Olcsó konzol, game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár Jaszy... csak tanácsképp... finomabban.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Egyébként a #8109 re írtam a "Vannak itt árak😊 Boltban olcsóbb 😊 ", Kijelentésem.
2. Nem vagy rám szorulva, ahogy én se te rád, de ha te tényleg olyan korrekt eladó vagy mint ahogy írtad, akkor nem kellene a másik emberrel szemben arcoskodni, meg ilyen jellegû kommenteket írkálni: "Vannak itt árak😊 Boltban olcsóbb 😊 ", jó dolog az ingyen reklám tudom én, de lehetne ezt kultúráltabban is. Mert nem csak nekem megy el a kedvem a magadfajtától vásárolni, hanem a többségnek is akiknek szólnak a hirdetéseid. Errõl ennyit.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az hogy nem látnak páran bele, még nem kell azt jelentse, lehúzástörténik. a legtöbb esetben a kritikus 5% haszonkulcs sincsen egy egy terméken. Márpedig a szarópapír sincs ingyen😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nagy kár hogy így látod.
az, hogy te eladó vagy, mi meg vevõk volnánk, pont hogy érdekegyezõség!
jobb ha nem tudod mire céloztam, mert megint megbántódik a kis mimóza lelked <#mf1>#mf1>
Ezt ha nem érted nem én leszek aki bele avat.
Nem mesélek, kezd el majd rájössz.
Csak nem gondolod hogy szennyest fogok teregetni. <#pardon1>#pardon1>
Hagyjuk a témát, ti nektek és nekem is más az érdekem. A kettõ soha sem fog találkozni....
Az ajánlott hogy egyik boltba megkapom 12-13ért, a másikban AKCIÓSAN is csak 15-16ért? komolyan kérdezem, érdekel.
"Gondolom a kis vállalkozásokhoz közöd sincs, ezért írod !"
Nincs, ezért is kérlek h mesélj errõl.
Nekem 1 vevõvel sem kell több mit amennyi van! Pont elég!
A spóreszolosókra nem vagyok rászorulva. (bocsi ha valakit megsértettem)
Csak a magyar gazdaságot védtem volna mint adó fizetõ.
Lowndog? Azt se tudod mire célzott, bár speciel én sem!
lowdog: nálad van a végsõ igazság.
Deep én a MAGYAR nagykerben vásárolok ami itthon tartja a pénzt! Ecsém mielõtt butaságot írsz olvasd el hogy én is a boltokhoz tartozom!
rnd Én nem dupla áron veszem, fõleg azért mert nem dupla ár 😊 (butaság)
"ahol kirakják hogy AKCIÓS 15,000 vedd meg most!, na ezek takarodjanak oda.." Az ajánlott fogy árhoz képest akciós! Gondolom a kis vállalkozásokhoz közöd sincs, ezért írod !
lowdog Baszki pont én!!!! Én itthonról szerzem be az árut!
No comment neked ! Valamit félre néztél!
pont te beszélsz, no comment 😊))
Papesz
Nagy fekete PlayStation2 H2O blue chippel eladó! -->30.000 Ft
FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!-->20.000 Ft
Nagy fekete PS2, scph 30004, remek állapotban, 2 új irányító, vadonatúj gyártótól származó KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et is tudó H2O blue chip, egy memóriakártya, vadiúj, csak a géppel eladó (gyári Sony). A géphez tudok igény szerint bármilyen játékot mellékelni! + adok egy PS2 LightGun-t is, tökéletesen mûködik , csak kipróbálva volt!
A gép teljesen megkímélt állapotban van , megbízható!
FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!
Eladó egy kifogástalan állapotú Nintendo GameCube, fekete , ViperGC chippes ( Cobra bios 1.6) !! + 1 joy + 1 eredeti nintendo memóriakártya + kábelek + 3 eredeti játék /Super Mario Sunshine , Harry Potter , Minority Report/! A gép teljesen megkímélt állapotú és megbízható, nagyon enyhe karcok vannak rajta , de az is alig észrevehetõ!
Visz minden lemezt!
Írj privátot , vagy írj emailt ill. vegyél fel msnre: [email protected]. Tel.szám: 06-70-541-9984
ui.: Képek kérhetõek. A termék személyesen átvehetõ , kipróbálható Abonyban. Valamint eltudom vinni Ceglédre vagy Szolnokra. De postázok is, megbeszélés alapján bárhova.
Papesz
Project Gotham Racing 4: 6k
Condemned: 3k (platinum)
Ninja Gaiden 2: 6k
CoD4: 6k
70/5282399 vagy pü.
A magyar gazdaságról már nem is beszélve..pffff
A gép esetében az ár (fix), a gép és tartozékai, csak egyben eladók: 12 000Ft.
Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Játékkazetták (angol nyelvûek): -Donkey Kong 64 3000Ft. -Rayman 2: The Great Escape 4000Ft. -Perfect Dark 3000Ft.
Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Memóriakártya: -Memory Expanison Pak 4000Ft.
Eladó Eredeti PAL PlayStation 2 játék: -Stuntman (angol nyelvû, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.
Eladó Eredeti PAL X-box játék: -Roadkill (angol nyelvû, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.
Elérhetõség/Képek e-mailben: [email protected]
FarCry2
tökéletes állapot
10k
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Brother in arms: HH - 8k
Simpsons - 4k
Monster Madness -3k
Dead or Alive 4 - 3k
R6:Vegas - 4k
érdeklõdni emailben:[email protected]
lehetõleg újat
CHEAPBOY neked véletlenül? 😉
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
bp-i átvétel vagy utalás
www.videogameoutlet.hu
mirror's edge - jövõ hét PS3/360: 11500-
dead space ps3/360 10990-
Steam: greyfox
vagy ha valaki megunta Dead Space-t elcserélem vele. Rá is fizetek. ;D
illetve Soul Calibur 4 is érdekel cserére. (x360)