13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• Kemuri
    Skate+Motorstorm c. PS3 játékaimat cserélném akár egyben is valami game-ra.
  • Fido4life
    Flashelt Xbox 360 Arcade konzolomat cserélném Playstation 3-ra.
    A gép makulátlan, doboza illetve összes tartozéka, papírjai megvan, live-on nem használtam így bannolva sincs, illetve a géphez jár 10 darab játék ezek közül egy EREDETI Oblivion, plusz egy head set. Ha úgy adódik természetesen ráfizetést vállalok.
  • FECOKING
    wiire eredeti karcmentes no more heroes játékomat eladnám.5 ezer forint.
  • TrIp
    esetleg fat is jöhet ha nem leharcolt. leginkább a fehér érdekelne ebből is.
  • TrIp
    psp slim kerestetik leginkább vader-es limitáltat szeretnék "drágán a boltban is meg tudom venni" jeligére :)
    pm-ben jöhetnek ajánlatok, ármegjelöléssel, meg egy kis leírással
  • Dix
    Kedvenc sorozatom volt PS2-ön. Azt hiszem magam elött sem titkolhatom, hogy ezért szereztem be újra a PS3-at. :) Na és persze van még pár gyöngyszem ami a közeljövőben még tiszteletét teszi kedvenc gépemben!

Üdv.
  • jordylee
    Eladó eredeti,ali használt ps2 játékok:
    NHL 05 -> 2000Ft
    James Bond:From russia with love -> 2000Ft
    ESPN NFL 2K5 -> 2000Ft
    FIFA 06 -> 2000Ft
    Kill Zone -> 1000Ft
    NFS Underground 2 -> 2000Ft
    Formula 1 04 -> 1000Ft
    WRC 4 -> 1000Ft
    This is football 05 -> 1000Ft

Érd:[email protected]
  • Sir Quno Jedi
    No, az egész jóak. (máskérdés, hogy egyelőre még mindig nem sok értelem van PS3-mat venni)
  • CHEAPBOY
    Gratulálok, s kellemes időtöltést vele, a szünet után, a továbbiakban is. Ha eddig nem volt dolgod vele, MGS4, mindenképp. Beszaratós, behugyozatós.
  • Dix
    Felejtsük el. Melleseleg 72000-ért jutottam hozzá kedvenc konzolomhoz!

Üdv.
  • CHEAPBOY
    Az üreset meg félreértetted, nem támadólag fogalmaztam meg. hanem üzletkötésileg jelent üreset. Mondhat ezután bárki bármit árként, csak apogatózik a sötétben.
  • CHEAPBOY
    .... el tudok néha nézni, keverni dolgokat... sorry miatta...
  • CHEAPBOY
    Nem érzem primitívnek, csak viccelődve szúrkáltam kicsit, mert a jó ajánlat tág fogalom. Elnézést, ha megsértettelek vele. Kinek ez, kinek az. Nem vagyunk egyformák. S nem is feltételeztem hogy szarod a pénzt, ahogy senki sem (vagy csak nagyon kevesen) a világon. Tudom mire találták ki ezt a fórumot (témát), mert én indítottam, lassan 7 éve:)

Mégegyszer elnézést, de ha belőtted volna egy tól ig-ig a dolgot, szerintem könnyebben boldogult volna mindenki.

• TrIp
    eladó DS lite fehér, dobozos, 1 eredeti dalmatás játékkal, toptoy ds kártyával (aki nem ismerné, az R4 kártyához hasonlít), 2 gigás microsdvel.
    személyesen átvehető vác és balassagyarmat között
  • frnckss
    Eladó Unreal Tournament 3. (xbox360), 8k. Tel: 0630/8252626
  • Blaziuska
    Eladó vagy cserélhető xbox360 játékok.

-Dead Rising-3k
    -Oblivion-4k
    -Crackdown-4k
    -Call of duty 3-4k
    -Harry potter és a főnix rendje-3k
    CSerébe érdekel még digi fényképező is és moblitelefon.
    Cserébe érdekel pl(de más is jöhet):Halo3,Dragon ball z:Burst limit,Naruto:rise of ninja,Guitar hero szett,Ha többet viszel kedvezmény.Írj ha valamelyik érdekel ha lehet privit.

• Gergosz2

lol
  • Gergosz2
  • sting2
    SOS!
    Metal gear solid 2 subsistens-t keresek xbox-ra.
    Bp-i ávétellel
    06 20 9 346 188
  • Sund
    GAZDIT KERES

Eredeti Sony PS3 távirányító, gyönyörű állapotban.

Ára 4k, ha postán kéred, akkor az ár a postát IS tartalmazza.

köszi
  • deep
    Ez így 10k körül elmehet ha mázlid van.
  • Csabesz6
    Köszi az infót.Hát a doboza már rég nincs meg, kb 5 kazi van hosszá.Meg 2 gamepad, + egy pisztoly.Igaz a pisztoly már nem működik.
  • deep
    Gyűjtőket csak dobozos, szép állapotú fog érdekelni. Ha ezek megvannak, jó áron el tudod adni. A rakat játék nem tudom mit jelent, de ha van mondjuk 10db, és dobozos, jó állapotú, akkor 20-25e Ft-ot is megér egyeseknek.
  • Csabesz6
    Hmmmm?
  • Dix
    Legközelebb így lesz!
  • Sir Quno Jedi
    Senki nem mondta, hogy rosszat tettél, csak azt, hogy érdemes bővebben kifejteni, hogy pontosan mik is a szándékaid! :D
  • Dix
    Nektek van igazatok. Szerintem most már kövezés jön. Rosszat cselekedtem, ezért most fohászkodom.
  • Minstrel
    az eladótól függ, de legalább meglehet venni, én már tőled is akartam venni valamit, azóta se írtál vissza :)
  • Sir Quno Jedi
    Pedig szvsz. Csípnek ezúttal rohadtul igaza van. Pont olyan, mint az ellenkező oldalon azt olvasnád, hogy "SOS! PS3 eladó! Aki tud valami jó árat ajánlani érte, az írjon privit.". Ez így komolytalan. Összeghatár és pontos leírás/óhajsóhaj nélkül sem a keres-, sem a kínál oldal nem állja meg a helyét. Evvan. :D
  • Dix
    CHEAPBOY! Köszönöm a hozzászólásod, bíztam benne, hogy valaki megtalál a primitív szakértelmével. Nekem az európai premier napján volt már ps3-am amit nagyon kemény összegért vásároltam, de nem is ez a lényeg. Sajnos az életem nem olyan egyszerű, hogy az ölembe hullik a pénz, ezért sajnos májusban el kellett adnom. Most úgy néz ki megint megengedhetem magamnak, ezért mertem most írni, hogy "jó ajánlatot", mert mindenki máshogy árulja a termékeit. Ha neked ez szúrja a szemed akkor elnézésed kérem, viszont arra szeretnélek kérni, hogy a jövőben ne kommentáld a hozuzászólásaimat. Ez egy fórum, amit pont ez miatt találtak ki. Nem várok csodára, és szerintem nem volt üres beköpés!
    Viszont nem mindegy, hogy valaki jópofa, vagy lópofa!
  • CHEAPBOY
    Az egy drága hely:P
  • CHEAPBOY
    Mi a jó ajánlat kb? Szóval imádom ezeket az üres, de csodára váró beköpéseket. 89000ft egy új vasért okés? Nem? Akkor ingyen lenne jó? AKkor meg máshol kell keresni... mondjuk lopni:) Szóval a konkrétabb meghatározás sem a Te sem a más kárára nem szolgálna. Ha használt vas kell, 70 körül már simán összehozható a dolog... (már amikor van készleten).
  • Mozes13
    Motorstorm eladó 4k-ért.
  • Dix
    SOS!!!

PS3-at keresek! Aki tud valami jó ajánlatot kérem írjon privit.
  • CHEAPBOY
    Nekem van egy eladó annyiért.
  • zsolti7755
    PS2-re keresek PES2008-at

csere is megoldható:
    Mortal Combat Armageddon
    Test Drive Unlimited
  • Kojiro
    PS2re keresek Mortal Kombat: Deception-t., jó állapotban legyen a dvd ez a lényeg.
    Budapesten egész héten át tudom venni.

Csere is érdekel:
    - Black (jó állapotban, nem platinum) - 1 ezrest ráfizetek
    - God of War (jó állapotban, nem platinum) - 1 ezrest ráfizetsz
  • Minstrel
    egy ezrest még tegyél hozzá és akkor vehetsz, jatekaim.hu
  • jaszy
  • mcwolf
    Forza 2 eladó.
    Hibátlan,karcmentes.
    Ár:4000 Ft
    Érd.: privi