1107
Return to Castle Wolfie!!!!
-
MrTressy #1107 Új rtcw közösség van kialakulóban igy esténként van játék 9-10 órától
nagc.sytes.net:27960
Ha érdekel a játék és akarsz játszani magyar szerveren magyar játékosokkal gyere te is.
innen letölthetö. -
gergely012 #1106 Én de a Wolfos gépemen elment a net ;) -
roattila #1105 Panzeros szerveren szokott valaki jáccani ? -
roattila #1104 Ha jol tudom akkor az egy Trickjump szerver XD
Elvileg vannak ott gombok a falakon meg ilyenek, nem pontosan tom h hol, de ha azokat aktiválod adnak infot. Ja de egyébként brutálisan nehéz , PRÓBÁLTAM XD
-
gergely012 #1103 SEGÍTSÉG! Szóval hogyan kell nagyot ugrani? Van egy pálya aminek az a lényege (Multiplayer szerverben) hogy nagyot ugrova kell ugrani. -
hercziglevente #1102 Az auolsó pályát a kardos fickóval úgy kell átvinni hogy bele kell lőni azt a forrgó fegyvert az elektromosat és a rakétákat. -
Miért gondoltad, hogyha nyitsz egy új topicot ugyanezzel a kérdéssel, akkor többen fognak válaszolni?
Amúgy nem tudom a kérdésre a választ (igazából nem is értem...) -
ittvagyok!!!!
nemtudom... -
gergely012 #1099 ... -
gergely012 #1098 ÁÁÁ visszavonom. Témaélesztés sikertelen. -
gergely012 #1097 témaélesztés csak félig sikeres :) Na szal hogyan kell olyan klánt csinálni, ami a listában marad, vagy azért fizetni is kell? -
tassék mondjad parancsolj ? -
gergely012 #1095 Témaélesztés 1!!!! 2!!!! 3!!!!!! A Sikeres műtét érdekében, írjatok, hogy megnézzem Pheel- nek van e igaza, hogy fel lehet e éleszteni egy halott fórumot... -
MrTressy #1094 És ez hogy tartozik szegény RTCW-hez? -
DAFKA #1093 Ki tud save-editort a NFS carbonhoz? -
Monoton #1092 jahh ez engem is érdekelne!!!!4 -
tsoki all!
hosszu idö után ujra ugy döntöttem elkezedk megint nyomulni a gammel a neten!
mi kell manapság ahhoz hogy nyomjam a neten?
anno osp0.82 vel toltam4
tud vki segiteni?
magyar serverek klánok stb...
elörre is köcce!
Gaga -
Rain1 #1090 Erre én is kiváncsi lennék.. -
Hy
tudnátok tippeket adni net-en valo játékhoz ?
keyszám generátor stb ..... -
Raptor1 #1088 Thx sikerült. hát ez volt a vége... -
Én pl: folyamatosan mozogtam és minden csőből tűzeltem ami volt nálam csak a kardos f@szira! A többiekkel nem foglalkoztam. Ha ő meghal asszem a többieknek is vége.
aztakurva,de régen is volt... -
Raptor1 #1086 Nah ezt a topicot is leporolom :)
Na én sztem az utso pályán vok (nemrég keztem el a gémet)
Szal ott vmi kardos emberke van, és a tetkós csaj vmi zombivá változott, és még van mellette vagy 3 pajzsos csontváz.
ezeket még el tudnám intézni, de a főgóré kiküld ilyen repülő szellemeket, és azok átmásznak rajtam, és ilyenből elég 2-3 és kinyiffanok :(
Szal hogy kellene megcsinálni? -
Augustus Gigo #1085 mi a különbség a special és a sima edition között a rtcwbeN? -
Rain1 #1084 Lenne egy kérésem:Hogyan tudom felrakni a OSP modot a Wolfihoz, és hogy hogyan tudom használni? -
Legegyszerubb szerintem a tesla-venom parositas, a teslatol megfekszenek a csicskak (egy ideig), a venomtol meg Heinrik (ha eleget kap belole). -
Nagy lámaság baze.... -
Méghogy nem sikeres:((
Az utóbbi idők egyik legszebb fps-e. -
Bazzz:
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=19912 -
Capone #1076 Maradj közepen ne menj a palya szelere és akkor nem bantanak a szellemek -
TomTom #1075 Hali!
A legújabb detonator van fent, kipróbáltam pár régebbit is,de semmi! Egyik napról a másikra lett ilyen a haver elmondása szerint, és nem mahinált a géppel. Majd hozok pontos konfigot is, csak fejből nem tudom sajna... -
TomTom #1073 Sziasztok!
Egy ismerősömnek folyton a következő üzenetet írja ki a gépe,
ha játszani akar a Return to Castle Wolfensteinnel:
"GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem"
Elmondása szerint más FPS-ekkel is ez a helyzet nála,
mit lehetne tenni? -
hello! mit kell csinálni az installon kívűl, hogy magyar tört servereken játszhassak???? PLEASE HELP!!!! -
Bemész a boltba, és veszel egy RTCW -t -> lesz keyed. Vagy, magyar szerveren játszol (wolf.hcgamer.hu -n vannak ip-k) és akkor nem kér kulcsot.
Szívesen. -
Vakaki adjon multihoz CD-keyt kösz!!!!!! -
na felhuzom ezt a topicot! szeretnem megtudni az osszes magyar wolffal foglalkozo oldal cimet es az esetleges irc csatornak nevet!! mert megvan az original es szeretnek vele jatszani esetleg klanozgatni :) -
Hehe!!! CSak gondoltam benézek mert már rég jártam erre :))
Ja, és üdv mindenkinek! -
Sikerült megcsinálni, köszi a segítséget! A gond a /give all cheat használata volt. -
Van egy apró gondom. Végig csinálom a pályát, de végén közli, hogy Objectives 3/4 és így nem fejezhetem be. Tudsz erre valamit mondani. Az lehet baj, hogy az összes fegyvert kértem így nem tudtam felszedni őket? -
Cobra11 #1043 bogár: mail ment. ott beszélgessünk tovább. -
Cobra11 #1042 cserébe én is feldobnék valamiot, ha megvan