Kis lemezek 500 megabájtos kapacitással

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor neked van igazad, en nem tudtam azert kerdeztem 😉 akkor viszont mi a kulonbseg a md-s atrac es a memory stick player-es atrac3 kozott?
Ba ha ez újraírható akkor is százszor többet ér egy mobil rekesz mert ahhoz nem kell meghajtó.(és szerintem egy 40 gigás vinyó még - teljesítmény arányosan - olcsóbb is)
nem tom ebben a 140 megaban bizti vagy? mert mdlp-vel azt mondjak hasznalhatoan, bar en meg nem hallottam hogy hogyan de asszem 4cd megy 1 md-re, szoval az mar durva tomorites lenne. (74 percre ugye 35 mega ami kb 65 kbit/s ha jol szamolom
Marad a jó öreg 3,5"-os.
bocsi szarakodik a halo, azt hittem nem ment el
ha nem ujrairhato akkor tenyleg egy kalap szar az egesz. ennyi penzert mar minidiscet lehet kapni, amihez egy lemez kemeny 500 forint, es az egy mar elterjedt cucc. ja..valaki mondja mar meg mennyi is van egy MD-n mert tenyleg fogalmam sincs hallottam mar 100 megat is meg 300-at is, de akkor most mennyi? bar inkabb 300 mert a regi atrac ugy tom nem is kozelitette az mp3 aranyat
ha nem ujrairhato akkor tenyleg egy kalap szar az egesz. ennyi penzert mar minidiscet lehet kapni, amihez egy lemez kemeny 500 forint, es az egy mar elterjedt cucc. ja..valaki mondja mar meg mennyi is van egy MD-n mert tenyleg fogalmam sincs hallottam mar 100 megat is meg 300-at is, de akkor most mennyi? bar inkabb 300 mert a regi atrac ugy tom nem is kozelitette az mp3 aranyat
Lacc
Túl drága bazz.