7
Hogyan lehet a voodoo2 -es opengl funciót be kapcsolni ha egyáltalán be lehet
-
#7 most voodoo2 vagy banshee ez nem mindegy... banshee melle nem kell 2d kartya, lehet az a baj... -
Laci #5 Nekem a Voodoo2-mnél a "képernyo tulajdonságai" vezérlopultos beállításokban van egy "3DFX Voodoo 2" fül, ahol már osidok óta be tudom állítani az OpenGL, a Direct3D vagy egyszerre mindketto aktiválását. Ezt a drivert folyamatosan frissítettem CD mellékletrol, tehát nem hinném, hogy más Voodoo 2-es kártyáknál ezt máshogy kéne. -
vadgab #4 köszi mindenkinek a jótanácsokat :) igyekszem megoldani a problémát :) -
#3 voodoo2 höz kell a minigl ezt a jatek könyvtaraba vagy a windows könyvtaraba kell bemasolni, azt akkr a voodoo letudja kezelni... ha a jatek nem tudja mar hogy mi az a voodoo2 akor lehet az is jo megoldas hogy a minigl drivert atnevezed opengl32.dll re és felulirod az eredetit. asszem igy mukodik ha nem akkor azert csinalj egy biztonsagi masolatot :) -
#2 Létezik egy GLdriver a VooDoo2- höz. Én próbáltam vele a Soldier of Fortune demot, el lehetett vele a 200as pentiumomon játszani. Bár igaz hogy egyszer beakadt, a game meg annyira nem tetszett hogy még egyszer elindítsam -
vadgab #1 Sziasztok olyan problémám van hogy ,hogy volna egy kis progi amihez opengl szükséges és a sisoft sandra is azt mondja ,hogy az opengl gyorsítás softveres és ezáltal a progi iszónyú lassú :(
tudd valaki valamilyen megoldást ?
vadgab