278
Folytasd a történetet 1 mondattal
-
#37 de amiutan megmenekult elment los angelesben es alast kapot mint super ragaszto tesztelo es fejjel lefele logott este 4 tol egesz 8-ig de egy nap egy kopasz pali beledobta a szajaba a ragojat mert aszite hogy kuka erre o meg kidobta. A baj az volt hogy a negyedikrol. -
#36 és amikor kiért hawaira, akkor kiderlt hogy egy kannibál szekta átvette az irányitáást a szigeten, és atomtámadást indít Amerika ellen. iletve kokuszbombat. mar eszebe jutott hogy mirt talalkozott a hadiflottaval. na lhatarozta hogy felnyomorekon nekivagy es megakadalyozza.
na hajra innentol a tietek:D -
#35 ja és útközben átment rajta az egész amerikai haditengereszet hadiflottája. de még épenmaradt. és még mindig csak uszik, és uszik hawai felé, de sohasem fogja elérni. csak uszik és uszik -
#34 beleugrott a tengerbe es felfalták a cápák. szép hosszu kinkeserves halála volt amig a capak az osszes kis hhuscafatkat leragtak rola. de megmaradt a felso teste es eppenhogy epenmaradt. a capak elusztak es hosunk meg fel felso testtel elkezdett hawai fele uszni -
#33 De a Taxisnak esze ágába se volt jönni ígyhát gyalog vágott neki a Hawaii ingjével a nagy útnak. -
#32 még szerencse, hogy csak fantáziáltam - gondolta -, akkor irány Hawai! Kigombolta szines mintás ingjét, elvette az ápoló pénztárcáját(Akit előtte gondosan meggyőzött arról, hogy be van töre az orra) és hívott egy taxit. -
#31 romlottvolt es meghalt... -
#30 ...kérdezte az ápoló főhősünktől, de esze ágában sem volt gumiszobába menni, igyhát értelmet eröltetett bájos pofijára és szépen csendben újra a csodás lazac salátáról kezdett fantáziálni.... -
#29 [[[ezt az apolo kerdezte a foszereplotol :D ]]] -
#28 ez most nem illika tortenetbe :D -
#27 megpróbáljátok normálisan, vagy mehet a gumiszobába? -
#26 Mikor kiléptem a bárból és örültem, hogy végre leráztam ezt a pincér csókát. Eszembe jutott, hogy este találkozom a Rózival! De hol is?
Áhhhh, a pincérnek adtam a cetlit!!!! -
#25 Aztán a nagy gondolkodás közepette mégis inkább rávetette magát a kukára és kiturta a cédulát. A cédula egy fél adag sültburgonya és egy félig megrágott ketchupös virsli között volt. A cédulán a szám elmosóott csak ennyit lehetett kivenni:
.ste a. Angy.l.an 8k..!
-
#24 mert közben azon goldolkodott, hogy ha 23 cm-es vibri, akkor mekkora lehet a KÁRÓ???
-
#23 és kidobta a kukába -
#22 a pincér erre elvigyorodott és elkérte a telefonszámom... :D -
#21 Kezem a Desert Eagle-n, tanakodom. Egyszer csak előrántom, és rátartom a pincérre. Ekkor tudatosult, bennem hogy miért is olyan szűk rám a bőrkabátom. A volt nőm kabátja volt rajtam és egy 23 cm-es vibrátort szegeztem a pincér homlokának....
-
#20 bazd+! kihányni?!? te sem leszel a piár menedzserem :DD -
#18 nade kérem....
Amsburger™©®
:DDD -
TneX #17 És aztán levezetésül bepaokltam néhány Amsburger™-t:)) -
#16 ...bementem s szereztem 1 kurvát, akiről kiderült hogy 1 hím nemü egyén, és ijedtemben leszúrtam :DDD -
#15 Asztan elemntem cigijert a sarki boltba , ami fellet nagy neon egokkel ki volt irva hogy Rossan Ebental de most csak az eget hogy RossEb. -
#14 ....de néha jó lecidázom a jóképü ápolófiucskákat. -
#13 Most 75-ös mellbőséggel egy idősek otthonában dolgozik, én meg a dokival békésen élem, nyugodt házaséletemet!
:D -
#11 és ekkor jött az édes Pamela és örök hűséget igért -
#10 Bár ez nekik nem volt elég furulyáznom is kellett...Tiszta Hollyvood :-)) -
#9 Miután a rendező és a producer 5ször annyit ígért, mint az előző részért, vállalta, hogy nem csak hogy, lejáratom magam egy gagyi 20onikszedik résszel, de még a cicimet is megmutatom. -
#8 De Freddy visszatért!! -
#7 ...de rájöttem, hogy semmi értelme élni, melankóliába estem, felvágtam ereimet és meghaltam, s ezennel vége a topicnak
eltemettek
sírtak utánnam, de hát vége
:-DD
hahh, de szerettem volna már ezt :-DD
-
#5 hoppsz
azta.betyaromat! -
#4 És amikor legközelebb topicot akartam nyitni, előbb körülnéztem. -
#3 es tobbet ide nem is irtam -
#2 ... és megláttam a folyt. című topicot, ahol már több, mint 1000 hozzászólás óta ez megy... -
#1 Ma reggel elvittem a kautyámat sétáltatni.