278
Folytasd a történetet 1 mondattal
  • Sephi
    de amiutan megmenekult elment los angelesben es alast kapot mint super ragaszto tesztelo es fejjel lefele logott este 4 tol egesz 8-ig de egy nap egy kopasz pali beledobta a szajaba a ragojat mert aszite hogy kuka erre o meg kidobta. A baj az volt hogy a negyedikrol.
  • magus
    és amikor kiért hawaira, akkor kiderlt hogy egy kannibál szekta átvette az irányitáást a szigeten, és atomtámadást indít Amerika ellen. iletve kokuszbombat. mar eszebe jutott hogy mirt talalkozott a hadiflottaval. na lhatarozta hogy felnyomorekon nekivagy es megakadalyozza.

na hajra innentol a tietek:D
  • magus
    ja és útközben átment rajta az egész amerikai haditengereszet hadiflottája. de még épenmaradt. és még mindig csak uszik, és uszik hawai felé, de sohasem fogja elérni. csak uszik és uszik
  • magus
    beleugrott a tengerbe es felfalták a cápák. szép hosszu kinkeserves halála volt amig a capak az osszes kis hhuscafatkat leragtak rola. de megmaradt a felso teste es eppenhogy epenmaradt. a capak elusztak es hosunk meg fel felso testtel elkezdett hawai fele uszni
  • The Garrett
    De a Taxisnak esze ágába se volt jönni ígyhát gyalog vágott neki a Hawaii ingjével a nagy útnak.
  • Bradley
    még szerencse, hogy csak fantáziáltam - gondolta -, akkor irány Hawai! Kigombolta szines mintás ingjét, elvette az ápoló pénztárcáját(Akit előtte gondosan meggyőzött arról, hogy be van töre az orra) és hívott egy taxit.
  • Laalee
    romlottvolt es meghalt...
  • Blasta
    ...kérdezte az ápoló főhősünktől, de esze ágában sem volt gumiszobába menni, igyhát értelmet eröltetett bájos pofijára és szépen csendben újra a csodás lazac salátáról kezdett fantáziálni....
  • Hangianix
    [[[ezt az apolo kerdezte a foszereplotol :D ]]]
  • Laalee
    ez most nem illika tortenetbe :D
  • Efreet
    megpróbáljátok normálisan, vagy mehet a gumiszobába?
  • Bradley
    Mikor kiléptem a bárból és örültem, hogy végre leráztam ezt a pincér csókát. Eszembe jutott, hogy este találkozom a Rózival! De hol is?
    Áhhhh, a pincérnek adtam a cetlit!!!!
  • Bradley
    Aztán a nagy gondolkodás közepette mégis inkább rávetette magát a kukára és kiturta a cédulát. A cédula egy fél adag sültburgonya és egy félig megrágott ketchupös virsli között volt. A cédulán a szám elmosóott csak ennyit lehetett kivenni:

.ste a. Angy.l.an 8k..!
  • Frank99
    mert közben azon goldolkodott, hogy ha 23 cm-es vibri, akkor mekkora lehet a KÁRÓ???
  • magus
    és kidobta a kukába
  • The Garrett
    a pincér erre elvigyorodott és elkérte a telefonszámom... :D
  • Bradley
    Kezem a Desert Eagle-n, tanakodom. Egyszer csak előrántom, és rátartom a pincérre. Ekkor tudatosult, bennem hogy miért is olyan szűk rám a bőrkabátom. A volt nőm kabátja volt rajtam és egy 23 cm-es vibrátort szegeztem a pincér homlokának....
  • Ams
    bazd+! kihányni?!? te sem leszel a piár menedzserem :DD
  • Ams
    nade kérem....

Amsburger™©®
    :DDD
  • TneX
    És aztán levezetésül bepaokltam néhány Amsburger™-t:))
  • Ams
    ...bementem s szereztem 1 kurvát, akiről kiderült hogy 1 hím nemü egyén, és ijedtemben leszúrtam :DDD
  • Sephi
    Asztan elemntem cigijert a sarki boltba , ami fellet nagy neon egokkel ki volt irva hogy Rossan Ebental de most csak az eget hogy RossEb.
  • Blasta
    ....de néha jó lecidázom a jóképü ápolófiucskákat.
  • VinylToy #13
    Most 75-ös mellbőséggel egy idősek otthonában dolgozik, én meg a dokival békésen élem, nyugodt házaséletemet!
    :D
  • Mr.Macho
    és ekkor jött az édes Pamela és örök hűséget igért
  • Frank99
    Bár ez nekik nem volt elég furulyáznom is kellett...Tiszta Hollyvood :-))
  • Lteebee
    Miután a rendező és a producer 5ször annyit ígért, mint az előző részért, vállalta, hogy nem csak hogy, lejáratom magam egy gagyi 20onikszedik résszel, de még a cicimet is megmutatom.
  • Csacsis
    De Freddy visszatért!!
  • Coine
    ...de rájöttem, hogy semmi értelme élni, melankóliába estem, felvágtam ereimet és meghaltam, s ezennel vége a topicnak
    eltemettek
    sírtak utánnam, de hát vége

:-DD
    hahh, de szerettem volna már ezt :-DD
  • KRi2
    hoppsz
    azta.betyaromat!
  • Lteebee
    És amikor legközelebb topicot akartam nyitni, előbb körülnéztem.
  • Laalee
    es tobbet ide nem is irtam
  • Efreet
    ... és megláttam a folyt. című topicot, ahol már több, mint 1000 hozzászólás óta ez megy...
  • KRi2
    Ma reggel elvittem a kautyámat sétáltatni.