690
Pénzkeresés a neten
xpangoért BAN jár!
xpangoért BAN jár!
-
kirchner #370 Paypal-ra nem fizet...
Csak E-gold-ra,Alertpay-ra,Uniclear-re,SFIPAY-ra fizet. -
#369 nem ismerem, refflinket küldj lécci.
Kircher reggelek, emélem fog fizetni. . . paypalre lehet kérni? -
kirchner #368 hello
Power2surf
Ezt az oldalt 2 napja találtam és már 7 dolcsim van benne reffek nélkül!!!
Regisztráció után rögtön kereshetsz 5$-t a "Paid To Click Area" menüben. Az autosurfben várni kell 1 percet, azután megjelenik a lap alján a surf gomb, elindítod, kb 30 percig cserélgeti az oldalakat automatikusan, így akár mást is csinálhatsz közben.Napi 50 oldalt kell megnézned(kb.12,5perc) és ez napi 1$-t jelent. A 20$ kifizetési minimumot hamar össze lehet hozni,ha minden nap futtatod!
E-gold-ra,Alertpay-ra,Uniclear-re,SFIPAY-ra fizet!!!!!
-
#367 doxadmin:
codes-discounton, most regeltem, te fentvagy ?
mert én nem értem itt mit kell csinnnnnálni. -
martonboy #366 http://aranybanya.info -
#365 Aki ismer paypalre fizető céget, ami 100% osan fizet íz írjon. Mellőzzétek az adbux, eurobarre multipaid, és paidstart programokat, mert azokban már regisztrálva vagyok.! -
gobormano #364 Akkkor ha már annyian hirdetik én is kitseszek egy agloco-s linket. (próba szerencse)
REGELJ!
www.agloco.com/r/BBCX7545
Leirás a regisztrációhoz:
First name-Keresztnév
Last Name-Vezetéknév
Email-e-mail cím
Confirm email - újra az e-mail cím
City-város
State-baranya
Zip/post code - irányítószám
Country-ország
Enter the code shown - a képen látható kód
a jelölő négyzetet pipáljuk ki és utána kattintsunk a click here to join-gombra!
És most én is ajánlom az adbuxot! Elég sokat össze lehet hozni vele!
REGELJ!
http://adbux.org/?r=gobormano
Leirás a regisztrációhoz:
Choose a Username (3 - 15 characters - no special characters)
Válassz felhasználónevet 3-tól 15-karakteresig
Choose A Password
Válassz jelszót
Password Again For Verification:
Újra a jelszót
E-mail Address:
E-mail cím
E-mail Address Again For Verification
Újra a jelszót
PayPal E-mail Address For Payments:
Paypal e-mailcím
Your Country (only PayPal allowed countries):
Válaszd ki a listából a hungaryt
Referrer (if any)
Ha nincs ott légyszives írd be hogy gobormano
Please copy the security code:
Írd be a kódot majd kattints a register gombra. -
szabodanii #363 Egy jó oldal:ADBUX
Akár havi 50$-is ősszegyűlhet.
http://adbux.org/?r=fszabo -
#362 na:D
2004-ben gy gyerek ajánlotta nekem, hogy jó zsebpénzkeresési lehetőség, az oldalt nem tuom már, mert nagyon sok van.
utána új gépet vettünk, ami valamilyen okból nem töltöttel le, illetve nem engedélyezte a macromedia flash-t, akármit csináltam.
most, miota minden újra van csinálva, és ez már a 3. böngésző amit használok(netscape, explorer, firefox).
2006 októberében kezdtem el újra játsszani, de nem csak prizee-n játszok. -
#361 ilyen nehéz csinlni egy képet? vagy talán félreolvastad az évszámot 2004 helyett inkább 2007. . . :D -
#360 nem vagyok nagy arc csak unom már hogy minden kis fasz kioktat. 2004ben akkor már tudnod kéne egysmást. . . .
Amúgy tudod ki hiszi el hogy 2004es prizees vagy. . . Kép vagy valami hasonló amin rajtavannak a napok, gondolom nem kell elmagyaráznom hogy hol találod. . .
amúgy azt sem tudom hogy ha 4 éve vagy tag akkor miért ilyen forumokon hirdeted magad??? 3 év alatt rangeteg reffet össze tudtál volna szedni. És ha annyira érdekelne akkor egy weboldalad is lenne róla. . .
U.i.: Képet azért belinkelheted. . -
#359 :D
szerintem mweg épphogy te vagy itt a nagyarc kapitány, legalábbis annak érzed magad...nem ma kezdtem a prizee-n, 2004-ben regisztráltam. -
peiszisz #358 A legtöbbet fizető kattintós az az Adbux napi 5 perc munával fél dollárt is össze lehet szedne ezen kívül ha még több extra pontgyűjtési lehetőség is van amivel ezt meglehet sokszorozni ha ügyes vagy.
A regisztrációhoz kattints ide ! -
#357 Nem kell nagyképűnek lenni, és okoskodni mert azt nem viselem el senkitől, főleg olyantól nem aki most kezdte az egészet és azt hiszi mindenkinél okosabb. . . . . Ezen a forumon úgyis csak olyat ajánl mindenki amit már ismerek vagy nem fizet. Lásd cashfiesta ami kb 1 éve nem fizet, a fizetők meg eurobarre meg adbux. . . -
#356 okés, bocs mester... -
#355 de csak akkor ha éppen te nyered a csekket, vagy kisorsolnak. . . . Amúgy mintha én nem tudnám -
#354 doxadmin... bubz=euro
-
widike #353 Ide reggeljetek!
Az oldal februárban indult, azóta több mint 10000 regisztrált tagja van.
Azért fizetnek, hogy havi 5 órában futtatod az agloco bart. A Viewbarban kis reklámok jelennek amik egyáltalán nem zavaróak, semmit sem kell csinálnod vele, elég ha csak futtatod. Ezáltal Te is részesülsz a reklámcégek hatalmas bevételeibÅ�l!
A bar még nem tölthető le, mert beta verzió, májusban készül el véglegesen. Addig is gyűjtsetek magatok alá
sok tagot.
(Tagokat kell gyűjtened magad alá, minél több tagod van annál többet kaszálhatsz.)
Itt regisztrálhattok:
http://www.agloco.com/r/BBDQ9390
Bővebb információ a honlapomon: http://www.agloco2.uw.hu
Legyetek szívesek az egészet beírni, én is szeretném gyűjteni a tagokat.
Köszönöm a segítségeteket!
JÓ PÉZKERESÉST! -
#352 Az egyiken bubzért megy a játék :D -
#351 szevasztok
itt van a 2 legjobb pénzkereső oldal:
regeljetek: http://en.prizee.com/?refer=Divi02
http://www.find-jeux.com/?npr=divi
megéri, nekem már majdnem 60 euróm van. -
#350 tudom -
#349 Ez olyan mint egy hirdetőfal, ahova mindenki felragasztja a hirdetését, de senki se olvassa -
#348 egyet mondok money-web.extra.hu -
#347 Beszállok én is az ismétlők közé. . .
Ingyen lehet regisztrálni. . .
Adbux -
#346 Akkor ne csináld, milliokra vársz. Indíts egy céget és meglesz az álmod. Beéred pár dolcsival vagy még kevesebbel, kattogj és kész. . . -
#345 Jó kis odal szép a desing, de sajnálatos módon a tartalom fele szar. Cashfiesta már kb 1 éve nem fizet azért ne zavarjon, 1-800mails szintén nem fizet. Ja amúgy adbux, nem adbox. . . Én is ejtek hibát de ha szólnak kijavítom.
-
peiszisz #344 A legegyszerűbb és legkönnyebb módj a pénzkeresésnek levan írva ezen az oldalan! -
gobormano #343 Igazadvan lófasz az egész, hogy ha nponta legalább fél dolcsit össze tudok szedni (egy keresővel) tehát igazadvan tényleg lófasz. -
hokn #342 Nekem, nekek és neki. Keress pénzt a honlapoddal.
Klikk ide. -
widike #341 Ide reggeljetek!
Az oldal februárban indult, azóta több mint 10000 regisztrált tagja van.
Azért fizetnek, hogy havi 5 órában futtatod az agloco bart. A Viewbarban kis reklámok jelennek amik egyáltalán nem zavaróak, semmit sem kell csinálnod vele, elég ha csak futtatod. Ezáltal Te is részesülsz a reklámcégek hatalmas bevételeibÅ�l!
A bar még nem tölthető le, mert beta verzió, májusban készül el véglegesen. Addig is gyűjtsetek magatok alá
sok tagot.
(Tagokat kell gyűjtened magad alá, minél több tagod van annál többet kaszálhatsz.)
Itt regisztrálhattok:
http://www.agloco.com/r/BBDQ9390
Legyetek szívesek az egészet beírni, én is szeretném gyűjteni a tagokat.
Köszönöm a segítségeteket!
JÓ PÉZKERESÉST! -
ssx22 #340 egy lófasz az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
gobormano #339 Szaisztok csomóan ajánlják ezt a módszert. Általában úgy hívják az ougós módszer.
Ezzel lehet a legegyszerűbben pénzt keresni erőfeszítés nélkül.
Először is regisztrálni kell úgynevezett kreditelsztóknál.
Itt találhatók a regisztrációs linkek:
Chounka
Flamexchange
Még van 2 de azok átmenetileg szünetelnek
Regisztráció után mikor bejelentkezel látni fogsz egy táblázatot
Your link to set in OUGO Browser: ahol ezt a linket látod a mellete lévő linket másold ki mondjuk jegyzettömbe mindkét oldalról.
Most töltsük le az ougo browsert erről az oldalról. Ne csodálkozzon senki ha egy msn hez hasonló progit lát akkor is töltse le nekünk ugyanis nem a chat hanem a browser része fontos.
Telepítsük.
Az ougo browsert miután megnyitottuk, menjünk a menüben tools/developer/analyst/act/setup menüpontra
és a megjelenő nagyobb üres ablakba másoljuk be a jegyzettömből az url-eket.
A surf elinditása másnéven a pénzkeresés inditása
válaszd a menüből: tools/developer/analyst/act/new set
majd a tools/developer/analyst/six ezzel elindult a kreditszerzés.
Nyugodtan lerakhatod tálcára.
A következő rész, keresőkbe regisztrálás:
Welcomesee
Xml888
Qsenetwork
Amikor regisztráltál jelentkezz be (ezzel kapcsolatban várom a kérdéseket priv üzenetben)
És a promotional code menüpont alatt található defaultportal linket rakjuk vágólapra és lépjünk be a kreditelosztókba menjünk a my link menüpontra és ott válasszuk ki a new linket ilesszük be a linket a megfelelő helyre jelöljük kia az összes országot ésokézd le, majd a jelölő négyzetét jelöld ki és a legördülő menüből válaszd ki a start surf menüpontot maj kattints a kérdőív küldésére. Ezt ismételd meg az összessel.
Sok szerencsét! -
peiszisz #338 1-800 Mail egy olyan szolgáltató a legjobb akattintósok közül. Minden banner alá kiírja hogy mennyit fogsz kapni alapból 2 centről indul ami 30-40 centig is felmehet és ami a legjobb benne hogy bármennyit kattinthatsz naponta mindig új bannereket add.
A regisztrációhoz kattints ide ! -
szabodanii #337 Az eurobarre címe:
http://www.eurobarre.com/?p=994218610455
Garantáltan kifizet!
Itt érdemes regisztrálni! -
peiszisz #336 Van még egy jól fizető oldal, nem kell mást tenni mint beregisztrálni és utána az oldalon belül naponta pár linket megnézni. Minden egyes linkért add 1 centet, ami nem sok de napnta kb 20 linket add és sok extra pénzkeresési lehetősig is van.
A regisztrációhóz kattints ide ! -
darkhell2112 #335 Találtam egy tök jó oldalt. E-mailes cég és nagyon jól fizet! Érdemes kipróbálni. Nagyon sok extra pénzkeresési lehetőség van az oldalon.
SZerintem megér egy prbát katt ide: boss-mails -
spityuka68 #334 Sziasztok!
Sok kamu dolgot lehet olvasni külömböző fórumokban. Ígérnek ezt, azt, de a végén nem kapsz semmit. Látogasd meg az oldalamat, sok információt kapsz a cégekről, pontos leírások is tölthetetők. Csak tuti fizetős cégekkel foglalkozom.
www.spityuka.fw.hu
Ez az új cég elég biztató, a napi min. 1/2 dolcsi garantált feltétlen regizzetek ide.
http://adbux.org/?r=msgabe68 -
peiszisz #333 Hali!
Ha sok pénzt szeretnél keresni kevés munkával, akkor az Agloco Viewbar-át ajánlom. A szolgáltató már most is a net egyik legelterjettebb Viewbarja.
Most készítenek egy újat amit a monitoron nem csak felülre hanem alulra is el lehet majd helyezni és azon kívül nagyon szép is és nem zavar a netezésben.
A jelentkezéshezkattints ide!
Ezen kívül még a CashFiesta Viewbar-ját tudom ajánlani, 1000 pontért 2 dollárt ad ami kb 1 vagy 1,5 óra alatt összegyűlik!
A regisztrációhozkattints ide! -
peiszisz #332 Hali!
Ha sok pénzt szeretnél keresni kevés munkával, akkor az Agloco Viewbar-át ajánlom. A szolgáltató már most is a net egyik legelterjettebb Viewbarja.
Most készítenek egy újat amit a monitoron nem csak felülre hanem alulra is el lehet majd helyezni és azon kívül nagyon szép is és nem zavar a netezésben.
A jelentkezéshez <a href="http://www.agloco.com/r/BBDT5154 ">kattints ide!</a> -
Sole82 #331 Egy nagyon jó oldal és fizet!!Regisztrálj ITT. És gyere nézz szét NÁLAM