hacking tools, intro,...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
én nemértek ilyesmihez de azt tudom hogy a Hacker az 1általán nem vmi illegális emberke a neten mert az lehet egy program készítõ meg minden de sztem ne vitassuk ezt mert TV ben is 1órán át fogalmazták meg mi is lehet de pontos eredményre nemjutottak 😄 😄 😄

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

ElfQT
Jobb késõn mint soha.

Vigyázat, a leopárd harap!

Seth
dátumot figyeled?? 😄

PSN ID.: Beegabor

szerintem ha hackelni akarsz elösször is unixot (akár héj bash)kezdj el, rakd fel (ez ingyen leszedhetõ) és kezdj el vele szenvedni... amúgy ha ilyenek itt kérdezel és nem mindenki barátjától a google-tõl akkor elbuktad

---nagyon nagy irodalom van errõl fenn...
hajrá
CSOCSO
jesszud dodge oldala még él?😊)))))))))))))
Evil
ja itt egy link.
w3.swi.hu/dviper ,itt is vannak mokak.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
na jo a w95 tel voltak gondok de a masodik kiadassal mar nem.Azota pedig abszolute nem ,leszamitva a sajat faszsagaimat.Az xp az viszont siraly.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CSOCSO
az appollon is jó..
www.astalavista.com
Mr.Macho
a win szar. volt. de az XP király
magus
Nem volt gond a winnel????
ilyen ember is kevés van...😊
apollo.warez.hu

ot van egy ilyen téma

Evil
hat lehet baromsagot mondok de a cracker csak a programokat basztatja a hacker meg a bankszamladat is.A unix al meg ne ragodj mert a progik nagy resze win alapra jon ki.De aszondjak ami van belole az jo.Nekem mondjuk a winnel se volt gond.

Mr.Macho
hi, emberek, biztos járkál ezen a siteon egy csomó hacker. Elmondanátok nekem néhánx dolgot pl:
-mi a különbség a crackelés és a hackelés között?
-mi a rák az Unix (mindenütt csak ezt hajtogattják)?
-tudtok-e mondani néhány ezzel kapcsolatos jó siteot, progit?
-mi mást érdemes tudni?