22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • Archenemy
    Ez igaz, nem értem én sem, miért nincs a rezzen valami emberesebb cooldown, így elég durva patthelyzetek ki tudnak alakulni. Kell a rez, de vagy nagyobb ccoldownnal, vagy valami olyasmivel, hogy mittommén 200 AP+a saját életed fele.
  • Archenemy
    Viszont hogy jót is mondjak az új peccsről, a magus csomó idegesítő kis hibája javult. IFoC stackel már a Daemonic Reach-csel, nem csak a tooltipben, hanem ténylegesen is :p (125ft range királyság), z-axis bug is kijavítottnak tűnik, jó az új havoc disarm, bár nem lett instant, mint ígérték, viszont egész jót sebez is mellette, IFoC már nem idéz horrort, ami kb. csak arra volt jó, hogy beaggrózza a guardokat, hanem AP-t tölt, ami viszont baromi hasznos egy changing magusnak, mert egy dot sorozat után hamar feltöltődik megint. Gondolom itt úgyis annyi magus player van, hogy ez komolyan érint mindenkit :p, de már leírtam, ki nem törlöm.
  • Pacho
    Ja, tegyék a res cd-jét 60 secre (de legalább 30-ra).
    Imo 2 hét múlva tele lesz az összes fórum, "jaj low lvl casual player vagyok, és nem bírok senkit megölni sc-ben hajjaj, /cry, /cry". Erre aztán a köv patchban kitolnak egy +30% dmg bónuszt mindenkinek mint az 1.1-ben, utána pedig kezdődik elölről. "Jaj a bw milyen OP, mennyit dmg-el /cry, /cry."

De hátha majd rr 100-on lesz valami új set, hogy végre az amcsik is megnyugodjanak, ilyen bónuszokkal, hogy "u wont take any dmg for 60 mins", "u deal 300% more dmg for 60 mins".
  • Thoracotomia
    jah és ezzel kb ki is csinálták az utolsó dolgot a játékbam amit pvpnek lehetett nevezni, mivel ezek a harcok baromi unalmasak lettek, ha meg is ölsz valakit pár pillanat és újra ott lesz full hp-n és viszont ha véletlen olyan burstöt kapsz be hogy meghalsz csak vársz 3 sec-et a ressig... /yawn

ha megakarják növelni a ttk-t akkor nerfeljék a resst is... újabb bizonyíték, hogy ötletük sincs, hogy működik a saját játékuk.
  • Pacho
    A dok/wp páros unlimited heal spammolása eszméletlen durva, a 8-as bónuszok pedig durvábbak mint néhány rank 4 morál. A cc-re immunis (resolute def), crit immun (dok/wp 8-as bónusz) immaculate def-es premade-ek kb hallhatatlanok.
  • Thoracotomia
    csak egy újabb post aminek 0 hírértéke van.
  • TDC Geronimo
    " Folks,

I know that everyone is eagerly anticipating any sort of news regarding the future of WAR. My Apologies for not posting earlier than this (it's about 3 AM here...jetlag is teh debbil.), however after a long day at the show I needed some time to read all of the feedback and fully gather my thoughts. That being said, here goes:

We are not, at this time, prepared or ready to divulge full details of what is being included in the RvR Pack aside from what we will continue to comment on here at GamesCom. Be sure to continue checking your favorite Gaming News outlets for interviews we're conducting while here in Cologne.

There are features that we're simply not ready to discuss yet, however we made a commitment to the Community to have news about the future of WAR before summer's end. Over time, the picture of the RvR Pack will become much clearer as we will continue to involve the players in the development process of WAR.

We want to reiterate that this is a RvR Pack. We are dedicated to our continued focus on WAR as a RvR game.

As Carrie has stated, Free to Play is not something currently in consideration. Something that wasn't mentioned in the article was further explanation on what we mean by the statement "customizing your game experience" (paraphrasing): We currently plan on offering the RvR Pack with multiple purchase options which we're calling Power, Progression and Personality. I'm not ready to go into details on what exactly that means (yes, evil at work, however I just can't right now) but the focus is to allow you to purchase what you want and build your own experience with the new content.

I'm confidant that every talking point we currently have planned to discuss (both at GamesCom and Games Day) will be reported by those in attendance at Baltimore.

I am humbled by the dedication that so many of you have to WAR and it's future. Please stay tuned for more details, "In Development..." posts, Video Grab Bags, Developer Diaries and Dev Q&A's as we bring you updates surrounding this exciting new development for Warhammer Online: Age of Reckoning."

Tehát több lesz ez, mint egy Lotd féle patch. Nem tehetünk mást, mint várunk a részletekre.
  • TDC Geronimo
    Elolvastad amit írtam...?
  • Archenemy
    akkor lehet rosszkor szoktam belogolni (11-éjfél körül), mert a napi 2 városostrom nálam inkább olyan heti 1. Orvr zergelést szoktam főleg nyomatni, meg scenariokat. Várostromnál meg valahogy mindig lilákat nyerek, eleinte örültem nekik, de most hogy már 5 féle magus botom van, annyira nem hiányzik egy hatodik :p

sanyiiii: ez egy jó ötlet, kösz!

• Thoracotomia
    Nem tudom ti mennyire teszteltétek az új patchet, de az új sov setek ahogy az várható volt über OPk lettek a legtöbb carriernél.Tegnap mentünk pár top premade vs premade sc-t és az egész 1 nagy vicc lett, mert egyik fél se tudott megölni senkit 3-4 kill mindegyik oldalon 15 perc alatt. Akit nem halt meg 1 gcd alatt annak fullra ugrott a hp-ja a következő pillanatban a dupla dok/wp setupnak köszönhetően.
    Remélem mythic meg van most elégedve, rosszabb balancet sikerült behozni mint ami volt amihez már tehetség kell.
  • Laroa
    Nekem pl a 32es squig herderemmel már 4 conqueror cuccom van...
  • sanyiiiii
    + van quest is officerre, sck között végigszaladgálod a felderítős részeit és amikor megindul a zerg befejezed. 3 officer medál nem tűnik soknak de ha minden pushnál minden zónában csinálod eléggé felgyorsítja a kellő mennyiségű medál megszerzését.
  • Pacho
    Officer medál meg mindeniből esik. Annyira nem lehet szarokat dobni, hogy heti 100-150 medált ne tudjon kifarmolni az ember.
  • Pacho
    A cipő meg a kesztyű ugye az kiesik sc/orvr-ben is, ha nem akkor (order oldalon) 2 arany darabja az AH-ban. Kell még 4 ezenkívül. A stage 1-ben esik invader, amire 19 óra lockout van, és mivel napi átlag 2 city siege van, egyet azért el lehet kapni, és ott egy órád van, hogy találj egy olyan instát, ahol nyersz egy stage 1-t. Ha nem is viszel arany zsákot, a többiben 5 crest van. Ha ultra rosszakat dobsz, az is heti 25-30 invader token, és akkor tényleg nem nyertél zöldnél jobbat. Nálam most jelenleg van kb 300 invader crest úgy, hogy a májusi patch óta passzolom őket orvr-nem, meg sc-ben.

Szóval farmolni kell ezt is mint minden mást. Ennyi.
  • Archenemy
    De hogy? Invadert én úgy láttam csak városcsaták egyik fázisánál dobál. Nekem is megvan 4 a hatból (+megvehetném a vállast occsón ha akarnám, de előbb a body kéne), de úgy még nem érdemes felvennem. Egyszerűen officers medallion az, ami baromi kevés volt, erre ideges lettem, és lekonvertáltam mindent arra, szóval most meg az invaders crest hiányzik :p. A régi rendszerben 5 officert csinált 1 conquerorból, de most csak 1-et, a karimat végig az új rendszer szerint húztam.

• Pacho
    Hát akkor valamit nagyon bénán csinálsz...nekem a régi rendszerben kb rr40-re megvolt a full invader, a mostaniban meg még hamarabb meglesz ahogy nézem.
  • Agaba72
    Hogy jövője lesz-e azt nem tudom de jelene az van az tuti. Karak-Norn-on igen sokan vannak T4-ben folyamatosan van sc és orvr is már reggeltől. T1,T2 és T3-ban is igen jól hiv sc és orvr is van rendesen.
  • Thoracotomia
    ide is kijött, de elég tiszta, hogy kieget nem fognak csinálni csak ilyen lotd méretű kiegészítéseket.

az érdekes hogy mit fog ez a rvr pack tartalmazni valami infót igazán dobhattak volna, azon kívűl hogy rr100 és skavenek... mindegy úgyis kezdtek már hiányzoni a lila számok.
  • MaRee
    1 szerveren lehet mind2 frakciót indítani? gz.
  • TDC Geronimo
    Amúgy az is lehetséges, hogy a skaveneket behozzák, mint 3. frakció és r40en lehet kezdeni vele (ezzel megspórolnának egy rakat zónát ugye), mivel csak annyit mondtak, hogy nem lesz játszható faj r1től. 1.3.6tól támogatja a game azt, hogy 1 szerveren legyen több frakció is és a karakterválasztó UI is ennek megfelelően változott. Igaz a live szervereken ez az opció ki van kapcsolva, de PTSen látni lehetett. Meglehet nem véletlen -.- Hétvégén okosabbak leszünk.
  • spardash
    egyépként rohat jo lenne tudni most akkor milesz hogy mire számicson az ember hogy meg éri befizetni lesz e elég ember meg hogy jáchato lesz e ugye hogy érthetöb legyen hogy van e jövöje a gaménak a jövöre nézve
  • TDC Geronimo
    "While we have some big news planned to be announced we are wanting to annouce it in full details this coming Saturday both at Gamescon and Gamesday Baltimore. We will be giving out bits of information as the week goes along during various interviews, but we will be holding the majority of the details until this Saturday. So keep any eye on blogs, twitter and the hearld for more information."
  • TDC Geronimo
    Várjuk ki a végét, amikor részletes infókat mondanak, mert ez a cikk ez olyannak tűnik, mintha én írtam volna kb saját fejből. Hétvégéig viszont várni kell -.-
  • spardash
    Akkor most tulajdon kép mi is a hejzet megint kibasztak a játékosokal vagy mi hogy ien nagy a fel háborodás?
  • e57
    Úgy tűnik azokkal is meg akarják útáltatni a játékot, akik eddig kitartottak mellettük.

Hiába csinálnak szerverösszevonást, laggolást, 7FPS-t, csonkításokar. Még mindig vannak előfizetők.
    Kezdenek kifogyni az ötletekből. Most a cresteket veszik elő?
  • Archenemy
    Valószínűleg túl gyorsnak találták az emblemek osztogatásának ütemét, hiszen én rr57-n már majdnem meg tudok venni egy invader darabot.
  • e57
    Nevetséges az egész.... Andy, meg Carrie, mintha csak a haverok lennének a sarki kocsmából. Még csak nem is szimpatikusak nekem.
    Majd ekkor, majd akkor bejelentjük. Na talád ki, melyik kezembe van a szagosradír? Mint a 10 évesek.
    Így kellene a havidíjat is fizetni. "olvasd le a számról, hogy befizettem-e." Ja hogy mikor fizetek? Majd a jövő héten valamikor. Bővebb információ a hétvégén várható. Figyeld a twittert, hogy kaptam e már fizut!

Egyéb... Patch óta miért csak 1 Conqueror's Crestet ad terület lockkor az eddigi 5 helyett?
    Erről nem volt szó, ha jól emlékszem.
  • TDC Geronimo
    Azért én megvárom még a részletes infókat, de 2 év után ez valóban lófasz. Mindenki expansiont várt és ez nem lesz más csak egy patch. Valószínűleg ez lesz az 1.4. Egyetlen pozitívuma, hogy nem kell így várni rá olyan sokat...
  • rezes
    Lol ez az egesz egy nagy rakas szar.tipikus mythices fos...nagy bejelentes?vicc
    Mondtam hogy mindenkit elkuldtek a k. anyjaba azt futyultek ki...es utana elmentek sorozni...
  • Archenemy
    RR100, tudtam, mi hiányzott :p
  • TDC Geronimo
    Andy azt írta hogy több részlet jön majd hétvégén, de ez így elég sovány :/
  • Thoracotomia
    oh hai
  • Murmur
    Nekem skaven mountom lesz bw pettel az uj kiegben.
  • TDC Geronimo
    Páran belemagyarázták a podcast után, hogy skaveneket mond carrie meg mounted combatot. Csak azt nem tudom honnan szedték ezt, mert hallani se hallani amit mond, meg látni se lehet a száját :D
  • Archenemy
    Végre, infók! Skavenek, mounted combat, magus buff! Bright wizard "removed"!
  • Thoracotomia
    lassú munkához idő kell. türelem ;>
  • TDC Geronimo
    Ja. lassúak a massivelys kollégák...
  • t0xikus
    dráááámaaaa!
  • Archenemy
    De ez most komoly, hogy még mindig semmi? mijafasz?
  • TDC Geronimo
    twitteren. Ott úgyis írja andy ha valahova kirakják. Ez az övé.