13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
turho #3850 Miért ne lenne megoldható? :) csak ügyesen kell csinálni, nehogy elforrassz valamit. A régi chip eltávolításával ugyanolyan lesz a ps2 mint újkorában, a gyári bios sohasem változik meg... -
#3849 Azt hiszem nekem v9es van de nem teszem rá a fejem. SCPH50004. Akkor megoldhato hogy a régi kézibootos chipet kiszedik és beleműtenek helyette egy modernebb chipet mindenfajta károsodás nélkül?
duo3 H2o vagy Xenops ezekben gondolkozom esetleg Matrix... -
turho #3848 PS2 játékok:
Killzone
Mercenaries
Final Fantasy X
GTA: Vice City
GTA:San Andreas
Tekken Tag Tournament (Platinum)
NFS:Underground
Fifa Football 2004
Medal Of Honor: Rising Sun
Burnout 2 (Platinum)
Driver 3 (Platinum)
Lehetőleg egyben eladók, a legjobb ajánlatért. Plíz PÜ. Írd amit gondolsz, lehet hogy belemegyek. -
#3847 Eladó:
Burnout 3 Takedown(Xbox) 3000Ft
Pal-os, kiváló állapotban -
turho #3846 Azt hiszem megoldás. V4-től simán beműthető, azaz 30003-astól. Sőt, tulajdonképpen v1-v3-ba is, csak az szarabbul szerelhető. -
#3845 Küldtem privit.
A duo3 meg a H2O megoldás lehet a priviben vázolt problémára?? Feltéve ha bele lehet műteni egy SCPH50004esbe... -
turho #3844 Úgy tűnik hogy semmi. (najó, 1 dolog: gondolom nem voltak olyan parasztok hogy a matrix logot bennhagyják, ezért a xenops-ről azt levették. :DDD)
Amit én szeretek: duo3, H2O, Immáron a xenops. -
#3843 Turho: érdekelne hogy melyik most a legprofibb/legmegbízhatóbb chip slimPS2be?? illetve mi a különbség a Xenops ill. a Matrix között??
-
turho #3842 Egyik pstwo elkelt, még van egy. Változás: Xenops chip került bele, gyakorlatilag próbára, de a chip egy az egyben Matrix Infinity klón, matrix firmware, saját menü, beállítások.
Gyöngyházfehér GC-re van egy stabilnak tűnő vevőm, egyelőre addig míg eldől, befagyasztva.
X360 távirányító utángyártott, bontatlan: 5 k
x360 ugy. minőségi VGA-kábel (2 db van most): 4400/db
hozzá gender changer: 700 ft (ha fixkábeles a monitorod, lyuk-lyuk toldó adapter). -
#3841 ps1 érdekelne azon belül is a ps one tipus..lehetöleh alig használt legyen..de a legjobb lenne a bontatlan(gyüjtök elönyben)ár megegyezés szerint..irjatok a privimre -
#3840 Elado PSP GigaPack 2. 80- as FWvel, makulatlan allapot, dobozzal leirassal egyutt, 1 gigas MemoStick- kel, fullhallgato, tok stb. . . . + Logitech kepernyovedovel. Az ara 45000. Plussz elado 3 jatek : Coded Arms - 4000huf, Outrun c2c 2006 - 7000huf, LocoRoco - 8500huf. Egyben az egesz viheto 57000huf- ert. GARANCIAVAL! ! ! PU -
turho #3839 Jövő hét elején 2 db chippelt 75004-s pstwo várható, memokártyával, karcmentes kvázi újak, szinte nullkilométer, frissen megműtve, lehet érdeklődni priviben, de egy darab az biztosan lesz.
Chipelt gyöngyházfehér Gamecube memkártyával, akcióban 27 k (xenogc chip, 3 választott ajándék játék, memkártya.) A gép karcmentes kvázi új, doboz is okés.
RGB kábellel 29 k.
Nem dobozos, hanem zacskós, de nullkilométeres Gameboy Color eladó gyűjtőnek, kis em próbáltam, 12 k.
x360-kompatibilis pót laser pickup 2 db, 8 k/db (ha nagyon gyengén olvas a géped minden márkát).
Légyszi PÜ-zzetek ha érdekel valami.
-
#3838 Nem pont erre irányult a kérdés... :) -
#3837 El akarod vinni mindet?:D
Már lekéstél mindről, mert pár már elekt, de megbeszélhetjük. -
#3836 Egyébként már akartam kérdezni, ez azt jelenti, hogy ha elvisznek minden gépet, akkor ennyi? Már a fórumra sem jössz fikázni a pécéseket? -
#3835 Elcserélném vagy eladnám a bontatlan csomagolású, soha ki sem próbált, hologramos matricás, sértetlen szoftver zárócimkés, eredeti PS2-es Athen 2004 PLATINUM játékot.
576-nál 5798 Ft-ba kerül, elsősorban csere érdekelne, de csak eredeti játék érdekel... lehet PS2-es játék, PC-s játék, NDS vagy GBA játék is!
Írj p.ü.-ben címeket és biztosra veszem, hogy megegyezünk :-) -
#3834 GB color 7ropiért egesz jol hangzik...de nem tudom, h. hogyan lehet warezolni GB colort... :-P (vmi flashcard van hozza...tudja vki, az mennyit kostál? :-P) -
#3833 CRT-n nyomom egyelőre. Lesz majd LCD, még idén:) -
#3832 CRT vagy LCD tévére kötve? Mivel komponens kábelt nem nagyon lehet kapni GC-hez, kíváncsi lennék az RGB kábel milyen képet ad LCD tévén (a sima RCA nagyon homályos). -
#3831 Őőő, az nincs:) RGB van, de azt használom:) -
#3830 Gamecube komponens kábel nincs raktáron véletlen? :) -
#3829 Szerintem megér annyit amennyit kérsz érte. ^^ -
#3828 Hát nézd, a gép maga 10-et simán ér, tekintettel a zsír állapotára és dobozos mivoltára. A 2 dobozos játék minimum 4-4 rugót ér. A killer talán még többet. Ez eddig 18 alsó hangon. Ha a maradék 5 játékra csak 2000 ft-ot számolsz, akkor is kijön az ár, és szerintem van aki többet is adna egyik-másikért. Ez meg az én véleményem:) -
#3827 N64 szerintem drága ^^,de ez az én véleményem :). -
#3826 Gyűjts már nekem egy PS3-at valahonnan! :D -
#3825 :D -
#3824 Úristen.És volt rá pénzed....Fuh -
#3823 Vagyok, voltam:) Összevásároltam, mert nosztalgikus érzéseket keltettek bennem. Most egy kicsit elmúltak ezek az érzések, de nem utoljára voltam a tulaja ilyesmiknek, azt hiszem:) -
#3822 te honnan szeded ezeket ha nem használod?És minek?gyűjtő vagy? _:D -
#3821 Update:D
Pár darab már elkelt, de maradt még bőven, itt-ott az árak is enyhültek:
N64: dobozos,alig használt, 1 joy, memo kari, játékok: Mario64(dobozos), Killer Instinct Gold (dobozos), Cruis n World, Lylatwars, Star Wars Shadow of the Empire, Waverace, Blast Corps. Mindenestől 28eFt.
SNES: dobozos (ami kicsit szakad sajnos), egy joy-jal, Mortal Kombat 3, Earthworm Jim2 dobozos játékokkal és egy Starwing doboz nélkül. 10eFt.
Nes: 2 db nes-em van:) Egy Super set dobozában, makulátlan gyári állapot, papírjai is megvannak, 4 joy, 2db 4-es elosztó, 3 játékot tartalmazó cartridge(mario bros, foci, tetris) + a másik gép doboz nélkül 2 joy-jal, mario bros játékkal. A kettőhöz sajnos csak 1 gyári TVkábel és adapter van, de ez végülis pótolható a mediamarktból:) Mindenestől 10eFt.
PS2: Kb 10 órát volt bekapcsolva, slim, dobozával, chipeletlen,1 memokari, 1 joy, fénypisztoly, GT4, Time Crisis 2, Virtua Cop 1-2 eredeti játékokkal. 45eFt.
PS1: régi kivitel, szép állapot, sok másolt lemezzel, 10eFt.
Sega GameGear: működik, viszonylag jó állapot, elemtartók megvannak, 4 játék: shinobi, columns, fatal fury, super monaco gp. 10eFt
Sega MasterSystemII: jó állapot, 1 joy, sonic játék, 3eFt.
Atari2600: sajnos joy és tápkábel nélkül, de bármilyen szabványos joy(pl quickshot-ok) és szabványos adapter jó hozzá. Van hozzá 2 extra cartridge:) 2eFt.
NDS: nem lite, 0 percet volt használva, dobozában. 20eFt.
GBASP: amerikából, fényes kijelzővel, megnövelt aksiélettartammal, itthon nem kapható, kb 5 órát ment, makulátlan gyári állapot, dobozában 25eFt.
GB Micro: alig használt, dobozában, papírjaival, 15eFt.
GB: régi alap Gameboy nagyon szép állapotban! 5eFt
GB pocket: ugyanaz, csak keskenyebb, ritkább, 2 elemmel megy, 5eFt
GB color: dobozában, gyönyörű, gyári állapot 7eFt
GB LIGHT: igazi ritkaság japánból, alap GB, beépített zöld háttérvilágítással, 2 elemmel megy, itthon nem volt forgalomban, sem az USA-ban. 8eFt.
Játékok GB-okhoz: Killer Instinct, Tetris, True Lies, 4 in 1(nemtom ez mi:D) 3eFt.
Ultra ritka eredeti Gameboy válltáska a gépnek és játékoknak, 3eFt.
-
Tomek83 #3820 Nintendo DS-re eladó:Mario & Luigi:Partners in Time,7000-ért.
Írj privit,ha érdekel. -
#3819 Botatlan FF VII / FF VIII / FF IX -em van :D
Mit adol ertuk? -
powerdozer #3818 Hali
Engem érdekelne FF és Resident Evil eredeti gamesok, van valakinek eladó? -
turho #3817 Keresek Supercardot NDS-hez, SD verziósat (nem minisd, nem microsd). Azt a böszme :DDD naygfajtát, a kéket. Olcsón, minél olcsóbban. Plíz PÜ. -
#3816 Van itt nekem eladó Gamecube-ra Metroid Prime 4000Ft, Zelda The Windwaker (limitált, ocarina of time bonusz lemezzel) 7000Ft, Starfox Adventures 4000Ft. -
#3815 Devil May Cry 1 után érdeklődnék!!!!Válaszadóknak priviben megadom az MSN-em.
-
#3814 PS2:
Metal Gear Solid 3 4500
MSNen várom az érdeklödöket nem kérek privit:
[email protected] -
#3813 Ugye hamarosan kiteszed a Super Mario Galaxy-t? ^^ -
#3812 Nintendo Wii
Előrendelhető az oldalon!
Twilight Princess
Alapmű is mellé:)
-
#3811 Eladó Ps2-es gammák: - Devil may cry 3 4000Ft
- Getaway: Black monday 4000Ft
- Tekken 5 4000Ft
- Gran Turismo 4 4000Ft
A játékok,eredetiek,PAL-osak,nagyon jó állapotban vannak kézi könyvel,tokkal,boritóval mindennel együtt adom őket.A pskt a vevő állja.Ha valakit érdekelnek ezek a játékok akkor [email protected] .