27
alig várom
-
#27 Lol, nem is tudtam, hogy még lehet így rendelni cd-t :P Jó sok éve volt hogy én írattam ki valakivel valamit... Azóta mindent leszedek. De ezt az n+1 évig fejlesztett zombi játékot nem hinném hogy leszedem. -
antijedi #26 nem kéne reklámozni... -
blackgamer #25 full CZ innen már "megrendelhető"
http://isoburning.uw.hu/ -
#24 ...... -
#23 hell!megmondaná nekem vki hogy kell multizni?
amikor felakarok menni vmi hibaüzenetet ír:STEAM aunthectenation...
ez mit jelent? -
FLeK0 #22 szerintem vard meg a vegleges verziot, es azt szerezd majd be. -
#21 Tudna valaki Condition Zero Cd-t irni, lehetőleg pesti
az irjon ([email protected]) (adok cserébe játékot vagy kp-t) -
FLeK0 #16 novemberben elkeszult, azota a sierra ul rajta. -
Braveheart #14 Tök mind1, mikor jelenik meg, ígyis-úgyis elavult lesz már a hl2-höz meg a doom3-hoz képest... Hát mióta fejlesztik már? -
#12 Figy nyúlbélák! Van már egy ilyen topic sok hozzászólással!!! -
#11 Ez a Majati cpt. nem bír magával =) -
#9 lesz külön magyar oldal mint a csének? mert az nagyon állat lenne, a csé.hu nagyon jól sikerült -
#8 mondjuk szerintem nincs semmi gond a csével, csak poén lenne, ha nemcsak 4 skin közül lehetne választani csapatonként -
#7 Azt hittem, majd valamikor jövőre jön, csodaszép grafikával, stb... erre láttam a screeneket.. hát, marad a HL színvonal :-(
Szóval suka lesz, a játékélmény remélem azért majd kárpótol, az AI-ért a POD-bot készítő Botman felel!
-
#5 mit értesz az alatt, hogy kompatibilis lesz a csével? egyik gyereknél a csé fut, a másiknál a cséczé és együtt fognak hentelni? -
#3 mármint a CShez kell letölteni -
#2 meg kell majd venni és komptatibilis lesz a CSvel csak le kell majd hozzá tölteni egy "kis" patchet -
#1 mikorjelenik már meg? MOD lesz vagy meg kell venni? tud valaki jó siteot?