Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rainbow Six: Vegas 2
1-es régió. Bontott,de csak kipróbálva volt. Nem jött be.
Ár:12000 Ft
Posta megoldható.
Továbbá még mindig eladó bontatlan Devil May Cry 4.
Ár:11500 Ft
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mindenesetre, mély meghajol, a kollekcióval szemben.
Timeshift
Virtua Fighter V
Enchanted Arms
F.E.A.R.
Conan
35K
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
pal- far cry 4000 ft
Bp-i átvétell
06 20 9 346 188
www.videogameoutlet.hu
pü.
Condemned 2: Bloodshot (1-es régió) - 12k
Orange Box (2-es régió) - 9k
Karcmentesek, utalás/befizetés esetén postát állom! PÜ!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Használtautó beszámítás van?<#wilting>#wilting>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Enchanted Arms
Sega Rally
Stuntman: Ignition
Motorstorm
Eye of Judgement + kamera + starter pack
csak egyben
32k
20/525-8003
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
segitsunk együtt valakinek valoraváltani az álmát!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Steam: greyfox
PSN ID.: Beegabor
De félretéve a tréfát nagyon jó kis kollekció. Az Ark of Napisthim az milyen játék?
Sajnos ennek itthon nem tudom mennyi az értéke... illetve tudom.
Idehaza nekünk azért nincs ilyenünk, mert qrvára nem tudunk japánul és nem is fogunk :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eredeti japán játékok PCre eladók EGYBEN!!!! Mindegyik tökéletesen mûködik , dobozzal könyvvel , búnuszokkal , díszdobozzal, mindennel. Ez egy olyan PAKK amivel MÁS NEM RENDELKEZIK Magyarországon ezt magam garantálom!
Irányár: 700.000 Ft
Képek:
û

2k
nekem nagyon bejön! 😊
más:
akit érdekel az UEFA EURO 2008 jelezze, mert abból már csak pár darab lesz!
Steam: greyfox