7610
-
#2487 Pontosan milyen játékok vannak GC-ra?engem főleg a zelda érdekelne -
Aakos #2486 Hello
Ha érdekel nagyon OLCSÓN rengeteg új PC, PlayStation2, XBOX és GameCube játék, akkor írj egy levelet az [email protected] címre!
Kösz, Ákos -
#2485 xbox365.hu chat részében pedzegették a srácok a minap. -
#2484 Te nem lehet tudni. Talan o az elso akinek sikerult. Szerintem ahogy ezeket a zseniket ismerem kepesek ilyet csinalni... bar ki tudgya mi a z igazsag... -
#2483 Szerintem ez valami fél éves urban legend :) -
#2482 :)))
Kicsit bovebben :))) -
#2481 bazeg melyik tesco-ban van ez? :) -
#2480 Állítólag Tescoban. -
#2479 hol lehet 20k-ért ilyen kiszerelést kapni??? -
jboones #2478 a videót nem láttam, de külföldi fórumokon is mindenki kamura voksol...
adaptert próbálj cheapboy-nál, vagy az aproneten hirdető konzolosoknál /Platinum shop, Konzolstudió, etc./, ha nem megy, akkor keress vmi elektronikai boltot, vágasd le a rossz adapter végéről a csatit, és szereltesd rá egy hasonló paraméterű trafóra /tuti van ilyen a kereskedelmi forgalomba, ezek többé-kevésbé szabványos eszközök/... -
#2477 Oltári nagy kamunak hangzik. =) -
#2476 Hát ez szívás. :( Neten lehet rendelni több helyről is amint láttam.. lik-sangon viszont egy eredeti Nintendo 40 dollárba kerül! Annál jobban megéri, ha veszel egy új GC-t 20k-ért.. (AC kábel, Zelda, plusz kontroller..). -
#2475 Szerintem sem lehet igaz mert sehol nem olvastam hogy ilyet lehetne... mert ha lehetne hidd el hogy lehetne rola tudni mert merfoldko lenne a GC hackeles ugyben. -
szando #2474 na megnéztem, 12 voltra alakítja az amcsi is...
akkor ezzel nem lesz gond, hogyha 1általán lehet kapni külön vezetéket... sztetek lehet? és ha lehet hol?
amúgy ennek egy U-alakú csatija van... -
#2473 Sztem kamu. -
jboones #2472 A PAL-os GC trafón egyébként az áll, hogy 12V 3,25A lesz a hálózati delejből. -
jboones #2471 valszeg uaolyan... sőt xbox, és egyéb példákra hagyatkozva szinte biztos... -
szando #2470 na vazz...
amcsi GC ugye a 110 voltot alakítja át asszem 17re... bedugtam a konnektorba az átalakítót, abba a GC-t, erre kivágta a biztosítékot, és sztem a trafót is szétszedte...
nem tudjátok, az európai gc-nek is ugyanolyan az AC-bemenete? mert akkor csak 1 új kábel kell... -
Jokka TR #2469 Ti láttátok azt a filmet (gamecube hacked.avi 4mb) amiben egy rendes írott(szabvány méret) DVD-t játszik le egy gyerek egy fedél nélküli gc-n? Szerintetek van trükk vagy végre van megoldás?
Jokka -
#2468 Talan a majd a 4 a remakeket semmikeppen sem nevezhetjuk merfoldkonek, sem uj jateknak... -
#2467 Resident a legjobb punktum -
#2466 METROID PRIME a legalapabb alapmű minden GC tulajnak (Wind Wakerrel egyetemben).. és mellesleg kutya jó játék. A legjobb. A nonpluszultra. A... :P -
szando #2465 :DDDD -
#2464 Nem idiotaság,vizvezetékszerelö egy rozzant dinó-n, na az idiotaság pfúú :) -
szando #2463 azt tudom h metroid prime csak milyen? -
#2462 Amúgy tegnap végeztem a Star Fox al, és azt kell mondjam nekem nagyon bejött a game, pedig rossz előítéletekkel álltam neki(idiótaságnak tartottam, róka az űrben, pfúú)
Mégis szerintem megéri egyszer végigtolni, nem túl nehéz, de végülis változatos és nagyon gyönyörű! -
#2461 az MP az Metroid Prime, és állítólag a GC gamereknek KÖTELEZŐ.. nekem még nincs meg de majd teszek róla... -
szando #2460 milyen jatek ez a mp? megvegyem meg itt? -
#2459 Ez állat... -
#2458 Jól fest,de gép van MP van,remélem azt a pici plusszt más játék mellé is becsomagolják. -
#2457 -
#2456 "Nintendo has given us official word on the upcoming Metroid Prime Bundle, coming out on August 15th in America. The bundle, set to retail for $99.99, will contain the a platinum GameCube, controller, Metroid Prime and two free discs."
-
"The bonus discs will contain:
An exclusive playable demo of Metroid Prime 2 Echoes
The Metroid Chronicle, an interactive history of the Metroid franchise
Two Metroid Prime 2: Echoes cinematic trailers
A stunning Metroid Prime art gallery"
Cube-europe.com
Na Metroid őrültek, kezdhettek gyűjteni :P -
jboones #2455 olcsó gc gamekat vennék, bár ugye ez ellentmondás ;)
ha van megunt cuccod, privizz... főleg Zapper, Mario Kart, Sonic érdekelne, de persze bármi más is jöhet csak elfogadható áron... -
#2454 Ja igen, kell Phantasy Star Online is. -
#2453 osszekotod a pc ddel mintha o lenne a netszolgaltato es egy netes gamezzal (PSO) at tudod baszni a gc-t aztan ratoltod a geprol a gc gamezt.. kicsit bugosok a cuccosok.. de biztos jo.. nemtom -
#2452 Nem lehet "okosítani".
Veszel hozzá egy broadband adaptert, és összekötöd a PC-vel. Így a PC-ről streameli a játékokat. -
Yurij #2451 Mert akkor veszek én is egy kis aranyost -
Yurij #2450 Nem is tudtam hogy a GC-t is lehet okositani
Tudna nekem valaki felvilágositást adni???Mert amin fent vagyok ftp ott van egy pár GC game de idáig azt hittem nem lehet ilyen lemezt kapni. -
szando #2449 az elso pc-s jatekom volt a rebel assault 1, imadtam! -
szando #2448 ps2n jatszottam vele, nem volt rossz, de eleg egyhangu volt nekem...