Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Engem nagyon is érdekelne a game! Szal megvenném tõled a Budokai 3-t !
Ha benne vagy akkor kérlek mielõbb értesíts!
Írj msn-en vagy e-mailt! MSN: [email protected] ; E-mail: [email protected]
Elõre is köszi!
Bazsi
Dragon Ball,Gitár,Papírmakett,Vízipipa
Championship Manager 2002/03 1000Ft
Max Payne 2 2000Ft
Beyond Good&Evil 2000Ft
King Kong 4000Ft
PGR2 1000Ft
NHL Hitz Pro 1000Ft
XIII 2000Ft
E-mail várok. Postán küldöm, átutalással fizetés elõnyösebb! (mindkettõnknek)
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Xbox Live gamertag: kilencnad
Az hogy 23ara itt lesz e pontosan nem tudom 100%ra de napokon belul kiderul, lehet elobb is megjonnek.
emailben ([email protected]) vagy priviben lehet jelentkezni😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Maradék:
Driver 3 (3 k)
Burnout 2: Point of impact (3 k)
XIII (Platinum). (2.5 k)
Medal of Honor: Rising sun (1-2 halvány karc, de semmi szinte, viszont a kis füzete nincs meg) (5 k)
This is football 2003 (1.5 k)
Egyben 10 k.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
baszki nekem a ps2es verzio kene!!444
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Resident Evil Code : Veronica - 3k
Mail : [email protected] ; [email protected] ; MSN : [email protected]
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Full Spectrum Warrior (nincs füzet, nem eredeti tok) - 2,5k
UEFA Champions League 2004-2005 (minden megvan hozzá) - 3k
Stuntman (minden) - 2,5k
Socom PLATINUM (minden) - 2k
Érd : [email protected] ; Msn : [email protected]
Mario Kart D - 4k (Alkudni lehet)
Def Jam Vendetta - 2k
Eternal Darkness Sanity's Requiem - 3,5k
Érd : [email protected] ; Msn : [email protected]
Megnézted a Vaterás cuccot? Írja a csóka, hogy van benne HDD-keret. A minimál ár még mindig nem derült ki... 😞
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
A memória bõvitést is ajánlom hozzá (én pont januárban adtam el egy 8 megás fastmem kártyát, így errõl lemaradtál), vagy egy turbókarit, bár az annyira nem fontos, ha nem akarsz rajta 3D-s cuccokkal nyomulni (Genetic Species rulez!). Elindulnak anélkül is, de a játszhatóság... Hááááát... 😊
Az én konfigom most amúgy: A1200, 3.9-es Kick, WB3.1, 030/50-es turbókari, 32 mega ram (mindenre elég, sõt még sok is... 😊, 8.4-es Seagate vincsi, PCMCIA-s hálózat, és most akarok majd venni egy PCMCIA-s CF-olvasót, van hozzá driver, lehet használni adatcserére pc és Amiga közt jól (sajnos az alap A1200-es tár már túl gyenge ahhoz, hogy még egy CD-romot is bírjon, így alternatív megoldásként marad ez, pc-s tápot nem akarok ráaggatni).
Na, és csekkold ezt: http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=8812297
A villámára 22k, nem tudom, mennyi a minimál, de ha ránézel a képre, egybõl szerelmes leszel a masinába. Mintha most húzták volna le a gyártósorról... Kérdezd ki, hogy van-e benne vincsi, ha van, akkor még talán a villám ára is elég korrekt, ha megnézed milyen állapotban van. 😊
https://supermario4ever.wordpress.com
csak tessék csak tesék
www.hordamusic.hu
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Alapból nem tudsz belekarkni.
A full alapgépet olyan 15e körül tudod megvenni ugyanott... Bár a 2 vinya miatt valszeg hekkelt az oldala (vagy a hátulján vezették ki, akkor a kábel törik meg könnyen. De szoktak ott lenni jó ajánlatok, csak gyakran kell nézni az oldalt, mert ami elkel, azt egybõl leveszik (a hét elején volt fent alapgép 14e-ért, kb. fél óráig - annál olcsóbban tuti nem kapsz A1200-t)
http://jack.redpanda.hu/gepek.html
www.hordamusic.hu