Plíz PÜ
-
#3174 800, ne vicceljunk - kettoezerkettoszaz forint rafizetessel mar teljes, platinum kiadas is vasarolhato second-hand.