21
-
Frank #21 Nezzetek a kepre! Bill Gates-t klonozzak!
Ez lesz a legujabb Microsoft termek? -
#13 De mivel ez a piac számára teljesen új, lehet, hogy mégsem lesz olyan nagy siker. Ezeknél a méret a fontos a sebesség és a programellátottság. Az Xbox nagy, megjelenésekor kevés lesz hozzá a program, de gyors. Ja és ne feledd, hogy a konzolpiac nem amerika, hanem a távolkelet, főleg Japán. Én szerintem ezen bukni fog nagyot, de majd csináltat egy xbox2-őt és azzal tarol.
Kedves LoboMarunga az általad leh*lyézett 12 éves gyerekek a konzolpiac fő eltartói. -
#10 Mellékesen 1 hete van ps2-esem kurva, jó, nem melegszik, DVD filmek nagyon szépen jönnek rajta, és olyan játékok vannak rajta, hogy szemem kifolyt. Persze hasonló grafigát PC-n is látsz, meg XBOX is fog tudni, talán még többet is, de 80.000Ft-ért és meséljétek már el, hogy TV-re kinek kell 1024*768 as felbontás!!!?? Én chipezve 91-ért vettem a ps2-őt igaz a ps2-es játékok futtatásához kell, egy 16.000Ft-os kártya ami egy eredeti CD ára.
Az XBOX 140.000 Ft lesz és minden darabon bukik 100 dollárt a MS, tehát sokkal olcsóbb már nem lesz. Mire azt feltörik, lesz 150.000 Ft is, annyiból meg már megvan egy ps2+egy rádióerősítő hogy a DVD-t teljes hangzásvilággal élvezhesd.
u.e XBOX-ból már 210.000 és azért azt még a nyugat európai farmernadrágos köcsögök sem végják ki a zsebpénzükből.
XBOX csak amerikában lesz kapható KARÁCSONY ELŐTT, ki fog húsvétre XBOX-ot kapni közületek?? -
#8 A sok piackutató meg mind hülye ugye? Szerintük az X-BOX bukás lesz, mert 4 év alatt hozná be a ráfordított összeget, az meg kicsit sok idő még a konzolok piacán is.