Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Triathlon for life
anti hero
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anti hero
<#eplus2>#eplus2>
anti hero
Böszmééék:@ grrr
nagyon meglepõdtem én is a hivatalos híren... semmi gtm vagy ilyesmi... szerintük egész európában egyszerre van 8:30 😊
A greenwich-i idõ szerint nálunk 9:30-kor kezdõdik a F5 party.
Triathlon for life

Vki irta regebben hogy wow-bol tanulva kulon szervert kene valasztani a magyar order/destro playereknek, hogy kesobb ne kelljen olvasni a pocsok rinyalasat meg uzengeteset.
En tamogatnam ezt az otletet, nem lesz feszko, ki lehet kesobb probalni a masik oldalt, stb. Velemeny?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Jah jóötlet hogy klánt szervezzenek,mondjuk lehetõleg ne szerepeljen benne a HUN,elég ha késöbb megismerik a magyarokat mikor majd a vérpistikék vágta közbe lövöldöznek hátrafelé és valami világmegváltó online honfoglalást hajtanak végre...
Memory: 3070MB RAM
Chip type: GeForce 8800 GTS
Ezen a gépen max beállításokkal RvR-ben is akadás nélkül megy. Néha egy kis spike, de az US szerverek jók. Remélem az EU szervereket is rendesen összerakják.
Amikor a régi videókat néztem elborzadtam, hogy egy jó játék rossz grafikával. Szerencsére sokat dolgoztak rajta és jó játék jó grafikával lesz. US szervereken folyamatosan vannak kisebb javítások, ég a kezük alatt a munka ami nagyon helyes 😊
Nem csak az jó mikor fejlõdök hanem az is mikor figyelemmel követem klánom fejlõdését. Destruction oldalon fogok játszani (Black Orc rulez) és fontosnak tartanám, hogy már headstartnál elkezdjünk egy klánt. Jó lenne ha néhány érett és idõvel rendelkezõ lehendõ Destruction játékos elkezdene valamit szervezni. (Nem vagyok klánszervezés hive játékkezdés elõtt, de itt hatványozottan igaz, hogy csak egy jó klánnal lehet kiemelkedõ eredményt szerezni).
Ui.: Nagyon tetszik RvR-ban a Collision detection, mókás új taktikákat lehet csinálni pl.: tankok sorfala casterek elõtt. Nagyon mókás volt, de ez nem PUG játék.
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
Azóta volt változás?
Key-ek közül ugye csak egy fajta van? Értem itt ezalatt, hogy US vagy EU Head start key.
- Open beta: Holnap kezdõdik, egy hétig van értéke, béta után törlik a karaktereket
- Head start key: 18. elõtt 2-3 nappal lehet felhasználni és ez idõ alatt játszani, lejárat után szükséged lesz full key-re, különben nem tudod folytatni a játékot. A head startban kezdett karakterek megmaradnak.
- Full key, evidens.
Amit linkeltél csak ob kulcsot és head startot tartalmaz.
Érdekelne, ha e-bay en veszek egy ilyet akkor ezzel csak az open beta-ra nyerek belépést, vagy plussz játékidõt is kapok késõbb, nemnagyon értem, thx a helpet.
Mondjuk ez nemish hülyeség kibontod a zacsit és benne van hogyan ird meg game-t😄
Max, low grafiaki beállítással, de azzal is sztem kérdõjeles.
ezt a felbontást tudja a játék?
ez a konfig elég ahoz hogy 30+ frame meglegyen? / 3200hz dualmagos proci 4 gb ddr2 memo 4850-es ati kártya. vista64 alatt /
A többiek meg nem tom :p
lámák, ennyi ^^
nem szabad a csigaevõkben megbízni -_-
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Egy jópár kiadónak ott van szervere. Mindegyik laggos volt mindig!