690
Pénzkeresés a neten
xpangoért BAN jár!
xpangoért BAN jár!
-
#125 ez a ws-es honlap nekem inkább egy fizetős domainnak tűnik piramisjátékkal egybekötve de ez egyéni vélemény -
Zolee5 #124 Régóta foglalkoztat a pénzkeresés az interneten. Több programot kipróbáltam már, ezekből sok nem jött be, de hosszútávon egy-két programot megtartottam. Ezek közül most kettőt megosztok veletek:
http://penzkereses.zolee.org/
http://liveurdream.ws/
Mindkét program rendesen, hónapról hónapra stabilan fizet. Ezeket valóban szívből ajánlom mindenkinek, mert azok akik valóban komolyan gondolják a pénzkeresést az interneten, idővel jól meg tudnak belőle élni. De az elején komolyan és türelmesen kell velük foglalkozni.
Üdv: Zolee -
#123 Nem is tudsz róla semmit.A piramisjáték meg egészen más.Itt a mások álltal megkeresett pénz után kapsz egy kis jutalékot.Referral rendszer. -
ssx22 #122 mekkora baromaság ez a netes pénzkeresés! minden oldalon az van hogy ez nem piramisjáték meg minden de azé regiszrájj alám meg ajánj be... nagy szar az egész -
Sole82 #121 Sziasztok!Nagyonn sok pénzkereső oldalt gyűjtöttem össze!Nézzetek be.Én a Paid to Click-féle pénzkeresést ajánlom.
Akit érdekelkattintson ide:
Pénzkereső oldalak -
martonboy #120 Köszönöm Vegicsek, hogy regisztráltál hozzám -
martonboy #119 MYFREESHARES:
Ide szerintem mindenféleképpen megéri beregisztrálni, az egyik legjobb cég és szinte semmit se kell csinálni és gyűlik a pénzed. A lényeg az, hogy regisztráláskor kapsz egy részvényt, ami után naponta osztalékot kapsz ami a napi bevétel osztva az összes részvénnyel.( Mostanában valami oknál fogva csak hetente fizetnek,de ez véleményem szerint csak ideiglenesen van így.)Nekem már fizettek :)Érdemes még részvényt gyűjteni, mert akkor több pénzt kapsz. Ezt úgy lehet, hogy pl: rákattintasz a share per cilck menüpontra, ott minden hirdetésre egyszer, de nem kell semennyi ideig se nézni, csak rákatt és bezár. Van még más részvény gyűjtési lehetőség is pl:kapsz mág részvényt azért is, ha regisztrálsz az általuk megadott cégeknél.
My Free Shares -
martonboy #118 Free Profit Cards
Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az első Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelméből. A kifizetési minimum 4 $ amit könnyen elérhetsz, amit e-goldra fizet. Fizetési bizonylatot személyesen nem tudok felmutatni, de az én referalom aki alá regisztráltam magam, bizonyította nekem, hogy fizet.!!!
Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni, ugyanis semmibe sem kerül, és semmit sem kell tenni, és jön a pénz, ráadásul két referal szinten is fizet. Ha kérdésetek van, írjatok a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek :)
MY Free Cards -
#117 Tudna mondani nekem valaki Autosurf-ös oldalt? -
#116 Az pont akörülvan, 16300 pont és 1 eurót elhagytál.. szoroz meg tízzel és ott a számításom ;) -
#115 Ja, a lényeget kihagytam.15 nap után kaptam 5000-et.Ez lesz 45, meg talán 75 nap múlva. -
#114 Azért nem olyan reménytelen.Számolgassá csak jobban.Eleve A múlthavi Rate 6,86/1000 pont volt, szoval valószínú 7 lesz.nekem 2 refből(abból nem tudom mennyi aktív)Van 4200.Bonus e-mailből 450, Surfből 7200. 1 Eurót már elhagytam. -
gyuri12 #113 és tényleg kapok vazz? akkor meek oszt regisztrálok -
#112 Áhh, még csak 3000, de most számolgattam megint.. :) Ahhoz hogy 10 euro összegyűljön 166ezer pont kell,ez refek nélkül szinte lehetetlen, vagyis jó 2 hónap kell hozzá számításaim szerint. A Moneynél is csalós ám mert néha visszaugruk a számláló :))) Cselesek!!!
Ui.: Meddig lesz rajtam bilincs? :D -
#111 Fura, nekem még nem jött.Neked mennyid van?16300, de ami csak surfből jött az 7000 -
#110 Hy Vegicsek!
Kaptam egy mailt az eurobarrétól, 2000 pontos , lekellet tölteni egy új eurobarre verziót felinstalláltam de a pontot még nem írták jóvá! Nálad is volt ilyen? Köszi! :) -
Rescue #109 Acer notebook
http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=831660
Ha a fenti címen regisztráljátok magatokat, és eztkövetően
elkülditek azt legalább 18 ismerősötöknek, akkor kaptok
1db
ACER TRAVEL NOTEBOOK-ot
Nem átverés!!!!!!!!!
A linken minden rajtavan! De csak akkor adnak gépet, ha tényleg regisztrálsz!
Adatbázisépítésbe kezdtek és megér nekik 1 db notebook-ot.
Az egyik isremősöm már meg is kapta az érte járóját.
Itt a regisztrálási lehetőség(ingyen):
(kicsit le van terhelve a szerverük ezért lehet,hogy
elsőnek nem jön be)
Kattints ide (lépj be erre az oldalra):
Először nekem is kétségeim voltak, de miután
rákattintottam
a linkre, az már biztatóbb volt és regisztráltam!
Veszteni valóm nekem sincs és nektek sincs!Acer notebook -
martonboy #108 Free Profit Cards
Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az első Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelméből. A kifizetési minimum 4 $ amit könnyen elérhetsz, amit e-goldra fizet. Fizetési bizonylatot személyesen nem tudok felmutatni, de az én referalom aki alá regisztráltam magam, bizonyította nekem, hogy fizet.!!!
Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni, ugyanis semmibe sem kerül, és semmit sem kell tenni, és jön a pénz, ráadásul két referal szinten is fizet. Ha kérdésetek van, írjatok a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek :)
http://www.freeprofitcards.com/index.php?id=martonboy1 -
#107 Már regeltem alád, egyenlőre egy jól álcázott Paid to click-nek néz ki, de nagyon eredeti szerintem.főleg a paid to sign-up-ok jók, mert kapsz 5 centet, meg 1 részvényt -
martonboy #106 Üdvözöllek vegicsek! 10 $ a kifizetési limit. azt írtam, fizettek nekem. Még nem kaptam kézhez, mert nem gyűlt össze a 10 $ , de sikerült össze szednem kb 1.5 centet :) viccesnek hangzik tudom .Türelmesnek kell lenni,de ha alád regisztrálnak, akkor kapsz egy-egy részvényt ezért. Nekem még csak 5 db van, mert nem rég kezdtem el csinálni, vagyis egy hónapja, de nem sürün olvastam a hírdetéseket, ezért nincs több. Ráadásul van egy referal tagom aki után kaptam 1 részvényt. A Sign-up bónuszra sajna már nem emlékszem, de azt hiszem egy részvényt ad. Ha érdekel küldök neked "képeket" a bevételeimből. De ezt inkább e-mailbe. Érdemes regelni, nincs veszteni valód, nem kell csinálnod semmit sem. Tehát minden alád belépett tag után kapsz egy részvényt. Ha kérdésed van nyugodtan írj! Üdv :) -
#105 Mennyi sign-up bónuszt ad?És mennyi a kifizetési limit? -
martonboy #104 MYFREESHARES:
Ide szerintem mindenféleképpen megéri beregisztrálni, az egyik legjobb cég és szinte semmit se kell csinálni és gyűlik a pénzed. A lényeg az, hogy regisztráláskor kapsz egy részvényt, ami után naponta osztalékot kapsz ami a napi bevétel osztva az összes részvénnyel.( Mostanában valami oknál fogva csak hetente fizetnek,de ez véleményem szerint csak ideiglenesen van így.)Nekem már fizettek :)Érdemes még részvényt gyűjteni, mert akkor több pénzt kapsz. Ezt úgy lehet, hogy pl: rákattintasz a share per cilck menüpontra, ott minden hirdetésre egyszer, de nem kell semennyi ideig se nézni, csak rákatt és bezár. Van még más részvény gyűjtési lehetőség is pl:kapsz mág részvényt azért is, ha regisztrálsz az általuk megadott cégeknél.
Myfreeshares -
martonboy #103 http://www.myfreeshares.com/banner.php?ref=martonboy1 -
martonboy #102 MYFREESHARES:
http://www.myfreeshares.com/banner.php?ref=martonboy1 -
#101 De néhány cég direktben is kiküldi csekken. -
#100 (ték) -
#99 Ez érdekes mert más kikérte E-Goldra is és onnan Omnipay -ra amivel kicsekkezik. -
#98 Csak PayPal-ra lehet, meg csekken is kiküldetheted. -
gekko22 #97 Sziasztok.
Elkészült az oldalunk. Devizapárokkal (pl. EUR/USD ...) történik a kereskedelem. 5$ kaptok ha csatlakoztok. Mindenki ott van már csak Ti hiányoztok.
Ez nem szurfbár amit monoton ülve kell nap mint nap csináltok, nem klikkelős, nem autosurf amit ha nem csinálsz veszik az upgrade.
Képzeljetek el egy pénzváltót, ahol reggel vesztek japán jent és este pedig visszaváltjátok busás haszonnal gazdagodva. A marketivan hétfőtől-péntekig zajlik a kereskedelem, munkaszüneti napokon nem.
Magyar chat is van, ha csatlakoztok mi segítünk.
Kezdetnek naponta akár 1$ is kereshettek, ha jól csináljátok de ennél nagyobb pénzeket lehet keresni. Ha pénzt szeretnétek feltölteni akkor ajánlom pitti-t. Ő a legjobb, a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb!!!
Ha felkeltettük az érdeklődést akkor szeretettel várunk mindenkit a
http://www.broking66.extra.hu
weblapunkra. Oldalunkon válasszátok a marketiva segítség menüpontot, ott tudtok regisztrálni. Vagy ha elakadtatok akkor emailben: [email protected]
Türelmeteket köszönöm: gekko22 -
#96 eurobarrét lehet utalni e-gold-ra vagy csak pay-pal-on keresztül lehet? -
#95 Ez meg egy cashbar.átváltás 1000credit 6 cent.Hó végén automatán átvált.Francia oldal, szoval kicsit macerás regizni, de megéri.
Euro barre -
#94 Én inkább online capitalt ajánlom.Kapsz 25 dolcsi bónuszt ami kamatozik.Néhány nap múlva eléred a 1.5$-it aztán kikérheted.50 cent kezelési költség van, ezért érdemes megvárni nagyobb összeget
Online Capital -
Sole82 #93 Üdv Mindenkinek!Egy olyan pénzkereső oldalt ajánlanék mindenkinek ami számomra nagyon jól működik.Először is csinálj egy virtuális számlát:StormPay aztán pedig regelj erre a linkre:AutoHitsNow.Ez egy teljesen ingyenes oldal.A regisztrácionál( Method Of Payment (PAID TO SURF))beirod azt a mail címed amit a számlához adtál és oda fog menni a pénz.Semmi dolgod nincs az oldalon ha regeltél csak mikor időd van belépsz,rákattintassz e AutoSurf Link: (Earning Ratio: 0.7 credits/view)menüpont alatt lévő linkre és már keresi is a pénzt neked.20másodpercenként 0,7creditet kapsz amit be tudsz váltani majd dollárrá.Közben persze ha a gép előtt vagy nagyon sokszor ajánl 10-20... creditet,csak arra a számra kell klikkelni amit kiir.Ezt igy elmondani nehéz de akit egy kicsit is érdekel nyugodtan nézze meg:).Ha valakinek kérdése van írjon:p -
HuneX #92 Hello. Nem tudtok valami joo oldalt ahol tényleg sok pénzt lehet keresni?? Csak akkor irj ha mukudik!!!!!!!! -
#91 szia!
Linkcsere patnereket keresek az oldalamhoz. Az oldal pénzkereséssel foglalkozik. Előnye ennek hogy a google és más kereső előbb találja meg a te oldalad, és az enyémet is ha linket cserélünk!
Várom válaszod!
Oldalam: www.paid.fw.hu
-
ppuuffyy #90 udv mindenkinek, van itt ket ajanlatom:
1. kockazat nincs
GPTreasure
Csak teljesiteni kell par ajanlatot es egesz szep penzt fizet erte. Minden ajanlat utan amit teljesitettel a "myoffers" menupontnal kerheted az azert jaro penzt (24 oran belul en mindig megkaptam)
Bizonyitek:
Kifizetesek1
2. egy hyiprol van szo, ezert el kell mondanom hogy mint minden ilyen jellegu programnal, eleg magas a kockazati tenyezo.
Clkinvest
Ezen 1$ a minimalis befektetes (csak egoldrol), egy napra 20%-ot hoz. Kiprobaltam, mar ketszer es mind a ketszer ki is fizettek.
Bizonyitek:
Kifizetes2
Lepesrol lepesre:
1. regisztralsz
2. belepsz
3. A Make deposit-ra kattintasz
4. kivalasztod melyik lehetoseget akarod a 3-bol
5. legalulra beirod az osszeget amit utalni akarsz es megnyomod a spend-et
6. ezutan az oldal elvisz az egold oldalara hogy kifizesd az kivant osszeget
7. ha sikeres kifizetted visszajutsz az oldalra es az Account menupontban latod a betett osszeget
8. varsz 24 orat es a szamladon ottlesz az betett osszeg + 20% ha az elso tervet valasztottad.
9. ezutan a withdraw menupontban kerheted a penzed, amit a rendszer azonnal kifizet, es a penz megy a szamladra.
Ha segitseg kell, vagy erdekelnek mas programok akkor irj: [email protected] -
ppuuffyy #89 engem erdekel, reszleteket mondasz? -
pittipitti #88 Sziasztok..rég jártam erre....akinek kell egold szóljon vagy írjon
-
crew dragon #87 Sziasztok!
Keress Te is HETI 100.000 Ft-ot!! Ha van két perced akkor nézd meg az oldalam ott leírtam mindent: http://www.alehetoseg.atw.hu -
megaszucs #86 Bocs roszul raktam be a képet!
Itt egyböl lehet regisztrálni:
[URL=<a href="http://en.prizee.com/?refer=Megaszucs]Regisztáció[/URL]
Érdemes elötte elolvasni
Ezt