13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• turho
    Nem probléma, lehetőségként dobtam fel :)
  • torrente
    Tuti nem lenne jelentkező úgy sem!
  • God of War
    jaj istenem:D
  • turho
    Amúgy szerinted, ha beírnám hogy: komplett nem karcos, szép állapotú, megkímélt NDS-re csalócucc-készlettel (futtassa a DS és neadjisten GBA cuccokat) együtt elcserélném, lenne jelentkező? (Vegyétek úgy hogy beírtam :D)
  • turho
    Majdcsak elmegy. A múltkor ennyiért fekete ment el 2 db, 1 kontrollerrel...Néha upolok, vagy kitalálok valami konstrukciós változtatást, hadd mozogjon a fórum :)
  • God of War
    Jajmá csak poénkotam.
    Csak én viccesnek találom hogy naponta2-3x is leirod azt senki nem válaszol:DD
    Én megvenném ha nem lenne gépem
  • turho
    Ment privi
  • CrucifX
    50004-es, Aqua PS2 eladó - alig használt, kifogástalan állapotban, memóriakártyával, 1 kontrollerrel és pár játékkal (Monkey Island 4, Shadow of Memories: irányár 25k.
  • turho
    Nem erőszak, ha nekem írtad.....
  • God of War
    nem kell senkinek:DDDD
  • turho
    PSONE beszámítás még él.
  • turho
    1 karral 35 k. holnap postázok 2-3 helyre, PÜ.
  • turho
    Nah, 2 karral, chippelve, memokártya nélkül, de a Moh játékkal 37 k. Így valaki?
  • Super Mario
    Úgy döntöttem, hogy eladom a fehér színű sima Game Boy Advance gépemet, a 3197. hsz-ben található játékaimmal. Ajánlatokat priviben várok. Figyelem! A Zelda már elkelt!!!
  • Super Mario
    Megvannak, odaadhatom azokat is, végülis úy értékesebb. Árat nem tudok mondani, mert nem vagyok jártas az eladásokban. Te mondd meg, hogy mennyit adnál érte.
  • JiBBeRiSH
    Ha doboz/kézikönyv megvan, akkor a Zelda érdekelne, ha az ár is jó.
  • Super Mario
    Super Mario Advance 2, Mario Kart, Kuru Kuru, Kururin, Zelda: Link To The Past, Wario Ware, Rayman 3, Magical Quest 2
    Ebből csak a 2 Mariót sajnálom nagyon. Remélem, ha majd másodjára tudok GBA-t venni, akkor ezeket tudom majd pótolni.
  • JiBBeRiSH
    Milyen játékoktól akarsz megválni?:)
  • Super Mario
    Azért gondoltam erre, mert gondolom nem újdonság nektek, hogy mennyire szeretnék egy DS-t :-D, És pillanatnyilag ezt tartom a legjobb megoldásnak, hisz a sima GBA az már olcsó, azt bármikor meg tudom venni még egyszer. A 7 játék, ami nekem megvan, remélem, tudom majd pótolni.
  • torrente
    Mindenféleképpen érdemes meghirdetni cserére, mert annyi féle motívumok vezetik az embereket vásárlásaik, cseréik során!
  • orkenyid
    Hááát.... előfordulhat...
  • Super Mario
    Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy szerintetek egy sima GBA-t 7 játékkal cserélnek egy Nintendo DS-re 1 játékkal?
  • God of War
    Eladók a következő játékok PS2-re

Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
    The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
    Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi:)
    Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft

Külön-külön is elvihetök,de együtt 12000ft akit érdekel PÜ:)
  • baggins
    Van 4 db eredeti Xbox játékom: Halo, Midtown Madness 3,MK Deadly Alliance, Max Payne 2. Az egész csomag egyben eladó 8000 forintért.
    Csere is érdekel, de csak egy játék: ha valakinek van eredeti Elder Scroll: Morrowind játéka, akkor azért kettő darabot adnék ezekből cserébe.
    Írj, ha érdekel: [email protected]
  • God of War
    12e az összes
  • turho
    Nah, 45 k komplette.
    Eladók egyben a következő Gamecube játékok a legjobb ajánlatért:
    Final Fantasy: Christal Chronicle
    Super MArio Sunshine
    Metroid Prime
    Star Wars: Rouge Leader
    Time Splitters3
    Wiewtiful Joe 2
    Killer 7
    Wave Race
    Mindegyik nagyon szép, újszerű állapotban van!
  • turho
    Ok, majd hátha lesz rá valaki, bár fizu nem mindenkinek van 3-án :)
  • Csacsi
    Én megvenném szívesen, ha 2 hónappal előbb van, de már vettem másikat. 2 nem kell...
  • turho
    Azt hittem kapósabb lesz, hiszen értelmesebb választás tartósságra, mint egy slim silver gép. Ugyan ez nem vadonatúj, de van hozzá minden, és olcsóbb mint egy silver slim csupaszon.
  • God of War
    Eladók a következő játékok PS2-re

Rainbow Six3(Nem Platinum) 2000ft újonnan 6000ft
    The Getaway2(Nem Platinum) 3000ft újonnan 5790ft
    Dargon Ball Budokai1(Platinum) 3000ft újonnan fogalmam nincs mennyi:)
    Star War3(Nem Platinum) 7000ft újonnan a Platinumos változata 9000ft a nem Platinumos 17000ft

Külön-külön is elvihetök,de együtt 13000ft akit érdekel PÜ:)
  • turho
    Gyári Sony memokártyával 48 k. Néhány játék ajiban ismét megoldható, plíz PÜ.
  • Sir Quno Jedi
    Áhh, nem nyomom én már olyan hardkóre!
  • turho

Vegyétek, ez nem átlagos gép. :) Ja, 3 hónap garit adok, mint az új chipeltekre szokás.
  • Lammer
    hogy legyen-e egy backupod?
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is ilyen ezüst csodám van felHDDsítve, minek nekem mégegy?!
  • turho
    Köszi, én is úgy gondolom. Tényleg jó széria, én is meglepődtem. Mintha jobb anyagokból lenne a silver, marha csöndes, és kevésbé is melegszik mint bármelyik korábbi nagy gép. Ventilátora is szabályzott, meg minden. nah, gondolkodjatok, félig már a szívemhez nőtt :)
  • Dajin
    ez tök megérné, ha nem lenne ps2-őm akkor tuti megvenném:D
  • turho
    Eladó ritka nagy PS2 gép: Satin silver (ezüst) nagy 50004-es (SONY fejes, nem Sanyyo!!) alighasznált jó állapotú PS2, 2 db abszolút nem lehajtott ezüst kontrollerrel, automata H2O chippel (hdloader akár memokártyáról, automata lemezfelismerés), és maximális fej-és mechanikavédő kiegészítő Romeo-moddal. A gépben beépített infravevő van. (V9-es verzió). Halk működés (már szabályozza a ventillátort, és igen fejlett tálcamechanika, korszerűsítve). Strapabíró, exkluzív kis ketyere.
    Ami sajna nincs: doboz. (illetve memokártyát neked kell biztosítani).
    Alku nélkül ajándék: Medal of Honor: Rising Sun gyári játék.
    irányár: 46 k.
    Plíz PÜ
  • CrucifX
    800, ne vicceljunk - kettoezerkettoszaz forint rafizetessel mar teljes, platinum kiadas is vasarolhato second-hand.