95
mivel lehet?
-
#49 Nézz el href= http://www.cdrinfo.com/hardware/mitsumi480ate/index.shtml ide és href=http://www.cdr-info.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=32x+CD%2DRW+Roundup+Vol1&Series=0&index=0 ide, ha ez nem győz meg a mitsumi-t illetően, akkor semmi.
Mondom ezt azért mert a tesztben szereplő Mitsumi drive csak egy mintapéldány volt béta firmware-rel, de mégis szinte a legjobb volt a tesztek során, újraírásban és pocket-writing-ban pedig megelőzte a többieket pedig még nem is véglegesített darab.
"It's quite interesting how good behaviour Mitsumi CR-480ATE had, even if the drive was an engineering sample with a beta firmware. The Mitsumi CR-480ATE has 2 unique features: It supports 16Mb Buffer and 'Mt. Rainier' format. Its not the faster 32x recorder, but has very good writing quality. The drive's weakest point ,against LiteOn LTR-32123S, is the lack of backup SD2 CDs...
Ja, és természetesen minden gond nélkül írja a 99 perces CD-ket, 32x-es sebességen... -
#48 Néhány modelljével igen.
Egyébként miért nem újabb Mitsumi-ra cseréled? -
#46 nem tudom de nekem az en LG irom nagyon jol bejott
eddig meg nem tudtam rontani
meg csak a 99 perces CD-t nem proszaltam
amugy van egy progi ami leteszteli az adott CD-t hogy az iro meddig tud irni ra
azt hiszem SpeedDisk a neve talan -
Laci #45 Hát egy PHILPS CD-RW 74-est túlírt hibátlanul 76 és fél percre. Csak ezért reménykedem... -
Laci #42 Sony CRX140E-vel lehetséges normálisan a 90/99 perces CD-k írása? -
#41 szerintem ez proba cseresznye
en 787 megat raktam ra
viszont 700-asra mar raktam 18 mega pluszt
esetleg 99-estre de en azzan nem fogok szorakozni..... -
#38 És egy 650,700 Mb cd-ket mennyire lehet túlírni egy 4x Mitsumi-val?????????????????
Modjuk egy TDK. -
#36 a tapasztalatok szerint a 90 perceseket nagyobresz jol olvassak
Errol ir a tomshardwares oldal
http://www4.tomshardware.com/storage/01q3/010830/index.html)
De mivel lehet olyan akinek nincs web elerese/ideje/angol nyelvtudasa: azt
irja hogy 90 perces cd-ket meglepoen jol olvas gyakorlatilag minden (meg
regi cuccok es autoradiok is), de 99-essel mar sokkal nagyobb problemak
vannak, sokszor csak szamitogepes CD-lejatszo vagy csak maga az iro tudta
visszaolvasni.
-
#34 a legujabb NERoval
5.5.5.6-os is meg lehet
no comment..... -
vladgabor #33 Köszi szépen!
-
supervisor #32 Utoljára elmondom:
-NERO pl 5.5.5.1
-fájl>beállítások>túlírás eng.>maximális méret 99:59
-fájl>uj>CDROM(iso)>egymenetes>irásmód:egymenetes=DAO
-Írás>figyelem túlírhatom:IGEN!!!
És KÉSZ.
A szutyok 4*es LG is tudja..
A plextor nem!!
Üdv..
-
vladgabor #31 Most olvastam az Eurodata honlapján, hogy a 8083B-s LG CD-író támogatja a túlírást. Vajon rontottam el, hogy nekem mégsem sikerült? Nero 5.5.1.8-cal? -
#30 na tegnapelott megirtam a ket 90 perces CD-t a legujabb NERo-val
De a sima ISo-ban nem engedte csak az umf vagy miben
ti is ezt hasznaljatok? -
supervisor #29 Márpedig én 16*osan irtam már 99perces Eurodatara!
LG 16*10*40!! -
vladgabor #28 Sikerült már valakinek 4432-es LG CD-íróval 90 perces CD-t írni (8083B, firmwire:1.06) audio formátumban? Én 5.5.1.8-as Nero-t használtam, de 3% után hibát jelzett és nem tudta tovább folytatni. Lehet, hogy én nem állítottam be valamit jól, vagy az íróm nem tud túlírni. -
#27 az uj Nero (5.5.5.6) allitolag rendesen felismeri -
#26 De itt se találtam semmi(valószínüleg én vagyok a láma) -
#25 Valóban a Mitsumi-ra gondoltam, de a Ricoh írói is képesek rá.
Hol kapsz Mitsumi-t mostanság? Bemész egy kiskerbe, megkérdezed, hogy a HRP nevezetű nagykerrel kapcsolatban vannak-e, és ha igen, leadod a rendelést. Ennyi, szerintem nem oly bonyolult.
Ha nem szállítanak a HRP-től semmit, bemész egy másikba és újrakezded az egészet. Budapesten elég könnyű lehet ilyen kiskert találni szerintem, mivel én pécsett már a második próbálkozásra találtam egy céget, aki onnan is szállít. Innentől kezdve meg gyerekjáték, ha nem vesszük figyelembe az "Arctalan eladók a pult mögött" topic tartalmának igazát, ami sajnos mindenhol érvényes az országban. -
#24 akkor www.cdgrab.hu
miértn em itt kezdted a témát? -
#23 De hol, mert a philips-oldal egy nagy rakás sz.r? -
Anee #22 biosfrissités az segíłthet -
Anee #21 szét kell nézni lehet sok helyen -
#20 És akkor most mi van dobjam ki a Phillips-emet?
Ezt azért ti sem gondoljátok komolyan.(remélem)
A szoftverben az égegyadta világon semmit se tudok beállítani. Akkor, hogyan írjam meg azokat a k..va 80 perces cd-ket?
Egyébként kösz a segítséget.
P.S:tényleg senkinek sincs ötlete? -
Anee #18 jha mitsumik túlírásban remekelnek -
#17 Breki átraktam az új Nero-s topicod a oprendszerek felh. progikba. -
Laci #16 A Mitsumi az. A többi író tényleg "láma a témához"! -
#15 az nem az LG, sem a Teac, sem a Plextor! - aha, és akkor mi? mert a legjobbakat élből kilőtted
talánm kérdezze meg breki ppétert :)
ő igazán tudja a frankót -
#14 TESCO :-) -
#12 az LG 4*-esen tudja 8*-an nem
(csirkefog oldalan levo tablaza)
engem igazabol a szoftver oldal izgat -
#11 pontositanek 22.000+áfa
a HSWH azt olvastam hogy 90 perces CD-t a Nero 5.5.1.8 verzioval lehet jol megirni mert az ujabbak elrontjak
Ezeket erdemes elolvasni:
http://www.hwsw.hu/ubb/Forum14/HTML/000662.html
http://www.hwsw.hu/ubb/Forum14/HTML/000203.html
-
#10 Ahhm-khmm...talán 90 percest akartál írni. 99 perces-t csak három-négy fajta LG tud, azok is csak max. 4x sebességen.
Ha valaki biztonságos túlíráson töri a fejét, ráadásul nagy sebességen, akkor csak egy-két gyártó terméke jöhet szóba és az nem az LG, sem a Teac, sem a Plextor! -
supervisor #9 Vegyél LG-t.Még a legócskább 4*4*32 is megírja a 99perces cdket,de a 16*10*40es is csak 26+fa -
#8 bezzeg az mzr900am vágja a témát
egyébként elvileg 2 hónapon belül eladó lesz:) -
#7 nem midnen minidisc:)
-
Anee #5 amit író bios frisittéssel lehet megoldani elvileg
nekem a Toshiba SR1002es /4*4*6*24/esem meg alapból 750MBosnak ismeri fel:-)))
jha és VOB Instant cd wizard a progi amivel égetek -
#4 Nos, a 90erces CD nem szabványos
nem ismerheti fel
Ez azt jelenti, hogy úgy látja hogy egy 80perces akarsz túlírni, ehhez az íródnak hardware-ileg támogatni kell a túlírást és a software-ben is be kell kapcsolnod hozzá.
LEhet hogy az íród a bökkenő -
#3 Van egy elég nagy problémám: Egy Phillips 12x8x32 -es íróm van, lehetséges, hogy ez alapból nem tudja a 800Mgbyte(90perc)-es cd-k írását? Én próbáltam már sok cd-író progival(neroval is)de még csak fel sem ismerte. -
#2 netom, szerintem cska az írón múlik -
#1 igaz hogy 90 perces CD-t a NERO Nero 5.5.1.8 verzioval lehet jol megirni mert az ujabbak elrontjak?
Nem szivesen raknam vissza hiaba