9
Nálad minden ok. ?
 • Pheel
  #9
  Csak a felrakással elcsesztél egy csomó időt. Felrakás, magyarítás, plugin felrakás, ehhh. :(

  Az explorer alapból kulcsrakész, a leggyorsabb, ingyenes és majdnem mindent megmutat. Ez a majdnem minden több, mint amit bármely más tetszőlegesen választott böngésző.
 • Papika
  #8
  Már nem is érdekel az IE Explorer.A PCWorld CD-ről feltettem az új Operát,magyarítottam, feltettem az összes plugint(Netants stb).SZUPER,GYORS,MINDENKINEK AJÁNLOM!!! az IE helyett!!
 • Papika
  #7
  Help !
  Mi lehet az oka, hogy ha az IE 6 hun-ban (win xp)nyitva lévő több ablak közül egyet bezárok, mind bezáródik és kezdhetem előről? Ezt kb egy hete csinálja, korábban nem. Már mindent megpróbáltam, de eredmény nélkül.Segítsetek!!
 • Tomcat
  #6
  Nemtom, én csökkentett módban kaptam le az angolt, s raktam fel a magyart, semmi gond nem volt. Freeweben nincs valami e-mail, ahova lehet írni? Mintha aszondták volna csomót szaroztak vele, míg összejött nekik...
 • Dikkma
  #5
  Passz.. www.freeweb.hu -n írtak vmit, akkor nem jól emlékeztem, nemtom :-/
 • corleone
  #4
  Ki lett gyomlálva több variációban is, ráadásul még az outlok expr-t is kiírtottam. Mégsem megy fel! (Csökkentett módban is próbáltam)
 • Dikkma
  #3
  A Freeweb oldalán írták, hogy ha angol 6-osra rakod a magyar 6-ost, problemo lesz. Safe modeban uninstallálni kell asszem az ie6-ot, és felrakni a magyart.
  Egyébként a freewebes baromságot ki lehet szedni, a registry-ben rákeresel : freeweb, és átírod a címét (nálam MS Internet Explorer - by Dikkma :)) a képeket meg ki kell törölni a könyvtárából, és akkor az eredeti fog látszani.
 • Break
  #2
  Nekem semmi gond nem volt ai IE6-ossal. Én eredetileg is a micro$oft oldaláról szedtem le. Sebességben az 5.5-öshöz képest szerintem semmi különbség nincs. A lényeg, hogy mindekettő JOBB A NETSCAPE-nél!!! (Tapasztalatból tudom!)
 • corleone
  #1
  Feltettem az angol win explorer 6-ot. jól ment, de idegesített a stop.hu reklámja, ami kismillió helyen előfordult benne. (A stop.hu-tól töltöttem le) Bár gyors és semmi más gondom nem volt vele, leszedtem. Most megjelent a magyar verzió, gondoltam kipróbálom. A freewebtől kaptam egy levelet egy linkkel, ahonnan gyorsan leszedhetem. Gyanútlanul letöltöttem, elkezdtem a telepítést. Már ott, a telepítő fejlécén jelezve volt a freeweb! Na jó, az előzőekből okulva megszakítottam a letöltést és ellátogattam a windows magyar weblapjára. Ott is volt egy letöltési hely, szerencsére már reklámok nélküli "csupasz" win explorer 6. Le is jött úgy 25 perc alatt. Ok, letöröltem az előző maradványait, restart, majd elkezdtem installálni. Igen ám, de soha nem ér a végére a telepítés, mindíg lefagy. Választottam álltalános összetevőket, egyedit is, de ua. a helyzet. Megnéztem csökkentett módban is, de nincs változás. Maradnék én a win 5.5-nél, de ha bekapcsolom a PC-t, vagy újraindítom, rögtön a telepítővarázsló tűnik fel, bármit teszek. Azt hiszem, hamarosan lszedem az egyész win me-t és az xp-vel folytatom...