20
svchost.exe CPU 99% + nincs átvitel, segítség kéne..
-
anonym21 #20 svchost vagy scvhost ? -
goofy1984 #19 Próbáld ki ezt a Windows frissítést: KB921883. -
atihtml #18 Helo nekem olyan problémám lenni h közbe elöjön egy ablak aminek a felécén ez áll: svchost.exe - alkalmazáshiba.
és az üzenet: kivétel(ismeretlen szoftverkivétel (0xc0000409)) történt az alkalmazásban a következő helyen: 0x5b0ea3c0!
és ha le okozom elmegy a net meg néha a hang is! és ujra kell indítani a gépet! hogy lehetne ezt a problémát megoldani? kérem segitsetek! köszi -
#17 Hello
Dejó ez a microfos frissítés(835732), nálam hiába van fennt egy nagy rakás szart ér, mert ma 3x-or jött be a Windows rendszeremre. És a Stringerrel is megnéztem a gépet. Semmi nyoma a féregnek nem volt.
Ezek a frissítések vannak fennt:
KB823980
KB835732
KB842773
Servíz pakk1 magyar
+Outpost Firewall 2.1 és Nod32 2.0 vírusírtó.
Akkor erre varjon valaki gombot, mert a a shutdown -a után nem működik már jól a rendszer, egyszerűen a vágólapról nem lehet bemásolni semmit
Kikészít ez a Windows XP, titeket nem? -
#16 A Sasser eltávolításának lépései (angol nyelvű) -
#15 Attól, hogy egy tűzfallal megállítod, a Sasser féreg a gépeden marad... Kapcsold ki a Rendszervisszaállítást, csökkentett módban indítsd újra a gépet, és víruskeresés + tedd fel a biztonsági frissítéseket a Windows Update-ről... -
Garfield #14 Windows Update mikor volt utoljára? -
#13 a Tiny Firewall-t cseréltem a Panda Antivirus tűzfalára -
cyrus #12 tűzfalcsere ? most norton internet securityt használok. te mire cserélted v mit használtál ? -
#11 nekem az lsass.exe okozott ilyet, egy tűzfalcsere megoldotta a problémát. Egyébként a "shutdown /a" parancs megállítja a visszaszámlálást -
cyrus #10 Áp !
hasonló problémával küzdök, de nekem nem blaster....
viszont egyzsercsak szabálytalan műveletet hajt végre az svchost, 1 perctől visszaszámol és leáll.
viruskereső, adaware, spybot nem talál semmit.
winxp-m van...
valaki bármi megoldással ? 5lettel ? -
Hoz_Hun #8 A vírusölők felfedezik, de leírtani még nem tudják. Leírtani ezzel lehet:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.removal.tool.html
Szerintem próbáld ki. -
#6 gyógyszer:
http://www.microsoft.com/security/incident/blast.asp
;-)
-
Gabo #5 A problémátok okáról azt hiszem itt olvashatok egy kicsit, és orvosságot is találhattok rá:
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.blaster.worm.html
Nálam is ez csúszott be valahonnan, de talán lassan sikerül a rendszert helyre pofoznom. -
#2 Szia!
Van egy program, úgy hívják NT process viewer. Én ezt használom, bár hasonló funkcókkal ellátott program van egy kettő. Ezzel meg tudod nézni, hogy a gyüjtő processzen (SVCHOST)belül mi az ami fut és mi viszi el a procit. Ha kell a file mail me.
FC -
#1 svchost.exe = CPU 99% + nincs átvitelem. A probléma egy újraindítás után keletkezett, sajna fogalmam nincs hogy mitől. A lényeg: kb. vmi. hülye exploitszerűen 100 %-ra tuningolja a CPU kihasználtságom, így a win2k nem tud normálisan működni :\. Másik érdekesség: vmelyik. progi berakott még 1 "Current Version" -t a Windows -hoz.. agyarm majd eldobtam, mondani se kell. Legutoljára kb. ezeket raktam fel:
* ACDSee32 4.0 Trial;
* PreSP3 -akból ezeket (csak magyart):
- q300972
- q302755
- q303984
- q307454
* Holmi képernyővédők (az egyik újság cd-jéről);
* Ad-Aware 5.62
Előtte: Magyar MSIE 6.0-t, de okés volt újraindítás után.
Most:
* ha betölt a gép, akkor a netre tudok kapcsolódni, de nincsen adatátvitel;
* ha be sejön az Asztal, akkor látható a CPU 100%-os terheltsége;
* az Explorer Tallózó v. az Eszközök is kifagy (alias run32dll.exe): a fájl csekkolva, normális.
No izé, kb. ennyi. Remélem tudtok segíteni. Amúgy a betöltés "néha" változó, de netes átvitel sehogy sincs. A többi os alól nincsen ilyen jellegű problémám, lásd. most is a másik alól írok. Egyéb: a vinyóm mintha vírust tartalmazna - nem vagyok benne biztos, ezért kérek helpet -, konkréte kb. nyúl viselkedésűt -> mivel a vinyóról sok fájlt eltávolítottam, mégsem mutat fel több szabad helyet.
Thx all!