22827

WAR Europe
Ajánlott szerverek:
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karak-Norn (EN) / Karak Azgal (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)
10 DAY FREE TRIAL
href=http://cdgalaxis.hu/PC/15584/warhammer-online-age-of-reckoning.html target=_blank>Normál verzió rendelése a cdgalaxis.hu oldaláról!
Normál verzió rendelése a PcDome.hu webáruházából!
  • nemethpityu
    igaz hogy rr100 a max?
  • lolSL
    ahol most 33% kedvezmény is van rá
  • Pari
    KKÜ-t mindenkinek!
  • Robe77
    az EA Store-ban lehet megvenni
  • morphil2
    RvR packot hol lehet megvenni?
  • Boncmester
    Ezek az ötletek nekem pl szimpatikusak. Írjál nekik levelet, vagy írd ki a fórumba, aztán majd jól megszavazzuk :)
  • e57
    Most arról én nem akarok vitázni, hogy melyik karrier mit tud, meg mit nem tud. Az a Mythic dolga, hogy megoldást találjon arra, hogy mindenki esélyes legyen. Az meg, hogy a jobb, vagy tapasztaltabb játékosok valamivel hatékonyabbak, ez teljesen rendben lévő dolog.

100v100-nál valószínűleg mindkét oldalon lenne premade is meg pug is. Gondolom nem nagyon van olyan guild aki 4 wb-ét egyszerre ki tud állítani, így pug mindenképpen lenne.

Lehet hülye ötlet, de beletenni a játékba nem egy nagy fejlesztés.

Mindenesetre nekem a 6v6 citadel akármi nem jött be.
  • A4tech
    100v100... nem mindegy, hány pugot 'moral blast'olnak halálra?
  • e57
    Most ugye a packokból beszedtek kb +1 havi díjat. Ezt illene fejlesztésre fordítani.
    Ha nem nagy pénz, akkor csináljanak belőle kis fejlesztéseket.

Ez a ciklikus lock rendszer hasonlít a sportjátékokhoz. Lehetne statisztika alapján hónaponként bajnokot nyilvánítani (order, vagy destro). Mondjuk amennyi lockban részt vett a játékos annyi tokent kapna, ha abban a hónapban az ő oldala nyer. Tokenből meg különleges cuccokat vehetnénk.
    Hasonlót lehetne éves szinten a főváros ostromok alapján. Lehetne 2010, 2011, stb... bajnoka valamelyik oldal.
    Persze lehetne guild szinten is, vagy akár játkos szinten.
    Anno az archlordban kiabálta mindig a program, hogy ki az aktuális lord.

Esetleg lehetne 100v100-as 60 perces csatákat rendezni. Legalább is engem érdekelne. Végül is a táblás WH is valami ilyenről szól.

Nah, valmi kisebb fejlesztésekre gondolok, ami kevés programozóval is megoldható. Gondolom ilyenekre azért lenne kapacitás. Ha meg nekük nincs ötletük, akkor meríthetnének a játékosok ötleteiből, mert abból szerintem nincs hiány.
  • Laroa
    http://twitter.com/andybelford
  • Boncmester
    *Lovagrend

Reggel van :(
  • Boncmester
    Ezt egy hónapja már én is pedzegettem a Sárkány Logavernd fórumon :D
  • A4tech
    Nekem annyi is elég lenne, hogy "We fcked up 1.4, sry! sub base went up/down, but fear not, we plan something great including T5 and so on very soon..." Szabadságra mentek/pihennek, leszarom. Arra nem veszik a fáradtságot, hogy a weboldalukra kibasszanak 2-3 linket (neadjisten css revamp az ünnepekre, hogy legalább az illúzió meglegyen).
    'Tartalom' ja igen, skaven !ZÓNA!-ból lett egy wannabe lyuk, amivel szerintem a megmaradt 3 cserediák összesen nem dolgozott egy hétnél többet / hozzáteszem igénytelen PvE encounter lett belőle.

ŐK is tudták, mitől lett volna boldogabb a plebs / mitől lett volna jobb a játék... mégsem azt fejlesztették le. Andy_Mythic twitter vanished like shit / fórum válaszok nincsenek / Carrie tovább hízik. Ez a szopás, nem a faláb
  • e57
    Nem vagyok jó angolos... az a téma, hogy a producerek nem nagyon hallatnak magukról?
    Nem hiszem, hogy valami tragédiát kellene belelátni ebbe. Valószínű szabadságra mentek. Karácsony van, pihennek.

Amúgy meg jah... átfogó tartalmi fejlesztés nélkül nyilván unalmas a játék. Kismilliószor át lett már rágva ez a téma.
    WoW-ot emlegették még. Flame nélkül csak annyit, hogy a cataclysm teszt ideje hosszabb volt, mint itt az 1.4 patch + packok fejlesztési ideje. Mondjuk tény, hogy árban sem egy kategória.
  • A4tech
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/232/index/5522349/1
  • Pari
    Emlekszem rad persze, Directork choppa, vagy Amoxx shaman neven toltam a tartarusba -
    de az uj peccs ota inkabb offline rekreacion vagyok, bar utobbi 2-3 napba azert be be loggolgattam...
  • Boncmester
    1.4.0 patch notes

Hát ez.
    Skavenné tudsz változni, RR100 a maximum szint, átalakították az zóna foglalást.
  • gauntka
    Pari ,nem tudom ,hogy miért de nagyon ismerős a neved:D
    Véletlenül nem játszottunk együtt? Messzer néven voltam fent.
  • gauntka
    Atya ég!!!
    A Tartarus és a Moth egyesült ????????? Na ez volt az év meglepetése számomra. Annyit hadd kérdezek már meg ,hogy mi ez az új RvR patch?
  • Pari
    A tartarus meg a moth egyesult a Moth-ba az uj rvr patchig egesz szep volt...atlag 18-22 lv40esel, sajna a patch utan (en is) sokan felfuggesztettek a jatekot...
  • gauntka
    Az gáz:S

Másra sem vágyok csak a sok hülye amerikaira (elnézést ha valakit ezzel megbántanék)akik verik a nyálukat ,hogy a nagy amcsik...
    Remek hír..
    Karak-Azgal-on nyomultam a Tartarus klánba. Esetleg ha van fent valaki onnan kérem írjon rám,hogy mi a helyzet, meg ,hogy Mónika ott-e van még.
  • lolSL
    összes európai játékos az összes amerikai ellen játszik
  • celgene32
    En is egy ideje abba hagytam mi az uj az RVR-ben ?

Illetve hallottam valami olyasmit hogy nagyon sok VS. nagyon sok pvp-t is bevezettek, ez igaz ?
  • sanyiiiii
    Hát ízlések és pofonok, elvileg ha több mint 90 napja inaktív az accod van 14 ingyen napod, csekkold az új rvrt és dönts (nekem személy szerint vannak ellene kifogásaim de az amcsik pl imádják).
  • gauntka
    Helló Mindenkinek!
    Tudom igen láma kérdés lesz ,de mégis felteszem nektek: Mit gondoltok érdemes visszatérni vagy felejtsem el örökre WH:O ?
    Idén nyáron hagytam abba ,de hiányzik a Warhammer világ.
    Változott azóta pozitívabb irányba ?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv.
    Gauntka
  • sanyiiiii
    Hogy tesztelték volna.... De ha csak egy picit is belegondol valaki, boost proc vs ap proc, a leginkább ap hiányos kasztoktól eltekintve teljesen egyértelmű hogy melyik a jobb.... RP/zealotnál még esetleg lenne értelme gondolkodni rajta de sámánnál, és főleg amnél.....
  • Szaruman
    Szted tesztelték? Amikor olyan bugokkal jön ki a patch, h a 84+osok a mastery miatt 30 sec fagyást kapnak minden élesztés/halál után...
  • sanyiiiii
    Mondjuk nem nagyon értem hogy találta ki a mythic hogy az majd jó lesz hogy wpnek boost procot ad a gear cloth healereknek meg AP-t..... Okés RP/Zealotnak lehet jól jön de AM/shamannak totál nem kell szerintem... Adhatnának nekik valami értelmeset, de nem fognak....
  • sanyiiiii
    Komolyan, amikor healer wp vs healer dok összehasonlítás van és azzal jönnek a wpk hogy de a dps dok meg a heal debuff tactic.... Hogy jön ez a healer dokhoz?

1k1et meg már leírtam. Ha sikerül felrakni jó morál, ha wipe m4 elott akkor szopi. RvRben más, ott m4-el kezdődnek a harcok xD

Egyébként igen ideiglenes nerf lesz, warpforgedban durva lesz megint a wp :D
  • A4tech
    smite/cleanse/exalted az OP, de a perma 1k1 2dok-al meg az auto healdebuff az amúgyis OP 2*1H meele specre az nem.. ne vicceljünk már. Egyvalamire jó volt ez a *fix*, a sok kis 1button crybaby gyökér végre eltakarodik mással játszani és végre hullanak a dokok
    úgysem fog (sajnos) így maradni mert rinyatenger van a dev fórumban. Ja és a sov bonus még hagyján, de majd ha 90+100as lesz kombinálva 'boost' bonus-al repkednek majd a 4000es healek megint
  • Szaruman
    Viszont a dok jobb dps, úgyh így jártak a dessik :D
  • sanyiiiii
    Azért azt is nézd hogy smite > essence lash, ráadásul most az exalted defenses valamennyit kompenzál a nerfből,meg ott a group cleanse is, ehelyett dok kap egy bubit magára ami ugye a csapat kitartásában nem sokat segít, meg egy 1k1et ami scben nem sokat ér ha nem tudja kitartani a teamet amíg nincs fent az m4... Persze lehet Orz majd ugy megy sczni hogy addig nem harcol amig a dokok fel nem nyomják magukat m4re....

Szvsz Wp most jobb healer mint a dok. És ez még jobban ki fog jönni amikor az emberek elkezdik felvenni a 90es geart és ezzel bebukják a sov rf/se regen procot.
  • Boncmester
    Gombnyomás számban igen, időarányosan nem szvsz, és nyilvánvalóan általánosítás és sarkítás volt, hogy kiemeljem a lényeget. Ahogy te is írtad, Krein ki tudta tartani a partyt, és még1 healerrel jól elvoltatok, öltétek a destrót, akik nem tudtak hozzászokni ahhoz, hogy kell játszani az újfajta DoK-al. Számomra ez jónak hangzik, nem rossznak...
  • sanyiiiii
    Ez konkrétan hülyeség, inkább most még több totd/ke-t nyomnak és arányaiban kevesebbet használják a többi gombot.
  • Boncmester
    Szörnyű lehet, hogy már 2-3 gombot is meg kell nyomni a WASD-n kívül, nem csak 1-et spammelni folyamatosan, azt üvöltözni TS-en, hogy: "én vagyok a jó healer, mindenki más szar" :D
  • Szaruman
    Bővebben jó szar lett.
  • Boncmester
    Jó lett.
  • Murmur
    Ennél nagyobb baromságot már nehezebb lenne kitalálni class balance címszó alat. Gratulálok nekik.
  • TDC Geronimo
    "Hey everybody,

If you happened to see the Ustream podcast, you may know this already: we have been looking at making adjustments to the Disciple of Khaine and Warrior Priest careers. We have a few ideas that have been discussed for a while now, ranging from our own ideas to those found on our forums (and thank you to all the forum posters that help give us ideas on a daily basis). We have decided to make a few of the changes mid-patch cycle, explained below.

We are changing the abilities Touch of Divine and Khaine’s Embrace. We are scaling the heal values back, and removing the cooldowns on the abilities. Both abilities will now be 1 second casts at a lower value per cast, and will no longer have a 1.5 second cooldown. At around 900 Willpower, you will see healing per second remain relatively unchanged even though the value per cast is smaller.

As we changed these heals, we discovered an issue with the Mastery Path group heal-over-time abilities Pious Restoration and Khaine’s Vigor. Due to these issues, the abilities were underperforming. Both Pious Restoration and Khaine’s Vigor will now receive much more healing contribution from Willpower and will heal over 9 seconds instead of 15 seconds. At around 900 Willpower, you should see an increase of around 120% in the overall healing output of these abilities.

I will answer a few questions that will, undoubtedly, arise over the changes:

How does this change the healing capabilities of the careers in question?

* The cost is remaining the same for these abilities. So while they can output similar HP/s numbers as before, it is not as efficient and lacks the large spike numbers as before.

Disciple of Khaine and Warrior Priests are still too survivable; what are you doing to address that?

* This is a first step; we are trying to get all the healers in a better place and this will help. We have other plans for the future, but I cannot discuss them right now.

All we have are our group heals, our single target healing is non-existent, so why are you doing this to my career?

* In the future, we will give better single target options for “back-line” healing Disciples of Khaine and Warrior Priests. Actually, we have a couple of ideas to help single target healing in general and we’ll discuss that in the future.

Of course, I will try to answer any pertinent questions that pop up over the weekend. Thanks everyone!

Steven Engle
    Combat & Careers Designer"

• Laroa
    Ez minden bizonnyal így van :)