690
Pénzkeresés a neten

xpangoért BAN jár!
  • doxadmin
    Még azt sem tudjuk hogy fizet e 48órám van a múlt hónapról és még semmi sem történt pedíg már másodika van.
  • peiszisz
    A www.themoney.extra.hu oldalon rajta van az 5 legtöbbet fizető PTC cég!
  • widike
    http://www.agloco2.uw.hu Ezzel a linkel tudsz netes meloval pénzt keresni!
    Regisztrálj, töltsd le a Viewbart, és keress PÉNZT! Ha szerzel magad alá embereket megsokszorozhaod a nyereséged! EZ NEM MLM!!!
  • DeO
    fizet, csak nem kéne spammelni gobormano..már rég irtam...
  • darkhell2112
    http://www.minutegold.com
    Nagyon jó oldal. Napi sok 1 centes bannerek. 5$ a minimum kifizetés melyet minden héten pénteken kifizet. Fizet e-goldra, paypal-ra és alertpay-re. 10 ref szint van. De keveset kapsz a refek után. Szerintem egész jó az oldal nálam most ez a best.
  • veszmo
    Fizet a Dreamclix is! Biztos információim vannak, hogy a június 8-án indult oldal fizet. Sajnos még nem nekem, de remélem közelebbről én is elérem a kifizetési minimumot (5 dollár). Ha eddig kételkedtél, most már ne tedd! Itt lehet regisztrálni:Dreamclix
    Egy másik kitűnő oldal, amely szintén biztosan fizet (5,99 dollártól), 1 centes klikkek vannak, 50%-ot fizet a reffek után. Itt lehet regisztrálni:Clixmedia
  • gobormano
    Fizet!
  • vegicsek
    A Ranoscash e-goldra is fizet ugye?
  • gobormano
    Egy másik franci surfbar cég amibe most kezdtem bele.
    Óránként 60 pontot ad. 1000 pont (az aktuális árfolyamnak megfelelõen) kb 11,35 eurocent ami hónapról hónapra egyre magasabb. És te 10 eurónál már beválthatod. Ha akarod tudsz referallokat gyűjteni és van klikkelős rész is.
    E-goldra és PayPalra fizet

Regisztráció

Regisztrációs segitség:

A bejövő oldalon kattints az Inscription gombra

Email=E-mailcím
    Confirmation de l'email :=újra az e-mail cím
    Mot de passe : = jelszó
    Confirmation du mot de passe :=jelszó újra
    Civilité : = nemed Monsieur=férfi Madame=Asszony
    Nom:=keresztnév
    Prenom : =vezetéknév
    Pipálj ki mindent inscription gomb megyomása és kész.
    Jelentkezz be az e-mailcímeddel és felhasználóneveddel.(lehet, hogy kell e-mail megerősités is nem emlékszem)

Az eurokiddiesnek az a lényege, hogy telepitesz egy kb banner méretű alkalmazást a képernyődön. Néha kér egy számkódot amit be kell vinni neki.
    Hogy, újra fusson. További pontokat bejelentkezve (a bejelentkezés a weblapon a connexion menüpont alatt van) a weboldalon a les clics menüpont alatt találsz. A bejövő oldalon lesznek linkek, vagy bannerek (vagy mindkettő) ami mellet ott van, hogy 25EK arra kattints rá. CSAK EGYYENJKÉNT TUDSZ HALADNI! Amire egyszer egy nap már kattintottál arra ne kattints mégegyszer!

Az EK az eurokiddies pénze 1000EK (az árfolyamtól függően) kb 11,35eurocent.

A bannert úgy surf programot úgy tudpod letölteni, hogy bejelentkezel az eurokiddies oldalán és rákattintasz és rákattintasz az installe la barre menüpontra.
    Amikor letöltödted a telepitésnél tudsz használni angol telepitést.

A bárnak következő beállításai érhetők el telepítés és a báron való bejelentkezés (Connexion=bejelentkezés)után.

Jobb gomb klikk a menu feliratra:

Connexion újra bejelentkezés vagy más néven bejelentkezés.

Eurokiddies a hivatalos website

Forum Eurokiddies forum

Positionnement /haut Fent
    /milieu Középen
    /Bas Lent
    /Gauche Balra
    /Droite Jobbra

Quitter Kilépés

A bár egy áórában 60EK-t ad.
  • gobormano
    DEVILPTC

Ingyenes tagoknak:
    # Fizető kattintások - .005 től 2 Cents
    # Más oldalakra történő regisztráció - 1 től 15 Cents
    # Fizető olvasandók - .003 től .012 Cents
    # 10% Referral részesedés
    # Kifizetés 72 órán belül
    # Regisztrálj ingyen!

DEVILPTC REGISZTRÁCIÓ
  • gobormano
    Ranoscash
    Majdnem elértem a kifizetési minimumot!
    A Click For Cash-ben végig lehet szörfölni, 0,25-0,5 és sok 1 centes klikk is van igaz azok egy perc alatt futnak le!
    Ref szempontból gyenge:5%
    Minimum kifizetés:50 cent paypalra!

REGISZTRÁCIÓ
  • peiszisz
    www.themoney.extra.hu
  • darkhell2112
    hopp, az elején elírtam a második szót :) kissé parasztos lett de nem baj
  • darkhell2112
    Ha ajrsz regisztráció nélkül e-gold számládra pénzt, akkor kattints ide: http://www.1centegold.com majd a megejelenő oldalt olvasd el figyelmesen.
  • DeO
    veszmo:
    Már irták az oldalt...inkább valami újat mondj..
  • ssx22
    200euromailsra és társaira...
  • veszmo
    Köszönöm mindazoknak akik alám regisztráltak az Adbuddy oldalra! Remélem rövidesen együtt profitálunk majd ebből. Még most sem késő regizni, ide klikkelve megteheted:
    Adbuddy
    Továbbá ajánlok egy viszonylag új oldalt, egy haveromnak most fizetett 5,99 dollárt. paypalra vagy E-goldra fizet. Refferál 1 szint 50%. Itt regizhetsz:
    Clixmedia
    További PTC oldalak (egyedül heti 20-30 centet lehet klikkelni minimum):
    Jillsklickcorner
    Donkeymails
    International offers
    No-minimum
    Dreamclix
    Adbux
    Továbbá ha nem ismered még az Aglocot, amely jegyezve van a londoni tőzsdén, katt ide:Agloco
    Végül három olyan biztosan fizető surfbar,melyek egymásra rakhatóak, így csak egy helyet foglalnak:
    Eurobarre
    GoldbarreEcbarre
    Aki regisztrál valamelyik oldalra ajándékot kap tőlem!
    Bővebb infó e-mailban.
  • frango

http://www.z3n1.extra.hu/
  • darkhell2112
    hali, mindenkinek, nem tud valaki egy jó Hiyp oldalt? ami lehetőleg nem lép le a pénzemmel és nem kell több száz dollár minimumot beraknom. Vagy ilyen nincs? :)
  • DeO
    itt eladhatsz kódokat, minden féle kódból tömérdeknyi van.
    Jelenleg 138 különböző küd van, imkből több 1000 összesen
    Pack+,Y-code, Choco+ stb. kódok vannak.
    Jelenleg egy Y-code-ot árulok én, a legolcsóbban.1,15€

Hasznos lehet akor, ha egy olyalon nicns kód, veszel egy másikat, itt eladod és a megkapott Euróbol veszed a kívánt kódot.
    akinek valamilyn tájékoztató kell az írjon pm-et.
  • DeO
  • DeO
    ezt melyikre mondod ?
  • ssx22
    szerintem hülyeség ez! olyan mint a szar otthon végezhető munkák, fiezss be x ft-ot hogy tájékoztassunk, itt meg fizess be x $-t hogy gold member legyél és az eredmény ugyanaz = semmi csak lenyulják a pénzt !
  • DeO
    tmarton: Köszi,megnéztem, de szerintem már jópárszor kiírtad, mindenki látta!:)
    veszmo, doxadmin: regelnék adbuddy-ra, csak magas a kifizu..:(
    Inkább regeljetek RANOSCASH-re.
    0,50$ a minimum kifizu!
    1 centes klikkek, kb napi 10 db , és 0,25 centes klikkek, napi 10 db abból is kb.
    Napi 0,15$!
  • tmarton85
    Sziasztok!
    Összegyűjtöttem azokat az internetes munkákat amik már fizettek. Ha valakit érdekel az mindent megtalál ezen a lapon: http://www.netmelo.mlap.hu
  • doxadmin
    elkéstél, előtte már regeltem be xD
  • roberto
    és h küldik a pénzt ezeknél az oldalaknál(bocs most akarnám elkezdeni)
  • BalGo
    http://www.moneycashbar.com/index.php?ref=Balgo

Itt egy ujabb lehetőség online pénzkeresésre. Ez egy ugynevezett surfbar amit a képernyőd aljan vagy tetején helyezhetsz el. Ha futtatod pontokat kapsz amiket havonta áltváltanak rendes pénzre. Kifizetési minimum: 10€ Átváltási arány: Május 2007 5,13 €-cent/1000 pont (6,90$-cent). Pontokat szerzel az alád beregisztrálók után is . Plusz még kaphatsz pontokat ha az oldalon ráklikkelsz néhány külön reklámra. Próbáljátok ki! :)

Moneycashbar <-- Itt regisztrálhattok.

Ha valaki valamit nem ért: [email protected] (MSN); vagy e-mail: [email protected]
  • veszmo
    Halihó!
    Itt a legújabb klikkelős oldal. Az Adbuxhoz hasonló!
    A kattolni való a Browse Adds menüben van
    Jó sok van ezekből,tehát gyorsan összelehet gyűjteni a minimum kifizetést.
    A Minimum kifizetés : 20$ és Paypalra fizet.
    Fontos még az is,hogy a referral-ok után 100%-ot ad.(vagyis amennyit a refed gyűjt,annyit még pluszban megkapsz te is)
    30 másodperces számláló van
    Figyelni kell az oldalt, mert időnként újra le lehet klikkelni a hirdetéseket.
    Érdemes ránézni minél többször.
    Nagyon jó oldalnak tünik! Most kell regisztrálni, mert még lehet reffeket szerezni!
    Ide kattintva tudsz regisztrálni:
    Adbuddy
  • DeO
    Ittvan egy nagyon jó
    RANOSCASH

naponta 0,15 $, nagyon sok klikk van.
    0,1 és 0,025-ős klikkek!
    megéri
  • peiszisz
    Hali!

Egy új fajata és érdekes netes munkát ajánlok. Csak a böngészőt kell hozzá tudni használni, 5 perc az egész és utána paypal-re fizetek!

Akit részletesebben is érdekel írjon a [email protected] e-mail címre!
  • doxadmin
    Látom még nem volt hírdetve. Mégegy adbux klón, ugyan azok vonatkoznak rá mint az adbuxra.

AdBuddy

reggeljetek.
  • DeO

$
  • DeO
    ittvan egy jó ki PTC oldal, 10³ után fizet paypal-ra, olyan, szinte ugyanaz, mint az adbux

http://bux.to/?r=divi
  • peiszisz
    A legjobban fizető oldalak, klikk ide !
  • frango
    http://www.z3n1.extra.hu/
  • yecgaa
    Ezeken az oldalakon pénzt lehet szerezni csupán kattintással, 30 másodpercig kell az oldalt látogatnod, erről egy sámláló tájékoztat, 30 másodpercenként 1cent + ha több embert sikerül beszervezned akkor az ő kattintásukból is nyersz valamennyit.

Kell hozzá PayPal account, itt csinálhatsz, ami ingyenes, ha kéri a bankszámla adatot akkor cancel (de megadhatod, úgy is működik a dolog), aztán menj erre a pár linkre és regelj (paypal account mail=a paypalon megadott elsődleges e-mail címed):

Adbux
    surf ads-ra kattints
    Dream click
    ha pénzről álmodtál
    Link Grand
    a lehető legtöbb link
    Fast Pay Click
    lehetőségek: kattintás utáni fizetés, e-mail olvasás utáni fizetés, regisztráció utáni fizetés
    Bux To
    surf ads-ra kell menni
    Agloco
    itt egy programot tölthetsz le, ami számlál miközben netezel
  • doxadmin
    megint kaptam 15centet a devil ptc-től
  • tmarton85
    Ami kifizet! www.netmelo.mlap.hu
  • ssx22
    tmarton85 ezek is ugyanolyan szarok mint a 200euromails hogy nekem kell (KÉNE!!!) fizetnem azért hogy gold member legyen utána meg leszarják a fejem és basznak fizetni...