F1 gamerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
F1 2001-hez kellene valami olyan mod,ami tartalmazza a 80-as,esetleg max 95-96-os pályákat,aútókat,carshape-ket.Ha valaki tud olyan oldalt,ahol van ilyen az légyszi írja meg ide.
Köszi szépen.
Egy kis segítségre lenne szükségem!
F1 2001-hez kellene valami olyan mod,ami tartalmazza a 80-as,esetleg max 95-96-os pályákat,aútókat,carshape-ket.Ha valaki tud olyan oldalt,ahol van ilyen az légyszi írja meg ide.
Köszi szépen.
Na en akarok😊
Alazni az SGseket?😊)))
Az a rulla😊
Hijjuk GC komat is😊
Gp3ban is kene nem?
Vagy Gp2...
Alazni az SGseket?😊)))
Az a rulla😊
Hijjuk GC komat is😊
Gp3ban is kene nem?
Vagy Gp2...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
En F1 gamer vagyok.
Nagy UBIs voltam (meg a 96os ideny feldolgozo gameval nyomtam sokat)
Gondolom nem arrol van itt szo, hanem az eddigi legujabbrol mi?😊
igaz a topicot sem olvastam vegig ugy irok😛
Nagy UBIs voltam (meg a 96os ideny feldolgozo gameval nyomtam sokat)
Gondolom nem arrol van itt szo, hanem az eddigi legujabbrol mi?😊
igaz a topicot sem olvastam vegig ugy irok😛
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
miért nem segít senki?
Hy mindenki!
Honnan lehet jó beállításokat letölteni F1 2001-hez,esetleg hol lehet magyarul olvasni a beállításokról?
Mit? hogyan? értitek gondolom.
kössz!
Honnan lehet jó beállításokat letölteni F1 2001-hez,esetleg hol lehet magyarul olvasni a beállításokról?
Mit? hogyan? értitek gondolom.
kössz!
Ja es emberek. Sosem volt Force feedback-es kormányom. Az csinal olyat (pl az F1 2001-ben vagy máshol) hogy amikor sodrodik az auto egy kanyarban akkor erzed a kormany huzasat az ellenkezo iranyba ? Vagy ha nagy sebessegel mesz. Esteleg sebessegtol fuggen ez valtozik is?
Udv F1 gamerek!
Nem tudna nekem valaki feltölteni valahova egy F1 Racing Championship-et vagy mondani egy linket ahonnan letölthetném?
Előre is köszi
Nem tudna nekem valaki feltölteni valahova egy F1 Racing Championship-et vagy mondani egy linket ahonnan letölthetném?
Előre is köszi
Nekem van működőképes Grand Prix Legends-em, igaz vettem a fáradságot és megvásároltam a boltban
A program tökéletesen kezeli a Force Feedback-et (a patch felrakása után) és más szempontból is jobb az általad használt warez változatnál.
Amúgy se használd a warezt, mert még csak nem is a végleges változatot írják ki neked CD-re.
Legjobb tudomásom szerint a CD Galaxisnál még most is van a programból.
Érdemes beszerezni a jogtiszta változatot, hiszen az ára nem dönt majd nyomorba (3000 Ft körül mozog).
A program tökéletesen kezeli a Force Feedback-et (a patch felrakása után) és más szempontból is jobb az általad használt warez változatnál.
Amúgy se használd a warezt, mert még csak nem is a végleges változatot írják ki neked CD-re.
Legjobb tudomásom szerint a CD Galaxisnál még most is van a programból.
Érdemes beszerezni a jogtiszta változatot, hiszen az ára nem dönt majd nyomorba (3000 Ft körül mozog).
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
A lenyeg az lenne hogy van e valakinek Mukodo GRand Prix LEgends jateka, amit tamogatja a Force Feedbacket?
Vagy milyen patcheket kell felrakni ra! NEkem olyan verzio van meg amire nm mennek fel a patchek! Van valakinek mas?
Jatszik valaki FF -es kormannyal GPL-t?
Valaki segitsen, egy hely ahonnan lelehetne kapni a GPL-t!Thx!
Vagy milyen patcheket kell felrakni ra! NEkem olyan verzio van meg amire nm mennek fel a patchek! Van valakinek mas?
Jatszik valaki FF -es kormannyal GPL-t?
Valaki segitsen, egy hely ahonnan lelehetne kapni a GPL-t!Thx!
Ha versenyezni akartok offline akkor guruljatok el a www.hsw.hu-ra..
Azt tudom, hogy baj, de sajna nalunk nincs szeles savu internet kapcsolat (Dunaujvaros), ezert keresek olyan embereket , akik hajlandoak lennenek a leirtak szerint versenyezgetni.
Igerem, ha lesz szeles savu netem, en leszek az elso aki tart egy online F1 versenyt.
Igerem, ha lesz szeles savu netem, en leszek az elso aki tart egy online F1 versenyt.
Sziasztok !
Keresnek olyan embereket akik beszalnanak a versenyunkbe. A UBI SOFT F1-el jatszogatunk, es szeretnenk egy kis hazi versenyt. Aki jelentkezni akar irjon ide.
Igazan csak jobb es jobb koridokre megyunk, illetve teljes verseny idejet merjuk. Mivel szar az internet kapcsolatunk , igy az online jatek nem lehetseges szamunkra.
sziasztok
zso
Keresnek olyan embereket akik beszalnanak a versenyunkbe. A UBI SOFT F1-el jatszogatunk, es szeretnenk egy kis hazi versenyt. Aki jelentkezni akar irjon ide.
Igazan csak jobb es jobb koridokre megyunk, illetve teljes verseny idejet merjuk. Mivel szar az internet kapcsolatunk , igy az online jatek nem lehetseges szamunkra.
sziasztok
zso