13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#7856 Eladó egy 40gb-os ps3,még 5 hónap garanciával.Ami plusszban van hozzá:
-2db játék Cod4,GT5P
-gyári Sony bluray távirányító
Ár: 80.000ft -
lalooohun #7855 Eladó Xbox360 játékok!
Forza2: 3500 Ft
Battlefield MOdern COmbat: 3000 Ft
GRAW1: 2500 Ft
ERAGON: 1500 Ft
Harry Potter::4000 Ft
Perfect Dark Zero: 2000 Ft
Hitman: 3000 Ft
Darknes: 5000 Ft /NTSC/
MOnster MAdness: 4000 Ft
Győr-ben személyesen vagy posta. -
#7854 jaaa, kűffődd. -
Papesz #7853 SendIt
The HUT -
#7852 Merre? -
Papesz #7851 Köszönöm, akkor nem kérem. Hatezerért vehetek fóliásat. -
bigbigle #7850 God Of War -ps2-re nincs? -
orkester #7849 7E-ért elviheted. -
Papesz #7848 Az Assassin's Creed-et mennyiért adod? -
Blaziuska #7847 NARUTO:Rise of a Ninja Xbox 360-ra.Karcmentes 1x végigjátszott.
10k
Postával is mehet. -
orkester #7846 Sziasztok!
Sony Playstation PS3 GTA IV pack + Dualshock3 eladó!
2009.május 2-ig garanciás a gép(KonzolStudió). 40GB-os verzió és az eredeti joy helyett egy fehér Dualshock 3-as kar van(erre én vállalok 1 hét gart). Karcmentes, hibátlan a gép is meg a játékok is. Keveset használtam. Másra kell a pénz, ezért adom el. GTA IV jár a gép mellé. Postázom is, ha nagyon kell. Ára 78.000Ft!
Külön van még Assassin's Creed(PAL), Kane & Lynch(PAL), Conan(USA - bontatlan), Oblivion(USA - GOTY verzió), ha érdekel plusz pénzért. -
#7845 PC-s játéko(ka)t hol tudnék meghirdetni? -
mergal #7844 NBA 2k8 eladó X360 ra. Posta van. Ára 5000 Ft Karcmentes angol, palos. Újként vettem szóval első tulaj vagyok!
-
#7843 Megtisztelsz:) -
#7842 Azt mondja most van szept., jövő hónapban táp+hdd-t kell vennem... novemberi fizuból nálad veszem a Boxot. ;-) -
#7841 Eladó egy vékony (slim) Playstation2 gép, tartozékaival. Típusszám: SCPH-75003.
Minden eredeti lemezt elsőre beolvas. Nem kattog, nem nyekereg, normálisan működik.
Tartozékok:
-AC adapter
-AV-kábel
-eredeti Sony analóg vezérlő (kontroller, joy)
-AC hálózati kábel
-külföldi nyelvű kézikönyv
+ 1 db Sony 8MB-os memóriakártya
+ 1 db eredeti játék: Medal of Honor Rising Sun (akció) VAGY Burnout 2 (autós).
Ára: 23.000 Ft. (Két játékkal: 25000 Ft).
A gép Érden kipróbálható és átvehető. Bp-Déli vagy Kelenföldi pu-ra is be tudom vinni vonattal plusz 500 Ft-ért.
Postázás is megoldható (Időgarantált csomag/Prémium szolgáltatás - 2000 Ft). A gyári doboza nincs meg, de a képen látható cipős dobozba jól el tudom csomagolni.
Email: [email protected]
vagy privát üzenet -
#7840 Eladó! Nintendo Ds lite, száp állapotban.
R4 es kártyával , benne 2gb os micro sd kártyával, tömve játékokkal.
+ Guitar hero on tour + vezérlő, pengető, Naruto ninja destiny, Fifa 07 játékokkal. Gép tokkal, töltővel.
Egyben eladó, de nem zárkózom el a darabonkénti eladástól sem, persze csak korrekt áron.
Egyben olcsóbb!!!
Érd. Pm ben! -
#7839 Eladó!
Eladó 1db tökéletesen működő Nintendo 64 játékkonzol (PAL kiszerelésű):
Amit a géphez adok:
-1db hibátlan állapotú eredeti N64 joy
-1db Memory Expansion Pak
-1db eredeti N64 táp
-1db erdeti N64 Power kábel
-1db eredeti N64 PAL játékkazetta(angol nyelvű): The Legend of zelda: Ocarnia of Time
Ár (fix), a gép és a tartozékai, csak egyben eladók: 9000Ft.
Eladó Eredeti Nintendo 64 PAL Játékkazetták(angol nyelvűek):
-Conker's: Bad Fur Day (dobozos) 10 000Ft
-Donkey Kong 64 3000Ft
-Goldeneye 2500Ft
-Rayman 2: The Great Escape 4000Ft
-Perfect Dark 3000Ft
-Jumper Pak & Controller Memory Pak 3000Ft
Az N64 játék pack egyben, csak 17 000Ft.
Eladó Eredeti Sega Dreamcast Játékok:
-Shenmue (angol nelvű, PAL-os, hibátlan állapotú GD-ROM-ok, kézi könyvvel, szép állapotú papírtok) 8000Ft.
-Shenmue II (japán nyelvű, angol felirattal,PAL-os, hibátlan állapotú GD-ROM-ok, kézi könyvvel, szép állapotú papírtok) 14 000Ft.
Eladó Eredeti PAL PlayStation játék:
-Silent Hill (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú CD) 7000Ft.
Eladó Eredeti PAL PlayStation 2 játék:
-Stuntman (angol nyelvű, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.
Eladó Eredeti PAL X-box játék:
-Roadkill (angol nyelvű, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.
Elérhetőség/Képek e-mailben: [email protected] vagy PÜ. -
#7838 360 vasak csökkentett, új áron vételezhetőek, aki eddig habozott, ne tegye tovább. -
#7837 Másrészt az ilyen álszent emberek miatt van az sg jelenleg a béka segge alatt.. (pedig én még bírtam is) -
#7836 Gratulálok hogy három hozzászólásból megállapítottad milyen ember vagyok -
#7835 Az ilyen szar emberek miatt van még nagyon messze európa, mint te. -
#7834 Kb annyi a nagy külömbség hogy szerintem az MS gépében annyi a pozitív momentum hogy lehet fleshelni tehát legalább a játékoknál nem lesz rablás áldozata a m.t. játékos. Másrészt valakit érdekelhet hgy milyen játékok járnak a géphez, bár elhiszem hogy e pár karakter miatt valaki szívinfarktusban elhalálozott a gép elött. -
#7833 De van. -
bigbigle #7832 The Force Unleashed-ps2-re nincs? -
#7831 Tudom, de így jófélébben hangzik:) -
#7830 Uncharted PS3 eladó hibátlan állapotú 6000 ft -
rnd #7829 A szánalmas az hogy a gagyi verbatimjaid úgy hirdeted mintha "rendes" bóti játék vóna. Ha azt írod hogy eladó 2 játékkal + 29 verbatimmal a kutya se szólt volna hozzá szvsz. -
Szabi DEMON #7828 Off.
Omg. Miben más a a Sony warez meg a MS?:)
Mellesleg én csak egyetlen doglot nem értek. Az ok, hogy flashelt a géped, sokaknak kell így, de hogy odaírd (és felszámold) a virágbolti játékaidat. Na az a lol, nem a többiek reagálása.
On. -
#7827 Hánny máshova. A no warez az no warez. Olyan nincs hogy kis warez. -
#7826 Sírjál még légyszíves, hogy rendesek voltunk veled első körben és nem kaptál büntit! Szerintem gondold végig még1x! -
#7825 lol istenem emberek de utolsó szánalmas majmok vagytok :D azért nem hittem volna hogy az sgsek most ennyire a fejükbe vették hogy aki képes egy kicsit is a warezt témába hozni azt rögtön le kell ugatni..pfhuj.. mert ha Sony warezról lenne szó akkor nagy nehezen még megérten de istenem emberek ez MICROSOFT ! az egész a lehúzásra megy és egy átlag embert baszogatjátok mert kihasználja a kiskaput.. omg.. hányok tőletek.. -
#7824 Vagy Forcing the unleash:D -
#7823 Offos. -
#7822 Khömmm... The Force Unleashed... ;) -
#7821 Unleased the Force, már vanik raktáron. Jövő héten Brothers in Arms mindkét vasra érkezik. -
#7820 Én 100ért is viszem, ezt a szép gyűjteményt:) -
#7819 Mindegyikre magyar. -
Szabi DEMON #7818 Nem vágom milyen packok voltak boxhoz.
Amúgy ha itt tartunk használt PSP slim-et nem árul valaki? :)
Tekken DR lenne mellé az még jobb lenne. (pár hete volt egy ilyesmi hirdetés, de az már 2 nap alatt elkelt.:() -
#7817 Stipi-stopi!
/ 360ra, magyar?, miko lesz?:D /