64
  • SO aka Devil
    #64
    Namarmost a Sonynak eddig is voltak versenytarsai, sorolom, pld a Nintendo 64, a Sega Saturn, vagy a Dreamcast (egyik sem volt gyenge). Abban egyetertunk hogy az uj kihivas jot fog tenni a Sonynak.
    A lerovidult elettartam hatulutojet igen jol latod, lehet hogy az egesz konzolpiac - vayg legalabbis a high-end aga - bukni fog, hala a 'piaci verseny'nek.
    De ha valaki atveszi a helyuket az nem a hordozhato PCk lesznek, ugyanis olyan optimalis HWt mint eyg konzol _SOHA_ nem fogsz tudni modularis PC felepitessel eloallitani. Ha valami lesz helyettuk akkor en inkabb a zsebkutyukre szavaznek...
    Ja es hogyegy konzol egy PC ara? Mikor veszel 2-300$bol egy olyan PCt ami legalabb megkozeliti a konzolok teljesitmenyet???
  • SO aka Devil
    #62
    Na nezzuk csak meg mit is irtak az okosok:
    http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=14916
    Tehat az MS tokebol fogja finanszirozni az Xbox gyartasi vesztesegeit. Ez most az egeszseges verseny?
  • Coine
    #61
    kell a francnak konzol amikor még a PC elé is keveset ülök le ! :-)
  • _HABLA_
    #60
    Gamecube-nak köszönhetően igen gyermeteg vita alakult ki. Az xbox versenyhelyzetet teremt és ha így lecsökkenti a termékváltási ciklusokat akkor az azért lesz mert ez kell ahhoz, hogy versenyben maradjon. Egy versenyben a gyenge elhullik az erős fennmarad és ha nem kerül egy cég sem monopolhelyzetbe akkor többnyire a vásárló a legnagyobb nyeretes. Nekem az az érzésem, hogy félted a gamecube-ot a versenytől, nem kizárt, hogy ő lesz az első aki elhullik, valószínűleg részvényid vannak benne:)
    Ha a verseny zavarja a kis lelkivilágodat gondolj bele hol tartanának ma a processzorárak intel-amd verseny nélkül, és hogy fognak esni az nvidia árai ha az ati eléggé versenyképes lesz, ha nem akkor minden marad a régiben.
    Mikor sír a szád akkor erre gondolj te agyatlan kis buzi.
    Az hogy az xbox mire viszi nekem tök mindegy, úgyis pc-t veszek, de azt azért megnézem aki P4-GF3 konfigot állít össze az xbox árából!
  • Ali
    #59
  • Diver
    #58
    Sony FOREVER!!!!!!!!
  • GAMECUBE
    #57
    MELLESLEG azert korai meg a GC japanban levo halalarol beszelni, mert az is ok volt, hogy nem vettek, hogy sokan inkabb gyujtenek meg es ,megveszik a DVD cubet..A panasonic Q-t.. amivel ugye mar sokkal jobban jar az ember...a legszebb konzolt kapjak, fullos (nem csunya kepminosegu) DVD lejaccasaal, mindennel...
    A szavaimat alatamaszto, havonta 100.ezret gyartanak majd belole, es mar tobb honapra elore elkelt.... csak japanban!!( tehat az is GC eladasnak szamit:))))
  • GAMECUBE
    #55
    Mellesleg a japan debut a nagyon keves jateknak is betudhato.. amerikaban mind a 700ezer el fog kelni!!:)egy nap alatt
  • GAMECUBE
    #54
    es nem en talaltam ki a legjobban varteladasai listat japanban (hidd el nem csak en szavaztam... mondjuk en nem is mert nem tudom hol kell, meg japan se vagyok).En csak a hireket kozoltem, ennyi.
  • GAMECUBE
    #53
    FIGYI FATALITY! A RESIdent egy remake lesz, vagyis ahogyan bevallottak, a 70%a mas lesz mint az eredeti(ajotoltogetesek sem lesznek.)Uj helyszinek, ujfajta harc is(a szornyek agresszivebbek, gyorsabbak),meg ilyesmik.
  • Ali
    #52
    Én még most is a legjobbakat akkor röhögöm a haverokkal, ha az N64-en nyomunk egy Mariokartot, vagy egy Mario partyt.
  • Ali
    #50
    Mi a bajod a "Mario szintű" játékokkal? A világ legfaszább játékai közé tartoznak, mint szinte minden Nintendo által fejlesztett game.
  • Fatality
    #48
    A Sega-t nem fogja tönkretenni, mivel nem gyárt konzolt, csak játékszoftvereket fejlesztenek minden platformra. Sega-nak csak jó, hogy új konzolok jelennek meg, mivel nagyobb piacra tud betörni a szoftvereivel.

    GAMECUBE pajtásnak meg csak annyit, hogyha egy Japán termék Japánban bukás, akkor több mint valószínű, hogy külföldön is az lesz. Az imádott Resident Evil-ed meg már vagy 3 éves játék, lejárt lemez, komolyan gondolod hogy egy több éves játék miatt fognak eladni több millió konzolt? Ez több mint nevetséges kijelentés és ez inkább tükrözi a gyermeteg rajongásodat, mintsem a hozzáértésedet.
  • CSOCSO
    #44
    GC tesó.. senki nem ismeri az Xboxot senki nem tudja milyen lesz csunya szegény az tény..nem azé vagyok GC fan mert a ps2 re több gamez van ahnem mert amióta az eszemet tudom nintendo de ha ez a nintendo is szar lesz akkor xbox!!! az xboxék meg ugy fogják elcsalogtani az emebreket hoyg sok sok gamezt csinálnak de már irtam annyi pénzből inkább veszek gef 3 at és p 4 et!!! amugy meg remélem GC nagyot fog ütni de ez siralma s hogy a jpan launch csufos bukás volt!! ez van:( DE I LOVE GC!!! és nem akarok azért a GC nél maradni mert kispöcsös korom óta N el gamezom...de örülnék ha az N nél maradnék és azért mert rohadt jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • GAMECUBE
    #43
    NAh kinek van igaza??? xboxnak ninsen helye a konzolpiacon... neked pedig Guba majd holnap leirom megint amit mondtam,mert nem erteted meg amit irtam, nem azt mondtam hogy felevente uj konzol, hanem hogy kontinensenkent mutatkozik be uj (pl: 2000 marc. ps2, november ps2... 2001 marc GBA... juli GBA... szept: GC... november GC, XBOX...2002 februar xbox, marcius GC XBOX.. es ha surusodik az uj gepek kiadasa 3 evre, akkor meg surubben fog egy uj konzol megjelenni epp valahol... ez ne fog menni.... a gamezokat meg amik jok 2-3evig fejlesztik, namarmost ha meg se tanuljak afejlesztest, akkor 4 ev is lehet... ere is egy pelda ha a black and white keszitoinek azt mondjak tavasszal hogy ne is pcre hanem csak ps2ore leygen... akkor meg ma se lenne itt... (ez igy menne ha felgyorsulna, hogy jaj ne már ps2ore, az osdi, ps3omra, es mire atirnak, addigra meg mar inkabb xbox2re... es igy tivabbb az 5 eves ciklus nagyon jo volt, nem hiaba alakult igy, nem kell a microsoftnak ebbe beleszolnia... remelem mint a panasonic anno, ok is szepen kiszalnak... ok is nagy penzeket lobogtattak meg azt szar se lett belole... hat a statisztikakat elnezve az xbox se lesz egy kassza siker, ahogy a sajto ajnarozta mar egy eve (teljesen ingyen... anintendonak meg csak a 64 et hoztak fel, mint hiba, pedig az csak egy gep volt, a tobbi mind sikeres ebb volt akonkurrencianal.. hiaba ilyen a sajto, es ilyen a birka nep (maraki) aki be is veszi.
  • CSOCSO
    #40
    hát mit is mondjak egyre jobban érdekel mi lesz mostanság most GC párti vagyok de nemtudom mi lesz...GC vagy Xbox??? kettő közül a GC tetszik az xbox áráért gef3 at kapok és nem p3 733 asat hanem 1,5 ö s amd -t vagy p4 et...szal erről ennyit...De ha Xbox tényleg kibebaszott szép lesz nem fognak akadni és ha sok jo gamez lesz akor xbox ha a GC felnő és jo lesz akkor GC....
  • item
    #37
    A Sony-nak nagyobb tapasztalata van ezen a téren mint a Microsoft-nak (Konzolok) De fordulhat a kocka ha beletanul a szakmába... Nekem személy szerint tök mindegy mert nem hiszem hogy adnék KB 100 ezret egy játékgépért ! (PC A KIRÁLY)
  • Lacc
    #33
    Mondogasd csak magadnak :)
  • GAMECUBE
    #32
    NA az csak japan, majd holnap az amerikai debutot figyeld.... azt akkor legyen nagy aszad... neked kedves t3 nem irom le miert nem ment a GC japanban.... de ha erdekel az egyik forumban (asszem gamecube, vagy pc-s jatekoknaklealdozott)
    leirtam.... roviden csak annyi.: a ps2ot sokan megvetek 8 honapig semmi nem volt ra, ergo nagyon megszivtak... ezert a gcvel varnak a nagyobb nevekre.. tehat nem azert nem veszik mert szar, hanem mert meg raer. (a resi1 japanban alegjoban vart game jelenleg... ami ugye GCre lesz.. na majd akkor nezd meg hogy felfut az eladas...)
  • SO aka Devil
    #30
    Oke, az MS betor a konzolpiacra, a sajat elkepzeleseivel, a sajat PC alapu konzoljaval, es alaposan felbolygatja az staus quo-t. Ha a pedig Sony azt mondja hogy 'konzolok életciklusa három évre, vagy annál rövidebb időre csökken majd' az biza a regi vilag lelekharangja...
    Viszont a konzolok nem veletlenul olyanok amilyenek, nem veletlenul alakultak ilyenne (tobb sikertelen pronbalkozas mutatja hogy komoly cegek is csak sejtik mi az ami kell!), azert ilyen a piac, mert _pont_ilyen_gepekre_es_jatekokra_ oriasi az igeny. Az MS ezt elviszi valamerre, amerre o otthon van, es kerdes hogy ott talal-e, vagy marketinggel tud-e ekkora igenyt teremteni? Kell-e egy olyan gep ami 'majdnem PC de megse'? Vagy majd leepiti a PCs jatekpiacot? Es ehhez mit szolnak majd a HWgyartok es a jetekfejlesztok? Vagy ok sem erdekesek?
    Es mi lesz azzal az urrel amit a 'regi jo PSX' szeru gepek hagynak maguk mogott? 30E forintos platformon iszonyu jo jatekok, 5 evig gyurheted es mindig van uj game - ez nem kell majd senkinek?
    Megmondom mi lesz: jon majd valaki aki ezt az urt kitolti a sajat cuccaival es ott igenigen nagyot fog kaszalni - de ez nem az MS lesz, sot, lehet hogy nem is a Sony. Persze ez csak egy velemeny... De az hogy meg mindig van igeny a gameboy kutyukre azt mutatja hogy a sokmilliopoligon nem az egyetlen ut, van es lesz mas is, es ezt felmilliard USD marketing sem tudja megvaltoztatni...
  • GAMECUBE
    #29
    de igen tudom... en fogom megnyerni, es jovoheten elkolteni..!!!!!!
    Koszi NArk:))) Te is konzol parti vagy???(azon belul is PS2 GC?
  • Lacc
    #28
    Vigyázzon mindenki mit beszél, egy igazi szakemberrel van dolgunk itt. Lottót nem tudod?
  • Nark
    #27
    Osztom guba velemenyet.
  • GAMECUBE
    #26
    jacc a sok MAdnesseddel es oruljel
  • GAMECUBE
    #25
    Hat igen, ha nincs microfos akkor ma is csak a marioval jaccom??? erdekes..... ekkkora hulyet mint te??? hat reszvetem... bocs de ti a 3d gamekat a 3dfxnek koszonhetitek, microfosnak semmi koze nicns hozza, ahogy a hardvare idarhoz sem.... gyenge hozzaszolas... a ps meg nintendo
    fejlesztes volt!!! csak hogy tudd!!
    mondj egy hatalmas gamet amit a microsoft csinalt, es benne van a vilag szaz legjobb gamejenek az elso 10 eben... mert nintendo igen!!
    csak hogy lasd milyen nagy gamek szulettek a microfos nelkul.
    ez egy all plattform os lista... a vilag szaz legjobb gameja!!(es csak nintendo altal kiadott gamet mutatok most... vajh 25%at uraljak???
    100. Pilot Wings - Nintendo, Snes, 1991
    95. Pokemon Gold/Silver - Nintendo, Game Boy Color, 1999
    88. Donkey Kong Country - Rareware, Snes, 1994
    87. Knight Lore - Rareware/Ultimate, Spectrum, 1984
    80. Super Mario Kart 64 - Nintendo, N64, 1996
    79. Banjo Kazooie - Rareware, N64, 1998
    72. Star Fox 64 - Nintendo, N64, 1997
    62. Wave Race - Nintendo, N64, 1996
    57. Pokemon Red/Blue - Nintendo, Game Boy, 1995
    52. Zelda: Link's Awakening - Nintendo, Game Boy, 1993
    44. Legend Of Zelda - Nintendo, Nes, 1986
    38. Yoshi's Island - Nintendo, Snes, 1995
    29. Legend Of Zelda: Majora's Mask - Nintendo, N64, 2000
    28. Super Mario Brothers - Nintendo, Nes, 1985
    19. Super Metroid - Nintendo, Snes, 1994
    18. Perfect Dark - Rareware, N64, 2000
    14. Super Mario Brothers 3 - Nintendo, Nes, 1989
    09. Tetris - Nintendo, Game Boy, 1989
    08. Legend Of Zelda: A Link To The Past - Nintendo, Snes, 1992
    07. Super Mario World - Nintendo, Snes, 1990
    06. Super Mario Kart - Nintendo, Snes, 1992
    05. Goldeneye - Rareware, N64, 1997
    02. Super Mario 64 - Nintendo, N64, 1996
    01. Legend Of Zelda: Ocarina Of Time - Nintendo, N64, 1998

    elnezest nem latom az elso 2 helyen a microfost!!
  • QuakeSkull
    #24
    :)))
    /me mint a legtobbszor amikor hozzaszol egy forumhoz, szakad a rohogestol :)
    Az altalad fikazott "microfos" nelkul te meg mindig Mario szintu jatekokkal jatszanal :)
    En valamiert megis azon az oldalon vagyok, hogy X-Box hajra es vesszes a PlayStation... szerintem pont a PS volt az ami a "nagy semmibol jott elo". Es emiatt lett ilyen a Nintendo es a Sega...
    No mindegy... hogy teged idezzelek, ugyis az lesz, hogy csak "te pattogsz itten"... vegulis sok tajszolas van magyarorszagon... Hajra ;)
  • GAMECUBE
    #23
    CSAk az van... tudod, hogy ha ez lesz amit irtam el lesz baszva az egesz konzolpiac.... a microfos ne fogja fel, hogy ez mas mint a pc... a fene se fog evente gepet cserelni... itt mashogy mukodik. szerintem meg te pattogsz itten, mert egy ertelmes mondatod meg nem volt... csak kritizalsz... ugyhogy nem is tudom.... mellesleg erdekessegkent ide is bemasolom...

    "ezek csak az amerikai elorejelzesek!!vagyis csak amerikai eladasi szamok!! (a vilagon persze tobb lesz mind a kettonek:)

    "Nintendo GameCube will sell 25 to 26 million of those units, compared with 30 to 35 million for Sony's and Microsoft's units combined."


    csak hogy lasd....
  • Lacc
    #22
    Én semmit nem mondtam kispofám. Te pattogsz itt össze-vissza és mondod itt a jövőt.
  • GAMECUBE
    #21
    ÉS HA TE AKKORA ZSENI VAGY akkor mond mar meg mi lesz??? Xbox fog nyerni??? a sehonnan elobujt konzol??
  • GAMECUBE
    #20
    CSAk hogy TUDD 20 eves vagyok, es regebota foglalkozom konzolokal, meg az egesstel, mint te azt hinned.... es ne hiszem hogy hulyeseget irtam... mondom aki ERT hozzá az egyetert (nem az en velemenyem a kizarolagos... de ha a sony elnoke is ezt nyilatkozta, hat akkor csak nem mondok hulyeseget ugye?)
  • GAMECUBE
    #19
    aha-...... hat persze...
  • Lacc
    #18
    Itt nem a véleményedről van szó hanem a személyiségedről, amit abből szűrtem le hogy HOGYAN fogalmaztad meg a vélemyéned nem pedig MI a véleményed. Te már eleve azt hiszed hogy csak a te véleményed számít, a másé szóba se jöhet. Na rólad ennyit. A 10-13 év köztiek szoktak ilyenek lenni.
  • GAMECUBE
    #17
    NA ES MIERT?? ha megmondod, akkor elhiszem.. csak nem azert mert a te szanalmas velemenyeddel nem egyezik???
  • GAMECUBE
    #15
    En is... hat nem vagyom tipikus ontelt konzolos, csak atlattam egy szar jovo kepet.
    Tudom hogy a ps2 is veszteseges.Arrol meg ne is almodjatok hogy sok xbox game hamar megy pc-re... mivel akkkor minek lenne xbox... mindegyik konzolceg az exkluziv gamekra torekszik, amibol a nintendonak van a tobb.
  • rotator
    #14
    Egyetértek.
  • Lacc
    #11
    Gamecube,nagy zseni vagy hogy itt mindíg megmondod hogy ezzel meg ezzel mi lesz, hát tipikus öntelt konzolos mit csináljunk...
  • Rincewind
    #10
    Nos, mivel fix HW, ezért jobban lehet rá optamilazálni a gamékat, tehát ez nem lehet kérdéses! Vagy igen???
  • Remedy
    #9
    Szerintem az komoly előny az XBOXnak, hogy gyakorlatilag egy PC, így egyszerű a két platform között az átjárás. Az a kérdés, hogy valós teljesítmény és minőség terén jobb-e.
  • Rincewind
    #8
    Go go go X-box legyél nagyon sikeres és aztán fél év múlva jelenjen meg minden játékod PC-re, meg lehessen együtt nyomni a gamékat neten PC-snek és X-boxosnak!

    PS2 & GC suxxxx :DDDDDDD
  • GAMECUBE
    #7
    Szerintem azert ne menjen messze meno kovetkeztetesekbe a sony... mert az xboxot meg annyira se fogjak jol fogadni Japanban mint a GC-t. Szal szerintem a nintendo marad majd a Fo konkurrens, ez tuti:)