13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
bacsi5514 #4171
Keresem megvételre az alábbi 2 gamét:
Frequency
Amplitude
Guitar Hero (1) -
danilla #4170 Hello mindenki!
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek nincs eladó Dragonball-os ps2-es játéka eladó ( eredeti )?
Sehol nem tudok venni :(
PLZ valaki
Email: [email protected]
Msn: [email protected] -
#4169 Eladó egy Sonic Rush DS játék bontatlan. 10.000.-
Ha valakinek kell akkor írjon privit! -
#4168 hát amennyit adsz érte, ha nemtudunk megegyezni egy árban, akkor max a postakölcséget kifizeted :P
de egy 1000+pkg-t van pofám elékrni érte.
de aztis elolvastátok, uyge hoyg meg kell csinálni?
ami szvsz kb 4 csavarhuzózás azt kész.
igen, nes-hez van. -
#4167 Mi penz? -
#4166 Ez NES hez van ugye? Mert akkor haveromnak is van rá egy Mariója. -
#4165 van egy
ilyenem. kicsit hibás, elvan a kártyába ferdülve a cucc, de szerintem nem halálos, ügyes kéz emgcsinálja
természetesen, dobozostul, papirostul -
#4164 X360-ra Perfect Dark Zero germán tok,angol játékot,cserélnék más 360-as játékra.szóba jöhet:Oblivion,GRAW,Test Drive,stb -
#4163 Megunt játékok eladók ps2-re.Listát küldök e-mailban. -
#4162 ?
Neked ez a parád.
:)))
Nemjóatotyik! :D -
#4161 Ezt mennyiert adod? Jah es aszem ez nem eppen a jo topik....
Adok erte 50.000 FT!!! -
#4160 Sega Dreamcast-re eladóak az alábbi eredeti játékok:
-NFL Blitz 2000
-Virtua Striker 2 ver. 2000.1
-ChuChu Rocket! /tok füle letörve/
-F1 World Grand Prix
Árakat ajánljon akit érdekelnek. -
#4159 -
#4158 Letölésvezérlővel és klikkeléssel.
:D -
#4157 Ez borzalmasan ertelmes cselekedett volt.
Irja valahol hogy ez warez topik vagy en vagyok a rosz helyen? -
#4156 HM?
-
#4155 De külföldi oldalról hogy kell tölteni?
-
#4154 Van egy hasonló magyar licitálgatós oldal, azon még csak csak eligazodok, nekem ez az oldal elsöre kicsit kuszának tünik :) De valami ismmi segítségével rájövünk, hogy hogyan is mennek ott a dolgok :) A szent cél érdekében :P Köszi szépen, remélem hamar rájövök a használatára :) -
#4153 Gondolom regelned kell magad, kell egy netes bankkártya aztán hajrá.
A szállítást azt írják az adott terméknél általában vagy megbeszélheted a feladóval is.Eddig mindenki normális volt s megbízható.
Mivel annyit azért nem rendelek így nem tudom ténylegesen hogy műxik, nekem egy ismerősöm van aki gyakran rendel s ha nekem kell valami akkor szólok neki s kész.Múltkor nagy verseny volt mert még kb 5 perc volt az aukció végéig s utolsó pillanatban rálicitáltunk a másik srácra s így miénk lett a cucc. :) -
#4152 Köszi az oldalt. MEgnéztem, meg is van rajta a játék, ami nekem kell. Elmagyaráznád azért, hogy hogyan is kell ott vásárolni? (fizetés, szállítás, ... stb)
[email protected]
Köszi -
#4151 Így már jobb lesz. -
#4150 Én innen szoktam rendelni:ebay.co.uk Teljesen megbízható.S olcsó.Legalábbis a magyar árakhoz képest. -
#4149 Hello
Van köztetek olyan, aki rendelt már neten játékot? Nekem kéne a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi elsö, vagy második része. Minden oldalon, amit találtam 15-20$ között van, ami szerintem türhetö. De sajnos egy olyan oldalt se találtam, ahol magyarországra is válalják a szállítást :S
Esetleg valaki tudna nekem ajánlani valami online shoppot, ahol megtudom rendelni?
THX -
biii #4148 oké akkor nem warezt mondjatok.. -
#4147 warezt most felejtsd el... ez a topik nem arrol szol... -
biii #4146 sziasztok
érdekelne az eyetoy hoz használható minnél több progi. Itt ott megtaláltam a play2, play sport, lemmings programokat, de szeretnék karaácsonyra ajándékba adni még többet ha lehet.. ja és persze nem pont bolti áron..
ha tudtuk warez oldalt, vagy vkit aki árulja ezeket..köszi
és eleve csak ötlet is érdekel hogy mik mennek még eyetoy-jal. olvastam vhol hogy vmi snowboardos program is megy eyetoy-val, ez pl melyik lehet mert az eyetoy.com-on ha jól nézem ilyet nem látok
köszi -
turho #4145 nem kell pass, csak egy flashkártya... -
JiBBeRiSH #4144 Jah, amúgy az mit jelent, hogy flashelve?
-
turho #4143 2006 májusi fekete DS lite, KS-ben vásárolt, dobozából 2x elővéve összesen (gyűjteményes gépnek szántam) Brando minőségi védőfóliával ellátva, flashelve, egyszer kipróbált Resident Evil DS játékkal, karc és ujjlenyomatmentesen, bonus DS zippzáros vászon hordtokkal anyagi okok miatt mindössze 45 k-ért eladó lenne. Privizzetek ha érdekel valakit. (Flashkártyám nincs hozzá). -
syabica #4142 én sem kaptam meg a privit :( -
#4141 RGB (scart) kábelnek hívják ezt az "átalakítót", de lehet, hogy csippelés is kell mellé.
Amúgy kabbe. -
#4140 Ez hulye... -
#4138 nem kaptam privit :| -
#4137 Az is sajna... de írtam is priviben. -
#4136 pazze es a 2 jatek ami erdekelne engem? -
#4135 Az enyém már elkelt :) -
#4134 Surgosen vennek egy Xbox 360 PRemium csomagot! Nem szamit ha nem uj! -
syabica #4133 vagy vedd meg a 4108-as hsz. (guardion hero) gépét, vagy 4122-es hsz (blaziuska) gépét ővé még garanciális is :) -
#4132 Memkarit később uis tudsz venni, addig játszol verekedős meg autós stuffokkal, azok mennek mentés nélkül is... :) -
#4131 Menyel a Gamecity-be oszt csokolom.
06309424650