7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• koryne
    Eddig még nem, de bízom benne :)
    Jaja, bolhaplázát én is néztem, ott tényleg jó, de ott még hirdető sincs a konzol szekcióban :( Meg nincs egy "egyéb" kategória, pedig elkelne...
    Lehet, hogy teszek vele egy próbát :)
  • Dj Siegfried
    reagáltak vmit a leveledre? azt hiszem a bolhaplaza-nak van jó kategóriás rendszere, de ott meg senki sem hírdet XD
    amúgy meg szerintem elférne egy konzol szekció a főmenüben, ha már annyira ebay másolók :D
  • koryne
    Ja, ez valami újkeletű baromság. Eddig a konzolszekció a játék kategóriában volt. A múltkor meg írtam nekik, hogy ha már van külön ps2, ps3, xbox, xbox360 kategória, akkor lehetne külön a N gépeinek is. Akár csak úgy, hogy cube, ds, wii, gameboy (ezeknek nem kell mind külön, tehát GB, GBC, GBA mehetne egybe), retro, mert totál káosz az egész. Remélem, lépnek valamit.
  • Dj Siegfried
    ááá ez a vatera... miköze van a NES nek a számítástechnika/informatika kategóriához? XP
  • dickhead
    A régi gamecube gépem eladtam,szóval mostanában nem szoktam venni lemezt,de régen a Cora áruházban vettem 2000-ért 10-es kiszerelésű Fuji mini dvd-t.Most olyan 1500-ért tudok 10x Pleomax Mini DVD-R (Samsung licensz)lemezt.
    Régen írta itt valaki hogy ez a márka is tökéletesen megy,majd ha tesztelem megírom a véleményem.
  • Dj Siegfried
    úgy is elküldi
    mit ad hozzá? ez az 5 írott játékos? honnan szoktál debrecenben dvd-t venni hozzá?
  • dickhead
    Megtaláltam köszi.Le is ütöttem,csak mivel személyes átvételt írt az eladó, lehet hogy nem lesz belőle semmi.
  • Dj Siegfried
    kemény :D szóval elmélitelig az egy GC joy, wii kinézettel, GC-hez és a Wii gamecube portjához :)

azon gondolkodok milyen gamecube játékhoz lenne kényelmesebb, mint az alap kontroller... a SNES emuhoz biztos jobban passzol

majd írj ha kipróbáltad, amőgy megtaláltad a chippes gc-t a teszveszen?
  • dickhead
    Annyi a különbség hogy nincs rajta a wii felirat.
  • dickhead
    Ez gc joy,csak jó wii-hez is.
    Wii classic kinézete van,ha lesz gépem kipróbálom és ha kell tudok szerezni.
  • dickhead
    Azt én árulom és az van ráírva a csomagolására hogy Wii/GC.
    Gép hiányában nem tudom tesztelni,de szerintem működik.
  • Dj Siegfried
    szerintem van most a teszveszen pont.

a vaterán árul egy fickó wii classic controllert wii-hez és azt írja - wii és gc :S

ez tényleg jó gc hez is??
  • dickhead
    Módosított gamecube gépet keresek minden tartozékkal.
    Max 20000-ig.
  • Dj Siegfried
    no
  • Apus
    jaja a metroidot és a mortal deadly alliance-t tőled vettem. a resit nem neki adtam el:)
  • Tomek83
    Volt 1-2 olyan,de azokat olcsón is szereztem be,és sikerült továddadni,szóval nem buktam rajta. Talán pont Apusnak adtam az egyik ilyet a MetroidPrime-ot. Játszottam vele vagy 10percet.
    Amúgy egész véletlen nem te vetted meg Apustól a Resi 4et?
  • Dj Siegfried
    ennyi erővel te is lehetsz lúzer, ha nem tetszik valamelyik játék....
    a resi4 egy nagyon jó akció játék, én is imádom, de ha valódi resident evillel akarok játszani akkor az a remake vagy a zero.
  • Apus
    nekem ennyit, nagyon nem tetszett.
  • Tomek83
    Pedig az szerintem jóval többet ér,pláne hogy 2 lemezes(ha jól tudom).
  • Apus
    banyek a múlthéten adtam el 4ezerért:s
    Várom további segítségeteket játék lemezre írásával kapcsolatban.((privátban))
  • Tomek83
    Ebay-ről meg is feledkeztem,azt hittem belföldről tudsz valami lúzert aki 4alatt is eladná:)
  • rnd
    Ha a CVX-et kérdezted volna az szopatósabb...
  • rnd
    Olyan nagyon nem nézegettem, de pölö itt vagy esetleg itt
  • Tomek83
    Resident Evil 4et hol lehetne megszerezni 4 ezer alatt?
  • rnd
    És a poén az egészben hogy 4 ezer forint alatt bármelyik részt meg lehet venni eredetiben...
    Sziasztok !
    Tudom, hogy csúnya dolog a warez , de
    .
    .
    .
    ---NINCS DE, ha tudod, akkor miert feszegeted? tessek felkukkantani mi all ott fennt?---
    mod by Lammer.

(privatban nyomjatok tovabb)
  • Tomek83
    Üdv!

Lehet olyat csinálni hogy kicserélem a gamepadon a c-sticket és az analóg kart? Vagy lehet ilyet külön venni?
  • Prody
    sziasztok

egyben eladó:
    fekete GC
    1 joy
    mem. kari
    Luigi's mansion

külön:
    fekete joy
    mario sunshine
    ssx tricky
    mario kart double dash

(luigi helyett lehet valami más játék is...)

ha érdekel akkor privát üzenet. köszi.
  • Dj Siegfried
    szerintem 1500 forintért vegyél meg egy hibás gépet a vateráról...ennyi
  • gilasador1
    Gc burkolata nincs eladó valakinek?
  • Dj Siegfried
    van vkinek 3000 forintért eladó resient evil 4-e?
  • Dj Siegfried
    csak óvatosan!! ne ilyen nyíltan. privátba segítek.....
  • gilasador1
    Sziasztok! Most chippeltem meg a gépem xenogc 2,0 chippel és nem igazán viszi az a biztonsági másolatott. Próbáltam dvd-r és dvd+r(tdk) nagy lemezt is leglassabb irással a +os lemezt ritkán viszi amúgy meg hiba üzenet hogy kapcsoljam ki agépet és olvassam el a kézikönyvet! Talán fejet kellene állitani
  • f1alonso
    Sziasztok van vkinek chippelt eladó gamecube?ha van vkinek az írjon privit...előre is kösz..
  • biziclop
    Próbáld komponens kábellel.Azal tiszta lesz a épe mindkét konzolnak
  • koryne
    Tökmindegy, akkor is ronda. A ps2 is itt van, azzal is ritkán játszom. Csak azért nem adom el, mert arra vannak olyan játékaim, amiket nem játszottam ki.
    Bár az meg még randább lcd-n :)
  • Lammer
    hat pedig a "prevgenbol" pont a gécé nez ki a legjobban hádén :p

kar :(
  • koryne
    Tudod jól, hogy a szobám már leginkább egy raktárra hajaz, na, ezt untam meg :P Csak azt tartom meg, amit használok, vagy úgy érzem, vagy nem tudnám eladni úgy, hogy ne fájjon a szívem utána (ez a kategória pl a brighter verziós GBA SP-m - egyelőre).
    Ja, toltam, kb 10 percet, mert meg akartam nézni, milyen lcd-n :) /mellesleg csúnya :D/
  • Lammer
    wtf?

Hat csa'je! A DSedet is eladtad megminden4!

("másfél éve": jahes hazuccc!!!44 Az LCD tevetek miota is van meg? en emlexem, hogy amikor mar megvolt az LCDétek akkor toltad elottem a LOLroidot!!4)