17
divx gond VIA chipen
-
#17 Ma már nincsenek ilyen gondok -
#16 fogalmam sincs.
legjobb ha neten rakeresel erre:
bsplayer 1.37 build 826
ez meg freeware verzio es uberul mukodik. mindent tud amit tudnia kell -
daneelolivaw #15 hogy lehet a divx lejátszóba beállítani a feliratot?
-
#14 Divx - igen arról
és nem egy helyen ovlastam a dolgot, azért cseszi el, mert TELJESEN már alapra épül a 4es mint a 3as.... -
#12 betas a 4-es divx-ed. Nekem mar fullos van, az nem cseszi el :) -
#11 Ha NO-t nyomsz akkor a 3.xxes a 3.xx eseket játsza majd , a 4.xxet meg a 4.xx -
#10 rage- mert nem akarod hgoy a 4.xx játsza le a 3.xx el kódoltakat...
mert elkúrja a szineket és "foltos" leeht a kép az ottragadt pixelektől is...
4.02ből elég a codec -
TheZsenyka #9 Rage, a progi telepítése két részből áll, először a második lemezről kell telepíteni az ISO állományokat és csak utána szabad betenni a codecfree utility disk-et. Ha fordítva csinálod folyton rákérdez. -
#8 Ha azt akarom, hogy lejátssza a 3.11-es codec-kel írt filmeket is, akkor miért NO-t kell ütni??
A divx 4.02 full-t kell installálni, amiben
benne van a lejátszó, codec, minden együtt?
-
#6 fontos a codecec jó sorrendben lévő felrakása!!
először a 3.11alpha, aztán erre egy restart után a 4.02 és amikor kérdezi hogy "Do you want Divx 4 to play all 3.xx content" akkor arra NO-t kell nyomni, és azután meg BSplayel lejátszani, mert az van annyira normális hogy a filmhez kiválasztja a megfelelő codecet, még ma is sokan rippelnek 3.11es Divxbe DVDről és 4-ás is kell már
fotel
-
vrob98 #3 DMA nincs bekapcsolva a HDDre.
DMATOOLS-al csekkold le. Benne van a Via4in1ben. -
#2 mivel jatszatok le?
melyik divx van fent?
MElyik VIa 4in1 van fent? -
talpi #1 Sziasztok! Az eggyig havernak van egy abitos Via lapja 800-as cerkával 7100-es card-al.256mb ramja van és a divx filmek szaggatnak rajta.Mi a fenéhez nyúljon hogy ez a gond ne jelentkezzen.Van a Via-hoz a 4-in-es prg javitás,az használ vagy más lehet a gond?A Divx drv-e Az mint az enyém a 4-es codec,de nekem BX-es lapom van és nem cerka hanem 700-as III-as.
Gázom sincs mi a szösszenet gubija lehet,de Én a VIA ra tippelek.Ha egy-két ötletet írnátok megköszönném.
Talpi