Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az is egy dolog hogy szebben is írhatta volna ezt: "nem lesz 3 ledes" Dehogy nem! --- szerintem... ha valakit ezzel megsértek elnézést, cask leírtam a véleményemet, ami elég sokszor van😛
Csinálj amit akarsz..... anyunak is mond el!
Valószinü te is egy csaló, hazudozó lehtsz ha ennyire véded az átverõket!
Miért kell belém kötni mikor védem a jóhiszemü vásárlókat?
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Nemszeretem ha valótlant állítanak amivel megtévesztik az embereket.
Mekkora köcsög vagyok ugye?
Remélem pórul jársz egyszer és belátod.
Bár a te korodban énis csak ugattam.
<#buck>#buck>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
• ARCADE HDMI, 175W, ez a változat nem lesz 3 ledes!
• 1 hónapos, 2 hó garancia budapesti kiskerbe
• átalakított, Live-on nem volt, visszaalakítható (a firmware megvan)
• 3+1 játék, dvd borítóval
• Microsoft Vga kábel (monitorhoz) + 256Mb memóriakártya
• számla, gari megvan, 60 ezer HUF
üdv!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
BP
06204362900
Kicsit karcos a gép de nem vészes!
Adok játékot is hozzá. ( wii sport, Zelda )
Így 50.000Ft
Vagy 4 játékkal ( Call of duty 3, Keresztapa )
55.000 Ft
Doboza, papírjai megvannak...
Érd privátban....
- Lost Planet: Extreme Condition - 10k
- Orange Box - 10k
szokásos módon csak utalással válok meg tõle, de a postát állom (ajánlott k.,bélelt borítékban).
PÜ!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
14900ft/db. Fóliás.
1200 a szállítás bárhova az országba.
[email protected]
vagy privi.
Sok játékkal eladó.
60eft.
Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
😊
-Shenmue 10 000Ft
-Soul Calibur 3000Ft
-Virtua Fighter 3tb 2000Ft
-Sword of the Berserk (a játékot sima CD tokban tudom adni) +Project Justice+Nintendo Nester 3000Ft
Egybe a DC-s pakk csak 15k!
Eladó PlayStation 2 játék:
-Stuntman 2000Ft
-Eladó Sony PSone ház+Sony PSone-hoz táp (AC adapter 7,5 V)+1MB PSone Memory Card 4000Ft
Eladó PlayStation One játék:
-Space Debris 2000Ft
Egybe a PSX/PS2 pakk csak 6k!
Mindegyik kiegészítõrõl, játékról tudok képet mutatni. A játékok PAL szabványúak, eredetiek és kifogástalan állapotúak. Csere is érdekel PAL-os, jó állapotú Super Nintendo kazettákra. (tok, kisfüzet nem érdekes, ha nincs)
Érdeklõdni, privátban.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Jah, fõleg amióta ott is megjelentél.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nem az a játék lényege, hogy játszol vele?
pm-ben.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
20GB winchester, vezeték nélküli kontroller, AV-kábel, komponent-kábel, tápkábel, tápegység, Scart csatlakozó, magyar nyelvû használati útmutató + Play & Charge Kit (játék közben feltölti a kontrollert, így nem kell hozzá elemeket venni).
Használat után mindig letakartam, hogy ne porosodjon. 4-5 óra használat után mindig kikapcsoltam, hogy ne melegedjen túl. Ezekbõl is látható, hogy nagyon vigyáztam rá.
Vásárlás ideje: 2007. október 16. Tesco
A gép mellé 36 szuper játék is jár:
A gép megtekinthetõ és kipróbálható Érden. Budapest és környékén megoldható a házhozszállítás.
Csere nem érdekel!
Ár: 99990 Ft
Email: [email protected]
Tel: 06-305-904-604