49
Siemens C45 oplogo,csengöhang,képkímélő honnan hogyan?
  • Bonsay4evR
    C 45 osbe hogyan varazsolhatok magyar menut
    kabel van - mien szoft kellhozza .. elore is koszi
  • Harder
    Mobiltelefonhoz csengőhangok, programok, játékok, háttérképek - ingyen

----------------------------------------
    Harder
    http://www.gyik.com
  • Amy
    Köszi! A paintre nem is gondoltam! És 'rendesen' vagyis tisztán +jeleníti? Bár ahhoz egy kis művészi tehetség is kellene, hogy én 'művészi' képet próbáljak kreálni! Telefonra!
  • Hitm@n
    Innen is töltöttem logokat:
    http://www.club-siemens.com/logos/logos-c45.shtml

meg innen is:
    http://www.c45-world.net/

A logot pedig egy ugymond elég bonyolult grafikai programmal csináltam, lehet már hallottál róla,nos a neve... Paint! :))) De tényleg,mivel úgyis fekete-fehér lehet a logo,ez a progi tökéletes.
  • cSuwwi
    [letöltés]

Mégis megvan a címe, még jó, hogy a FlashGet megjegyzi a címeket :)
  • cSuwwi
    Van valami spanyol oldal, (a címét most megnemmondom), ahol találtam kb. 150-db Java applet-et :) Most heppi az arcom, mert az MT50-esemen jól mennek az új játékok és a MobilOffice is :)))
  • Amy
    Azt + lehet kérdezni, hogy honnan töltötted le? És hogy csinálod a logókat? Mert én is most kaptam a telcsit és vannak problémák a logókkal...
  • Hitm@n
    Én pont ezért vettem adatkábelt,mert sehol sem találtam normális közvetlenül mobilra küldhető logókat.
    Most meg én csinálom a logómat magamnak,+ letöltöttem már gépre vagy 12 ezret(!).Mondjuk ennyit felesleges volt(egy zipben volt ennyi),de hát telhetetlen vagyok! :)))
  • Vialis
    Valaki rájött már, hogy honnan lehetne letölteni csengést meg logót, az iguanán kívül?
  • Robbb
    Végre kaptam hozzá gumidugót, megvan a boldogsága a drágámnak!
  • Hitm@n
    Thx!
  • ricky
    3.500
    pl TESCOban
  • Hitm@n
    Ez az adatkábeles dolog világos,de honnan a francból lehet ilyen kábelt venni és kb. mennyiért?
  • Robbb
    Egy csomó jó dolog van benne a Nokiákhoz képest. A világítást is le lehet venni, akkor talán nem zabál annyi áramot.
    Most egy gumitömítésre vadászok, amit az akkumulátor csatlakozójába kéne dugaszolni a szennyeződés elkerülése végett. Minden mobilboltban megkérdeztem, de azt mondták külön nem létezik ilyen dugó. Csak az M-es szériához ad a Siemens. Szemétség!
    Ha valaki tud ilyent szerezni, küldje el nekem :-)
  • Vialis
    Nekem még semmi bajom nem volt vele... jóu az!
    Csak hát most már igazán szeretnék valahonnan valami zenét letölteni rá. :-(
  • toMpEr
    nekem csak C64 van...ahoz nincs logtok?
  • Mike at home
    C55
  • Hitm@n
    ...hülye iguana...

...a mobilzona jó lenne,de ott sem értek 1-2 dolgot.Lehet,hogy csak fáradt vagyok hozzá?
  • Hitm@n
    Hogy lehet regisztrálni az iguanán? Ha regisztráltam magam,utána fizetnem kell?!
  • Hitm@n
    Nekem kb. egy hónapja van C45,de semmit nem találtam rá(mondjuk nem rokkantam bele a keresésbe:)) Ennyire kevésbé támogatott lenne itthon? Mindenütt csak Nokia van,nekem meg az nem kell,mert néptelefon,pedig tisztában vagyok vele,hogy milyen sokat is tud.
  • Vialis
    Van ez a wap.club-siemens.com. Ott tényleg van egy pár csengőhang meg logó siemens c45-re, de elég gyér a kínálat. Meg aztán lehet, hogy béna vagyok, de nem jöttem rá, hogy ott hogy kell letölteni. Szóljon, ha valaki rájött.
  • Vialis
    na most megnéztem, még nem hallottam róla. Hát szép árak vannak a Siemens-re,az biztos, de legalább már valami. Még nem próbáltam ki.
  • Vialis
    nem az a bajom, hogy nem tudok esetleg regisztrálni az iguanara, hanem az, hogy nekem nem kell ilyen ferdeszemű csengőhang a telcsimre.(és nem azért, mert esetleg utálom őket) 99%-át nem is ismerem.
    Na mindegy. Azért nem olyan rossz telcsi.
  • Vialis
    Nincs senkinek semmi tippje az iguanan kívül?
  • Vialis
    Nekem mondjuk nem az a legfontosabb, hogy tudjak logókat, meg csengőhangokat letölteni. Csak ha már van egy ilyen funkciója, akkor lehessen már, na!!!!!
  • Sman2
    Igaz ami igaz. Nem akarok senkit se elkeseríteni, de a Nokiához nem igazán húzott a szívem, ezért tavaly Decemberben vettem egy C45-t azzal, hogy majd lesz letölthetö ez+az, de csak vártam és vártam és semmi... Így aztán pár hónapja megváltam töle és ha majd mobilom lesz az Nokia lesz, mert az mindennel kompatibilis és támogatott.
    EZ VAN...
  • Vialis
    Azért igazán csipkedhtnék magukat a telefonszolgáltatók. Decemberben vettem a telefont és még mindig sehol semmi. Jó, nem függ az életem egy jópofa logótól vagy csengőhangtól,de ha már kidobnak valamit a piacra, akkor nem lehetne úgy, hogy ki is használhassam a telefonom funkcióit?
    Egyébként az az iguana meg elég kaka.
  • ricky
    nekem sikerült ott regisztrálni. De először nem tudtam, hogy csak 1 free és most egy nagyonszar oplogóm van :(((((((((((8
  • Zazie
    Valaki rájött már, hogy erre az iguana.com-ra hogy kell regisztrálni?
  • Zazie
    Hát ez a lap nem megjeleníthető. Biztos, hogy ez a cím?
  • Pheel
    Kell neked mindig a legfrissebb telefonnal villogni... :PPP
  • Sman2
    Siemens C45 oplogot,csengöhangot,képkímélőt honnan és hogyan lehetne a mobilra letölteni...
    Lehetne a pannontól is?(mert ott azt írják csak nokiára) vagy csak valami különleges oplogot,stb-t lehet valamelyik siemens szerverröl?
    Kérlek válaszoljatok?.....