Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
én se tudok belépni nem feltöltöttel
de jelszó emlékeztetõt küld úgyhogy már át van rakva elvileg, mind1 még lehet várni

de van 1 csokim rá hogy bukják majd az elõfizetõk 75%-át mert meg se találják majd az új oldalt meg körülményes lesz ez az _eur-ozás. inkább vették volna át az egész rohadt adatbázist oldalastul, ennyire nem kéne spórolni hogy nincs rá +1 gép amin mehetne

Arab money

Nincs feltöltve az accod és be tudsz lépni az accounts.eamythic.com-on?
Az viszont már gázos, de azért hatodikáig várunk, nyilván nem egy pillanat alatt tesznek át mindent.
Lehet simán utálnak, mert nekem is megy.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Az miért lenne probléma az account management oldalon?
Az oké, hogy a játékba nem enged be, de az account management oldalra azokat is átköltöztetik, akiknek épp nincs töltve a játék.
Persze ha valami hiba csúszott a rendszerükbe az már világos, de alapvetõen az inaktív account is account, ugyan abban az adatbázisban van jelen, ugyan úgy költöztetik át az új helyre.
de ha nem volt elõtte aktív az accod akkor az a probléma, ezt elég sok helyen írták is.

spectRa xTra

engem be enged 😉

spectRa xTra

Érdekes, hogy az account management oldalon meg még nem lehet bejelentkezni vele.
Ha letöltöd az amerikai clienst és felpatcheled majd + "_eur" taggal lépsz be, akkor már be lehet lépni az Eus accocal is az új, illetve az amerikai szerverekre.

spectRa xTra

Az amerikai trial accommal látom az összes EU szervert és be is tudok menni rájuk.
Ha rendelkezel a megfelelõ információkkal, akkor már tegnap éjfél óta képes lehetsz fellogolni az új Németországban hostolt szerverekre.

Ezt kérlek fejsd ki bõvebben.

ha ügyes vagy már fellehet menni az új szerverekre

Úgy tudom minden, amit most csinálsz el fog veszni, ezért nem játszik senki.
ha minden igaz hatodikán indulnak a mythic szerverek.
Benéztem ma az IC-be. Mintha vírus pusztított volna. 😊 Sehol egy lélek. Gondolom mindenki várja hogy befejezõdjön a dolog. Mkortól lesz minden ismét ok?
FrostBite
Hali.
Érdeklõdnék, hogy a régi telepítõ is jó lesz jövõhéttõl a játékhoz, vagy le kell szedni a mythic oldaláról ? És az eu-s accountokkal is csak jövõhéten lehet belépni a mythic account managerébe ?

látom páran elgondolkodtak az újrakezdésen, jó lenne kivárni ezt a copy mizériát, hátha utána lesz valami a 'recruit' programból.. ingyen hónap - pimp ló nem lenne rossz 😊

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
A boostoláshoz kell egy másik ember aki felhúz a szintjére. Vele egy helyen kell lenned ehhez.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tehát ha visszamegyek, akkor a rank 20as engimmel mehetek egybõl tier4be gyakni, ha olyan kedvem van?
Viszont akkor gyorsan felszintezni nem éri meg, mert ugyan úgy nem láthatom majd a korábbi rvr zónákat?
Azt is megtehetem, hogy rank20-on felrakom magam rank 30-ra és úgy csinálom - jóval könnyebben - a küldetéseket?
TDC Geronimo
Visszafele nem lehet, azt kiszedték. Csak felfele lehet boostolni a szintet.

Addig lehet US szervereken szórakozni, most, amcsi idõ szerint hétköznap dél körül is raidek zúznak tier1-ben. 😊

Kérdésem lenne: hogy van ez a visszaalakíthatom a karakterem szintjét dolog? Mire jó ez? Bemehetek vele az alacsonyabb tierû rvr zónákba is? Vagy csak arra jó, hogy a pve jelentsen némi kihívást?
TDC Geronimo
Írtuk már, hogy ha nem volt aktív az accod, akkor csak 7e után léphetsz be. Akkor adják az ingyen 2 hetet.

kb 1 év játék után próbáltam belépni a játékba és nem engedi pedig a honlapon be tudok lépni az accountomra és azt írja hogy július 8ig tudnék játszani. Az alábbi hibaüzenetet kapom:
Authentication failed. Please re-enter your login credentials.

Tudtok segíteni?
Bazz, a Nagy Testvér figyel, tegnap írtam Mythicnek mailt, hogy tölthetem-e valahonnan a klienst, aztán megoldottam a dolgot Geronimo ötletével, ma meg jött a válasz, hogy látják sikerült megoldanom a dolgot... 😄
nem tudom mennyien jatszhatnak de a daoc se votl annak idejen millios jatekosbazissal es eleg komplett fullos fejlesztesek es kiegek voltak, pl egy komplett viz alatti vilag, talan a cataclysmba ?szeretnenek hasonlot, amilyet az egyszeri wowos noob el sem tud egyelõre kepzelni, akkora es olyan.

anti hero

Ja, szerintem is jól jövedelmezõ buli lehet a dolog, a kérdés inkább arra vonatkozott, hogy nem állítják-e át valami más projektre õket mondván, hogy lehet, hogy itt a folyamatos kontenttel stabilizálni tudják azt a 80k usert, de egy új projekttel megint robbanthatnának egy 1milliósat.
Biztos, hogy a mythicesek szívesen csinálnák, de itt ugye az EA, illetve a Bioware dirigál.
Passz, City of Heroesben (aminek az elõfizetõi bázisa nem hiszem, hogy nagyobb lenne) is csak kihoztak egy Architect Editiont (játékosok által designelhetõ/kreálható, instance-elt missziók), meg most jön a Going Rogue (átállás az egyik oldalról a másikra lehetõsége). Tehát van arra példa, hogy kb. alap-feature nagyságú dolgokat hoznak be már mûködõ mmo-kba.

Csak 80k 13 eurós elõfizuval számolva is több, mint egy millió euró jön be nekik havonta. Ez komplett játékok költségvetése, nemhogy egy hónapi fejlesztés. Jó, hogy elmegy szerverre, meg EA-ra, meg GOA-ra... ja arra már nem, szóval nyilván vannak komoly kiadásaik is, de nem hiszem, hogy épp éhenhalni készülnének.
Reális esélyt láttok ilyen mértékû fejlesztésekre ekkora játékosbázis mellett?
Bár mintha lett volna valami utalás arra, hogy elképzelhetõ, hogy hamarosan új realm kell, mert gyarapodik a játékostábor, nem tudom, hogy ebbõl mi lehet igaz.
Pari
Szerintem 3. frakciot ugy lehetne csinalni - hogy ne kelljen atdolgozni mindet -, hogy beraknak a skaveneket a fold ala, ugyanugy megmaradnank a orvr lakek, csak lenne ket fel/le jarat mapponkent, nem kellene belekeverni dominationst meg lockot, olyan balance teremto realm lenne, amelyik odacsaphat a dominansabb realmnek...de tudom, hogy ez nem fog megvalosulni csak theorycraftolok

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Mindenképp kell valami nagyot durrantaniuk, mert év végén jön a wow kieg, jövõre az swtor meg új MMOk. Kieg kellene mindenképp vagy egy jó nagy live expansion tele orvr meg pvp tartalommal. 3. frakcióról én nem álmodozom, mert valószínûtlennek tartom, hogy valaha is beteszik. 2 oldallal kezdtek és arra is épült az egész játék. Egyszerûen túl nagy falat lenne és rengeteg munka átdolgozni 3 frakcióra.

Producers letterbõl:
However, it’s very clear that there is a lot of desire to hear about long term planning. We hear these requests loud and clear, and it is our desire to give you a better sense of WAR’s long term plan by the end of summer. Our detractors like to make fun of us for “being really excited” and “itching to tell you about” some “really cool things” (yes, we read the snarky posts), and in this case we want to shout it from the rooftops…but not just yet.”

Kb: "tudjuk, hogy szeretnétek hallani a hosszútávú terveinket, nyár végén majd lesz több info, legszívesebben a világba kiabálnánk, de még nem mondunk semmit."

Fasse tudja, lehet a cataclysm bétától félnek, vagy nemtom, miért titkolóznak.
TDC Geronimo
Temetése? Lehet sokan azt hitték, hogy megszûnnek az EU szerverek és az EU játékosok is átmennek US szerverre. Na akkor tényleg gáz lenne már 😊

Épp erre céloztam, hogy a a Mythic olyan bika szervereket tart fent, amik USAból kábé jobbak, mint a GOA francia szerverei, akkor tuti, hogy a hozzánk közelebb is esõ, Mythic által üzemeltetett német szerverek is nagyon faszák lesznek. Legalábbis reméljük. 😊
Amikor elõször olvastam a hírt azt hittem, hogy ez a játék temetése, de egyre inkább úgy tûnik, hogy rosszul gondoltam.
TDC Geronimo
EU szerverek németeknél lesznek nem USAba. Mondjuk biztos jobb lesz, mint a GOAs 😊

Mikor szûnt meg a k8p? 😊
Volt az a legutóbb amúgy már 1 éve szerintem, akkor még azt mondtátok ott játszik sok magyar, szóval mosom kezeimet! 😊
Lehet, hogy akkor is csak le akartatok rázni...? :'(((((( 😄
Az se most lehetett. 😊 T1-ben egyébként mindig van élet, hála a free accoknak.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

k8p? az azért már nem a 'legutóbb' kategória

Tegnap felnéztem egy usa szerverre, kábé jobb pingem volt, mint régen a goa szervereken, szóval biztatóak a kilátások. 😊
Ja és USA idõ szerint péntek délután 1-2 között warbandek harcoltak tier1ben, amikor legutóbb benéztünk néhány haverral eight peaksre még este se nagyon volt esemény tier1-ben.
Na persze kit érdekel a tier 1. 😊
Látom már ki is tolták a lejártati dátumomat. 😊

Mikortól lehet újra játszani xp/rp vesztés nélkül?
s0n1c
Done. Jah, nincs :/
Errõl a +2 hét, +100% xp/renown levélrõl egy darabig az járta, hogy fake/malware, de teljesen legit, Mythic megerõsítette.

Fake? Nem, igaz.
s0n1c: warhu linket leszedhetnéd bannerbõl, hisz már nem létezik az oldal. Úgy tudom nem is lett helyette másik, nincs magyar war-os portál. 😞
Ja de várj, amikor legutóbb trialoztam, az csak a töredékét szedte le a játéknak, 2-3 giga körül volt az egész, csak az empire tier1 volt benne, ha látott mondjuk valami itemtextúrát, akkor azt jobb esetben "on the fly" töltötte le, rosszabb esetben error-ral lefagyott. 😊
Mondjuk azzal is valamivel beljebb vagyunk.
Áááá, de s*gg vagyok, hogy ez nem jutott az eszembe. 😊
TDC Geronimo
Nem kell accot kunyerálni. Csinálsz egy unlimited free trial accot és felpatcheled azzal.

ok köszönöm
nekem nincsenek ilyen ismerõseim.
ugyhogy marad a várakozás ...

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

TDC Geronimo
Andy_Mythic

EU Transition is going well! Fingers crossed that we have EU servers online soon™!

6-tól lesz érvényes a 2 hét és mivel addig nincs aktív accod ezért nem tudsz belépni. Ki kell várni a 6-át, addig ha ismersz valakit, akinek van aktív accja kunyeráld el egy picit tõle, ha el akarod kerülni a hatodikai letöltõroham miatt 3-4 napig álló/alig menõ kliensfrissítést... 😊
Én is ezzel próbálkozok egyelõre sikertelenül, minden ismerõs abbahagyta a játékot... 😞
TDC Geronimo
nem 29tõl jár a 2 hét, hanem júli 6tól

võtük - tõlük

sziasztok
kaptam 1 email-t a war-tól, h 2 hét ingyen játék van +100% fejlõdés 06.29.-tõl. volt regisztrációm arra jo lesz. inditanám a patcher-t, de nem enged be, azt mondja nem jo az acc vagy a pass. felmegyek az oldalukra elküldetem velük az email címemre az acc nevem meg a pass-t is megváltoztatom - amit kaptam võtük acc nevet meg az imént megváltoztatott pass key-el belépnék - erre közli , hogy nem jo az acc vagy a pass!!! akkor most mi van?????
nagyon megköszönném ha tudna vki segiteni