13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
tihibaby #8740 Cheap:oldaladon,az eladó ps2-es memóriakártyák milyen gyártmányok?Japán,vagy valami kínai?
Barátomnak kellene,van már neki egy "eredeti" kínai,de valahogy nem az igazi,szeretne egy normálisat kapni,ezért kérdem. -
#8739 Skate 2 PAL - 11500 (ps3-360)
(fóliás) -
#8738 Engem érdekelne, írtam privátot is. -
PJay #8737 Xbox 360-ra Medal Of Honor:Airborne-t eladnám, vagy cserélném szinte bármire, akár értékegyeztetéssel is. Ha érdekel privizz rám! -
#8736 De lehet mentésre is. -
#8735 nekem a 2007-10-25-ös falcon tegnap lett 3led-es. -
#8734 üdv mindenkinek!
Eladók a következők:
Szoftver
Mirror's Edge 7000FT(Karcmentes)
Pure 8000FT(Karcmentes)
Guitar Hero World Tour(csak jaték) 9000FT(Karcmentes, egyszer használt)
Most Wanted 4000FT(Karcmentes)
Hardver
Guitar Hero World Tour Wireless Guitar(kipróbált,doboz(minden tartozék,matrica megvan),gari papirok megvannak,) 15000FT Sürgősen megválnék tőle,kell a pénz!!!
Microsoft Xbox 360 Wireless Networking Adapter 14000FT(egyszer használt,doboz nincs meg)
Ha valaki elviszi egyben a Guitar Hero World Tourt(gitár+játék)18000-ért megkapja(amúgy is Guitar Solo Pack!
Keresek
Dead Rising-ot jó állapotban 4000-4500 körül Budapesten személyes átvétellel
Csak személyes átvétel Budapesten vagy Székesfehérváron!
Írj privit! -
lowdog #8733 ez nem hangzik túl jól :(
"az alaplapi flash rom 256 Mb méretüre növekedett az új dashboard avatarjai miatt."
ez azt jelenti hogy ezt a helyet nem lehet pl mentések tárolására használni? -
lowdog #8732 ójee :)))
nekem a Jasper-ről valamiért mindig ez ugrik be... nehéz sorsú gyermek voltam, ezek szerint :) -
#8731 Falconosból vagy 2db volt 3 ledes :( Elég nagy darabszámból mondjuk. Xmedian olvastam hogy a jasper se jobb.... Az ANA chip ott sem hűtőbordás.
Idézet x-media:
"Már megtalálhatóak a boltok polcain a 65nm-es GPU-val szerelt Jasper alaplapos gépek. Igen igen lehet menni keresni a boltokba az új gépeket, fillérekért eladni a régieket de miért is? Mert ez sokkal jobb lesz? Kedvenc konzolgyártónk a legutóbbi verzió, a Falcon megjelenése után is azt reklámozta, hogy ezekkel a gépekkel már nincs gond, és nem is melegszenek, a 3 led pedig kizárt. Mégis lassan több Falcon alaplapos gépet hoznak 3 ledes hibával javitani mint Xenont meg Zephyrt.
A meghibásodások okozója 40%-ban a megsült, elromlott ramchipek. A Falcon legújabb verziójánál már csak 4db ramchip volt a lapon. Ez egy nagyon jó húzás volt mert ezzel jelentősen csökkentették a ramhiba esélyét. A Jasper lapon mint alább láthatjátok ismét 8db ramchip van, ebből 4db alul, 4db felül. Ezek közül csak 1 db -ra lehet hűtőbordát rakni mert a többi 7-re nem fér el, ráadásul az alsó chipekről a hőátvezetők is eltüntek ami a legtöbb gépben eddig ott volt. Nem értem miért kellett ez a visszafejlődés.
A követező az ANA chip, a Jaspernél is maradt a régi, természetesen ez is hűtőborda nélkül, ugyanabban a szerencsésnek nem mondható BGA tokozásban. A northbridge ami az E74, E75-ös hiba gyakori okozója szintén borda nélkül maradt. Láthatóan még mindig megvannak az erre a célra szánt furatok is.
Tény, hogy a 65nm-es GPU bevezetésével nagyot lépett a Microsoft, a fogyasztás is csökkent 25 wattal és ezzel a rendszerhőmérséklet is de a gép sajnos még igy sem lett tökéletes. Hiszen a ramok, és az ANA is maradtak a régiek és ha ezek közül valamelyik megsül akkor a gép javithatatlan lesz. A lenti képen jól látható az epoxy ragasztó a GPU és a CPU körül is amivel a felszakadást igyekszenek megelőzni. Vajon miért van erre szükség az új GPU-nál is?
További hasznos újitás, hogy az alaplapi flash rom 256 Mb méretüre növekedett az új dashboard avatarjai miatt."
-
tibur55 #8730 Hali! Tudtok mondani egy boltot, ahol lehet venni X360-hoz 120 gigás vinyót? -
#8729 :DDDDDDDDDDD
"csovi-csovi Jasper" -
#8728 Csak nem kifogtál egy Ledeset?
Nekem még a Falconosból sem sikerült a több mint egy év alatt, pedig jópár elment. -
#8727 Semmiben sem jobb mint a régi -
#8726 Zsírkirály :D Lehet vevő leszek egyre.. -
#8725 150W-os fogyasztása van, ez látható a gép hátuján.
-
lowdog #8724 ajánlásával -
Szabtom #8723 Honnan lehet tudni, hogy Jasperes? -
#8722 Érkeztek Jasperes X360 Arcadek. egy ropival több, mint a sima kivitel -
Freedy #8721 Új, fóliás Little Big Planet PS3-ra 9000Ft -
darkling #8720 Eladó:
PS2:
Naruto Uzumaki Chronicles 2 (PAL, angol, bontatlan): 6.000,- Ft
X360:
Blue Dragon (PAL, angol, bontott de gépben sosem volt): 4.500,- Ft
Személyes átvétel Kecskeméten vagy előreutalás + posta. -
#8719 Elcserélném Ps3 játékaimat (1x használt)hasonló játékokra:
LOST PLANET
FEAR
HAZE
[email protected] -
Dix #8718 Hali!
PS3-ra GTA 4 eladó. 7000 Ft.
Privi.
Üdv. -
#8717 Microsoft pont és LIVE előfizetés eladó
Microsoft XBOX Live előfizetés:
Xbox Live 12+1 hónap Gold Card - 9.300ft
Xbox Live 3 hónap Gold Card - 5.300ft
Xbox Live 1 hónap Gold Card - 2.990ft
MS Pontok:
Xbox Live Pont 1600 (US acconthoz jó csak): 4.990ft
Xbox Live Pont 4000 (US acconthoz jó csak): 10.990ft
Érdeklődni: Privibe és emailbe ([email protected]) -
#8716 Keresek eladó vezeték nélküli kontrollert x360hoz occsóé. -
#8715 Nem tudom mennyiért vált, kapok egy összeget fontban, azt küldöm és kész. Nem szoktam minden egyes utalásnál utánaszámolni hogy mennyiért váltott a bank. De most hogy mondjátok, utólag feltűnően olcsón vettem öveket. -
#8714 Én is nem olyan régen:)
-
lowdog #8713 "Nekem nincs olyan nap (szó szerint!) hogy ne rendeljek angliából"
mennyiert valtott a bankod december masodik felebeni teljesitesekre?
"Egyébként mindig a deviza eladásit kell nézni"
mnb.hu kozep konnyen visszakeresheto es ellenorizheto, hogy hol jart a font es mikor.
unnepek alatt vegig boven 300 alatt volt, melypontja 270 korul volt ha jol emlekszem, innentol csak kb par forint a kulonbseg, marzstol/banktol fugg.
-
#8712 nem lehet linkelni... na mind1, 2008 dec 23. -
#8711 szerinted ;)
GPB 279 -
#8710 Erről jut eszembe, olyan halo függő lettem rendeltem is rögtön egy Master Chief figurát. :) -
#8709 Nekem nincs olyan nap (szó szerint!) hogy ne rendeljek angliából, és nekem tényleg nem tűnt fel hogy 310 alá ment volna a font. Sokáig 330-335 között sávban mozgott, majd amikor december elején gyengült akkor lett 310-315. De ha te tényleg annyiért fizettél, akkor lehet h csak nekem kerülte el a figyelmemet, bár érdekesnek tartom.
Egyébként mindig a deviza eladásit kell nézni, aszerint váltanak a bankok, vagy a paypal ha utalsz. Ma pl 314ért vásároltam. -
lowdog #8708 az MNB kozeparfolyam december elejen ment 300 ala, es egeszen mult het vegeig alatta maradt.
szerencsere en is rendeltem ezt-azt pont december vegen, 280-as arfolyamon vonta a bank -
qper #8707 Középárfolyam most 311, az eladás 320 körül mozog
GBP - HUF középárfolyam -
#8706 Új, XB360-LEGO BATMAN: THE VIDEO GAME fóliában eladó. 6500ft postaköltséggel. Ha érdekel, írj PM-et. -
#8705 Szerintem kevered az euróval, mióta válság van 300 közelében sem járt a font. -
#8704 ünnepek körül 280 volt -
rnd #8703 És egy éve 360 milyen volt? Vagy másfél éve a 390? 2006 nyarán a 420?
Nagyon el vagyunk így is eresztve... gyenge a font... -
#8702 Jó is lenne a 300. :) 320 FT-ba váltják a fontot jelenleg ha utalsz, igaz pár napja volt 312 is. De ez még mindig jobb a karácsony előtti 330-nál. -
Dj Siegfried #8701 köszi, megskubizom :)