690
Pénzkeresés a neten
xpangoért BAN jár!
xpangoért BAN jár!
-
chalyd #45 Persze ha van valami értelmes hozzászólás, ajánlat, kérdés, vélemény, akkor én is értelmes cuccokat irok ide :)
Egyébként nyom az itteniek közül valamilyen netes pénzkeresést? Nyugodtan közzé tehetné :) Nem csak az ilyen "ez baromság" tipusú szövegeket irnák be :) -
Robbb #44 Na fasza:( -
chalyd #43 Csak időnkét jelölgetem hogy pang a topic, és hogy kb. mennyi ideje jártam utoljára itt :) -
chalyd #42 Lol, hát igen :) -
#41 ?? -
#40 ezek lehet hogy fizetnek, de ha regelném is magamat, a ?refid=baluka az tutira lemaradna... hehehe :)) -
chalyd #39 ... -
chalyd #38 ... -
chalyd #37 Hát bizonyitéknak, max. a csekkemet szkennelhetném be, amit próbaképp küldettem magamnak, tényleg lehet az nem is lenne rossz ötlet :) -
#36 Hát sztem ebből meggazdagodni az életben nem fogsz. Az lehet,hogy keresel vele valamicske pénzt,de megélni nem fox belőle az tuti... -
#35 cáfolattal tudok szolgálni .. -
#34 Nagy a kisértés, hogy kipróbáljam, mert ugye kéne a +zsé a nyárra :), de nem nagyon hiszek ezekben a cégekben. Valami bizonyíték esetleg? -
#33 igen :)))
ők is szeretnének hamar meggazdagodni , régebben énis szerettem volna :) -
#32 köcsög refererharcosok -
#31 jóvan jóvan .. mostmár bannolhatna valaki -
balukaa #30 Sziasztok ugy láttom itt ész nélkül irjátok a cimeket ezért gondoltam én is csatlakozom én csak azokat irnám le amik tényleg fizetnek!
http://www.amazingcashmails.com/pages/index.php?refid=baluka
http://www.sun-mails.com/pages/index.php?refid=baluka
http://www.allyousubmitters.com/pages/index.php?refid=baluka -
#28 Ti talaltatok mar? Mer en meg nem :( -
#27 En mar sokat kerestem! De egyet sem talaltam! Eddig! Azer' nem adom fel! Keressuk egyutt! Tobb szem tobbet lat! Ki koran kel aranyat lel! (hmm akkor mar tom mer nem talaltam eddig :) ) -
#26 Meg csak most 1 éves, hogy lenne már 2, ha? :D -
#25 Nem semmi. majd 2 eves topic:)) -
Wajk #24 Hoop, na éppen ideje egy www.wajk.hu -nak. :))
Hol lehet jelentkezni? -
#22 hat vegulis... na majd meglatjuk
-
#21 lehetne arra is scriptet irni... popup ablak elöreugrik, a defaultja az ok... enter. -
#20 marcsak 19700 es fizetnek :) -
#19 pff... akkor meg hova örülsz a 300nak? :D -
#18 amugy gondoltam ra, avval a scripting host al felveszem az egermozgast amikor lutrizok azt mig alszok ellutrizik nekem :) de ha nyerek elöjön egy szemet ok ablak azt amig nem ok zok nemlehet jaccani :(
szal valamimast kell kitalalni :) -
#17 jaja :) foleg hogy veszteni nem lehet :) -
#16 nemtuttam. de az 5000böl elérni a 300at nagyobb dicsöség, nem? -
#15 ??? 0 rol indul -
#14 a kezdeti 5000böl? -
#13 lutri.hu n van mar 300 ft om -
#12 ingyenlotton én nyertem pár kupont... sajnos legalább januárig az most pihen... -
#10 Egy időben nyomtam a PaidForSurf-öt meg a Spediát.
Belemásztam a magyar D-Mail és Re-Mail-be is, abból se lett semmi.
Aztán beleuntam, rákattantam az ingyenlottóra. Most az is szünetel.
Nekem ez a pénzkeresősdi nem jött be. -
#9 Én nem sajnálom St-től az új Saabot.
Tök jó neve van. -
#8 Ez egy elég elrettentő példa.. -
Tomcat #7 jaja -
#6 Mint az SG... -
Tomcat #5 Hümm, hát nemtom. Eből a magyar próbálkozásból (sem) lesz semmi szvsz... Ennek a pay-for-surf -nek már fél éve(Spedia halála) nyugaton is vége...
Szal lehet pénzt keresni dögivel neten, főleg ha van 1 jól menő weboldalad... -
#4 Elég idős vagy már hogy 1edül kitörlöd magadnak :D -
#3 töröltem :) (le, a monitort)