GAMECUBE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
version , inkabb 60fpsbol szaggasson egy helyen!! mint a GTA3 allandoan ami allandoan belassul... es inkabb mint az xbox, ami 30fpsbol esik le.!!
egyes fejlesztők szerint akár 20 millió poligon feldolgozását is elbírja másodpercenként, az S3 tömörítő eljárásával 6:1 arányban préseli össze a textúrákat, amelyekből objektumonként nyolcat tud megjeleníteni, kétszer annyit, mint az Xbox.
ennyire gyenge volna a GAmecube!!!!!
ennyire gyenge volna a GAmecube!!!!!
Na, nincs sok időm, csak gyorsan leírnám, hogy támogatom a témát: GC RULEZZZZZZZ:)
"Im playing RS2 and the mission with the Destroyer in the water is plagued by slowdown."
akad a gc mi ???????????
hehehe !!!!!!!!!!!
akad a gc mi ???????????
hehehe !!!!!!!!!!!
ja a GC nem ovisoknak megy!!(csak a hulye sajto egyes emberei latjak igy). ha maga a ceg is azt mondja, hogy 17-30, akkor nem hiszem hogy egy cikkk, majd mast fog mondani.... mar bocs... GCmindenkinek fog szolni, és mar szol is!!!(a vevok java 16-20eves volt!!!
Nem fog az lealázni semmit!
A játékok beszaggatása nem annak a jele, hogy a hw nincs kihasználva!
A játékok beszaggatása nem annak a jele, hogy a hw nincs kihasználva!
ugyanezt tudta már a Dreamcast is, és a MSR-ben szépen ki is használták. (Tokyo, Frisco és London mindig az elején lekért pontos idő és időzóna alapján volt sötét vagy világos :)) nagyon jó buli tud lenni :)) (mert persze csakazértse állítom át az időt, ha este játszok, este játszok. (meg figyelte, hogy nyár van vagy tél, és korábban-későbben sötétedett)) hogy menet közben besötétedett, azt nem tudom, olyan sokáig egyszer se tartott egy menet, de nagy élmény lehet a naplementébe elzúgni valami repcsivel :D
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
én csak röhögni tudok az egészen !
a ps2 megjelenése után másfél évvel nem birtak jobbat csinálni!!!
és még a ps2 ki sincs használva :))))))
le fog alázni mindent :) !!!!!!!!!!
a ps2 megjelenése után másfél évvel nem birtak jobbat csinálni!!!
és még a ps2 ki sincs használva :))))))
le fog alázni mindent :) !!!!!!!!!!
A szakértõk azt is megállapították, az Xbox és a GameCube nem igazán konkurenciái egymásnak, hiszen a két gép különbözõ célcsoportnak készült. Míg a GameCube-ot fõleg a 6-14 éveseknek szánják, az Xbox célközönsége fiatal felnõttekbõl áll. A Nintendo lojális tábora amúgy is ragaszkodik kedvenceihez, köztük Mario testvéréhez, Luigihez és az elmaradhatatlan Pokemon-szériához.
CSOCSO te hány éves vagy?
Pokémon bejáccik még?

CSOCSO te hány éves vagy?
Pokémon bejáccik még?

Hogy ne csak a flame menjen:
Úgy tûnik van a GC-nak egy aranyos kis szolgáltatása, amirõl eddig még nem nagyon esett szó, ez pedig a time-lock. A dolog a következõképpen néz ki (egyelõre csak a Rouge Leaderben figyelhetõ meg mûködés közben): ha délután kettõkor nyomod a gémet, akkor a pályán verõfényes nappal van, ha viszont éjszaka kettõkor, akkor koromsötét, sõt, folyamatos játéknál állítólag még a naplementét/felkeltét is el lehet kapni. Gondolom be lehet állítani valahola GC-n a pontos idõt, és ennek alapján állítgatja a napszakokat. Jópofa, nem?
Úgy tûnik van a GC-nak egy aranyos kis szolgáltatása, amirõl eddig még nem nagyon esett szó, ez pedig a time-lock. A dolog a következõképpen néz ki (egyelõre csak a Rouge Leaderben figyelhetõ meg mûködés közben): ha délután kettõkor nyomod a gémet, akkor a pályán verõfényes nappal van, ha viszont éjszaka kettõkor, akkor koromsötét, sõt, folyamatos játéknál állítólag még a naplementét/felkeltét is el lehet kapni. Gondolom be lehet állítani valahola GC-n a pontos idõt, és ennek alapján állítgatja a napszakokat. Jópofa, nem?
"Im playing RS2 and the mission with the Destroyer in the water is plagued by slowdown."
nem lassul a starwars mi ?????? ,
mér mindig nekem van igazam ??????????????????????
nem lassul a starwars mi ?????? ,
mér mindig nekem van igazam ??????????????????????
ja és messze van meg a csodtol a nintendo, most is nyereseggel fogjak zarni az idei uzleti felevuket:)))))))))(es nem volt nekeik meg sohase veszteseges... nemugy mint micronak sonynak:)))))hahahahahhahaha
elkelt mind, csak a ti hulye hiresztelesetek volt, hogy a fenenek se kelll.... boccs!!(ja és nintendo nem is tudja kielegiteni az igenyeket .. mar japanban is beindult az ipar.)
Hi all!!
A ROUGE LEADER valoszinuleg bugos, tette kozze anintendo, valoszinuleg, vissza lesznek hivva a jatekok, tehat nem a gep a szar, hanem nehany embernek fagy egy adott helyen a program...
Ez van..:(
A ROUGE LEADER valoszinuleg bugos, tette kozze anintendo, valoszinuleg, vissza lesznek hivva a jatekok, tehat nem a gep a szar, hanem nehany embernek fagy egy adott helyen a program...
Ez van..:(

Bets on GameCube as the Winner
Ask Eric Sheirer, Forrester Research Senior Analyst, who the overall winner of the console wars is, and he'll tell you that it's the GameCube
ahhaah:))))))))
Ask Eric Sheirer, Forrester Research Senior Analyst, who the overall winner of the console wars is, and he'll tell you that it's the GameCube
ahhaah:))))))))
"Bets on Playstation 2 as the Winner
Ask Eric Sheirer, Forrester Research Senior Analyst, who the overall winner of the console wars is, and he'll tell you that it's the Playstation 2. "
hahahah :)))))))
Ask Eric Sheirer, Forrester Research Senior Analyst, who the overall winner of the console wars is, and he'll tell you that it's the Playstation 2. "
hahahah :)))))))
És volt olyan fasz, aki ennyit adott érte? Vagy a lipin adtad el?
Biztos dúsgazdag a fiú a kredencgyártásból és fel akarta lendíteni a sony eladásait. Miért nem vett mindjárt 100-at?

10 vettél mikor kijött japánban????????
az szép lenne:) akkor te 1,5 milliót költötél ps2 re mikor megjelent? ezt is csak most vetted pedig ez olyan dolgo amit el kéne mondani!:) szal nem hiszem hogy 10 vettél.. amugy meg ez europai:) az meg japán volt szal ennyit errõl..
az szép lenne:) akkor te 1,5 milliót költötél ps2 re mikor megjelent? ezt is csak most vetted pedig ez olyan dolgo amit el kéne mondani!:) szal nem hiszem hogy 10 vettél.. amugy meg ez europai:) az meg japán volt szal ennyit errõl..
És mit csinálsz 10 ps2-vel? A pöcsödre húzod őket?

hat ja a haverom aki akkoriban vett ps2ot 3 szor vihette vissza... csoppet sem volt pipa (az ugye 4 uj gep...csak egy emberre, lehet azokat is beleszamoltak a nagy eladasokaba:)
ha ugy tetszik én avgyok tájékozott.. én mondtam neki hoyg minden második szar volt.. már neten nemtom hol van de az 576 bol be tudom scannelni hogy 500 ezret rendeltek vissza mikor 1 millio jelent meg azon a hétvégén....