27
Kinek mi a véleménye?
-
#27 Van, aki ezt kedveli, én az elektronikus zene rajongója vagyok -
#26 :-DDD
-
#25 de a Xavér ORGONÁN játszik!!!!!!!!!!!!!!!!!! tudod mi a különbség a zongora és az orgona között! (és nehogy most idebiggyeszd, hogy az egyik hangszer, a másik virág :-))
jaj! miért forgatjátok ki a gondolataimat!!! nem csak Jimmy van a világon! és ha már egyszer egy fiú zongorázik, akkor én inkább a klasszikus felé hajlok! (meg amúgy is azt írtam, hogy LEHET sármos, szóval nem szégyen hangszeren játszani) -
#24 Shaggyben egyedül a videóklippen felvonulataott fullos nőket szeretem,a hangot le szoktam venni ha zenetévét nézek.Inkább benyomok vmit a saját kollekcsióból és azon borulok hogy britni pont jól tátog a Sepultura alá... -
#23 Shaggy nem regit jáccik, az a Ladánybene 27. Hasonlitsd össze a 2 5 -
#22 Sármos???
Szerintem a Varnus Xaviér akkor is buzi.
Na jó a viccet félre téve az, hogy teccik a lányoknak ha olyan fürtöket növesztek mint Jimmy, ja és emellé persze stilszerü dal is dukál "kocos fürtjeim de szépek..." -
#21 hát ha hamisan énekelsz, akkor nem igazán tudsz bevágódni
meg persze akkor sem ha Nick Carterre hasonlítasz(mondjuk inkább ő mint Fred Durst és tsai)! és ha olyan iszonyatosan nyálásan énekelsz, akkor sem vagy nyerő!
na jó, a magam nevében beszélek, de szerintem a többiek is egyet értenek velem!:-)
amúgy nekem pl. tetszik ha egy srác tud pl. zongorázni, szerintem az lehet sármos! -
#20 Szeretik a lányok az énekelgetős srácokat? -
#19 te most itt vagy????? -
#18 baz+
imndig = mindig
nah :-P
-
#17 imndog = mindig
:-P
-
#16 de ari vagy :-) -
#15 tegnap láttam egy srácot a suliban, aki ezt énekelte, amikor bement a matek terembe! egyből te meg a barátaid jutottak eszembe! -
#14 Csak kíméletlenül! -
#12 seggi nem reggi t jaccik? nekem mintha azt mondtak volna amugy en birom.
ez a afroman klip meg tok mokas szerintem fuves jegkrem :) -
#11 Aki tud a sorok között olvasni, viccesnek találja az eminem szövegeket.
Shaggy meg Outcast szvsz kb annyira mainstream, mint britni, de legalább jól szól. -
#9 Afroman akkor is jó, meg Outcast is, és ne feledkezzünk meg Shaggyröl sem. -
#8 Where's your head at ?
(láttátok azt a majmos klippet ? ) a legkirályabb :-) -
#7 hát nem t'om, de én, amint meghallom azt a ..... Eminemet meg barátait borsozik a hátam! de hát demokrácia van! -
#5 miért? te szereted? -
#3 elmegy! most éppen hip-hop-ot tanulok a suliban, mert a tesitancsi kitalálta, hogy az egyik csaj, aki tud hip-hopozni, tanítson meg minket!(nem mintha ez itt vlkit nagyon érdekelne:-)) szerintem nem annyira rossz! bár a rap és hasonlóknak a mondanivalója eléggé idegesítő és utálom! -
#2 En utalom... -
Mester #1 SZiasztok
Mi a véleményetek a erről a zenéről illetve stílusról??