Pénzkeresés a neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerettek sms-ni, és ezzel még pénzt keresni is akkor tudok ajánlani nektek egy céget.
Mivel nem akarom senkire sem ráerõltetni ezért ha érdekel valakit akkor írjon nekem, és részletesen leírok mindent. A link amin lehet regisztrálni:
CashBackSMS
Nézzétek meg a weblapomat, ahol a legjobb mûködõ netes pénzkeresési lehetõségeket gyûjtöttem össze.
Cím: http://moneyonthenet.extra.hu
Egy kapcsolat nem arról szól, ki tudja jobban átb...ni a másikat, itt valami kölcsönös bizalomnak kellene lennie. Ha figyelni akarod az emiljeit, akkor ez Részedrõl sincs meg, miért várod el Tõle?
Összedobtam Neked ezt az emailt, teljesen ingyen, ezt küldd el neki:
"Szia kedvesem,
Úgy érzem, nem bízom benned, ezért szükségem lenne az e-mail fiókod jelszavára, hogy néha ellenõrizzelek. Ne vedd sértésnek, úgy érzem, a kapcsolatunk érdekében tudnom kell, kivel, mit levelezel, mert én már senkiben sem bízom, még a szerelmemben sem.
Remélem, megérted.
Az egyetlen (?) szerelmed
Persze ez nem tökéletes, mert észre fogja venni, de ezért ingyenes.
Ha akar valaki pénzt keresni, akkor dobjon össze nekem egy olyan
levelet, amelyet ha elküldök egy bizonyos illetõnek (csajom) emailben,
valahogyan kicsalja tõle a gmail jelszavát, de ne legyen neki feltünõ!!
SEGÍTSEN valaki, fizetni is hajlandó vagyok érte!!!
Email: [email protected]
Origin ID: sole2k9
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
http://penzkereses.zolee.org/
http://liveurdream.ws/
Mindkét program rendesen, hónapról hónapra stabilan fizet. Ezeket valóban szívbõl ajánlom mindenkinek, mert azok akik valóban komolyan gondolják a pénzkeresést az interneten, idõvel jól meg tudnak belõle élni. De az elején komolyan és türelmesen kell velük foglalkozni.
Üdv: Zolee
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Akit érdekelkattintson ide:
Pénzkeresõ oldalak
Ide szerintem mindenféleképpen megéri beregisztrálni, az egyik legjobb cég és szinte semmit se kell csinálni és gyûlik a pénzed. A lényeg az, hogy regisztráláskor kapsz egy részvényt, ami után naponta osztalékot kapsz ami a napi bevétel osztva az összes részvénnyel.( Mostanában valami oknál fogva csak hetente fizetnek,de ez véleményem szerint csak ideiglenesen van így.)Nekem már fizettek 😊Érdemes még részvényt gyûjteni, mert akkor több pénzt kapsz. Ezt úgy lehet, hogy pl: rákattintasz a share per cilck menüpontra, ott minden hirdetésre egyszer, de nem kell semennyi ideig se nézni, csak rákatt és bezár. Van még más részvény gyûjtési lehetõség is pl:kapsz mág részvényt azért is, ha regisztrálsz az általuk megadott cégeknél.
My Free Shares
Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az elsõ Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelmébõl. A kifizetési minimum 4 $ amit könnyen elérhetsz, amit e-goldra fizet. Fizetési bizonylatot személyesen nem tudok felmutatni, de az én referalom aki alá regisztráltam magam, bizonyította nekem, hogy fizet.!!!
Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni, ugyanis semmibe sem kerül, és semmit sem kell tenni, és jön a pénz, ráadásul két referal szinten is fizet. Ha kérdésetek van, írjatok a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek 😊
MY Free Cards
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
Ui.: Meddig lesz rajtam bilincs? 😄
Kaptam egy mailt az eurobarrétól, 2000 pontos , lekellet tölteni egy új eurobarre verziót felinstalláltam de a pontot még nem írták jóvá! Nálad is volt ilyen? Köszi! 😊
http://notebook.GustoNetwork.com/index.php?mid=831660
Ha a fenti címen regisztráljátok magatokat, és eztkövetõen
elkülditek azt legalább 18 ismerõsötöknek, akkor kaptok
1db
ACER TRAVEL NOTEBOOK-ot
Nem átverés!!!!!!!!!
A linken minden rajtavan! De csak akkor adnak gépet, ha tényleg regisztrálsz!
Adatbázisépítésbe kezdtek és megér nekik 1 db notebook-ot.
Az egyik isremõsöm már meg is kapta az érte járóját.
Itt a regisztrálási lehetõség(ingyen):
(kicsit le van terhelve a szerverük ezért lehet,hogy
elsõnek nem jön be)
Kattints ide (lépj be erre az oldalra):
Elõször nekem is kétségeim voltak, de miután
rákattintottam
a linkre, az már biztatóbb volt és regisztráltam!
Veszteni valóm nekem sincs és nektek sincs!Acer notebook
Ez a cég nagyon jó, itt részvények vannak, vagyis "cards-ok".Ez annyit jelent, hogy a cég a napi jövedelmét osztja az összes részvénnyel, és naponta fizet osztalékot. Részvényeket többek között reklámolvasással lehet szerezni. Itt 20 másodpercig kell nézni egy-egy hirdetést.Egy hírdetésésrt 1 Card Point jár,és 10 Card Point= 1 Card,azaz részvényt jelent! Nem kell aggódni , minden nap van kb 20-25 hirdetés. Ha például regisztrálsz,és elolvasol utána 10 reklámot, máris van egy részvényed!
Ezen kívül kapsz részvényt azért is ha alád regisztrálnak a referal linkeden. Itt részesedést kapsz két referal szinten. Az elsõ Referal szinten 50%-os részesedést, a második referal szinten pedig 20%-os részesedést kapsz a referaljaid jövedelmébõl. A kifizetési minimum 4 $ amit könnyen elérhetsz, amit e-goldra fizet. Fizetési bizonylatot személyesen nem tudok felmutatni, de az én referalom aki alá regisztráltam magam, bizonyította nekem, hogy fizet.!!!
Ez egy remek alkalom ahoz, hogy regisztrálj, ugyanis még új a cég és viszonylag kevesen vannak, ráadásul Magyarországon még nem annyira elterjedt. Mindenképp érdemes regisztrálni, ugyanis semmibe sem kerül, és semmit sem kell tenni, és jön a pénz, ráadásul két referal szinten is fizet. Ha kérdésetek van, írjatok a [email protected] e-mailcímre, szívesen segítek 😊
http://www.freeprofitcards.com/index.php?id=martonboy1
Ide szerintem mindenféleképpen megéri beregisztrálni, az egyik legjobb cég és szinte semmit se kell csinálni és gyûlik a pénzed. A lényeg az, hogy regisztráláskor kapsz egy részvényt, ami után naponta osztalékot kapsz ami a napi bevétel osztva az összes részvénnyel.( Mostanában valami oknál fogva csak hetente fizetnek,de ez véleményem szerint csak ideiglenesen van így.)Nekem már fizettek 😊Érdemes még részvényt gyûjteni, mert akkor több pénzt kapsz. Ezt úgy lehet, hogy pl: rákattintasz a share per cilck menüpontra, ott minden hirdetésre egyszer, de nem kell semennyi ideig se nézni, csak rákatt és bezár. Van még más részvény gyûjtési lehetõség is pl:kapsz mág részvényt azért is, ha regisztrálsz az általuk megadott cégeknél.
Myfreeshares
http://www.myfreeshares.com/banner.php?ref=martonboy1
Elkészült az oldalunk. Devizapárokkal (pl. EUR/USD ...) történik a kereskedelem. 5$ kaptok ha csatlakoztok. Mindenki ott van már csak Ti hiányoztok.
Ez nem szurfbár amit monoton ülve kell nap mint nap csináltok, nem klikkelõs, nem autosurf amit ha nem csinálsz veszik az upgrade.
Képzeljetek el egy pénzváltót, ahol reggel vesztek japán jent és este pedig visszaváltjátok busás haszonnal gazdagodva. A marketivan hétfõtõl-péntekig zajlik a kereskedelem, munkaszüneti napokon nem.
Magyar chat is van, ha csatlakoztok mi segítünk.
Kezdetnek naponta akár 1$ is kereshettek, ha jól csináljátok de ennél nagyobb pénzeket lehet keresni. Ha pénzt szeretnétek feltölteni akkor ajánlom pitti-t. Õ a legjobb, a legmegbízhatóbb és a legolcsóbb!!!
Ha felkeltettük az érdeklõdést akkor szeretettel várunk mindenkit a
http://www.broking66.extra.hu
weblapunkra. Oldalunkon válasszátok a marketiva segítség menüpontot, ott tudtok regisztrálni. Vagy ha elakadtatok akkor emailben: [email protected]
Türelmeteket köszönöm: gekko22
Euro barre
Online Capital
Linkcsere patnereket keresek az oldalamhoz. Az oldal pénzkereséssel foglalkozik. Elõnye ennek hogy a google és más keresõ elõbb találja meg a te oldalad, és az enyémet is ha linket cserélünk!
Várom válaszod!
Oldalam: www.paid.fw.hu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
1. kockazat nincs
GPTreasure
Csak teljesiteni kell par ajanlatot es egesz szep penzt fizet erte. Minden ajanlat utan amit teljesitettel a "myoffers" menupontnal kerheted az azert jaro penzt (24 oran belul en mindig megkaptam)
Bizonyitek:
Kifizetesek1
2. egy hyiprol van szo, ezert el kell mondanom hogy mint minden ilyen jellegu programnal, eleg magas a kockazati tenyezo.
Clkinvest
Ezen 1$ a minimalis befektetes (csak egoldrol), egy napra 20%-ot hoz. Kiprobaltam, mar ketszer es mind a ketszer ki is fizettek.
Bizonyitek:
Kifizetes2
Lepesrol lepesre:
1. regisztralsz
2. belepsz
3. A Make deposit-ra kattintasz
4. kivalasztod melyik lehetoseget akarod a 3-bol
5. legalulra beirod az osszeget amit utalni akarsz es megnyomod a spend-et
6. ezutan az oldal elvisz az egold oldalara hogy kifizesd az kivant osszeget
7. ha sikeres kifizetted visszajutsz az oldalra es az Account menupontban latod a betett osszeget
8. varsz 24 orat es a szamladon ottlesz az betett osszeg + 20% ha az elso tervet valasztottad.
9. ezutan a withdraw menupontban kerheted a penzed, amit a rendszer azonnal kifizet, es a penz megy a szamladra.
Ha segitseg kell, vagy erdekelnek mas programok akkor irj: [email protected]
Keress Te is HETI 100.000 Ft-ot!! Ha van két perced akkor nézd meg az oldalam ott leírtam mindent: http://www.alehetoseg.atw.hu
Itt egyböl lehet regisztrálni:
Regisztáció
Érdemes elötte elolvasni
Ezt