7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Tibre
    Pontosan milyen játékok vannak GC-ra?engem főleg a zelda érdekelne
  • Aakos
    Hello

Ha érdekel nagyon OLCSÓN rengeteg új PC, PlayStation2, XBOX és GameCube játék, akkor írj egy levelet az [email protected] címre!

Kösz, Ákos
  • Petyus_
    xbox365.hu chat részében pedzegették a srácok a minap.
  • Sephi
    Te nem lehet tudni. Talan o az elso akinek sikerult. Szerintem ahogy ezeket a zseniket ismerem kepesek ilyet csinalni... bar ki tudgya mi a z igazsag...
  • guardian hero
    Szerintem ez valami fél éves urban legend :)
  • Sephi
    :)))

Kicsit bovebben :)))
  • Tibre
    bazeg melyik tesco-ban van ez? :)
  • Petyus_
    Állítólag Tescoban.
  • guardian hero
    hol lehet 20k-ért ilyen kiszerelést kapni???
  • jboones
    a videót nem láttam, de külföldi fórumokon is mindenki kamura voksol...

adaptert próbálj cheapboy-nál, vagy az aproneten hirdető konzolosoknál /Platinum shop, Konzolstudió, etc./, ha nem megy, akkor keress vmi elektronikai boltot, vágasd le a rossz adapter végéről a csatit, és szereltesd rá egy hasonló paraméterű trafóra /tuti van ilyen a kereskedelmi forgalomba, ezek többé-kevésbé szabványos eszközök/...
  • Petyus_
    Oltári nagy kamunak hangzik. =)
  • Petyus_
    Hát ez szívás. :( Neten lehet rendelni több helyről is amint láttam.. lik-sangon viszont egy eredeti Nintendo 40 dollárba kerül! Annál jobban megéri, ha veszel egy új GC-t 20k-ért.. (AC kábel, Zelda, plusz kontroller..).
  • Sephi
    Szerintem sem lehet igaz mert sehol nem olvastam hogy ilyet lehetne... mert ha lehetne hidd el hogy lehetne rola tudni mert merfoldko lenne a GC hackeles ugyben.
  • szando
    na megnéztem, 12 voltra alakítja az amcsi is...
    akkor ezzel nem lesz gond, hogyha 1általán lehet kapni külön vezetéket... sztetek lehet? és ha lehet hol?

amúgy ennek egy U-alakú csatija van...
  • guardian hero
    Sztem kamu.
  • jboones
    A PAL-os GC trafón egyébként az áll, hogy 12V 3,25A lesz a hálózati delejből.
  • jboones
    valszeg uaolyan... sőt xbox, és egyéb példákra hagyatkozva szinte biztos...
  • szando
    na vazz...
    amcsi GC ugye a 110 voltot alakítja át asszem 17re... bedugtam a konnektorba az átalakítót, abba a GC-t, erre kivágta a biztosítékot, és sztem a trafót is szétszedte...
    nem tudjátok, az európai gc-nek is ugyanolyan az AC-bemenete? mert akkor csak 1 új kábel kell...
  • Jokka TR
    Ti láttátok azt a filmet (gamecube hacked.avi 4mb) amiben egy rendes írott(szabvány méret) DVD-t játszik le egy gyerek egy fedél nélküli gc-n? Szerintetek van trükk vagy végre van megoldás?
    Jokka
  • CHEAPBOY
    Talan a majd a 4 a remakeket semmikeppen sem nevezhetjuk merfoldkonek, sem uj jateknak...
  • Lammer
    Resident a legjobb punktum
  • Petyus_
    METROID PRIME a legalapabb alapmű minden GC tulajnak (Wind Wakerrel egyetemben).. és mellesleg kutya jó játék. A legjobb. A nonpluszultra. A... :P
  • szando
    :DDDD
  • Banyapapa
    Nem idiotaság,vizvezetékszerelö egy rozzant dinó-n, na az idiotaság pfúú :)
  • szando
    azt tudom h metroid prime csak milyen?
  • mb66
    Amúgy tegnap végeztem a Star Fox al, és azt kell mondjam nekem nagyon bejött a game, pedig rossz előítéletekkel álltam neki(idiótaságnak tartottam, róka az űrben, pfúú)
    Mégis szerintem megéri egyszer végigtolni, nem túl nehéz, de végülis változatos és nagyon gyönyörű!
  • mb66
    az MP az Metroid Prime, és állítólag a GC gamereknek KÖTELEZŐ.. nekem még nincs meg de majd teszek róla...
  • szando
    milyen jatek ez a mp? megvegyem meg itt?
  • Petyus_
    Ez állat...
  • Banyapapa
    Jól fest,de gép van MP van,remélem azt a pici plusszt más játék mellé is becsomagolják.
  • Tibre
  • mb66
    "Nintendo has given us official word on the upcoming Metroid Prime Bundle, coming out on August 15th in America. The bundle, set to retail for $99.99, will contain the a platinum GameCube, controller, Metroid Prime and two free discs."
    -
    "The bonus discs will contain:

An exclusive playable demo of Metroid Prime 2 Echoes
    The Metroid Chronicle, an interactive history of the Metroid franchise
    Two Metroid Prime 2: Echoes cinematic trailers
    A stunning Metroid Prime art gallery"
    Cube-europe.com

Na Metroid őrültek, kezdhettek gyűjteni :P
  • jboones
    olcsó gc gamekat vennék, bár ugye ez ellentmondás ;)
    ha van megunt cuccod, privizz... főleg Zapper, Mario Kart, Sonic érdekelne, de persze bármi más is jöhet csak elfogadható áron...
  • Petyus_
    Ja igen, kell Phantasy Star Online is.
  • CSOCSO
    osszekotod a pc ddel mintha o lenne a netszolgaltato es egy netes gamezzal (PSO) at tudod baszni a gc-t aztan ratoltod a geprol a gc gamezt.. kicsit bugosok a cuccosok.. de biztos jo.. nemtom
  • Petyus_
    Nem lehet "okosítani".

Veszel hozzá egy broadband adaptert, és összekötöd a PC-vel. Így a PC-ről streameli a játékokat.
  • Yurij
    Mert akkor veszek én is egy kis aranyost
  • Yurij
    Nem is tudtam hogy a GC-t is lehet okositani
    Tudna nekem valaki felvilágositást adni???Mert amin fent vagyok ftp ott van egy pár GC game de idáig azt hittem nem lehet ilyen lemezt kapni.
  • szando
    az elso pc-s jatekom volt a rebel assault 1, imadtam!
  • szando
    ps2n jatszottam vele, nem volt rossz, de eleg egyhangu volt nekem...