Vasárnapi Pc Piac - Merevlemezek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát gyerekek van egy rossz hírem. 😞
A mai napon (Kedd) a RAM árak elindultak felfelé, és ez nem vicc (~500-600Ft-al).
Ahol nem változott az ár, ott még van a múlt heti készletekből.
Lehet, hogy a karácsony, de még nem biztos.
Személy szerint a következő tapasztalataim vannak, csak Quantum vagy Maxtor. Most már pedig csak Maxtor, mivel a Quantum kiszált.
Elöször Quantum-omokat használtam aztán a hírek meg a tesztek miatt váltottam az IBM (75GXP)-re. Erről csak annyit, soha többé nem halgatok a tesztekre. Ezután vissza tértem volna a Quantom-hoz, de halottam a hivatalos hírt, ezért lett aztán Maxtor-om. Megvagyok elégedve velük.
Pheel: Nem tudom pontosan mire gondolsz a Quantum és a Maxtor összecseréléséről?
Mivel az új Maxtor-ok pont úgy néznek ki távolról mint a Quantum. Sőt némelyikre még az is rá írják, hogy "Quantum Fireball Technology by Maxtor". Ja a chipeken megtalaható a felírat is "Quantum".
Amúgy aki Maxtor-t akkar venni ajálom, hogy keresse az új modeleket.
D540X = 5400rpm/ 2MB/ATA133
D740X = 7200rpm/ 2MB/ATA133
Ja és ezek pont úgy néznek ki mint egy Quantum, de mégis Maxtor.
Na köszi ennyi...
A mai napon (Kedd) a RAM árak elindultak felfelé, és ez nem vicc (~500-600Ft-al).
Ahol nem változott az ár, ott még van a múlt heti készletekből.
Lehet, hogy a karácsony, de még nem biztos.
Személy szerint a következő tapasztalataim vannak, csak Quantum vagy Maxtor. Most már pedig csak Maxtor, mivel a Quantum kiszált.
Elöször Quantum-omokat használtam aztán a hírek meg a tesztek miatt váltottam az IBM (75GXP)-re. Erről csak annyit, soha többé nem halgatok a tesztekre. Ezután vissza tértem volna a Quantom-hoz, de halottam a hivatalos hírt, ezért lett aztán Maxtor-om. Megvagyok elégedve velük.
Pheel: Nem tudom pontosan mire gondolsz a Quantum és a Maxtor összecseréléséről?
Mivel az új Maxtor-ok pont úgy néznek ki távolról mint a Quantum. Sőt némelyikre még az is rá írják, hogy "Quantum Fireball Technology by Maxtor". Ja a chipeken megtalaható a felírat is "Quantum".
Amúgy aki Maxtor-t akkar venni ajálom, hogy keresse az új modeleket.
D540X = 5400rpm/ 2MB/ATA133
D740X = 7200rpm/ 2MB/ATA133
Ja és ezek pont úgy néznek ki mint egy Quantum, de mégis Maxtor.
Na köszi ennyi...
IBM melegszik, de valahogy megis tobb embernek van. Amugy meg mindegy. Maxtornal figyelj, hogy nehogy adjanak egy Quantumot!
SanyiGolem! Lemaradt a [email protected] !
Tessen precíznek lenni !!
Csak vicc volt!Legalább te nem vagy lusta hozzászólni
Tessen precíznek lenni !!
Csak vicc volt!Legalább te nem vagy lusta hozzászólni
Nem nagyon esnek az árak pedig nekem kellene egy 40 GB-s vinyó.
ekkora pélót....