13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#4050 !!Konzolvilág!! www.konzolvilag.hu Videojáték szaküzlet és szervíz!
Nintendo Wii előrendelhető 69000ftért! Xbox alapgép 1 ajándék játékkal 46.000Ft, PStwo (fekete)+1 játék 40.000ft, Ps2 memo 8Mbos 4.000ft, Xbox360 Premium 105.000ft, Nintendo DS Lite 40.000ft.
Adás Vétel Csere. Gyors helyszíni szervíz! Naprakész friss kínálat. Mindegyik géptípushoz játékok, kiegészítők, tartozékok nagy választékban, kaphatóak!
[email protected] Tel.: 061-349-97-03 Nyitvatartás: Hétköznap: 10-18 óráig!
Na és www.gamestore.hu
ki ne maradjunk már a jóból:)
-
#4049 Eladó eredeti Ps2-es gammák,kézi könyvel,tokkal+minden jóval.DVD-k tökéletes állapotúak.
Gran Turismo4 4.000-
Getaway:Black Monday 4.000-
Tekken 5 4.000-
Ha valakit érdekelnek ezek a gémek akkor [email protected] . -
#4048 Gamecube-ra Eredeti Killer7 és Splinter Cell-Chaos Theory eladó.
Ajánlatokat az alábbi címre várom:
[email protected]
Köszi
Petya -
Stinger 576 #4047 Szia, válaszoltam neked priviben. -
KaTy #4046 sziasztok,
Lego Star Wars játékot keresek x360-ra.
ha van esetleg valakinek.... -
KaTy #4045 nekem megvan.
ha jól emlékszem nem is gyűrött -
#4044 Fogalmam nincs. -
#4043 Ela PS2 gamek:
Lego Star Wars2
Serious Sam
MSN-en várom a jelentkezőket:
[email protected] -
#4042 nagyon nem akarod elarulni, hogy milyen chip van benne :P -
#4041 Használt...jah, ki lett bontva.
Egyébként meg mindent tud, amit tudnia kell, mondtam már :P -
#4040 hat azert a jo lenne tudni, hogy az a mindent tud egy tenyleg minden hajjal megkent DMS4 SE(ami TENYLEG TUD :DDD) vagy egy gagyi chipnek a klonja...(az arkulonbozetet rad bizom... olvass utana)
nemhiszem, hogy DMS van belepakolva... akkor talan meg 45ot is megerne... kulonben orulsz ha 35ert elviszik, mivel sajnos hasznalt...
de remelem talalsz balekot :D GL -
Cat #4039 megnéztem vaterán és teszveszen is, egyiken sincs. Felét se adnám érte, max. veszek mást.
Sztm ps2, bár nekem konzolom sincs, nem értek hozzá. -
#4038 ahhoz nagy mák kellene,de asszem vateran szokták árulgatni.
De nem olcson (volt aki 20ezert kért érte,és ugyanennyit a 7-8-ért is) -
#4037 az ps1-es játék...(szerintem) -
Cat #4036 Van valakinek Final Fantasy IX (PS2)? Körbenéztem boltokban, és sehol nem árulják már. egy barátomnak szeretném megvenni karácsonyra, akinek van és el akarja adni, pls. dobjon egy privit. Mivel ajándéknak szánom, lehetőleg eredeti dobozzal együtt kellene.
-
#4035 x360-ra lenne egy Fight Night3-mam cserére.Érdekel Project Gotham3,vagy ki mit ajánl? -
Stinger 576 #4034 Cheap, számítok rád ;) -
Stinger 576 #4033 Sziasztok,
akinek esetleg meglenne a speciális Metroid Gamecube PAK doboz borítója (a papírból készült spec. borító, amit rá lehet húzni a gép eredeti dobozára) és megválna tőle (akár pénzösszegért is), keressen meg privátban, vagy email-ben. Fontos lenne, a lakás renoválása közben súlyosan megsérült az enyém és szükségem lenne egy hibátlan, nem tépett és gyűrt másikra (cserébe esetleg fel tudok ajánlani egy limitált Zelda: Wind Waker-es borítót).
Köszi.
STR
(ja, amiről szó van: -
#4032 Eladó: ms advanced scart kábel + smartjoy frag kütyü + ms "s" joy - cserélném még x360-játékokra is a fentieket -
#4031 Csá!
Eladó Gamecube-ra
Turok Evolution 3000 pénz
Harry Potter2 1000 pénz
Psp-re Syphon Filter:Dark Mirror 5000 pénz
Továbbá vennék 2 gb-os kártyát psp-be Zala megyéből.
Ajánlatokat priviben várok
Petya -
#4030 Mond az neked valamit, hogy "mindent tud, amit tudnia kell? " ;)
Na, azt is számold bele. -
#4029 Nekem paprika kéne. -
#4028 van vkinbek eladó meggye? -
#4027 majd veszek, de egyenlőre x360-ra gyűjtök... -
#4026 Akkor vegyetek gameboyt vagy gameboy playert mert arra is sok játék van és ott is lehetne címeket sorolni. végül is nem olyan szép de jópofa játékok vannak és a magakorában ez volt a csucs. -
#4025 ez tény, de már 5 éve is elavult volt szvsz -
#4024 konzolboltban a natur gep 35 =) csak szolok, mert az eletben nem fogod eladni 40ert :D max 30... -
#4023 Eladó PStwo, alig használt (egyszer volt bekapcsolva, egy Singstar parti erejéig), amúgy karcmentes, tökéletes állapotú gép. Tud mindent, amit tudnia kell.
40.000 huf.
-
#4022 off:
megerösitem, psx-re nagyon jo játékok vannak.
on:
(doboz nélkül)
és egy
egy ijen, ez dobozostul papirostul, foliastul, elado, cserelheto (azé' nem midnenre), varom az ajanlatokat. -
#4021 skacok nem tud senki eladó lehetőleg nem agyonhasznált ps2-őt ha igen akkor írjatok vissza köszke -
Blaziuska #4020 HEllosztok
Keresem a Tarzan című gammát ps-re eredetibe.Nincs valakinek véletlenül?
Kösz BB -
xboxtuti #4019 Láttatok már ennyi progit egy helyen? http://xbox360mod.uw.hu/
-
#4018 kicsit OFF.
(ps1-game)
csak egy pár "jó" game...és még rengeteget nem írtam ide....
ezekkel mind nagyon jól lehet szórakozni, igaz a grafikájuk ma már nem az igazi,de abban az időben ez volt a csúcs
Logikai:Devil dice, Kula world, Sanghai true valor, Bust-a-move sorozat, Lost Vikings 2
Akció lövöldözős:Apocalypse, c12 final resistence, Assault, Contra adventures
Horror akció:Resident evil sorozat, Silent hill ,Galerians,Hard edge(TRAG), Koudelka(rpg)
Parasite Eve 1-2..
Külsőnézetes (TPS) akció-ügyességi-kaland:Tomb raider sorozat, Duke Nukem time to kill,Duke Nukem land of babes, Fear Effect 1-2, Syphon Filter 1-2-3, Chase the express, Mission impossible , shadow man,Metal gear solid..
Hack'n'slash (akció rpg):DIABLO, Darkstone, Gauntlet legends..
3D-s akció (FPS):Duke Nukem 3D, Final Doom, Alien Trilogy, Alien Resurrection, Medal of Honor 1-2 , Hexen...
Autós:Gran turismo 1-2, Driver 1-2, Colin Mcrae rally 1-2, V-rally 2, Nees for Speed 3-4, Formula one 2001, Toca 2-3...
Sport:Nhl2001, Fifa 2005, Nba live 2003, Tiger Woods 2001, Dead ball zone(ntsc) up.gif
Stratégia:C & C sorozat ,Final fantasy tactics, Dune 2000, Hogs of war up.gif ,Warcraft 2, Warzone 2100, KKND 2 Krossfire, Front mission 3, Panzer general 2, Master of Monster(ntsc)
Űr lövöldözős (3D):Colony Wars 1-2 , Descent 2, Forsaken, Einhander, R-type Delta..
3D-s lövöldözős(tank,helikopter..stb):Battle tanx global assault, Black dawn, Thunderhawk2, Viper , Vigilante 8 , Twisted metal 2
Mászkálós.Crash Bandicoot sorozat, Tarzan, Wild 9, Alfred the chicken biggrin_2.gif , 102 dalmatians, 40 winks, Medievil 1-2 up.gif biggrin_2.gif , Abe 1-2, asterix mega madness, Bug's life, Bugs Bunny 1-2, Croc 1-2, Spyro 1-2-3, Donald Duck, Hercules , Jackie Chan stuntmaster wink_2.gif , Klonoa, Mickey's wild adventures,
Monsters inc, Ms Pacman, Pandemonium 1-2, Rayman sorozat, The Smurfs, Toy Story 2 ..
Verekedős:Tekken sorozat, Soul Blade wink_2.gif , Battlearena Toshinden sorozat, Bloody Roar 1-2, Star Wars Masters of Teras Kasi, Mortal Kombat sorozat, Psychic force 2,Rival Schools , Street fighter sorozat, Thrill Kill eek.gif ...
RPG:Final Fantasy sorozat, Suikoden 2, Tales of Destiny 1-2, Vagrant Story , Wild Arms 1-2, Xenogears, Arc te lad collection, Alundra , Breath of fire 3-4, Crono cross, Crono trigger, Grandia, Legend of Dragoon, Legend of mana, Legend of kartia, Legend of legaia..
Sport Vegyes: Sled storm, Wipeout 3, Tony Hawk underground, Nascar thunder 2003, Aqua Gt, Dave Mirra Freestyle BMX, Hydro Thunder, Killer loop, Le mans 24 hours, Lego Racers, Micro Machines 3, Micro Maniacs, Monster Racer,Moto Racer 2, Muppet race mania, N-Gen racing, Revolt 2, Ridge racer Type 4, Road rash jailbreak, Rollcage 2, Running Wild, Sydney 2000....
OFF vége -
#4017 te viccelsz ugye?? szerinted miért volt sikeres ennyire?? mert csak 20 jó játék van rá??
nekem megvan a mai napig és nagyon jó játékok vannak rá....(+ vannak xbox+ps2+dreamcast de GC-t eszembe sem jutott venni a szar játékfelhozatal miatt. viszont mint gyűjtő egyszer veszek egy gépet hogy ez is meglegyen)
egyébként relativ ki mit nevez jó játéknak...
üdv -
#4016 Inkább játszol 1980 szar játékkal? Merthogy PS1-re sincs több igazán jó játék, mint GC-re... -
#4015 Az elso. Azt meg nem adtam el ^^ -
#4014 kicsit több rá a játék....(kb 2000)
azért nem vennék GC-t hogy legyen kb 20 jó játékom....akármijen faca a grafikája... -
#4013 hallod az a golden sun 1 vagy a 2 ???? -
#4012 Miért ér többet egy PSone egy GCnél? -
Dani3250 #4011 Eladó PSone (újabb fehér)játékgép 2 joystickal 1db memória kártyával igény szerint másolt játékokkal kifogástalan állapotban. Iá.: 17500 ft. Érdeklődni MSN en a [email protected] -n vagy e-mail be a : [email protected] -n lehet.