Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet regelni srácok😊
Hober Mallow
Az oroszok nagy arcok,csak be kell tanulni egy angol mondatot "The Red Army Is The Strongest" ezt bebindeled párszor és már nagy spanok is lettünk<#worship><#worship>Persze azért ne nagyon kössetek bele a ruszkikba,hisz még csak most vonultak ki,nem hiányzik hogy máris visszajöjjenek😄

Nem, csak nem gondolnak arra, hogy van olyan, aki egy open béta indulást a 0. perctõl akar erõltetni. 😄

TDC Geronimo
Nem, de könnyen át lehet utazni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
A káosz és a zöldbõrüek egy helyen kezdenek?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Komoly😄

Triathlon for life

na addig is kis kávé+youttube power

off:
hes just chilling..jo hangulat 😄

anti hero

0Fritz0
Ha tippelnem kell, akkor úgy dél felé valóban mûködni is fog a dolog.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

asszem elhúzok tekerek egyet (kb 3óra😊) és mire visszaérek már szépen mindenki regelt... meg helyreálltak a szerverek és én is beizzítom a kulcsom😊
(látom már mindenki itt remeg és nyomogatja a f5-t)

anti hero

ott még csak 7:39 van, nem értem mi a faszt remegtek...
<#eplus2>

anti hero

Miért nincs visszaszámlálás a honlapjukon?!
Böszmééék:@ grrr
megelõztél😊 õk írek😊 szóval majd 1 óra múlva próbálkozzunk.
nagyon meglepõdtem én is a hivatalos híren... semmi gtm vagy ilyesmi... szerintük egész európában egyszerre van 8:30 😊
0Fritz0
Hova remegtek?
A greenwich-i idõ szerint nálunk 9:30-kor kezdõdik a F5 party.

TDC Geronimo
9:30

Szerintem ne stresszeljetek, mert ha az irodájuk már Írországban van, akkor jobb esetben ír, rosszabb esetben GMT+0 idõben értendõ a 8:30. Jobb esetben ez nálunk 9:30at, rosszabban 10:30-at jelent.
Gondolom álmos fejjel,most ébredeznek😄D

Triathlon for life

Davidus
micsoda meglepetés

V9ykn8_TZL0

zzzzzzzzzzz

jaja minnyá kiírják h 20:30ra gondoltak <#vigyor>

Seithennin
csak még nem mûxik a reg sajna

idõ van gyerek!!!<#email>

Seithennin
<#vigyor2><#worship><#finom>

0Fritz0
A Svédeket mink is szeressük. <#hehe>

Seithennin
de mondjuk az oroszok is hasonlóan bunkók tudnak lenni, viszont a svédekrõl van a legjobb véleményem

Seithennin
Naja a vérpistikék nem jók, volt már velem is olyan hogy beakartam jutni a guildbe és mikor mondtam hogy magyar vok már nem is tárgyaltak velem xD

Csinálunk guildet, mindent ki fogunk írni ide idõben, hogy mindenki felvehesse a kapcsolatot.

Én írtam annak idején <#vigyor2>... ha tudnánk pár server nevet akkor egyszerû lenne megbeszélni sztem jó lenne <#vigyor2> csak ne legyenek hülyék <#hehe>

Hamed
Lesz collision detection??<#pardon1>

Vki irta regebben hogy wow-bol tanulva kulon szervert kene valasztani a magyar order/destro playereknek, hogy kesobb ne kelljen olvasni a pocsok rinyalasat meg uzengeteset.
En tamogatnam ezt az otletet, nem lesz feszko, ki lehet kesobb probalni a masik oldalt, stb. Velemeny?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hober Mallow
Zz megnyugtató aztem már valami komolyabb vas kell alá....
Jah jóötlet hogy klánt szervezzenek,mondjuk lehetõleg ne szerepeljen benne a HUN,elég ha késöbb megismerik a magyarokat mikor majd a vérpistikék vágta közbe lövöldöznek hátrafelé és valami világmegváltó online honfoglalást hajtanak végre...

Gyongyhalasz
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU @ 2.33GHz (2 CPUs)
Memory: 3070MB RAM
Chip type: GeForce 8800 GTS

Ezen a gépen max beállításokkal RvR-ben is akadás nélkül megy. Néha egy kis spike, de az US szerverek jók. Remélem az EU szervereket is rendesen összerakják.

Amikor a régi videókat néztem elborzadtam, hogy egy jó játék rossz grafikával. Szerencsére sokat dolgoztak rajta és jó játék jó grafikával lesz. US szervereken folyamatosan vannak kisebb javítások, ég a kezük alatt a munka ami nagyon helyes 😊

Nem csak az jó mikor fejlõdök hanem az is mikor figyelemmel követem klánom fejlõdését. Destruction oldalon fogok játszani (Black Orc rulez) és fontosnak tartanám, hogy már headstartnál elkezdjünk egy klánt. Jó lenne ha néhány érett és idõvel rendelkezõ lehendõ Destruction játékos elkezdene valamit szervezni. (Nem vagyok klánszervezés hive játékkezdés elõtt, de itt hatványozottan igaz, hogy csak egy jó klánnal lehet kiemelkedõ eredményt szerezni).

Ui.: Nagyon tetszik RvR-ban a Collision detection, mókás új taktikákat lehet csinálni pl.: tankok sorfala casterek elõtt. Nagyon mókás volt, de ez nem PUG játék.

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

TDC Geronimo
ööö nemhiszem, hogy írtam volna ilyet. 8.8as van fent most.

Hober Mallow
Nállam lehet kapni béta kulcsot.15ezer garantált hozzáférés 18.után😄 Egészen a játék beszüntetéséig.Illetve a havonta megjelenõ ujdonságok is kaphatók game card néven szintén 15ezer Ft-ért<#mf1><#mf1>

0Fritz0
Gero, ha jól emlékszem te írtad, hogy a legújabb ATI driver-ekkel nem az igazi a WAR.
Azóta volt változás?

Oks thx, hátha sikerül 2500-ba megcsípni egy ilet... 😊
Key-ek közül ugye csak egy fajta van? Értem itt ezalatt, hogy US vagy EU Head start key.

Lazarus
3 féle kulcs van

- Open beta: Holnap kezdõdik, egy hétig van értéke, béta után törlik a karaktereket
- Head start key: 18. elõtt 2-3 nappal lehet felhasználni és ez idõ alatt játszani, lejárat után szükséged lesz full key-re, különben nem tudod folytatni a játékot. A head startban kezdett karakterek megmaradnak.
- Full key, evidens.

Amit linkeltél csak ob kulcsot és head startot tartalmaz.
Hali!

Érdekelne, ha e-bay en veszek egy ilyet akkor ezzel csak az open beta-ra nyerek belépést, vagy plussz játékidõt is kapok késõbb, nemnagyon értem, thx a helpet.

Seithennin
<#nyes>

TDC Geronimo
Holnap reggelre lesz acc oldal.

Hober Mallow
Nem,nem olyat várok.De azért Instant mmo-t ne adjanak ki... kibontom a dobozt és levan irva "JÁTÉK PROGRAMOZÁSA" várható elkészülés 2010<#banplz>
Mondjuk ez nemish hülyeség kibontod a zacsit és benne van hogyan ird meg game-t😄

s0n1c
Írországban (Dublin) lesznek a szerverek.
AndrewCB
Szerintem ezt Te sem komolyan kérdezted!

Max, low grafiaki beállítással, de azzal is sztem kérdõjeles.

Hali az a harci helyzet hogy 26 colos tft monitorom van amin a legjobb kép az 1920*1200-as felbontásnál van ugyebár. tehát kénytelen vagyok azon játszani
ezt a felbontást tudja a játék?
ez a konfig elég ahoz hogy 30+ frame meglegyen? / 3200hz dualmagos proci 4 gb ddr2 memo 4850-es ati kártya. vista64 alatt /
Seithennin
ha mmo nál azonnal tökéletes hiba mentes játékot vársz csalódni fogsz általában

Seithennin
lehet hogy a start ugyan olyan lesz mint aoc ban mert azzal nincs gond, mmo világban természetes hogy sok a gond az elején a kérdés hogy rövid idõn belül sikerül e javítani jó irányban a dolgokat

Mythic leginkább azért, mert a DAoC kezelését Európában is a GoA-nak adta (sajnos.....).
A többiek meg nem tom :p
lámák, ennyi ^^
nem szabad a csigaevõkben megbízni -_-

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

AndrewCB
Mér vannak oda Francia országért??

Egy jópár kiadónak ott van szervere. Mindegyik laggos volt mindig!

Hober Mallow
hát azzal hogy megnyomnak egy nagy start gombot a szerverszobába,szerintem sem lessz gond.Feltéve ha nem önti le kávéval a kezelõ vagy stb...Ha erre a Startra gondoltál....

TDC Geronimo
Pont a startal nem volt ott semmi probléma...csak azzal ami utána következett :p

Hober Mallow
Hát,ebben igazad van.Tanuljunk az aocból jó graf de a start..ejde nemértemeg megvennem:S