10
Megakarnám már tanulni de valahol mindig elakadok, együtt esetleg siker ;-)
  • Bith
    Bew:
    Ajánlom, hogy inkább PHP-t tanulgass, mint perl-t (gondolom a cgi-nél erre gondoltál). Abban még talán tudnék segíteni is. Persze a perl se rossz, csak szerintem a php egyszerűbb is, meg jobb is.

De, hogy válaszoljak is: offline próbálgatáshoz egyszerűen csak web szervert kell csinálni a gépedből (win2k/XP-n adott ugye az IIS5, win9x-en meg mondjuk ott a PWS, bár ez nem a legjobb...de bármelyik rendszerre feltehetsz egy apache web servert), valamint tegyél fel egy perl értelmezőt (ActivePerl mondjuk).
  • saba
    töltsd le a phptriad mev? kis gyüjteményt abba van apache szerver + php + mysql + perl (10 MB)
    de javaslom inkább a php-t dinamikus weblapokhoz helyi tesztelésére egy gépen megteszi. Ha nem teccik a mysql akkor meg letöltöd a cygwin linux shell emulátort abba meg már van postgresql..+stb. Na sok sikert.
  • Bew
    egy lbetü lemaradt az elejéröl, habár ez nálam megszokott :)
  • Bew
    átom tévedtem :)), ide csak gamerek járnak..na mindegy, majd csak magamtol is rájövök a dolgokra
  • Bew
    faxba, elfogy a golyo mire elérne hozzád:), akkor álj a sor elejére!!!:))))
  • Bew
    álj a sor végére

:)))
  • Bew
    másik problemám ala javascript:
    akartam csinálni egy táblázatot, ami automatikusan rendezi magát pontszám szerint
    a sorbarendezést sikerült megcsinálnom, de hogy a hozzá illö nevet is vele együt rendezze azt nem

szoval adott hogy :
    elsö név: 2500 pont
    második név: 1000 pont
    harmadik név: 5000 pont

ezeket rendeztem:
    akkor a pontok kijöttek:
    5000
    2500
    1000

ez szép is de emellé nemtudom hozzárendelni a 3 nevet
    ha a tömb elemeit listázom ki, mert ugy akartam soronként kirajzoltatni a táblázatot akkor a név is mellérendelhetö, csak nem a megfelelö, naszal valaki dobjon eg valami öltlettel vagy valami okssággal, lehet elég egy parancs, és sikerül megcsinálnom...

kösz a helpet.....remélem lesz mit megköszönnöm:)
  • Bew
    nem éppen a játékok csoportba tartozik de ide sok ember jár és énis csak ezt nézem sürübben, ezé itt nyitottam:)
    szóval ami nagyon érdekelne, hogy a cgi nek kell elvileg a szerveren futo nemtom (nem jut eszembe) milyen nevü file, de mint kezdö nem akarok a nyeten azzal tökölni hogy hogy kell használni, ezért kellene valami megoldás hogy winyon offline is tudjak probálgatni dolgokat, gondolom létezik erre megoldás:)

valaki leirhatná hogy hogysmint vanez......elöre is kösz:)