13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
turho #3930 Van egy 75004 pstwo szettem, ha még aktuális, minden földi jóval, Matrix Infinity clone chippel, memoval 1-2 bonusszal. Szolnok mellett lakom. -
#3929 PSPre elado Coded Arms - 3000huf
GBA-ra elado Metroid Fusion - 1700huf
mind2 dobozzal leirassal egyutt, szep allapotban
PU -
#3928 Keresem a következő PAL-os karcmentes játékokat:
Shadow of the Colossus
God of war
Ico
Rez
Zone of the Enders 1,2
Devil may cry 1,2,3
Forbidden Siren 1,2
Metal Gear Solid 1,2,3, Substinence
Gran Tourismo 3,4
Killer 7
Primal
Resident Evil 4, Codename Veronica, Outbreak
Killzone
Tekken 5
Ratchet and Clank 1,2,3
Jak and Daxter 1,2,3
Sly 1,2,3
Final Fantasy Dirge of Cerberus
Final Fantasy összes
Fatal Frame 3
The Getaway 1,2
Dragon Quest összes
Star Wars Racer Revenge
Wipeout Fusion
Soul Calibur 3
Silent Hill 1,3
24, The Game
Grandia 1,2,3
Star Ocean
Suikoden összes
Onimusha 1,2,3
Kya Dark Lineage
-
kisaba #3927 Sziasztok!
Nem tudtok egy jó helyet Pesten, ahol gyorsan és olcsón lehet chippeltetni, lehetőleg megbizhatóan (mondjuk garival)
Aki tud az legyen szives dobjon egy mailt, vagy irjon ide!
Köszi -
#3926 keresd a fórumon Turho kollegát...ő árul ilyen dolgokat....ha visszaolvasol látni fogod van még neki asszem gépe... -
trade1 #3925 Sziasztok!
Ps2 vásárláson töröm a fejem, a zsé már megvan rá, csak nem tudom hol vegyek.Újat szeretnék venni, valami jobb fajta chippel. Helyileg szolnok környéke.Légyszíves mondjatok egy két helyet ahol nem vernek át.
Köszi! -
#3924 Eladó fekete színű Nintendo GameCube játékkonzol, dobozában, jó állapotban. Mellé egy joy (gyárilag jár hozzá), 59 blokkos memóriakártya, és Mario Kart Double Dash játék.
18.000 ft
kép: http://gyufo.extra.hu/Elado/Nintendo%20GameCube/PA110055.JPG
mailto: [email protected] -
klei #3923 sziasztok!
killzone 2.5k
budokai3 5k
ezen kivul meg elado 75004es ps2 csip nelkul,net disc, meg garis, memkarival 28k
(igeny eseten swap magic 3.6 +5k)
erd. mailen! [email protected] -
#3922 Esetleg még mindig nem kell senkinek egy PS2s Tomb Raider Legend 5k-ért? :) -
#3921 Szia!
A BLACK-et mennyiért adod? -
#3920 4k
-
#3919 tif mennyibe fájna? :) -
#3918 Ja és ócssó mind. -
#3917 Eladó Fifa 06,Black,NHL06,Midnigh Club3,Tif 2005 eredeti PS2es gamek
érd:[email protected] MSN címen -
#3916 köszike,de pont nem érdekelnekj azok a gémek :D:D
csak megjegyeztem hogy ezzel az árral nemigen fog kifogni magának vevőt....ez olyan mintha megvennél egy kocsit 3milláér,kijössz vele a szalonból már akkor nemfog 3millát érni :)
csak ennyi -
#3915 Akkor mennyé bótba és vedd meg nem fogja csak azért odaadni fillérekért me 6000 a bótba -
ballor #3914 ez igaz, ha már ki van bontva nem ér annyit
itt pont a celofán (és nem akármilyen, hanem az eredeti sanyis ér sokat) viszi fel az árát a cuccnak -
#3913 es ezt ki hiszi el? LOL
idefigyi, hamar kibontod a cuccost, orulj, hogy 60%ot er a cumod,... ez egy orok iratlan szabaly... bar biztos lesz par balek, aki ramozdul a cuccodra, sok sikert, csak azert maradjunk a foldon!44negzvennegz... -
#3912 Mindenki látom szépen elkezdte logikailag levezetni ^^ Jó kis szakkör :) -
ballor #3911 egyszerű: megnézi, hogy a lemez tényleg benne van-e -
turho #3910 Nem kapós a legjobb ár-érték arányú, utolsó gépem? -
#3909 Nem akarok kukacoskodni, de akkor minek a celofán le?:D -
#3908 Rosszul tudod,celofán le,gépet nem látott,tokból nem vettem ki és olcsobban adom a boltinál.:))) -
#3907 "Engem ez nem érdekel így is olcsobban adom mint a bolti és még zsírabb állapotban van."
Bocsesz, lehet, hogy nem értettem jól ^^ A bolti celofános, a celofános bontatlan, a bontatlan hibátlan. Elég jól levezettem a dolgot nemde?
S mi a te utad sorrendje? Celofán le, gépbe be, majd eladom. Korántsem hiszem, hogy ezáltal jobb állapotban legyen mint egy celofános :) -
#3906 Akkor menjél a boltba.Engem ez nem érdekel így is olcsobban adom mint a bolti és még zsírabb állapotban van. -
#3905 -Prince of persia3 5000FT
-GTA-Liberty City Stories(+poszter) 6000FT
-Red Dead Revolver 4000FT
-Burnout Revenge 6500FT
Ratchet&Clank3 3500FT
Mind-mind PS2re:
privizetek nekem ha kö valami:D -
#3904 Ez igaz. -
#3903 hát már nemazér,de ha te 4ropiért árulod akkor már inkább elmennék megvenni a boltba....mer ugye a postaköltég is majdnem egy ezres az már 5ezer...ujonnan meg 5990 -
#3902 26, nagyon maximum -
#3901 Szerintetetk mennyiért tudnék elpasszolni egy szürke DSt három játékkal és minden tartozékkal? (A három játék Mario64,NFSU2,SC3)
Körübelülre. És már lehet is jelentkezni, ha esetleg kell valakinek. -
#3900 Eladó Ps2-es gammák: Devil may cry3,Gran Turismo4,Tekken5,Getaway2.Mindegyik játék 4000Ft+a psk amit a vevő áll.Mindegyik játék eredeti,PAL-os,karcmentes,tökéletes állapotban+kisfüzet.Ha valakit érdekel akkor [email protected] . -
#3899 PS2re a következő gamek eladóak(kisfüzettel,karcmentesek)
-Prince of persia3 5000FT
-GTA-Liberty City Stories(+poszter) 6000FT
Képet tudok küldeni ha valakinek kell
MNS:[email protected] -
vendrinszky #3898 Oké. Bocs. -
#3897 "tudok még másolt játékokat is szererzni!"
ezt nagyon gyorsan felejtsd el itt, okes? thnx! -
turho #3896 Első PSTWO egyelőre úgy néz ki, elkelt.
Ami maradt:
PSTWO 75004 szintén szép állapotú, gyári cuccaival, plusz memokártyával (gyári Sony), ajándék RGB kéábellel és bontatlan távirányítóval (kisméretű értelmes kinézetű utángyártott, nem a Madcatz szörny :DDD), XENOPS chippel (Matrix Infinity green dot klón, Matrix legújabb firmware, menüs chip !! sok minden állítható rajta, automata), ez egyben 40 !! k. 6 hó gari a chipre. -
turho #3895 Igény szerint az első géphez is tudok adni egy gyári memokártyát, +5 k.
Ami még eladó a 2 moddolt pstwo-n felül:
Resdient Evil ds játék NDS-re, csak kipróbáltam, ára 8 k, vagy csere supercard sd-re.
Plíz PÜ vagy email: [email protected] -
turho #3894 Igény szerint az első géphez is tudok adni egy gyári memokártyát, +5 k.
Ami még eladó a 2 moddolt pstwo-n felül:
Resdient Evil ds játék NDS-re, csak kipróbáltam, ára 8 k, vagy csere supercard sd-re.
Plíz PÜ vagy email: [email protected] -
vendrinszky #3893 MSN címem: [email protected] -
vendrinszky #3892 -------------------------------
Van egy eladó PS1 -em! Minden van hozzá. A Gép tökéletes állapotban van, és chippelt! Ha valakinek kell adok hozzá pluszba 3 játékot is:
Worms World Party (eredeti); Tigershark (másolt); Kirikou (eredeti)
Ez így összesen 17500 Ft!!!
-------------------------------
Van egy (külön) eladó joustick (bocs, de nem tom hogy írják) -om. Nincs rajta analog. Barnás fekete színű és átlátszó. PS1 -hez és PS2 -höz is jó. Ára: 1000 Ft
Van két játékom is is ami eladó: -Half Life 1 (PS2; eredeti) 2000 Ft
-Harry Potter 2 (PS1; eredeti) 2500 Ft
PS2 -höz meg PS1 -hez tudok még másolt játékokat is szererzni! Csak az kb. egy hét (vagy öt nap) amég megjön, de aztán mindegyiket el tudom küldeni ezzel az árral: 1000 Ft/db. Ha valakit érdekel küldjön egy e-mailt és megnézem hogy meg van -e!!!
A fönt említett tárgyakat el tudom küldeni póstán is.
Érdeklődni: [email protected] -
#3891 formula one eladó játéka nincs vkinek? eredeti érdekel csak