7610
-
#7330 Eddig még nem, de bízom benne :)
Jaja, bolhaplázát én is néztem, ott tényleg jó, de ott még hirdető sincs a konzol szekcióban :( Meg nincs egy "egyéb" kategória, pedig elkelne...
Lehet, hogy teszek vele egy próbát :) -
Dj Siegfried #7329 reagáltak vmit a leveledre? azt hiszem a bolhaplaza-nak van jó kategóriás rendszere, de ott meg senki sem hírdet XD
amúgy meg szerintem elférne egy konzol szekció a főmenüben, ha már annyira ebay másolók :D -
#7328 Ja, ez valami újkeletű baromság. Eddig a konzolszekció a játék kategóriában volt. A múltkor meg írtam nekik, hogy ha már van külön ps2, ps3, xbox, xbox360 kategória, akkor lehetne külön a N gépeinek is. Akár csak úgy, hogy cube, ds, wii, gameboy (ezeknek nem kell mind külön, tehát GB, GBC, GBA mehetne egybe), retro, mert totál káosz az egész. Remélem, lépnek valamit. -
Dj Siegfried #7327 ááá ez a vatera... miköze van a NES nek a számítástechnika/informatika kategóriához? XP -
dickhead #7326 A régi gamecube gépem eladtam,szóval mostanában nem szoktam venni lemezt,de régen a Cora áruházban vettem 2000-ért 10-es kiszerelésű Fuji mini dvd-t.Most olyan 1500-ért tudok 10x Pleomax Mini DVD-R (Samsung licensz)lemezt.
Régen írta itt valaki hogy ez a márka is tökéletesen megy,majd ha tesztelem megírom a véleményem. -
Dj Siegfried #7325 úgy is elküldi
mit ad hozzá? ez az 5 írott játékos? honnan szoktál debrecenben dvd-t venni hozzá? -
dickhead #7324 Megtaláltam köszi.Le is ütöttem,csak mivel személyes átvételt írt az eladó, lehet hogy nem lesz belőle semmi. -
Dj Siegfried #7323 kemény :D szóval elmélitelig az egy GC joy, wii kinézettel, GC-hez és a Wii gamecube portjához :)
azon gondolkodok milyen gamecube játékhoz lenne kényelmesebb, mint az alap kontroller... a SNES emuhoz biztos jobban passzol
majd írj ha kipróbáltad, amőgy megtaláltad a chippes gc-t a teszveszen? -
dickhead #7322 Annyi a különbség hogy nincs rajta a wii felirat. -
dickhead #7321 Ez gc joy,csak jó wii-hez is.
Wii classic kinézete van,ha lesz gépem kipróbálom és ha kell tudok szerezni. -
dickhead #7320 Azt én árulom és az van ráírva a csomagolására hogy Wii/GC.
Gép hiányában nem tudom tesztelni,de szerintem működik. -
Dj Siegfried #7319 szerintem van most a teszveszen pont.
a vaterán árul egy fickó wii classic controllert wii-hez és azt írja - wii és gc :S
ez tényleg jó gc hez is?? -
dickhead #7318 Módosított gamecube gépet keresek minden tartozékkal.
Max 20000-ig. -
Dj Siegfried #7317 no -
#7316 jaja a metroidot és a mortal deadly alliance-t tőled vettem. a resit nem neki adtam el:) -
Tomek83 #7315 Volt 1-2 olyan,de azokat olcsón is szereztem be,és sikerült továddadni,szóval nem buktam rajta. Talán pont Apusnak adtam az egyik ilyet a MetroidPrime-ot. Játszottam vele vagy 10percet.
Amúgy egész véletlen nem te vetted meg Apustól a Resi 4et? -
Dj Siegfried #7314 ennyi erővel te is lehetsz lúzer, ha nem tetszik valamelyik játék....
a resi4 egy nagyon jó akció játék, én is imádom, de ha valódi resident evillel akarok játszani akkor az a remake vagy a zero. -
#7313 nekem ennyit, nagyon nem tetszett. -
Tomek83 #7312 Pedig az szerintem jóval többet ér,pláne hogy 2 lemezes(ha jól tudom). -
#7311 banyek a múlthéten adtam el 4ezerért:s -
#7310 Várom további segítségeteket játék lemezre írásával kapcsolatban.((privátban)) -
Tomek83 #7309 Ebay-ről meg is feledkeztem,azt hittem belföldről tudsz valami lúzert aki 4alatt is eladná:) -
rnd #7308 Ha a CVX-et kérdezted volna az szopatósabb... -
rnd #7307 Olyan nagyon nem nézegettem, de pölö itt vagy esetleg itt -
Tomek83 #7306 Resident Evil 4et hol lehetne megszerezni 4 ezer alatt? -
rnd #7305 És a poén az egészben hogy 4 ezer forint alatt bármelyik részt meg lehet venni eredetiben... -
#7304 Sziasztok !
Tudom, hogy csúnya dolog a warez , de
.
.
.
---NINCS DE, ha tudod, akkor miert feszegeted? tessek felkukkantani mi all ott fennt?---
mod by Lammer.
(privatban nyomjatok tovabb) -
Tomek83 #7303 Üdv!
Lehet olyat csinálni hogy kicserélem a gamepadon a c-sticket és az analóg kart? Vagy lehet ilyet külön venni? -
#7302 sziasztok
egyben eladó:
fekete GC
1 joy
mem. kari
Luigi's mansion
külön:
fekete joy
mario sunshine
ssx tricky
mario kart double dash
(luigi helyett lehet valami más játék is...)
ha érdekel akkor privát üzenet. köszi. -
Dj Siegfried #7301 szerintem 1500 forintért vegyél meg egy hibás gépet a vateráról...ennyi -
gilasador1 #7300 Gc burkolata nincs eladó valakinek? -
Dj Siegfried #7299 van vkinek 3000 forintért eladó resient evil 4-e? -
Dj Siegfried #7298 csak óvatosan!! ne ilyen nyíltan. privátba segítek..... -
gilasador1 #7297 Sziasztok! Most chippeltem meg a gépem xenogc 2,0 chippel és nem igazán viszi az a biztonsági másolatott. Próbáltam dvd-r és dvd+r(tdk) nagy lemezt is leglassabb irással a +os lemezt ritkán viszi amúgy meg hiba üzenet hogy kapcsoljam ki agépet és olvassam el a kézikönyvet! Talán fejet kellene állitani -
f1alonso #7296 Sziasztok van vkinek chippelt eladó gamecube?ha van vkinek az írjon privit...előre is kösz.. -
#7295 Próbáld komponens kábellel.Azal tiszta lesz a épe mindkét konzolnak -
#7294 Tökmindegy, akkor is ronda. A ps2 is itt van, azzal is ritkán játszom. Csak azért nem adom el, mert arra vannak olyan játékaim, amiket nem játszottam ki.
Bár az meg még randább lcd-n :) -
#7293 hat pedig a "prevgenbol" pont a gécé nez ki a legjobban hádén :p
kar :( -
#7292 Tudod jól, hogy a szobám már leginkább egy raktárra hajaz, na, ezt untam meg :P Csak azt tartom meg, amit használok, vagy úgy érzem, vagy nem tudnám eladni úgy, hogy ne fájjon a szívem utána (ez a kategória pl a brighter verziós GBA SP-m - egyelőre).
Ja, toltam, kb 10 percet, mert meg akartam nézni, milyen lcd-n :) /mellesleg csúnya :D/ -
#7291 wtf?
Hat csa'je! A DSedet is eladtad megminden4!
("másfél éve": jahes hazuccc!!!44 Az LCD tevetek miota is van meg? en emlexem, hogy amikor mar megvolt az LCDétek akkor toltad elottem a LOLroidot!!4)