14
  • nyunyu
    #14
    Tuti letezik, egy helyen tudtak volna adni Yamaha CRW2200SX-et, ami ugyanez, csak kulso kivitelben, csak 53+fat nem adok erte, mert
    1. van mar kulso hazam, csak nem hasznalom,
    2. nagy a kulso haz, egyszerubb csak a belso irot cipelni...
  • tomcool
    #13
    Matt 1: köszönet az infoért!
  • mainruler
    #12
    Az ExacLink gondoskodik az underrun-védelemről, csak nem akartam ExacLink Burn Proof-ot írni, mert az kissé paradox lett volna.
    Egybként hidd el, támogatja:
  • mainruler
    #11
    Na, a szakavatott! Azonban, mielött tovább vernéd a melled, tisztelt mindenttudó úr, közölném, hogy én is a magyar piacról beszéltem, magyar árakkal, itthon kapható termékről! Az egy más kérdés, hogy tán kicsit utána kéne járni a dolgoknak, mielött szövegelni kezdünk...

    Magyar piac: A HRP nevezetű nagykerben állnak rendelkezésedre.

    Magyar ár: Az általuk adott körülbelüli ár bruttó 42.000 Ft volt.

    Itthon kapható: Feltételezem, a fentiekből ez kiderült, egyébként olyannyira az, hogy épp most készülök venni egyet.

    A maradék időmet nem kell ily csacskaságokra pazarolnom, hisz a 4x-10x-en újraírható CD-k többsége gond nélkül elboldogul a 12x újraírással, de nem kell félned, hogy esetleg mégis hibásan ír meg egy korongot, mivel a Mitsumi-ban van erre egy beépített funkció ami nem engedi a gyorsabb írási sebességet, mint amennyit az maximálisan elbír.

    2 Megás buffer...nagyon elmés, szőrszálhasogatás felsőfokon! :((
  • mainruler
    #8
    Arról nem szól a fáma, hogy már létezik 12x-es újraírást támogató drive, csak épp nem a M.O.-n divatos márkák közül kerül ki ez az egy modell.
    Mindenesetre, ha már átfogó piaci körképet kívánok adni a jónépnek, nem ártana, ha elötte tájékozódnék is, és nem csak hasból mondanám a dolgokat. Ha én megtaláltam, a tisztelt cikkírónak is meg kellett volna találnia az infót.

    A drive egyébként a Mitsumi CR-4809TE, 16Mb!! buffer-el, 24x-es sebességű túlírási lehetőséggel, ExacLink anti-coaster védelemmel. Alap adatai: 24x12x40
  • tomcool
    #7
    Egy kérdésem lenne: Vettem egy LG GCE-8160B írót (16/10/40X) és a nero-ban be lehet kapcsolni a buffer underrun protectiont. Elég lama a kérdés, de ez akkor most Burn Proof, vagy csak valami hasonló eljárás? A kollegámnak van egy szintén LG csak 12/8/32 X írója és nála nem lehet bekapcsolni u.e. a funkciót. Valaki tud valamit erről?
  • nyunyu
    #4
    Hol lehet Yamaha CRW2200S-et kapni? (20x, SCSI...)
  • Mighty_
    #1
    Hmmm....nekem a Philips CD iro/DVD olvaso combo-ra faj a fogam...:)

    Meg draga, de szerintem par honap, es az is megfizetheto aron lesz arulva :)