Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos, utoljára júniusban volt trial accom, most csináltam egy újat Nornra order oldalra. Az ennek az Endless Free Trial account mizériának az újítása, hogy T1ben nem lehet utazni flight masterrel más zónákba (Altdorfba se)? Vagy csak én lennék bugos? (az induláskor kapott scroll sem mûködik ami elvinne a másik zónába)

Jeffjohnson
szerintem a probléma ott kezdõdne ,hogy melyik szerveren oldalon legyen és nagyjából itt heves anyázás mellett véget is érne az egész 😊

"Greetings!

We are pleased to announce the introduction of the WAR Endless Free Trial. The Endless Trial will replace the current 10-Day Trial. All players who are currently on their 10-Day Trial will be automatically converted to an Endless Trial account, so no need to create a new account if you're already a trial customer!

Not yet a Endless Trial Player? Head on over to the WAR Trial page and sign up today!

We're making the jump into WAR easier than ever with the introduction of our new Streaming Endless Trial client coming very soon. After an initial download of just over 1GB, additional content streams in the background and as required while you're playing!"
war-europe

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

corwus1974
Pedig olyan szépen hangzik!
De sajnos a tapasztalatok az elöttem szólót igazolják :S

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

MrStokes
Ket het utan pedig, magyar hagyomanyok apolasa vegett szepen fel is bomlana. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
Igazából az lenne a jó ha az összes magyar játékos 1 szerverre települne és csinálnánk egy nagy magyar klánt bár nem hinném ,hogy erre lenne igény 😊 de attól még jó lenne...

Van 20 különbözõ aktív játékosotok, akik heti 2-3x belogolnak? Vagyis majdnem ki tudtok állítani egy guildes warbandet? Na az szép, majd ha T4-ben leszünk, lehet, hogy csatlakozunk hozzátok.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

elég sokan, bár az elmúlt msáfél hétben meló meg dragon age miatt nemigazán játszodtam. sztem max20 körül van az aktív játékos

Immortal Legion a Nornon van, igen.
Nekem egy lvl 17-es Bunkoo nevû WP-m van ott, alkalomadtán írj rám, bár szerintem csak valamikor a hétvégén leszek vele online legközelebb.
Ti mennyien vagytok aktívak?

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

casualokat is bevesz. T2 -be 10 szint alatt csak 2x tudtam PQ-zni, T3-ba már szerintem egyse lesz X) guildtársak lehet segítenek azt még nem próbáltam

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

most a nornról beszélünk ugye?😄 mi most a k8prõl transzferelt guildekkel vagyunk allyban. neve -kövezzetek meg-nem ugrik be😊

magyar ally akár lehetne is de sztem rajtunk kívül eléggé minimális a magyar játékos a szerón. Ti vagytok még talán meg a Sün Légió. de mint ahogy te is írtad ezek fõled alt guildek

Köszönöm Boncmester, gyors választ. A guildel kapcsolatos kérdésem továbbra is él 😊

A speckó talizmánokba, mint a portalsotne, nem kell/lehet beletenni curiot, magic essencet meg gold dustot, csak doboz kell hozzá.

A Sárkány Lovagrend a Totenkopf alliance-ban van (Death Company, The Valour Legion, Bohemia, stb tagokkal, a szerveren ez a legerõsebb order alliance.
Az Immortal Legiont nem tudom, van-e egyáltalán allyban, ott nem folytam bele az irányításba semmilyen szinten. Casus Mortis tagokkal találkoztam kis tierekben Nornon. Ti hol vagytok allianceban? Vagy esetleg van magyar Alliance a szerveren?

Érdeklõdnék, hogy a talisman making esetében a gatestone-ból és portalston-ból mi sül ki (azért a név sejtetni engedi) és, hogy a gold essence helyére kell-e valami spec dolog, mert gold dustot nem enged betenni, nem tudom ez bug, vagy én vagyok béna.

Más Azgalon Prophecy casual playereket is bevesz a guildbe és lvl 24 környékén van-e esély PQ-ra találni segítséget, PvP-re gondolom egyértelmûen igen.

Elõre is köszönöm a választ!

melyik allyban van a guildetek?

Nornon van az Immortal Legion nevû magyar guild order oldalon. Olyan nagyon nem vagyunk aktívak, mivel prime timeban az Eltharionon játszunk, szintén orderesként, a Sárkány Lovagrendben (volt Fist of Sigmar), Nornra meg fõleg altozgatni járunk át, mivel ott sokkal nagyobb az élet T1-T3-ig, még mondjuk hétvégén délelõtt is. Vannak az IL-ben olyan tagok is, akiknek az a mainjük, de nem tudom, õk milyen gyakran vannak fönt.
Mindenesetre a Sárkány Lovagrend Eltharionon várja a tagokat, és power levelinget is vállalunk bármikor, amennyiben elkötelezett játékos csatlakozik hozzánk 😊

corwus1974
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Már el is kezdtem <#smile>

\"Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud: az igazi ízt az adja meg,ahogyan cselekszünk.\"

Amikor hajlandóak belogolni simán elmennek ICbe😊

Az nem keménység lenne hanem mazochizmus <#hehe>

Eszedbe ne jusson 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ha igazán kemény vagy, akkor Azgal-Order oldalra mész <#wink>
Sziasztok, az érdekelne, hogy Karak-Nornon mennyire aktív a magyar "közösség"? Meguntam Karak-Azgalon a destro zergbeni részvételt és rerollon gondolkodom de csakis order oldalra <#wink>. Úgy hallottam Nornon elég jó T4ben a létszámbeni balansz, nem tudom mennyire igaz-e ez?

MrStokes
Ertem, koszi.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TDC Geronimo
csak empire vs chaos területen lehetsz t1be. Szintkorlát meg 10es. Ugyanaz, mint a mostani trial csak nem jár le soha

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MrStokes
Ez allatt az endless trial alatt mit kell erteni? Korlatlan ideig jatszhatsz, vagyis nincs szint limit, de vannak bizonyos korlatozasok?

Felgolos
Mikor megjelent a játék akkor próbáltam a gépemen és alacsony beállitáson is be-be szaggatott, most már fél hónapja játszok ugyan azal a gépel és fullon megy.

Jeffjohnson
Bár nem tudom milyen géped van de legutóbbi patch ben jött egy új texturakezelési "eljárás"
aminek köszönhetõen gyorsabb lett a játék de próbáld ki a trial és akkor semmit sem veszítesz.

Jeffjohnson
Én kb. fél év után kezdtem újra és sokat fejlõdött a játék persze még most is vannak hibák de jó irányba halad a játék és a jövõben is jönnek fontos változások (még ebben az évben remélhetõleg).

Ami fontos ,hogy jó guildbe kerülj és megfelelõen válassz szervert és oldalt.
Én Karak-Norn destro oldalt választottam és
egy olyan külföldi guildben vagyok ami a szerver legnagyobb alliance-ában van de ha az angol nyelv gondot okoz akkor order oldalon van magyar guild is.
Kb. Karak-Norn a legkiegyensúlyozottabb szerver és itt játszanak a legtöbben bár tegnap Karak-Azgal is med-med volt de ott ha jól tudom Destro fölény van. Eltharionon meg kevesen játszanak.
Ha van még kérdésed írj bátran 😊

Ha a végjáték nem érdekel akkor gen.

corwus1974
Sziasztok!
Érdeklõdni szeretnék tõletek hogy milyen állapotban van most a játék?
Anno elkezdtem de a gépem kevés volt hozzá.
Botor módon most beleugrottam az Aionba ami nagy hiba volt.Érdemes jeleneg elkezdeni?
Elõre is köszi a válaszokat!

Szaruman
GWben kezdettõl fogva a játék alatt szedi le.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

jah ismerem..ugyan ez volt mikor lotro val trial oztam..játék alatt szedte a maradék 4.5 et
TDC Geronimo
Na elindult az endless trial USbe. Kiváncsi vagyok EUba mennyi idõbe telik. 1GBos a kliens mindössze mivel a többi adatot játék alatt "streameli" azaz szedi le. Érdekes megoldás.

jaaj imádom ezt a csávót akkora arc
Pari
na hala istennek!
rohadt idegesito volt, hogy KAn napi 3-4 altdorf van, kozben akinek meg renow kene t4be az meg malmozhatot, tegnap mar annyira gaz volt, hogy mar a destro sem ment altdorfba...mondjuk ejjel meg IC is volt

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Hotfixelve lesz a héten pár endgame cucc

* Guild Hall access and functionality will no longer be tied to City rank. All privileges granted by the Guild Halls will be available in a 1-Star City.
* Cities will now start to recover rank more quickly. We have drastically sped up the effort required to rank your City back up.
* Access to the Citadel and the Imperial Palace will no longer be tied to City Rank. You will now have permanent access to the quests and vendors that lie within.
* We are retiring the two Scenarios formerly available when a City is under siege: The Undercroft and the Altdorf War Quarters. Ok, this is nothing new since 1.3.2, but this paves the way for...

* During Stage 2 of the City siege there will now be two scenarios permanently available for those of you who do not wish to participate in the City siege experience, depending on which City is being seiged: If Altdorf is under attack, then Reikland Factory is enabled. If The Inevitable City has fallen to the armies of Order, The Twisting Tower will be active.

-These two scenarios will not contribute to the Victory Points of the City siege in any way however they will offer a 10% bonus to Renown and Experience gained.
-Anyone from Tier 2, 3 or 4 may queue for these scenarios. For this Scenario only, everyone is Bolstered to 40 for some face smashing good times.
-You may only queue for these Scenarios from outside of the City instance.

Illetve PTSen tesztelik majd az 1 órásra csökkent stage 1et és a 3 órásra csökkent stage2õt.

0Fritz0
Muhaha! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
Õ már csak ilyen. Mindenkit Fritzkács....izé fricskázik . <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

0Fritz0
Szerencsére neked is van idõd értelmetlen szófosásokra, nem csak nekem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

^^ rendben mr. fritz walter érjük az álláspontját. DE....nemértjük miért minket szemelt ki áldozatául eme értelmetlen szópárbajban?...

netán az önök háztartásúkban nemtartódokik jelenleg olyan személy kivel idejét tölthetné?
0Fritz0
Eddig csak az ésszerûség teljes hiánya miatt, de most már az "írásmód" miatt is. 😊

^^ siker ^^ megint a net baszakszik..valamiért ilyen anomáliák vannak nálunk..múltkor ide nem tudtam trial acc-ot csinálni.

2nd. mr. fritz, ön pedig milyen módon mer engem minõsíteni? Csak az itteni írás móddómból? Elég szánalmas na de mindegy is.
0Fritz0
Nem baj, szép még lehetsz. 😊

mert az utolsó bejegyzés oct.9....
Ezt miért nem az aoc topicban kérdezed meg?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

simán
komolyan szótár kéne hozzád

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

XDD faja kis video....nade msot másrol akartam beszélni..tudom hogy ez kibaxotul nem ide tartozik de ezvan. na szóval letöltöttem az aoc trial -t faja felrakom belépnék irnámbe az acc nevem meg a jelszót...hiba..megint proba hiba..mek fel account meneg be pass csere.proba ujra hiba..gondolom ugyan az a probléma mint anno itt a w.a.r. trial nál..szal megkérnék egy kedves membert hogy csináljon már nekem egy eu-s trial accot aoc hoz ^^ vagy ha nem akor mek megkérdem pio-t megint : /
TDC Geronimo
Hm Eltharionon megborult Tchar'zanek úgy néz ki