Frank Herbert\'s Dune
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most megint elõvettem, hogy játszak, de ugye ha jól láttam patch nuku, a kamera forog, ha meg kikapcsolom akkor meg megjelenik az egérkurzor...
valakinek valami megoldás nem esett le azóta? Ja, Xp alatt fut.
Itt van a gép mellett a cd .Mint mondtam és kijátszottam a demó-t és minden hibája ( vagy ki minek nevezi , főleg a kamerakezelése érdekes , de meg lehet szokni ) ellenére nekem tetszik a játék .Látod ... itt az a helyzet , hogy tudja az ember , mire válalkozik és így nem érhetik meglepetések.De azért kössz , megnézem mit is írnak az isonews-os fórumba .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Mi van , ha másnak nemhogy jól el is indul , de még tetszik is !?
Szóval ez is egy olyan game , ami egy szűk réteg kedvence lesz , akárcsak a PotA .
Na erről ennyit .
U.i.: Szia Celern .Rég láttalak , éppen most megyek HOFI-val este 21:00-ra egy co-op campaign DUNE-Emperor partira ! 😊))
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
mókás az is, hogy a dune játékok készítői a látványban, egységekben az 1984es filmet vették alapul: atreides sonic fegyverek, a liga hajók alakja, harkonnen gyalogság stb...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Amúgy megjelent neten egy 60 file-os Myth féle törés a játékból ( bár az isonews-on egy árva szó nincs róla ) , csak az a baj vele , hogy a menü után egyszerűen kilép a win.-ba .Szóval az a helyzet , hogy ez rossz "törés" , mert mindenkinél ugyanez van géptől függetlenül ( Gondolom éppen ezért nem is került föl az isonews-ra , nehogy rontsa a Myth nevet . )
Így maradt az iso beszerzése .
Akkor hagyjuk. Nincs CD irom. De a demot nem értem miért nem lehet normálisan megcsinálni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
skorpio7: ha neked tetszik, bocs a morcos hangvételért, az én szám íze keserű... sok mindenre számítottam amikor felraktam, de ERRE nem 8(((
A nagy kár csak az , hogy mindebből csak hétvégére lesz majd csak valami .

1. ha megszerezted és megnézted, szídd!
2. ha még nem, eszedbe ne jusson!
a fent említett (cryo gondozásban megjelent) game egy tomb raideres-prince of persia-s nézetű (3rd person shooter. sajna ennek is rossz. az intro átvezető animnak is rossz, a hangok csúsznak.
ha jól láttam a hbon is adott dune sorozaton alapul leginkább.
összefoglalva: herbert forog a sírjában, a cryo meg lőtt egy nagy mellét. a korábbi dűne játékokat mind megtartottam, annak ellenére, hogy nem vagyok rts-fan, de ezt azonnal töröltem. de vígasztal, hogy legalább az ifjabbik herbert élete végéig dúskál a solariban...