Olcsó konzol, game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Okker <#circling>

CHEAPBOY
Látom itt is megy a történet😊

Bár Jaszy... csak tanácsképp... finomabban.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

jaszy
Csak 6 általánosom van mert én nem értem.
Egyébként a #8109 re írtam a "Vannak itt árak😊 Boltban olcsóbb 😊 ", Kijelentésem.

érdekel vkit 3 gameboy micro elõlap? PÜ
adam first
1. 8 általános nélkül is meglehet érteni mire célzott lowdog, ne magadból indulj ki, ha kérhetnélek.
2. Nem vagy rám szorulva, ahogy én se te rád, de ha te tényleg olyan korrekt eladó vagy mint ahogy írtad, akkor nem kellene a másik emberrel szemben arcoskodni, meg ilyen jellegû kommenteket írkálni: "Vannak itt árak😊 Boltban olcsóbb 😊 ", jó dolog az ingyen reklám tudom én, de lehetne ezt kultúráltabban is. Mert nem csak nekem megy el a kedvem a magadfajtától vásárolni, hanem a többségnek is akiknek szólnak a hirdetéseid. Errõl ennyit.

Far Cry 2 eladó 10999.-(angol nyelvû, régió mentes, NTSC rendszerû tv-khez, illetve HDTV-n )

PS3-ra COD4 és GT5P eladó, cserélhetõ valami új játékra/Dead Space, MotoGP 08, Midnight Club:L.A., esetleg GT5P-ért Uncharted/.Mindkét gém jó állapotú eu-s!!Vegyétek, cseréljétek!!!<#worship>

Istencsászár
Hát ez szomorú...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

CHEAPBOY
Sokan "drágán adják", s 100* jobban keresnek mint pl. én, nem hogy megdöglenek..... kemény világ ez...

CHEAPBOY
Ahol 12-13, az közel sem hazai származék (cseh/angol/német nagykerhozomány megsúgom). Ami hivatalos magyar nagykerbõl jön, arra valóban állhat (nem minden esetben) az, hogy akciós 15Kért, 17 helyett teszem azt.

Az hogy nem látnak páran bele, még nem kell azt jelentse, lehúzástörténik. a legtöbb esetben a kritikus 5% haszonkulcs sincsen egy egy terméken. Márpedig a szarópapír sincs ingyen😊

CHEAPBOY
A hivatalos árakhoz képest akciós az, s nem tehetünk a hazai helyzetrõl (nagykerék, s adórendszer okosságai). Én speciel szarok is rá, mivel nem a milliomos Westend city burzsoá körét célzom meg itt a neten, hanem a HCbb, párak által hozzáértõbb réteget.

CHEAPBOY
30Kért veszélyes áron mozog az a 30004es (totál legelsõ 2001es modell) PS2.. akármi van benne+hozzá ...

Istencsászár
Ha nem akkor nem, akkor marad az az opció hogy akik drágán adják dögöljenek meg.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PoisonChihuahua
WTF? O_o <#fejvakaras>
"Hagyjuk a témát, ti nektek és nekem is más az érdekem. A kettõ soha sem fog találkozni...."

nagy kár hogy így látod.

az, hogy te eladó vagy, mi meg vevõk volnánk, pont hogy érdekegyezõség!

jobb ha nem tudod mire céloztam, mert megint megbántódik a kis mimóza lelked <#mf1>

jaszy
"Az ajánlott hogy egyik boltba megkapom 12-13ért, a másikban AKCIÓSAN is csak 15-16ért? komolyan kérdezem, érdekel."

Ezt ha nem érted nem én leszek aki bele avat.

Nem mesélek, kezd el majd rájössz.

Csak nem gondolod hogy szennyest fogok teregetni. <#pardon1>

Hagyjuk a témát, ti nektek és nekem is más az érdekem. A kettõ soha sem fog találkozni....

Istencsászár
"Az ajánlott fogy árhoz képest akciós! "

Az ajánlott hogy egyik boltba megkapom 12-13ért, a másikban AKCIÓSAN is csak 15-16ért? komolyan kérdezem, érdekel.

"Gondolom a kis vállalkozásokhoz közöd sincs, ezért írod !"

Nincs, ezért is kérlek h mesélj errõl.

jaszy
Nálam inkább nem, nem vagyok rád szorulva, sõtt.
Nekem 1 vevõvel sem kell több mit amennyi van! Pont elég!
A spóreszolosókra nem vagyok rászorulva. (bocsi ha valakit megsértettem)
Csak a magyar gazdaságot védtem volna mint adó fizetõ.
Lowndog? Azt se tudod mire célzott, bár speciel én sem!

adam first
jaszy: Á már tudom a választ, vásároljunk tõled meg a magadfajtáktól akik szinte ingyen adnak mindent. Kösz, de inkább kihagyom.

lowdog: nálad van a végsõ igazság.

jaszy
Papesz Te tudod 😊

Deep én a MAGYAR nagykerben vásárolok ami itthon tartja a pénzt! Ecsém mielõtt butaságot írsz olvasd el hogy én is a boltokhoz tartozom!

rnd Én nem dupla áron veszem, fõleg azért mert nem dupla ár 😊 (butaság)

"ahol kirakják hogy AKCIÓS 15,000 vedd meg most!, na ezek takarodjanak oda.." Az ajánlott fogy árhoz képest akciós! Gondolom a kis vállalkozásokhoz közöd sincs, ezért írod !

lowdog Baszki pont én!!!! Én itthonról szerzem be az árut!
No comment neked ! Valamit félre néztél!

"A magyar gazdaságról már nem is beszélve..pffff"

pont te beszélsz, no comment 😊))

Istencsászár
Jó dolog hogy ha lefordítják, de mostanság már minden megjelenõ játékot megjelenéskor meg lehet venni max 11ért ( boltokba minimum 12-14 ezrek ezek ). Az enegem különösen nem érdekel hogy honnan van, a lényeg hogy nem irreális áron kapom meg, az olyan helyekrõl nem is beszélve mint 576, Konzol Studio és a multik meg a vidéki boltok, ahol kirakják hogy AKCIÓS 15,000 vedd meg most!, na ezek takarodjanak oda...

Az a havonta max 2 játék amit lefordítanak nagyon fog hiányozni mindenkinek... de TE gondolom önként és dalolva veszed meg dupla áron, csak azért mert magyarra fordították õket, nemde?
deep
Bocs, te hol szoktál vásárolni? Gondolom nem 576shop, tesco, és társai. Gondolom kis boltokban veszed, vagy fórumon, itt-ott, ahol olcsóbb. Barátilag megsúgom, hogy ezek mind külföldrõl behozott darabok, ezért tudnak olcsóbbak lenni. Szóvel ezek nem segítenek hozzá minket a magyar nyelvû játékokhoz. Sajnos. Mert én is erre kényszerülök, de mit tegyen az ember? Sokszor 3-5 ezerrel olcsóbb. Ez van.
Miért sírnék?

Papesz

jaszy
Akkor hajrá! De ne sírjatok hogy nem lesz magyar nyelvû játék!

Árak:

Nagy fekete PlayStation2 H2O blue chippel eladó! -->30.000 Ft
FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!-->20.000 Ft

Nagy fekete PlayStation2 H2O blue chippel eladó!

Nagy fekete PS2, scph 30004, remek állapotban, 2 új irányító, vadonatúj gyártótól származó KHS400C Sony laserfej, autoboot-os devmode1-et is tudó H2O blue chip, egy memóriakártya, vadiúj, csak a géppel eladó (gyári Sony). A géphez tudok igény szerint bármilyen játékot mellékelni! + adok egy PS2 LightGun-t is, tökéletesen mûködik , csak kipróbálva volt!

A gép teljesen megkímélt állapotban van , megbízható!

FEKETE Nintendo GameCube ViperGC chippel (Cobra1.6os Bios) eladó!

Eladó egy kifogástalan állapotú Nintendo GameCube, fekete , ViperGC chippes ( Cobra bios 1.6) !! + 1 joy + 1 eredeti nintendo memóriakártya + kábelek + 3 eredeti játék /Super Mario Sunshine , Harry Potter , Minority Report/! A gép teljesen megkímélt állapotú és megbízható, nagyon enyhe karcok vannak rajta , de az is alig észrevehetõ!
Visz minden lemezt!

Írj privátot , vagy írj emailt ill. vegyél fel msnre: [email protected]. Tel.szám: 06-70-541-9984

ui.: Képek kérhetõek. A termék személyesen átvehetõ , kipróbálható Abonyban. Valamint eltudom vinni Ceglédre vagy Szolnokra. De postázok is, megbeszélés alapján bárhova.

Minden jelentõsebb külföldi webshop visszavásárlási garanciát ad. Sõt, ha "elhagyja" a posta, elküldik a cuccot még egyszer, mert általában biztosítva van. Az euró 260 körül van, a dollár meg 200 körül, de mégis jobban megéri külföldrõl, többek között nekem is.

Papesz

Eladó játékok X360-ra:

Project Gotham Racing 4: 6k
Condemned: 3k (platinum)
Ninja Gaiden 2: 6k
CoD4: 6k
70/5282399 vagy pü.
jaszy
Hajrá! Majd behúznak😊 Gari nuku, a 280Ft os euró és a 210 es dollár is jó árakat csinált. Úgyhogy vegyél külföldön!!
A magyar gazdaságról már nem is beszélve..pffff

adam first
Szerintem a magyar kiskereskedõktõl õrültség vásárolni bármit is, inkább külföld. :-)

jaszy
Mit tudom én 😊

CHEAPBOY
Melyikben?😊

God Of War 2-t keresek olcsón és jó állapotú
jaszy
Vannak itt árak😊 Boltban olcsóbb 😊

adam first
Eladó 1db tökéletesen mûködõ Nintendo 64 játékkonzol, tartozékaival (PAL kiszerelésû): Amit a géphez adok: -1db hibátlan állapotú eredeti N64 joy -1db Jumper Pak-1db Controller Memory Pak -1db táp -1db Power kábel-1db Scart csatlakozó-2db eredeti N64 játékkazetta (angol nyelvûek, PAL-osak): The Legend of Zelda: Ocarnia of Time, Goldeneye 007.
A gép esetében az ár (fix), a gép és tartozékai, csak egyben eladók: 12 000Ft.

Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Játékkazetták (angol nyelvûek): -Donkey Kong 64 3000Ft. -Rayman 2: The Great Escape 4000Ft. -Perfect Dark 3000Ft.

Eladó Eredeti PAL Nintendo 64 Memóriakártya: -Memory Expanison Pak 4000Ft.

Eladó Eredeti PAL PlayStation 2 játék: -Stuntman (angol nyelvû, nem Platinum kiadás!, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.

Eladó Eredeti PAL X-box játék: -Roadkill (angol nyelvû, tökéletes állapotú tokkal, kézikönyvvel, hibátlan állapotú DVD) 2000Ft.

Elérhetõség/Képek e-mailben: [email protected]

Far Cry 2. 11700.- (új, fóliás, angol nyelvû)
FarCry2

eladó egy SCPH-30004 R tipusú ps2 játékkonzol,kb egy éve komplett leolvasó fejcserés.tökéletes állapotban van,beolvas mindent,még az irott dual layer-es játékokat is.tartozékok:2 db dualshock kar,8 mb memóriakárya,rgb scart kábel.kb 200 db játék,közte 8-10 eredeti, karcmentes,továbbá 4 db DL-es irott játék(yakuza 2,rogue galaxy,samurai warriors 2,atv offroad fury 4).Ár:35000 ft.email:[email protected]
Fable2 - magyar
tökéletes állapot
10k

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

AntiHero
xbox360-ra

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Far Cry 2 eladó! 10k!

Eladó
Brother in arms: HH - 8k
Simpsons - 4k
Monster Madness -3k
Dead or Alive 4 - 3k
R6:Vegas - 4k
érdeklõdni emailben:[email protected]
james69holden
keresek Wireless Controllert Xbox360-hoz!
lehetõleg újat

CHEAPBOY neked véletlenül? 😉

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Gears of war 2-bontatlan, új -11 000 ft ( hétfõn)
bp-i átvétel vagy utalás

www.videogameoutlet.hu

Brothers In Arms Hell's Highwayt (X360) játékomat eladnám, cserélném. Ajánlatokat priviben!!
Condemned 2 xbox360-ra 7k-ért eladó.

greyfox
Bontatlan, PAL
mirror's edge - jövõ hét PS3/360: 11500-
dead space ps3/360 10990-

Steam: greyfox

AntiHero
Far Cry 2-tõt cserélnék (magyar--->😉 Dead Space-re!

Brother in Arms : Hell's Highway (új, fóliás, angol nyelvû) 10500.-
vagy ha valaki megunta Dead Space-t elcserélem vele. Rá is fizetek. ;D
illetve Soul Calibur 4 is érdekel cserére. (x360)