33
screamer4×4 help
  • kovacsamd
    megy és nagyon király, föleg ha még gépi ellenfelet is teszünk bele!
  • Toya
    A javítást feltétlenül rakd fel a programra, ha így sem működik akkor a Logitech Wingman Profiler programjában próbálj meg állítani a pedálok kezelésén.
    Ez szokott lenni az leggyakoribb hiba ok.
  • Toya
    Milyen kormány ?
  • pluhi
    Én sem tudok róla. Viszont lejjebb irta a srác, hogy ezzel a kormánnyal teszteltek, tehát mennie kéne. (Megy is, csak hülyeségeket csinál.)
  • pluhi
    Hi!
    Logitech Wingman Formula Force-nál az ffb nem műkszik rendesen. Alapból is rángatja a kormányt ezerrel (tehát hozzá se nyúlok semmihez). A beta patch nem segitett. 5let?
  • Alexease
    Megy, de nagyon gaz:(( A Virgin eroltette foloslegesen.
    Van hozza patch, ami pl. a kormany konfigot javitja. Ha meg az ujsagmellekletes nincs patch-elve. Nekem meg a dobozos van meg. Aznap vettem amikor kijott:)))) Azota is fent van, es fent is lesz. Hajtaslanc-fizikaban/szimulacioban a legjobb es az egyetlen! Ezt jomegaszontam:))
  • Norbi2K
    multiban megy ez a játék?:)
  • FanThomaS
    Hello!

Lacika22: regen volt mar, amikor keszult, per pillanat arra emlekszem, hogy a Virgin rakott fel a CD-re elore beallitott configokat kormanyhoz. Wingman FFB-vel mennie kell, mert az es a Microsoft-os FFB kormany volt az alap, amivel teszteltuk. Esetleg az 1 tengely - 2 tengely beallitassal lehet meg valami.
    HaPe: autok nincsenek, skinek vannak a formula1.jatekok.hu-n.

bye, fnt
  • Anee
    szerintem elég nehéz lenne amúgy elvileg a Z-modellerrel lehet konvertálni verdákat hozzá
  • Anee
    nincs új verda csak azok vannak
  • Anee
    hát mert gondolom a vehicle.cfgben benne van hogy a yellow festés van rábához...s te azzal mennél
  • venyolc
    Isten vagy Toya! már szedem igaz,csak béta,de majd meglátjuk.Köszi.
  • Toya
    Nézz szét ezen a címen, itt is van javítás a programhoz.
  • venyolc
    Lehet,hogy én vagyok vaksi ,de nem találom.....
  • Alexease
    A www.clevers.com oldalon, van egy 1.1-es patch.
  • Anee
    nézz szét
  • venyolc
    hol?
  • Anee
    nvidia rulez:-)
    pecs van hozzá
  • venyolc
    köszi :)
  • balumaci
    sajna semmi,egyébként nekem is szarakodik ASUS v7100-sal!
  • venyolc
    Hi.Az a problémám,hogy a Diamond Viper 770 Ultra kártyámmal,csak a gyári (2 éves)driverrel hajlandó menni.Próbáltam a legújabb detonátorral,legújabb gyári driverrel,de teljesen csíkos a képernyő,nem látni abszolút semmit.A többi játék meg inkább az újakat szereti,úgyhogy megvagyok lőve.
    Lehet,hogy létezik valami javítás a programhoz,de nem találtam semmit.Ötlet?

üdv:venyolc