14
Driverek, leirasok
  • gerey
    #14
    Nah eddig semmiféle buherálás nem működött, arra gondoltam, hogy ha feltennék egy normál win7-et, nem azt amit a géppel adtak, hogy úgy esetleg szerintetek felismerné a driver a kártyát, mert elég elszomorító, hogy egy éves fiatalabb drivert nem tudok feltenni, mivel acer b*szik kiadni újabbat?
  • Narxis
    #13
    Némelyik gyártó csak a saját honlapjáról letölthető drivereket engedi telepíteni, ha ezt az nvidia oldaláról töltötted akkor csak valamilyen buherálással lehet talán telepíteni.
  • gerey
    #12
    Sziasztok!
    Acer Aspire 5745G laptop nvidia geforce gt330m videokártyával nem hajlandó feltenni a legújabb drivert, csak egy megközelítőleg másféléveset, ami az acer honlapjáról is letölthető, de frissebb nem. Telepítéskor ezt írja
    Mit teendő?
  • Pista báá
    #11
    Hát ezzel csak egy baj van :( hogy mivel leunisozta a hálokártyát igy gondolom net kéne a progihoz ami meg nincs neki.Augy egy Morgan Hill i865GV chipset van az alappaba.Elmenék hozzá meg minden csak nincs wifi se meg laptopom se :( ezzért iratm ide hátha valaki tud helpelni
  • Narxis
    #10
    Hali

    DriverGenius progit szedd le és meglesz minden.:D
  • Pista báá
    #9
    Hali
    Nekem egy Intel D865GKD alaplaphoz kénének driverek legfőképpen a lan kártya,mert tudatlan haverom pont azt törölte le de a többi se árt egy esetleges ujrarakás után.Én nem nagyon találtam pedig gőzerővel kutatók.
    Segitséget előre is köszi ha kapok :D

  • Narxis
    #8
    Valaki tudna linkelni nForce 4-es chipsethez 6.86-os drivernél újabbat?Gugliztam és találtam 7.13-ast de az elvileg régebbi mint a 6.86-os.Azért kellene mert már több driverupdatelő progi is jelezte, hogy van újabb driver, nVidia oldalán pedig már nem frissítik. :(
  • Evin
    #7
    Nforce4-es csippes alaplap.
    Ezek kellenek az alaplaphoz:
    Realtek ALC850 Driver
    nVidia Chipset(CK804) driver version V6.66
    meg ami még neked kell(AMDdriver) itt megvan.

    http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
  • kozitomee
    #6
    Sziasztok!!!
    Kellene 1 kis segítség!!!
    A mi nap formáznom kellett a winchesterem és az oprendszerem telepítése után rájöttem hogy elvesztettem az alaplap driverem amikor költözködtem!!!
    Ezért kérnem a segítségeteket mert nem tudom mien Hálókártya van a gépembe!:SS
    Azt mondta az eggyik ismerősöm hogy valószínüleg valami Nvidia de sztem nem!!!
    Ha valakinek van ASUS A8N-E eredeti driver lemeze, azt megkérném hogy írja képfájlba és küldje el a következő e-mail címre vagy vegyen fel MSN-re!!!
    [email protected]
    Előre is köszönöm!!!
  • asysoft
    #3
    Valaki tudna Live!5.1-es drivert???
  • OliApa
    #2
    Keresem a legújabb SB Live! Value drivert! A Creative honlapján a Playcenteres változat van fent, az nekem nem jó. Tudtok segíteni?
  • Wenik
    #1
    Udv.

    Regi acorpos alaplap leirast keresek(5vx32)
    a hivatalos acorp-nal mar nincs fent (http://www.acorp.com.tw/)

    Ha valaki tud valahol olyan helyet ahol fent vannak regebbi alaplapleirasok irjon mar legyszi.