18
F1 jatekosok kerestetnek (UBI F1)
-
experience #18 Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
F1 2001-hez kellene valami olyan mod,ami tartalmazza a 80-as,esetleg max 95-96-os pályákat,aútókat,carshape-ket.Ha valaki tud olyan oldalt,ahol van ilyen az légyszi írja meg ide.
Köszi szépen. -
Na en akarok:)
Alazni az SGseket?:))))
Az a rulla:)
Hijjuk GC komat is:)
Gp3ban is kene nem?
Vagy Gp2...
-
En F1 gamer vagyok.
Nagy UBIs voltam (meg a 96os ideny feldolgozo gameval nyomtam sokat)
Gondolom nem arrol van itt szo, hanem az eddigi legujabbrol mi?:)
igaz a topicot sem olvastam vegig ugy irok:P
-
experience #15 miért nem segít senki? -
experience #14 Hy mindenki!
Honnan lehet jó beállításokat letölteni F1 2001-hez,esetleg hol lehet magyarul olvasni a beállításokról?
Mit? hogyan? értitek gondolom.
kössz! -
Ja es emberek. Sosem volt Force feedback-es kormányom. Az csinal olyat (pl az F1 2001-ben vagy máshol) hogy amikor sodrodik az auto egy kanyarban akkor erzed a kormany huzasat az ellenkezo iranyba ? Vagy ha nagy sebessegel mesz. Esteleg sebessegtol fuggen ez valtozik is? -
Udv F1 gamerek!
Nem tudna nekem valaki feltölteni valahova egy F1 Racing Championship-et vagy mondani egy linket ahonnan letölthetném?
Előre is köszi
-
Toya #8 Nekem van működőképes Grand Prix Legends-em, igaz vettem a fáradságot és megvásároltam a boltban
A program tökéletesen kezeli a Force Feedback-et (a patch felrakása után) és más szempontból is jobb az általad használt warez változatnál.
Amúgy se használd a warezt, mert még csak nem is a végleges változatot írják ki neked CD-re.
Legjobb tudomásom szerint a CD Galaxisnál még most is van a programból.
Érdemes beszerezni a jogtiszta változatot, hiszen az ára nem dönt majd nyomorba (3000 Ft körül mozog). -
A lenyeg az lenne hogy van e valakinek Mukodo GRand Prix LEgends jateka, amit tamogatja a Force Feedbacket?
Vagy milyen patcheket kell felrakni ra! NEkem olyan verzio van meg amire nm mennek fel a patchek! Van valakinek mas?
Jatszik valaki FF -es kormannyal GPL-t?
Valaki segitsen, egy hely ahonnan lelehetne kapni a GPL-t!Thx!
-
Anee #6 Ha versenyezni akartok offline akkor guruljatok el a www.hsw.hu-ra.. -
Azt tudom, hogy baj, de sajna nalunk nincs szeles savu internet kapcsolat (Dunaujvaros), ezert keresek olyan embereket , akik hajlandoak lennenek a leirtak szerint versenyezgetni.
Igerem, ha lesz szeles savu netem, en leszek az elso aki tart egy online F1 versenyt. -
K.András #2 na látodd az a baj hogy nem online mer engem az érdekelne -
Sziasztok !
Keresnek olyan embereket akik beszalnanak a versenyunkbe. A UBI SOFT F1-el jatszogatunk, es szeretnenk egy kis hazi versenyt. Aki jelentkezni akar irjon ide.
Igazan csak jobb es jobb koridokre megyunk, illetve teljes verseny idejet merjuk. Mivel szar az internet kapcsolatunk , igy az online jatek nem lehetseges szamunkra.
sziasztok
zso