30
Deadly Dozen
-
#30 hát kb eddig volt a gépemen, az Al most is borzalmas -
JonasSandor #29 Hétvégi szórakozás akkor megvan. -
#28 kint van 25€ -
JonasSandor #27 Bizony. -
#26 két hét
a H&D 2 felujitása is jo lenne -
JonasSandor #25 Nem gondoltam volna hogy több mint 21 év után újra hozzányúlnak. XDXD -
#24 REloaded -
#23 Hallottam régebben hogy törölték a Forver motorját és újrekezték egy másikkal.. ha idáig húzzák akkor az megin szar lesz és kezdhetik megin elölről:) Amúgy ez khurva drága mulaccsák. CSődbe fognak menni -
#21 Bazz azt mióta csinájják már? Nagy szar az egész 3d Realms Le kell húzni a WCn nem lesz abból semmi
De hamarosan itt a RTCW, a Domm3(még messze van) és talán a KREEDből is lesz valami -
#19 Erről beszélek.. az össze Max Payne stílű játék best!
Bár a Mekszpéjnből rejtéjes módon kifelejtették a Multi opciót :) -
#17 Szal reális mint állat:) -
#16 De csak a saját nézetedből.. nem bújhacc a bőrükbe(szerencsére) -
#13 Hát pedig a Flashpoint még jó ma is! :) Nem 1ezik az ízlésünk na mind1
tulajdon képp az nem teccik hogy több embör van és akkor iránnyiccsad azt meg azt.. írányíttya a halál.. Aggyanak EGY főszereplőt és azzal majd lehentelem a pályát..
Ez a több szereplős megvalósítás FPS formában szerintem nagyon gyengus -
#10 olyan mint egy repülő szimulátor.. 1év míg megtanulod kezelni.. Amúgy lehet hogy jó, de én lusta vagyok hozzá :) -
#9 Nekem nem jön be a stílus -
#6 Mindigis utáltam az ilyen jellegű gamezokat
SWAT,3 RogueSpear, Rainbow6, Hidden&dangerous.. Mostmár abszolúte nem érdekel -
#3 Túl sok mostanában a 2. világháborus FPS.. ami nem lenne nagy baj de legalább ne volnának oly szarok! -
#2 Már van 1 ilyen topik :) -
Cobra11 #1 Ez egy számomra teljesen ismeretlen II. Világháborús FPS. A képek tetszenek. Valaki mondja már meg milyen. Letölteni innen lehet: warezcenter.warez.hu
További info itt: http://us.infogrames.com/games/deaddoz_pc/