10
Megakarnám már tanulni de valahol mindig elakadok, együtt esetleg siker ;-)
-
#10 Bew:
Ajánlom, hogy inkább PHP-t tanulgass, mint perl-t (gondolom a cgi-nél erre gondoltál). Abban még talán tudnék segíteni is. Persze a perl se rossz, csak szerintem a php egyszerűbb is, meg jobb is.
De, hogy válaszoljak is: offline próbálgatáshoz egyszerűen csak web szervert kell csinálni a gépedből (win2k/XP-n adott ugye az IIS5, win9x-en meg mondjuk ott a PWS, bár ez nem a legjobb...de bármelyik rendszerre feltehetsz egy apache web servert), valamint tegyél fel egy perl értelmezőt (ActivePerl mondjuk). -
saba #9 töltsd le a phptriad mev? kis gyüjteményt abba van apache szerver + php + mysql + perl (10 MB)
de javaslom inkább a php-t dinamikus weblapokhoz helyi tesztelésére egy gépen megteszi. Ha nem teccik a mysql akkor meg letöltöd a cygwin linux shell emulátort abba meg már van postgresql..+stb. Na sok sikert. -
Bew #8 egy lbetü lemaradt az elejéröl, habár ez nálam megszokott :) -
Bew #7 átom tévedtem :)), ide csak gamerek járnak..na mindegy, majd csak magamtol is rájövök a dolgokra -
Bew #6 faxba, elfogy a golyo mire elérne hozzád:), akkor álj a sor elejére!!!:)))) -
Bew #5 álj a sor végére
:))) -
Bew #2 másik problemám ala javascript:
akartam csinálni egy táblázatot, ami automatikusan rendezi magát pontszám szerint
a sorbarendezést sikerült megcsinálnom, de hogy a hozzá illö nevet is vele együt rendezze azt nem
szoval adott hogy :
elsö név: 2500 pont
második név: 1000 pont
harmadik név: 5000 pont
ezeket rendeztem:
akkor a pontok kijöttek:
5000
2500
1000
ez szép is de emellé nemtudom hozzárendelni a 3 nevet
ha a tömb elemeit listázom ki, mert ugy akartam soronként kirajzoltatni a táblázatot akkor a név is mellérendelhetö, csak nem a megfelelö, naszal valaki dobjon eg valami öltlettel vagy valami okssággal, lehet elég egy parancs, és sikerül megcsinálnom...
kösz a helpet.....remélem lesz mit megköszönnöm:) -
Bew #1 nem éppen a játékok csoportba tartozik de ide sok ember jár és énis csak ezt nézem sürübben, ezé itt nyitottam:)
szóval ami nagyon érdekelne, hogy a cgi nek kell elvileg a szerveren futo nemtom (nem jut eszembe) milyen nevü file, de mint kezdö nem akarok a nyeten azzal tökölni hogy hogy kell használni, ezért kellene valami megoldás hogy winyon offline is tudjak probálgatni dolgokat, gondolom létezik erre megoldás:)
valaki leirhatná hogy hogysmint vanez......elöre is kösz:)