7610
-
#1788 Külömben az arany mansion key nem? -
#1787 Kösz!Az már meg volt.De a Helmet az hol van?
-
#1786 Legelõször a Sword key kellene..
Lemész a Main Hallba,ahonnan kezdesz és felmész a lépcsõn és egyenesen ott lesz egy ajtó,ami úgy néz ki mint egy kép.Bemész,és ott kelleni fog egy arrowhead.Nemtom ez megvan-e már :)
Lemész a hósszú lépcsõn,és felveszed a könyvet,megcsekeled a hátát és ott lesz a Sword key.. :)
Neo -
#1785 Neo!Hol lehet megszerezni az ilyen Medal,Sword,Helmet vagy mi?Szóval az ilyesmi dolgokat.Légyszí segíts!
-
#1784 Huh,najó.
Bármilyen mód:Kapsz új ruhákat végigjátszáskor
Normál mód:5 óra alatt viszed végig kapsz egy félautomata pisztolyt,3 óra alatt rakétavetõt. -
#1783 Neo!Van valami extra a Resiben a végígviszed?Kivel vitted végig? -
#1782 Hopp,az nem chat,henem cheat :) -
#1781 1.Chat nincs (bárcsak lenne :)
2.Emblem és Sword key.Künön megkell õket szerezni
3.http://db.gamefaqs.com/console/gamecube/file/resident_evil_d.txt
Angol,remélem nem baj!
Neo -
#1780 Szia neo!1.kérdés:Van Cheated a Resihez nem azért mert béna vagyok hanem azért mert könnyen meghalok.
2.kérdés:Mond egy pár ajtónál olyat hogy valami:Emblem and Sword.Az mi?
3.Kérdés:Van teljes végígjátszásod hozzá mert akkor légyszí küldd el mail-ben -
#1779 Kaplan,én már végigvittem a Resit!Kérdezz bármit.
Neo -
#1778 sajna aztat nemtok..nem nyomtam még a resivel de nemsoákra fogom... addig kérdezd meg Martin bácsit az 576 ban ([email protected])
vagy kérdezd cheapboy-t vagy valakit.. -
#1777 Hi all!!! Emulátor nincs mert kb pentium 5 és gef 5 kéne neki!!..indulok ki abbol hogy a nintendo 64 idején még voodoo2 volt divatban és most kell neki egy gef3 egy 1400es procival... -
#1776 Help!CSOCSO!Kéne a GC-s Resident Evil végígjátszása.!SÜRGŐS! -
#1775 GAMECUBE-hoz van működő emulator? -
#1774 ezt már kitárgyaltuk... de nemtom iért kell ilyeneket irní...nevetséges ez a szó egy hozzánem értőtől -
#1771 Figyelj,te egy kurva szösznyit sem tudsz a Gamecube-ról. Ja és te vagy kisdedós! -
#1769 Fiúk nagyon levagyunk lassúlva!Talán betegek vagy lusták vagyunk?
Tessék írni!!!!! -
#1768 állandoan hallom a haveromtol hogy látott valami mini dvd-t.. -
chalyd #1767 Hey srácok! Nem tudjátok,hogy a GC dvd-ket lehet MÁR másolni? -
#1766 -
#1765 Amúgy Kaplan barátja. -
#1764 -
#1763 Én !!!! Miért??????????? -
#1762 kijjazasutike?:) -
#1761 Helló Sütike! -
#1760 hello!!!! -
#1759 reppent a level fonok. -
#1758 CHPEAPBOY!!!!!!Fülöp Krisztián vagyok és szeretném megtudni mikorra kapom meg a Resident Evil-t és a ISS2 hmm??Mailban küldd el a [email protected] O.K? -
#1757 Figyelem!Sajnálattal vettem észre, hogy helyettem, de nem nevemben az én nicknevem alatt, valaki ocsmányságokat írt ebbe a fórumba! Az igazi Kaplan a vörösbetűs logós!!!!De azért hogy mindenképp bebizonyítsam hogy nem én írtam az ocsmányságokat,ÉN IMÁDOM A GAMECUBOT ja és CSOCSÓT is bírom!!!Az ál Kaplannak pedig ezt üzenem -
koszi. -
#1755 bazz..nah pill -
#1754 kenyelmesebb egyszeruen csak a valaszolra klikkelni...:PPP
-
#1753 nem nem... nem csinalok en ollyant..:) -
#1752 hjaj mán .. kérdés feladva.. küldj te emailt:))))))))))) -
#1751 Mailllllllll!! raadasul a [email protected] -
#1750 mennyi az eternal vagy a turok4??? -
#1749 Ha mar ekkora fan vagy megtamogathatnad a Nintendot rajtam keresztul.... hivatalos N forgalmazo vagyok... vegyel karira szep GC jatekot... Tolem..:P
Irj mailt ha erdekel:
[email protected]
Csocso: Irj mi kene ha vona karira.. (tolem mar kaptal, ugyhogy most olyan amit Vennel) -
#1748 KAPLAN !!! azé nyugizz le egy kicsit..ez elég paraszt styl...azok is azok akik szidják a GC-t de nem ilyen primitíven kell isteníteni a GC-t..ne sértődj meg nincs bajom..sőt tetszik hogy ennyire nyomod -
#1745 kösz CSOCSO! -
#1744 http://gear.ign.com/articles/356/356908p1.html