svchost.exe és CPU
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az üzenet: kivétel(ismeretlen szoftverkivétel (0xc0000409)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x5b0ea3c0!
és ha le okozom elmegy a net meg néha a hang is! és ujra kell indítani a gépet! hogy lehetne ezt a problémát megoldani? kérem segitsetek! köszi
Dejó ez a microfos frissítés(835732), nálam hiába van fennt egy nagy rakás szart ér, mert ma 3x-or jött be a Windows rendszeremre. És a Stringerrel is megnéztem a gépet. Semmi nyoma a féregnek nem volt.
Ezek a frissítések vannak fennt:
KB823980
KB835732
KB842773
Servíz pakk1 magyar
+Outpost Firewall 2.1 és Nod32 2.0 vírusírtó.
Akkor erre varjon valaki gombot, mert a a shutdown -a után nem mûködik már jól a rendszer, egyszerûen a vágólapról nem lehet bemásolni semmit <#rolleyes>#rolleyes>
Kikészít ez a Windows XP, titeket nem?
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
These are my friends, see how they glisten...
These are my friends, see how they glisten...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Retteketet
hasonló problémával küzdök, de nekem nem blaster....
viszont egyzsercsak szabálytalan mûveletet hajt végre az svchost, 1 perctõl visszaszámol és leáll.
viruskeresõ, adaware, spybot nem talál semmit.
winxp-m van...
valaki bármi megoldással ? 5lettel ?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html
Szerintem próbáld ki.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.html
Nálam is ez csúszott be valahonnan, de talán lassan sikerül a rendszert helyre pofoznom.
Van egy program, úgy hívják NT process viewer. Én ezt használom, bár hasonló funkcókkal ellátott program van egy kettő. Ezzel meg tudod nézni, hogy a gyüjtő processzen (SVCHOST)belül mi az ami fut és mi viszi el a procit. Ha kell a file mail me.
FC
* ACDSee32 4.0 Trial;
* PreSP3 -akból ezeket (csak magyart):
- q300972
- q302755
- q303984
- q307454
* Holmi képernyővédők (az egyik újság cd-jéről);
* Ad-Aware 5.62
Előtte: Magyar MSIE 6.0-t, de okés volt újraindítás után.
Most:
* ha betölt a gép, akkor a netre tudok kapcsolódni, de nincsen adatátvitel;
* ha be sejön az Asztal, akkor látható a CPU 100%-os terheltsége;
* az Explorer Tallózó v. az Eszközök is kifagy (alias run32dll.exe): a fájl csekkolva, normális.
No izé, kb. ennyi. Remélem tudtok segíteni. Amúgy a betöltés "néha" változó, de netes átvitel sehogy sincs. A többi os alól nincsen ilyen jellegű problémám, lásd. most is a másik alól írok. Egyéb: a vinyóm mintha vírust tartalmazna - nem vagyok benne biztos, ezért kérek helpet -, konkréte kb. nyúl viselkedésűt -> mivel a vinyóról sok fájlt eltávolítottam, mégsem mutat fel több szabad helyet.
Thx all!