Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de jelszó emlékeztetõt küld úgyhogy már át van rakva elvileg, mind1 még lehet várni
de van 1 csokim rá hogy bukják majd az elõfizetõk 75%-át mert meg se találják majd az új oldalt meg körülményes lesz ez az _eur-ozás. inkább vették volna át az egész rohadt adatbázist oldalastul, ennyire nem kéne spórolni hogy nincs rá +1 gép amin mehetne
Arab money
Az viszont már gázos, de azért hatodikáig várunk, nyilván nem egy pillanat alatt tesznek át mindent.
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
Az oké, hogy a játékba nem enged be, de az account management oldalra azokat is átköltöztetik, akiknek épp nincs töltve a játék.
Persze ha valami hiba csúszott a rendszerükbe az már világos, de alapvetõen az inaktív account is account, ugyan abban az adatbázisban van jelen, ugyan úgy költöztetik át az új helyre.
spectRa xTra
spectRa xTra
spectRa xTra
ha minden igaz hatodikán indulnak a mythic szerverek.
Érdeklõdnék, hogy a régi telepítõ is jó lesz jövõhéttõl a játékhoz, vagy le kell szedni a mythic oldaláról ? És az eu-s accountokkal is csak jövõhéten lehet belépni a mythic account managerébe ?
Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont akkor gyorsan felszintezni nem éri meg, mert ugyan úgy nem láthatom majd a korábbi rvr zónákat?
Azt is megtehetem, hogy rank20-on felrakom magam rank 30-ra és úgy csinálom - jóval könnyebben - a küldetéseket?
Kérdésem lenne: hogy van ez a visszaalakíthatom a karakterem szintjét dolog? Mire jó ez? Bemehetek vele az alacsonyabb tierû rvr zónákba is? Vagy csak arra jó, hogy a pve jelentsen némi kihívást?
Authentication failed. Please re-enter your login credentials.
Tudtok segíteni?
anti hero
Biztos, hogy a mythicesek szívesen csinálnák, de itt ugye az EA, illetve a Bioware dirigál.
Csak 80k 13 eurós elõfizuval számolva is több, mint egy millió euró jön be nekik havonta. Ez komplett játékok költségvetése, nemhogy egy hónapi fejlesztés. Jó, hogy elmegy szerverre, meg EA-ra, meg GOA-ra... ja arra már nem, szóval nyilván vannak komoly kiadásaik is, de nem hiszem, hogy épp éhenhalni készülnének.
Bár mintha lett volna valami utalás arra, hogy elképzelhetõ, hogy hamarosan új realm kell, mert gyarapodik a játékostábor, nem tudom, hogy ebbõl mi lehet igaz.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
However, it’s very clear that there is a lot of desire to hear about long term planning. We hear these requests loud and clear, and it is our desire to give you a better sense of WAR’s long term plan by the end of summer. Our detractors like to make fun of us for “being really excited” and “itching to tell you about” some “really cool things” (yes, we read the snarky posts), and in this case we want to shout it from the rooftops…but not just yet.”
Kb: "tudjuk, hogy szeretnétek hallani a hosszútávú terveinket, nyár végén majd lesz több info, legszívesebben a világba kiabálnánk, de még nem mondunk semmit."
Fasse tudja, lehet a cataclysm bétától félnek, vagy nemtom, miért titkolóznak.
Amikor elõször olvastam a hírt azt hittem, hogy ez a játék temetése, de egyre inkább úgy tûnik, hogy rosszul gondoltam.
Volt az a legutóbb amúgy már 1 éve szerintem, akkor még azt mondtátok ott játszik sok magyar, szóval mosom kezeimet! 😊
Lehet, hogy akkor is csak le akartatok rázni...? :'(((((( 😄
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ja és USA idõ szerint péntek délután 1-2 között warbandek harcoltak tier1ben, amikor legutóbb benéztünk néhány haverral eight peaksre még este se nagyon volt esemény tier1-ben.
Na persze kit érdekel a tier 1. 😊
Mikortól lehet újra játszani xp/rp vesztés nélkül?
Fake? Nem, igaz.
Mondjuk azzal is valamivel beljebb vagyunk.
nekem nincsenek ilyen ismerõseim.
ugyhogy marad a várakozás ...
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
EU Transition is going well! Fingers crossed that we have EU servers online soon™!
Én is ezzel próbálkozok egyelõre sikertelenül, minden ismerõs abbahagyta a játékot... 😞
kaptam 1 email-t a war-tól, h 2 hét ingyen játék van +100% fejlõdés 06.29.-tõl. volt regisztrációm arra jo lesz. inditanám a patcher-t, de nem enged be, azt mondja nem jo az acc vagy a pass. felmegyek az oldalukra elküldetem velük az email címemre az acc nevem meg a pass-t is megváltoztatom - amit kaptam võtük acc nevet meg az imént megváltoztatott pass key-el belépnék - erre közli , hogy nem jo az acc vagy a pass!!! akkor most mi van?????
nagyon megköszönném ha tudna vki segiteni